Miesvastainen miesfeminismi Suomeenkin!

Anonyymi

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/jo-useampi-professori-mukana-boikotoivat-miespaneeleita/1de2e4ba-ad26-4f2d-88c8-02115fc76a34

Nyt tämä hullutus on levinnyt jo Suomeenkin!? Eli miesfemakot julistavat miesvastaisuuttaan. Ja tietysti se alkaa mistäs muualta kuin akateemisista piireistä.

En tiedä itkeäkö vai nauraa noiden beta-urosten esintymiselle, jonka ainoa tarkoitus on poseerata olevansa "edistyksellinen ja hyvän asia puolella"...

10

55

Vastaukset

 • Journalistiliiton 17 jäsenestä vain yksi on mies. Naispuheenjohtajan mielestä "sukupuolijakauma ei ole oleellinen asia"??? ;-)

  BBC:n uuden yhteiskunnallisen ohjelman kaikki viisi keskustelijaa ovat naisia. Erikoinen sattuma, kun alan asiantuntijoista kuitenkin selvä enemmmistö on miehiä!

  Kuitenkaan yksikään akateemikko ei ole mitenkään noussut tuollaisia miesten sortamisia vastaan?

  Vasuriaatteet ovat aina täysin puoleellisia ja valheellisia...

 • Paljastava kysymys:

  Boikotoivatko naisakateemikot kokouksia, joissa on vain naisia?

  Niinpä. Ette voi kuvitellakaan sellaista tapahtuvan...

 • Sairasta on tämä ns. lopputuleman "tasa-arvo", jossa jonnekin on pakko saada jotain vähemmistöä vain sen takia että sellaisia on sinne saatava saamisen vuoksi. Tuollaiselle idioottisakille tulee viitata kintaalla. Syökööt vaikka paskaa jos ei kelpaa.

 • Vittu mitä pellejä :D

  Kun miehiä on jossakin enemmän = naisten sortoa?

  Eikös professoreiden pitänyt olla älykkäitä, ei idiootteja?

 • All Female Panel on aika tylsä juttu.
  Niitä on maailma pullollaan.
  Niihin ei media silmiään kohdista.

  • esim. Kreeta Karvala, kammottavan tyhmä tapaus.


 • Yle:n Sannikka&Ukkola ohjelmassa oli hyvää keskustelua (22. marraskuuta).

  Kaikkein parasta olisi, jos ihmisiä kohdeltaisiin yksilönä. On merkillistä ajatella että diversiteettiä syntyisi sillä että on tietyn sukupuolisia ihmisiä, kun ihmiset voivat olla erilaisia lukemattomilla eri tavoilla.

  Yksi ryhmä joka aivan oikeasti tarvitsisi paneeleissa kiintiönsä, on hiljaiset. Siis introvertit. Joilla voi olla sikana ideoita mutta jotka inhoaa lässyttämistä. Hiljainen tieto jää pälättävien ekstroverttien lässytysjyrän alle.

  Se mitä näiden paneelimanagereitten pitäisi harjoitella on oikeasti erilaisten näköantojen esilletuominen, ja ajattelu että erilaista ajattelua tulisi vain sillä että puhuja on sukupuoleltaan nainen on vain täysin pöllö ajatus. Eli : feminismiä.

  Ohjelma lopussa oli yleisökysely tarviiko naiset suojelua päästäkseen paneeleihin, ja muistaakseni n. 30% sanoin kyllä ja 70% ei. Ts. tämä miesfeminismi ei ehkä sittenkään ole kovin suosittua. Otsikko siitä saatiin ja julkisuutta, siinä kaikki.

 • Tuonhan pitäisi riippua siitä mikä on paneelin aihe. Jos paneeli koskee olennaisesti naisia koskevia asioita olisi tietysti hyvä jos mukana olisi naisiakin.

  Jos paneeli koskee erityisesti miehiä koskevia asioita olisi hyvä jos mukana olisi miehiäkin

  Jos paneeli koskee asioita jossa sukupuoli ei merkitse mitään, ei pitäisi olla väliä myöskään panelistien sukupuolella.

  Mielestäni professori ei ole miesvastainen vaan sukupuolipakkomielteinen. Meillä on kummallinen kaksijakoisuus olemassa sukupuolikeskustelussa. Toiset haluavat häivyttää koko sukupuolikäsitteen ja tehdä yhteiskunnasta sukupuolettoman. Toiset taas suhtautuvat pakkomielteisesti sukupuolijakaumiin. Näin naispuolisena feministinä tämä on kummallista kehitystä.

  • Kaksijakoisuus siis feministien joukossa? Pakkomielle sukupuolijakaumiin ja toisaalta pyrkimys sukupuolen häivyttämiseen nimittäin molemmat ovat osa feministien toimintaa.


 • Tällaiset miesfeministit ovat juuri näitä noloja soijapoikia ketkä nöyristelevät feministejä ja samalla ampuvat oman sukupuolen oikeuksia jalkaan kun eivät vedä yhtä köyttä miesten oikeuksien puolesta kuten naiset pitävät omista oikeuksistaan kiinni.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  96
  3846
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  516
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  90
  425
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  414