Susi Pöyhöselle myytiin rikkinäinen käkikello

Anonyymi

Hukkaa ottaa pattiin, koska osti Lamppu Pöntiseltä komean käkikellon, ainut vaan että kloku oli jo myytäessä rikki. Susi naulasi kellon pirtin seinään, ja istui keinutuoliin sitä ihailemaan. Susi oli mielissään, koska aikarauta antaisi askelmerkit ajan suhteen huomiseen tapaamiseen.

Seuraavana päivänä Susi tietysti myöhästyi tapaamisesta ja treffikaveri haukkui sen vuoksi hukan pahanpäiväisesti. Kotiin tullessaan Susi äkkäsi kellon näyttävän samaa aikaa kun sitä ostaessaan. Hukka oli luullut että käkikello nyt vain aamulla oli puoli kymmenen. Susi suuttui ja paiskasi kello mäjelle ikkunasta. Ja Pöntisen Lamppu saa kostoksi talvella pihalleen jäneksen joka syö Lampun omenapuiden oksia. Tästäkin tapauksesta on jo vuosia ja yhä sitä sovussa Lamppu ja Susi joskus naureskelevat saunassa.

1

<50

  Vastaukset

  • Pidän faabeleista, koska eläimet ovat sukulaisiamme. Kirjoitin sudesta jutun paikalliseen sanomalehteen omalla nimelläni. Se julkaistiin. Toimittaja sanoi sitä faabeliksi.

   Nähin telkassa alaskalaisen dokumentin karhun ja kokeneen petotutkijan tapaamisesta. Oli kesä. Karhu nukkui pinen lammen takana kuusen alla. Mies, karhukuiskaaja puhutteli otsoa.
   - en häritse enempää, jatka kuoma uniasi. Iso mustakarhu köllähti uudelleen goisaamaan.
   Mut ei tää suomen verokarhuun sovelle; jos vilauttaa satasta lahjomamielessä, v-karhu suuttuu. sano.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3867