Kansanedustaja Kurvinen lukukauden päätösjuhlista

Anonyymi

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä Kurvinen!

    • Anonyymi

      Sitä ei tarvitse pitää missään kirkossa! Yhteisen juhlan voi pitää koulun juhlasalissa jos ei tila riitä vaikka urheilutalossa. Kirkkoon voi jokainen perheensä viedä siitä on turha tehdä numeroa.

    • Anonyymi

      Huvittavaa on se, että tämän amerikkalaisen tavan toimia ovat Suomessa ottaneet käyttöön Amerikan vihaajat vihervassarit.

    • Niin missä tuossa niin sanottiin? Kurvinen on ihan oikeassa tässä täysin yksisilmäisesä propagandassa, jossa ei ole suvaitsevaisuuden kanssa mitään tekemistä. Jos suvaitsevaisuus rajoittuu vain tietyn vihervasemmistojoukon saneleluun siitä mikä kuuluu suvaitsevaisuuteen, niin kyse on äärilahkosta, jonka "uskonto" liikuu hulluuden rajoilla ja joka pyrkii keinoja kaihtamatta vaikuttamaan kaikkiin ja kaikkeen.

      Sillä ei ole suvaitsevaisuuden kanssa mitään tekemistä, jos lahkon määrittelemä suvaitsevaisuus ei kestä mitään muuta kuin omat "artiklat", mutta sitä ei siltikään ole kovin tervettä lähteä vaatimaan kaikilta, siitä on historiassa useita esimerkkejä viimeisimpinä muuan Aatu, joka määritteli omat suvaitsevaisuutensa rajat.

      • Anonyymi

        Koulun lukukauden päätösjuhlien osalta kysymys on laista, ei suvaitsevaisuudesta. Laki lähtee siitä on ko. juhlat ovat yhteiset juhlat kaikille oppilaille. Uskontoon katsomatta. Eli nämä juhlat ovat jo lähtökohtaisesti uskontovapaat. Miksi niihin pitää sitten yrittää väkisin tunkea mukaan uskonnollisia elementtejä? Uskonnolliset tilaisuudet ovat sitten erikseen ja tarkoitettu niille oppilaille ketkä niihin haluavat osallistua tai ovat muuten velvoitettuja siihen.

        Miksi uskovaisille on niin vaikeaa ymmärtää tämä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Koulun lukukauden päätösjuhlien osalta kysymys on laista, ei suvaitsevaisuudesta. Laki lähtee siitä on ko. juhlat ovat yhteiset juhlat kaikille oppilaille. Uskontoon katsomatta. Eli nämä juhlat ovat jo lähtökohtaisesti uskontovapaat. Miksi niihin pitää sitten yrittää väkisin tunkea mukaan uskonnollisia elementtejä? Uskonnolliset tilaisuudet ovat sitten erikseen ja tarkoitettu niille oppilaille ketkä niihin haluavat osallistua tai ovat muuten velvoitettuja siihen.

        Miksi uskovaisille on niin vaikeaa ymmärtää tämä?

        Eli laista tehdään uusi uskonto, mutta niinhän se on ollut ennenkin sosialisteilla, eihän siinä mitään uutta ole, historia toistaa itseään.


      • Anonyymi
        however kirjoitti:

        Eli laista tehdään uusi uskonto, mutta niinhän se on ollut ennenkin sosialisteilla, eihän siinä mitään uutta ole, historia toistaa itseään.

        Voi, voi. Ottaako pikkuhikkulia päähän kun hänen uskomuksensa eivät kelpaa laeiksi?

        Tiedätkö muuten edes mitä uskonto ja laki termeinä tarkoittavat? Suomen laki ei ole uskonto, mutta sen mukaan on Suomessa elettävä. Hihhulinkin. Onko liian vaikeaa hihhulille?

        Siihen on hyvät syynsä miksi Suomessa ei lakeja säädetä uskontojen mukaan, ja miksi uskontokunnat joutuvat Suomessa noudattamaan paikallisia lakeja.

        Jos uskontopohjaiset lait ja hallinto kiinnostaa niin suosittelen tutustumaan esimerkiksi kristillisen Ugandan tai islamistisen Saudi-Arabian lainsäädäntöön. Pidät varmaan niistä koska molemmisssa mm. homoille kuolemantuomio. Ugandassa on vielä kirsikkana kakun päällä noitavainot voimissaan ja vuosittain tapetaan yli 100 ihmistä noitina. Oi sitä kristillisyyden määrää ja auvoa mitä siellä onkaan. Suomalaiset hellarit ja vanhoillislestadiolaiset vaikuttavat kommunistianarkisteilta ugandalaisen kristillisyyden rinnalla.


    • Anonyymi

      Näin televisiosta seuratessa tuo Kurvinen on hyvin "väritön "poliitikko . Kovasti se yrittää huudella joka asiaan mielipidettään , mutta liiallinen yrittäminen vaikuttaa melkoisen ontuvalta.

      • Anonyymi

        Kepulla on paskat housussa vassuhallituksessa.


    • Kun olin vielä lapsi, kaikki päättäjät ja aikuinen kansa oli vielä sodan aikuista ja Mannerheimin henkilöpalvonnan läpitunkemaa. Henkilöpalvontaa ja sotapropagandaa harjoitettiin kaikissa maissa, ja se oli välttämätöntä yhtenäisyyden saavuttamiseksi, mutta rauhanajan demokratiaihanteeseen se ei toki sovi.

      Ongelma on se, että henkilöpalvonta ja sotapropaganda jää päälle. Nyt kun propagandan kyllästämä sukupolvi on jo manan majoilla, ja lukee historioitsijoiden teoksia, saa eri kuvan. Mannerheimin hohto himmenee. Hän oli epäpätevä, arrogantti ja tuittupäinen sotapäällikkö, joka silmäänsä räpäyttämätta vieritti vastuun alaisilleen, jotka toimivat juuri hänen ohjeittensa mukaan.

      Selkärankainen johtaja ottaa itse vastuun.

      Mannerheimin suurimpia virheitä lienee vanhan rajan ylittäminen, joka propagandassa selitettiin "helpommin puolustettavien rajojen" saavuttamiseksi. Jokainen voi kuitenkin havaita, että näin saavutetut rajat olivat vaikeammin puolustettavia.

      Toinen suuri moka oli, että Mannerheim ei uskonut tiedustelutietoja, mihin ryssä keskitti joukkojaan hyökkäystä varten. Emme koskaan saa tietää, miksi ei uskonut. Väärä omien joukkojen keskittäminen maksoi historioitsijoiden arvion mukaan 10 000 miehen hengen. Se on paljon koko sodankin mittakaavassa.

      x x x

      Toisaalta vielä vahvana vaikuttava sotapropaganda ja toisaalta kulttuuriradikalismin yliampuva kritiikki saivat sodankäyneistä miehistä osan hyvinkin vihaisiksi. Minuakin vastaan Helsingin rautatientorilla hyökkäsi aggressiivisesti mies ja haukkui partaradikaaliksi, vaikka minulla ei ollut mitään osaa kulttuuriradikalismiin, mutta oli kylläkin parta senaikaisen nuorisomuodin mukaisesti.

    • Niin, että tämä ei sitten olekaan vapaa maa, jossa jokaisella on itsellään vapaus toimia, lakien ja asetusten puitteissa, mielensä ja omantuntonsa mukaan.
      Joko kirkon ovillekin on asetettu sensorit tutkimaan tarkoin sisäänpääsyoikeutta Kurvisten päätösten nojalla?

      Mistä tämä kaikki on saanut alkunsa, onko maassa tilanne mennyt siihen, että meillä nykyisin onkin eduskunta se taho, joka määrittelee kaiken jopa ruokapöydästä alkaen mitä saa ja mitä ei saa tehdä.
      Ja siksikö Pisa-koulutus olisikin ajettava alas, itsenäinen oma ajattelukyky oli liikaa, Pisa tuotti liian fiksuja kansalaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe