Olivatko seuraavat naiset femakkoja?

Anonyymi

Margaret Thatcher, Golda Meir, Indira Gandhi. Ainakin Norjan Gro Harlem Brontland ei ollu, kun hän oli niin hyvännäkönen nuorempana. Myäs Islannin Vigdis Finnbogadottirr ei ollu lepso.
Nuo alakupään akat on voinu hyvinni olla. Olivat ihansen näkösiäki.

6

<50

Vastaukset

 • Margaret Thatcher ei ainakaan ollut. Oli patamusta konservatiivi ja sanoi vertasi feminismiä useassa haastattelussa sosialismiin ja kumpaakin hän piti syöpänä. Tällaisia naisia tarvittaisiin nykyäänkin politiikkaan enemmän.

 • Monet feministit vihaavat Thatcheria vieläkin kun ei kannattanut tuota aatetta ja pääsi pääministeriksi omilla taidoillaan eikä sukupuolensa perusteella.

 • Thatcheria kutsuttiin leikillisesti(?) hallituksen ainoaksi mieheksi. Nuo entiset naisjohtajat eivät olleet feministejä. He näet pääsivät asemaansa naiseudestaan HUOLIMATTA, Kun taas nykyään naisjohtajat pääsevät valtaan naiseutensa TAKIA.

  • Nainen, äänestä naistaa. Tuhon alku


 • Rautarouva Thatcher on eräs hyvä esimerkki siitä, että todellisuudessa myös naisia on aina nähty vallan huipulla. Eli todistaa siltäkin osin femakkojen patriarkaatti-salaliittoteoriat hölynpölyksi. Monien miesltähän 80-lukukin oli täyttä miesten hegemoniaa naisten kyykkiessä kotona nyrkin ja hellan välissä.

 • Yksi mainituista oli , tuo norjalainen kuuluu siihen fanaattiseen demariporukkaan, kaiken pahan alku ja juuri samasta norjalaisesta opinahjosta villy prantin kanssa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6140
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2528
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  843
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  486