Ei henget välitä aina aikavyöhykkeistä.

Anonyymi

Kun sanot sanan, tai pikemminkin lauseen, jopa useita, niin JOS asia oli tarpeeksi tärkeä, ja kosketti enemmän "Wanhan Liiton" miehiä, kyseinen viesti saatettiin kuulla, jopa vuosituhansia aikaisemmin, muka ensimmäistä kertaa. Islamin uskosta paljastan nyt sen vain sen, että ei vapaimmat ja voimakkaimmat henkiolennoista kieltäytyneet aiheuttamasta omaa menneisyyttäkään, jos siellä oli tapahtunut joku muiden mielestä kiusallinen ihme. Kukaan ei mennyttä muuta, eli jos sanot NYT jotakin tärkeää, jota todellisuudessa ei olisi samoin sanoin sanonut kukaan vielä, asian on saattanut kuulla monikin, tuolloin painostavana ja usein helposti aukireväistettävänä taustavaikutteena, ja moni niistä, jotka kuulivat tulevien aikojen totuuksia, tapettiin mm. Katollisen kirkon inkvisiittorivainoissa. Kuuluisin heistä Giadarno Bruno, joka esitti ajatuksen, että kaikki tähtinä näkemämme AURINGOT, ovat samanlaisia lähes, ja lähes joka aurinkokunnassa on elämää, vaikka ei välttämättä siellä ole kaltaisemme Humanoidit se viisain roduke. Niin kauan kun olette ensimmäisen taivaan alla, niin katsokaapa taas kelloanne, ja menkää sitten kohta nukkumaankin, kuten vauvat, epätodennäköistä silloinkaan, että oikeaan aikaan. Oikea ajantaju ei ole MEILLE se, että IHMINEN yrittää seurata kuin robotti, liian tiukkoja aikataulujaan, vaikka en minä niitä syytä, joille se on oikeaakin, vaikka osittain tästä syystä jouduin ja minut pakotettin itse tavallisesta työelämästäkin poies.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 47
   1069
  2. Ota vielä kerran yhteyttä

   Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
   Ikävä
   89
   829
  3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

   Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
   20
   404
  4. Vieläkin on taikaa...

   Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
   Ikävä
   63
   402