Tuloverotus on TURHAA

Anonyymi

Nyky-Suomessa on erityisesti tuloverotus TURHAA ja väärin. Täysin turhaa on toisten ihmisten ja jättikustannuksia aiheuttavan julkishallinnon elättäminen.

Rahaahan ei nykyään ole käytössä juuri ollenkaan, on vain numeroita tileillämme. Tähän on olemassa ratkaisu, ja se on Oikeus!
Eräänlaisella "vääränlaisella", mutta oikeudenmukaisella kirjanpidolla tämä asia on korjattavissa.

Kun plus- eli tulopuolelle kirjataan (keksittyjä, riittävästi) numeroita ja samat numerot tuloutetaan menopuolelle, saadaan kirjanpito oikein toteutettua. Kun tämä asia (keksityt numerot riittäv. tileillämme) toteutetaan kohtuudella ja hallitusti, vältymme ongelmilta, mm. ihmisten liialliselta riehakoinnilta.

Väitän myös, että tämä uudistus toisi tullessaan myös riittävästi työntekijöitä työelämään, koska jokainenhan haluaa saada rahaa esim. matkustaakseen ulkomaille.

Jäljelle voisi jäädä arvonlisävero (kulutusverona) ja haittavero, sekin pitää ihmiset kurissa eikä liiallinen kulutus riistäydy käsistä. Tarvittaessa joitain muitakin veroja voisi jäädä, mutta tuloverotus ehdottomasti POIS, jotta kenenkään ei tarvitse enää elättää toisia eikä julkishallinnon jättikustannuksia!

On Aatamin aikaista maksaa hirttoveroja, jotka vievät vain kaikilta elämän, enemmän kuin kaiken.

Jos tämä asia, tuloverojen poistaminen käytöstä ei onnistu, on edessämme iso eläkepommi, sillä erittäin suuri osa työntekijöistä ei jaksa enää kauaa töissä, vaan uupuu taakkansa alle ja joutuu pahimmassa tapauksessa ennenaikaisesti eläkkeelle.

Olen tämän nähnyt erittäin paljon sekä yksityissektorilla että julkishallinnon puolella. Verotuksen poistaminen tältä osin on vain Oikeus, kohtuus ja oikein kaikkia kohtaan. Kenenkään EI pidä joutua elättämään esim. yhteiskunnan kustannuksia. Se onnistuu tällä esittämälläni kirjanpidolla ja tilirukkauksilla.

Suomi on kuin hirttoverojen avovankila, jossa ihmisiä käytetään orjatyövoimana täyttämään yhteiskunnan jätti-kirstut ja halut. Kun Valtio ja kunnat hoitavat kohtuullisilla tilirukkauksilla kaikille riittävästi palkkaa ja sos. etuuksia niitä tarvitseville,siirtyy historiaan ihmisten ja kaikkien tahojen elättäminen. Rahat eivät riitä useillakaan edes ruokaan, on tosi väärin vaatia nykyverotusta jatkumaan, kun on olemassa Oikeus! Tilirukkaukset kohtuudella a' la Valtio ja kunnat.

1

<50

Vastaukset

 • Joo, siis ihmiset eivät alkaisi riehakoimaan, vaikka iso osa veroista, kuten tulovero poistettaisiin käytöstä. Jotta ihmiset käyttäytyisivät jatkossakin, on syytä jättää mm. arvonlisävero, eläkemaksut ja haittavero. Muuten voisimme luopua noista hirtto veroista.

  Nythän jo Valtio ja kunnatkin keksivät niitä numeroita palkansaajiensa ja sos. etuuksien nauttijoiden tileille. Mitä eroa enää siinä on, että noita tilirukkauksia tehtäisiin enemmänkin—jotta jäisi elämään rahaa.

  Hävetköön päättäjät ja muut verojen kannattajat ja maksakoot itse sitten—päättäjätkin sekä Valtion ja kuntien työntekijät kerrankin itse veronsa ja palkkansa...mitä me olemme niitä elättämään? Ovat pelkkiä saajia, eivät maksa käytännössä katsoen yhtään mitään verojen kaltaisia: saavat vain vähän vähemmän (kuitenkin paljon) käteensä rahaa. Tämä on Totuus!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  143
  6013
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  156
  2036
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  32
  785
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  27
  466