Tuloverotus on TURHAA

Anonyymi

Nyky-Suomessa on erityisesti tuloverotus TURHAA ja väärin. Täysin turhaa on toisten ihmisten ja jättikustannuksia aiheuttavan julkishallinnon elättäminen.

Rahaahan ei nykyään ole käytössä juuri ollenkaan, on vain numeroita tileillämme. Tähän on olemassa ratkaisu, ja se on Oikeus!
Eräänlaisella "vääränlaisella", mutta oikeudenmukaisella kirjanpidolla tämä asia on korjattavissa.

Kun plus- eli tulopuolelle kirjataan (keksittyjä, riittävästi) numeroita ja samat numerot tuloutetaan menopuolelle, saadaan kirjanpito oikein toteutettua. Kun tämä asia (keksityt numerot riittäv. tileillämme) toteutetaan kohtuudella ja hallitusti, vältymme ongelmilta, mm. ihmisten liialliselta riehakoinnilta.

Väitän myös, että tämä uudistus toisi tullessaan myös riittävästi työntekijöitä työelämään, koska jokainenhan haluaa saada rahaa esim. matkustaakseen ulkomaille.

Jäljelle voisi jäädä arvonlisävero (kulutusverona) ja haittavero, sekin pitää ihmiset kurissa eikä liiallinen kulutus riistäydy käsistä. Tarvittaessa joitain muitakin veroja voisi jäädä, mutta tuloverotus ehdottomasti POIS, jotta kenenkään ei tarvitse enää elättää toisia eikä julkishallinnon jättikustannuksia!

On Aatamin aikaista maksaa hirttoveroja, jotka vievät vain kaikilta elämän, enemmän kuin kaiken.

Jos tämä asia, tuloverojen poistaminen käytöstä ei onnistu, on edessämme iso eläkepommi, sillä erittäin suuri osa työntekijöistä ei jaksa enää kauaa töissä, vaan uupuu taakkansa alle ja joutuu pahimmassa tapauksessa ennenaikaisesti eläkkeelle.

Olen tämän nähnyt erittäin paljon sekä yksityissektorilla että julkishallinnon puolella. Verotuksen poistaminen tältä osin on vain Oikeus, kohtuus ja oikein kaikkia kohtaan. Kenenkään EI pidä joutua elättämään esim. yhteiskunnan kustannuksia. Se onnistuu tällä esittämälläni kirjanpidolla ja tilirukkauksilla.

Suomi on kuin hirttoverojen avovankila, jossa ihmisiä käytetään orjatyövoimana täyttämään yhteiskunnan jätti-kirstut ja halut. Kun Valtio ja kunnat hoitavat kohtuullisilla tilirukkauksilla kaikille riittävästi palkkaa ja sos. etuuksia niitä tarvitseville,siirtyy historiaan ihmisten ja kaikkien tahojen elättäminen. Rahat eivät riitä useillakaan edes ruokaan, on tosi väärin vaatia nykyverotusta jatkumaan, kun on olemassa Oikeus! Tilirukkaukset kohtuudella a' la Valtio ja kunnat.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo, siis ihmiset eivät alkaisi riehakoimaan, vaikka iso osa veroista, kuten tulovero poistettaisiin käytöstä. Jotta ihmiset käyttäytyisivät jatkossakin, on syytä jättää mm. arvonlisävero, eläkemaksut ja haittavero. Muuten voisimme luopua noista hirtto veroista.

      Nythän jo Valtio ja kunnatkin keksivät niitä numeroita palkansaajiensa ja sos. etuuksien nauttijoiden tileille. Mitä eroa enää siinä on, että noita tilirukkauksia tehtäisiin enemmänkin—jotta jäisi elämään rahaa.

      Hävetköön päättäjät ja muut verojen kannattajat ja maksakoot itse sitten—päättäjätkin sekä Valtion ja kuntien työntekijät kerrankin itse veronsa ja palkkansa...mitä me olemme niitä elättämään? Ovat pelkkiä saajia, eivät maksa käytännössä katsoen yhtään mitään verojen kaltaisia: saavat vain vähän vähemmän (kuitenkin paljon) käteensä rahaa. Tämä on Totuus!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe