Suomalaiset tyytyväisiä EU-vihaajien harmiksi!

Anonyymi

OLEMME Euroopan tyytyväisimpiä elämäämme, vaikka sitä voi olla vaikea uskoa, kun on marraskuu. Puhe on kääntynyt valon vähyyteen ja arjen vastuksiin: taas sataa, liikenne on jumissa, jo neljältä on pimeää.

Tyytyväisiä kuitenkin olemme ja vielä tyytyväisempiä kuin viisi vuotta sitten. Se selviää EU:n tilastoviranomaisen Eurostatin kokoamasta vertailusta, jossa selvitetään tyytyväisyyttä elämään ylipäätään sekä tyytyväisyyttä taloudelliseen tilanteeseen ja henkilökohtaisiin ihmissuhteisiin.

AINEISTO on koottu kaikista EU-maista sekä Norjasta, Sveitsistä, Serbiasta ja Turkista. Se on kerätty vuosina 2013 ja 2018.

20

<50

Vastaukset

 • Myös suomalaisten tyytyväisyys kasvoi. Siitä kertovat tiedot ovat Tilastokeskuksen Elinolotilastosta, jonka aineisto kerättiin viime vuoden alkupuolella 10 000 kotitaloudelta.

  Tilastokeskus raportoi toukokuussa, että ”16 vuotta täyttäneen väestön keskimääräinen tyytyväisyys elämään on säilynyt vakaalla tasolla”.

  ”Asteikolla 0–10 arvioituna suomalaisen aikuisväestön tyytyväisyys oli 8,0 vuonna 2013 ja vuonna 2018 se oli 8,1.”

  Nämä ovat suurimpia lukemia, joita tyytyväisyydessä elämään on mitattu Euroopassa.

  Vertailun kärjessä oli vuonna 2013 kolme maata, joilla oli samat 8,0 pistettä: Tanska, Sveitsi ja Suomi. Sen jälkeen maiden tiet erkanivat.

  Sveitsiläisten tyytyväisyys säilyi ennallaan, tanskalaisten väheni ja suomalaisten lisääntyi. Suomi on ainoa 8,1 pistettä kokonaistyytyväisyydessä saanut, ja 8 pistettä on saatu Sveitsin ohella Norjassa ja Itävallassa. Ruotsalaisten pistemäärä on 7,8.

 • Meillä menee kohtalaisen hyvin.
  Pian meillä lienee uusi hallitus,joka on sama kuin entinen paitsi pääministeri ja kuntaministeri. Ohjelma on sama.

  • Riippuu siitä, miten hyvinmenoa mitataan. Jos katsotaan hyvinmenoa taloustilastojen, kilpailukeinojen, työmarkkinoiden jne. näkövinkkelistä, niin voi sanoa myös, että meillä menee kohtalaisen huonosti. Suomi on näet karkeasti kahtia jakautunut maa, jossa osa voi edelleen hyvin, kuten ennenkin, mutta osa on pudonnut köyhyysrajaa kohti ja sen yli. Jos lasket yhteen kaikki ne, joilla ei ole vakituista työsuhdetta, tai työtä ollenkaan + huomioit sosiaalimenojen rajun nousun + velkaantumisasteen + kansan hlökohtaisen velkaantumisasteen + ennätykselliset konkurssit ja yt-neuvottelut + monet muut lieveilmiöt, niin siitä näkövinkelistä katsottuna meillä menee jo aika surkeasti. Kun vielä huomioit eu-politiikan ja jäsenyyden vaikutukset hyvinvointikoneistoomme, sekä kuinka riippuvainen Suomi on eu-pankin lainoista, niin luulisi, että alkaa jo vituttamaan ihan. Kun vielä huomioit sen valheiden ja vääristelyiden määrän, joilla eu-rintama ylläpitää eu:n ja itsensä kannatusta, niin on ihme, jos ei ala tehdä mieli iskeä nyrkkiä monitorin läpi.

   Jos PS nousee pääministeripuolueeksi 2023, niin ohjelma muuttuu. Siinä missä eu-mielinen rintama ajaa eu:n etuja maan ja kansan kustannuksella, PS ajaa maan ja kansan etuja eu:n avustuksella. Nimittäin eu:n pitäisi tuoda meille niitä hyöytyjä, joilla eu meille myytiin vuonna 1995, mutta olemmekin saaneet velkakriisin, riippuvuuden, itsenäisen pärjäämisen heikentymisen, massatyöttömyyden, demokratian näennäistämisen, poliittisen kilpailun vinoutumiesn, poliittisia vainoja ja monia muita ikäviä seurauksia. Ohjelman täytyy muuttua.


 • EU:n ongelmat eivät onneksi vähennä jäsenyyden hyötyjä.

  • Miksi kannatat eu:ta? Oletko listannut oman kantasi muodostumiseksi kaikki, KAIKKI, hyödyt ja haitat ja muodostanut niistä objektiivisen kannan? Vai fanitatko vain valtavirran mukana, ja toistat papukaijan tavoin ympäristösi ääniä ymmärtämättä sisältöä?


 • Olen onnellinen Euroopan kansalainen ja Unioni on taannut paljon hyvää.

  • Mitä hyvää eu on taannut? Miksi olet onnellinen "Euroopan kansalainen". Tosin tuollaista kansalaisuutta ei ole olemassa. Olet Suomen kansalainen. Eurooppa on maanosa, jonka muodostaa usea itsenäinen valtio. Tosin itsenäisyyskin on eu-jäsenyyden myötä heikentynyt.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mitä hyvää eu on taannut? Miksi olet onnellinen "Euroopan kansalainen". Tosin tuollaista kansalaisuutta ei ole olemassa. Olet Suomen kansalainen. Eurooppa on maanosa, jonka muodostaa usea itsenäinen valtio. Tosin itsenäisyyskin on eu-jäsenyyden myötä heikentynyt.

   "Mitä hyvää eu on taannut?"

   EU on taannut rauhan Euroopassa. Sille ei voi laittaa hintaa. 1800-luvulla valtioiden rajoja korjattiin kymmenillä sodilla. 1900-luvun sodat tappoivat kymmeniä miljoonia. Euroopan sodissa ovat riehuneeet kautta historian ranskalaiset, saksalaiset ja britit. Napoleonin sotia voi jo kutsua maailmansodiksi. Myös 30-vuotinen sota innosti lähes kaikki eurooppalaiset tappelemaan keskenään.

   Jatkuva sotiminen on kuluttanut eurooppalaisten voimavaroja vuosisatoja. Rajat ovat muuttuneet koko ajan. Yhteistyöllä EU kuuluu maailman vakaimpiin, demokraattisimpin, tasa-arvoisimpiin ja taloudellisesti rikkaimpiin alueisiin. EU on eri laskelmien mukaan taloudellisen tuotannon suurin, toiseksi tai kolmanneksi suurin. Se kilpailee tasavertaisena toimijana Kiinan ja USA:n kanssa välillä näitä suurempana ja välillä pienempänä.

   Saksa yhdistyi 350 ruhtinaskunnasta 1871. Oliko Saksan yhdistyminen huono asia? Yhdysvaltojen rakentaminen alkoi 1776 13 osavaltion muodostaessa liittovaltion. Kuinka huonosti Yhdysvalloilla on mennyt? Olisiko Pohjois-Amerikan historia viimeisten 250 vuoden ajalta parempi, jos se koostuisi 48 keskenään tappelevasta osavaltiosta (Hawajia en laske ja Alaska kuuluisi yhä Venäjälle).

   Suomen työttömyysaste on puolittunut vuteen 1995 verrattuna. Suomen bruttkokansantuote on EU-aikana tuplaantunut. Suomi ei ole riippuvainen bilateraalikaupasta epävakaan Venäjän (tai entisen Neuvostoliiton kanssa), ruokien ja kodinelektroniikan hinnat ovat pysyneet hyvin matalina. Saamme ympäri vuoden tuoreita vihanneksia ja hedelmiä (et ehkä muista, että esimerkiksi appelsiineja ei saanut ympäri vuoden 980-luvulla), hyllyvalikoimatovat moninkertaistuneet, kotitalouksien vuosittaiset tulot ovat EU:n ansiosta lisääntyneet keskimäärin1300 euroa.

   Venäjän kaupasta 60 % tapahtuu EU:n kanssa. Venäjällä ei ole raaka-aineiden ja aseteollisuuden lisäksi juurikaan toimivaa tollisuutta. Se on täysin riippuvainen EU:n kanssa käytävästä kaupasta. EU tarvitsee kaasua Venäjältä, joten tilanne on tasapainossa. EU lisää alueellista vakautta ja turvallisuutta. Olisiäärimmäisen kummallista, jos Venäjä kohdistaisi sotilaallisia aggressioita johonkin EU-valtioon. EU on kuitenkin lopulta paljon vahvempi taloudellisesti, teollisesti, teknisesti ja miesvahvuudeltaan. EU:n ulkopuolella emme olisi yhtään sen vapaampia kuin nyt; ohjeet tulisivat Kremlistä, kuten koko viime vuosisadan.

   Lissabonin sopimus velvoittaa kaiken mahdollisen avun sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi joutuvalle EU-naapurille. Tämä täsmentyy koko ajan. Nyt yhteisiä puolustushankkeita on jo 47.

   Suomen maabrändi tunnetaan; se lisää suomalaisten tuotteiden kysyntää ja vientiä. Ennen Euroopan unionia Suomi luettiin faktisesti itäblokkiin yhdeksi Neuvostoliiton satelliiteista. Vasta tällä vuosisadalla kansainvälinen lehdistö on alkanut puhua Suomesta samassa yhteydessä Ruotsin ja Norjan kanssa. Vaikka olemme olleet Pohjoismaiden neuvoston äsen jostain 1960-luvulta, geopoliittisesti meistä tuli Pohjoismaa vasta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen.

   Jotain on tehty oikein, sillä useimmilla mittareilla Suomella menee aivan helvetin hyvin. Tietenkin aina löytyy itkupillejä, jotka näkevät ruohon aidan takana vihreämpänä. Se, että sinä et selviä nykyelämän aasteista, ei tarkoita sitä, että pärjäisit yhtään paremmin EU:n ulkopolella. Hae johonkin kouluun, lähde Saksaan tekemään töitä oppisopimuksella,..

   "Miksi olet onnellinen "Euroopan kansalainen"."

   Minä olen onnellinen, koska asiani ovat erittäin hyvin. Koen itseni eurooppalaiseksi tietysti sitä osin, että omat juureni ovat Lontoossa ja koska tunnen Euoopan ja Suomen historiaa riittävän hyvin ymmärtääkseni, että historiallisesti meillä menee erinomaisesti.

   "Tosin tuollaista kansalaisuutta ei ole olemassa."

   On. Maastrichtin sopimuksen jälkeen jokainen EU-jäsenvaltion kansalainen on myös EU-kansalainen. Se on juridinen fakta.Kansalaisuus perustuu sopimuksiin ja lainsäädäntöön.

   "Olet Suomen kansalainen. Eurooppa on maanosa, jonka muodostaa usea itsenäinen valtio. Tosin itsenäisyyskin on eu-jäsenyyden myötä heikentynyt."

   Kyllä. Suomen ja EU:n kansalainen Se on totta. Sekin on totta, että Eurooppa on maanosa, johon kuuluu muistaakseni 50 valtiota. Näistä 28/27 muodostaa EU:n. EU on valtioliitto - unioni. Jos olet jonkin tähän unioniin kuuluvan maan kansalainen, olet myös unionin kansalainen.

   Suhteessa viime vuosisataan Suomen itsenäisyys ja vaikutusvalta on kasvanut merkittävästi. YYA-suomi oli Moskovasta hallittu suomettunut marionetti Moskova osallistui kaikkeen päätöksntekoon Finnairin lentokonekaupoista lähtien..Kotiryssät ohjasivat poliitikkojamme Neuvostoliittolaisittain "oikeaan". Marshall-apuakaan Suomi ei uskaltanut toisen maailmansodan jälkeen ottaa Neuvostoliiton pelossa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Mitä hyvää eu on taannut?"

   EU on taannut rauhan Euroopassa. Sille ei voi laittaa hintaa. 1800-luvulla valtioiden rajoja korjattiin kymmenillä sodilla. 1900-luvun sodat tappoivat kymmeniä miljoonia. Euroopan sodissa ovat riehuneeet kautta historian ranskalaiset, saksalaiset ja britit. Napoleonin sotia voi jo kutsua maailmansodiksi. Myös 30-vuotinen sota innosti lähes kaikki eurooppalaiset tappelemaan keskenään.

   Jatkuva sotiminen on kuluttanut eurooppalaisten voimavaroja vuosisatoja. Rajat ovat muuttuneet koko ajan. Yhteistyöllä EU kuuluu maailman vakaimpiin, demokraattisimpin, tasa-arvoisimpiin ja taloudellisesti rikkaimpiin alueisiin. EU on eri laskelmien mukaan taloudellisen tuotannon suurin, toiseksi tai kolmanneksi suurin. Se kilpailee tasavertaisena toimijana Kiinan ja USA:n kanssa välillä näitä suurempana ja välillä pienempänä.

   Saksa yhdistyi 350 ruhtinaskunnasta 1871. Oliko Saksan yhdistyminen huono asia? Yhdysvaltojen rakentaminen alkoi 1776 13 osavaltion muodostaessa liittovaltion. Kuinka huonosti Yhdysvalloilla on mennyt? Olisiko Pohjois-Amerikan historia viimeisten 250 vuoden ajalta parempi, jos se koostuisi 48 keskenään tappelevasta osavaltiosta (Hawajia en laske ja Alaska kuuluisi yhä Venäjälle).

   Suomen työttömyysaste on puolittunut vuteen 1995 verrattuna. Suomen bruttkokansantuote on EU-aikana tuplaantunut. Suomi ei ole riippuvainen bilateraalikaupasta epävakaan Venäjän (tai entisen Neuvostoliiton kanssa), ruokien ja kodinelektroniikan hinnat ovat pysyneet hyvin matalina. Saamme ympäri vuoden tuoreita vihanneksia ja hedelmiä (et ehkä muista, että esimerkiksi appelsiineja ei saanut ympäri vuoden 980-luvulla), hyllyvalikoimatovat moninkertaistuneet, kotitalouksien vuosittaiset tulot ovat EU:n ansiosta lisääntyneet keskimäärin1300 euroa.

   Venäjän kaupasta 60 % tapahtuu EU:n kanssa. Venäjällä ei ole raaka-aineiden ja aseteollisuuden lisäksi juurikaan toimivaa tollisuutta. Se on täysin riippuvainen EU:n kanssa käytävästä kaupasta. EU tarvitsee kaasua Venäjältä, joten tilanne on tasapainossa. EU lisää alueellista vakautta ja turvallisuutta. Olisiäärimmäisen kummallista, jos Venäjä kohdistaisi sotilaallisia aggressioita johonkin EU-valtioon. EU on kuitenkin lopulta paljon vahvempi taloudellisesti, teollisesti, teknisesti ja miesvahvuudeltaan. EU:n ulkopuolella emme olisi yhtään sen vapaampia kuin nyt; ohjeet tulisivat Kremlistä, kuten koko viime vuosisadan.

   Lissabonin sopimus velvoittaa kaiken mahdollisen avun sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi joutuvalle EU-naapurille. Tämä täsmentyy koko ajan. Nyt yhteisiä puolustushankkeita on jo 47.

   Suomen maabrändi tunnetaan; se lisää suomalaisten tuotteiden kysyntää ja vientiä. Ennen Euroopan unionia Suomi luettiin faktisesti itäblokkiin yhdeksi Neuvostoliiton satelliiteista. Vasta tällä vuosisadalla kansainvälinen lehdistö on alkanut puhua Suomesta samassa yhteydessä Ruotsin ja Norjan kanssa. Vaikka olemme olleet Pohjoismaiden neuvoston äsen jostain 1960-luvulta, geopoliittisesti meistä tuli Pohjoismaa vasta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen.

   Jotain on tehty oikein, sillä useimmilla mittareilla Suomella menee aivan helvetin hyvin. Tietenkin aina löytyy itkupillejä, jotka näkevät ruohon aidan takana vihreämpänä. Se, että sinä et selviä nykyelämän aasteista, ei tarkoita sitä, että pärjäisit yhtään paremmin EU:n ulkopolella. Hae johonkin kouluun, lähde Saksaan tekemään töitä oppisopimuksella,..

   "Miksi olet onnellinen "Euroopan kansalainen"."

   Minä olen onnellinen, koska asiani ovat erittäin hyvin. Koen itseni eurooppalaiseksi tietysti sitä osin, että omat juureni ovat Lontoossa ja koska tunnen Euoopan ja Suomen historiaa riittävän hyvin ymmärtääkseni, että historiallisesti meillä menee erinomaisesti.

   "Tosin tuollaista kansalaisuutta ei ole olemassa."

   On. Maastrichtin sopimuksen jälkeen jokainen EU-jäsenvaltion kansalainen on myös EU-kansalainen. Se on juridinen fakta.Kansalaisuus perustuu sopimuksiin ja lainsäädäntöön.

   "Olet Suomen kansalainen. Eurooppa on maanosa, jonka muodostaa usea itsenäinen valtio. Tosin itsenäisyyskin on eu-jäsenyyden myötä heikentynyt."

   Kyllä. Suomen ja EU:n kansalainen Se on totta. Sekin on totta, että Eurooppa on maanosa, johon kuuluu muistaakseni 50 valtiota. Näistä 28/27 muodostaa EU:n. EU on valtioliitto - unioni. Jos olet jonkin tähän unioniin kuuluvan maan kansalainen, olet myös unionin kansalainen.

   Suhteessa viime vuosisataan Suomen itsenäisyys ja vaikutusvalta on kasvanut merkittävästi. YYA-suomi oli Moskovasta hallittu suomettunut marionetti Moskova osallistui kaikkeen päätöksntekoon Finnairin lentokonekaupoista lähtien..Kotiryssät ohjasivat poliitikkojamme Neuvostoliittolaisittain "oikeaan". Marshall-apuakaan Suomi ei uskaltanut toisen maailmansodan jälkeen ottaa Neuvostoliiton pelossa.

   Siinäpä asiallista tekstiä.
   Ottakaa EU-vihaajat mallia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Mitä hyvää eu on taannut?"

   EU on taannut rauhan Euroopassa. Sille ei voi laittaa hintaa. 1800-luvulla valtioiden rajoja korjattiin kymmenillä sodilla. 1900-luvun sodat tappoivat kymmeniä miljoonia. Euroopan sodissa ovat riehuneeet kautta historian ranskalaiset, saksalaiset ja britit. Napoleonin sotia voi jo kutsua maailmansodiksi. Myös 30-vuotinen sota innosti lähes kaikki eurooppalaiset tappelemaan keskenään.

   Jatkuva sotiminen on kuluttanut eurooppalaisten voimavaroja vuosisatoja. Rajat ovat muuttuneet koko ajan. Yhteistyöllä EU kuuluu maailman vakaimpiin, demokraattisimpin, tasa-arvoisimpiin ja taloudellisesti rikkaimpiin alueisiin. EU on eri laskelmien mukaan taloudellisen tuotannon suurin, toiseksi tai kolmanneksi suurin. Se kilpailee tasavertaisena toimijana Kiinan ja USA:n kanssa välillä näitä suurempana ja välillä pienempänä.

   Saksa yhdistyi 350 ruhtinaskunnasta 1871. Oliko Saksan yhdistyminen huono asia? Yhdysvaltojen rakentaminen alkoi 1776 13 osavaltion muodostaessa liittovaltion. Kuinka huonosti Yhdysvalloilla on mennyt? Olisiko Pohjois-Amerikan historia viimeisten 250 vuoden ajalta parempi, jos se koostuisi 48 keskenään tappelevasta osavaltiosta (Hawajia en laske ja Alaska kuuluisi yhä Venäjälle).

   Suomen työttömyysaste on puolittunut vuteen 1995 verrattuna. Suomen bruttkokansantuote on EU-aikana tuplaantunut. Suomi ei ole riippuvainen bilateraalikaupasta epävakaan Venäjän (tai entisen Neuvostoliiton kanssa), ruokien ja kodinelektroniikan hinnat ovat pysyneet hyvin matalina. Saamme ympäri vuoden tuoreita vihanneksia ja hedelmiä (et ehkä muista, että esimerkiksi appelsiineja ei saanut ympäri vuoden 980-luvulla), hyllyvalikoimatovat moninkertaistuneet, kotitalouksien vuosittaiset tulot ovat EU:n ansiosta lisääntyneet keskimäärin1300 euroa.

   Venäjän kaupasta 60 % tapahtuu EU:n kanssa. Venäjällä ei ole raaka-aineiden ja aseteollisuuden lisäksi juurikaan toimivaa tollisuutta. Se on täysin riippuvainen EU:n kanssa käytävästä kaupasta. EU tarvitsee kaasua Venäjältä, joten tilanne on tasapainossa. EU lisää alueellista vakautta ja turvallisuutta. Olisiäärimmäisen kummallista, jos Venäjä kohdistaisi sotilaallisia aggressioita johonkin EU-valtioon. EU on kuitenkin lopulta paljon vahvempi taloudellisesti, teollisesti, teknisesti ja miesvahvuudeltaan. EU:n ulkopuolella emme olisi yhtään sen vapaampia kuin nyt; ohjeet tulisivat Kremlistä, kuten koko viime vuosisadan.

   Lissabonin sopimus velvoittaa kaiken mahdollisen avun sotilaallisen hyökkäyksen kohteeksi joutuvalle EU-naapurille. Tämä täsmentyy koko ajan. Nyt yhteisiä puolustushankkeita on jo 47.

   Suomen maabrändi tunnetaan; se lisää suomalaisten tuotteiden kysyntää ja vientiä. Ennen Euroopan unionia Suomi luettiin faktisesti itäblokkiin yhdeksi Neuvostoliiton satelliiteista. Vasta tällä vuosisadalla kansainvälinen lehdistö on alkanut puhua Suomesta samassa yhteydessä Ruotsin ja Norjan kanssa. Vaikka olemme olleet Pohjoismaiden neuvoston äsen jostain 1960-luvulta, geopoliittisesti meistä tuli Pohjoismaa vasta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen.

   Jotain on tehty oikein, sillä useimmilla mittareilla Suomella menee aivan helvetin hyvin. Tietenkin aina löytyy itkupillejä, jotka näkevät ruohon aidan takana vihreämpänä. Se, että sinä et selviä nykyelämän aasteista, ei tarkoita sitä, että pärjäisit yhtään paremmin EU:n ulkopolella. Hae johonkin kouluun, lähde Saksaan tekemään töitä oppisopimuksella,..

   "Miksi olet onnellinen "Euroopan kansalainen"."

   Minä olen onnellinen, koska asiani ovat erittäin hyvin. Koen itseni eurooppalaiseksi tietysti sitä osin, että omat juureni ovat Lontoossa ja koska tunnen Euoopan ja Suomen historiaa riittävän hyvin ymmärtääkseni, että historiallisesti meillä menee erinomaisesti.

   "Tosin tuollaista kansalaisuutta ei ole olemassa."

   On. Maastrichtin sopimuksen jälkeen jokainen EU-jäsenvaltion kansalainen on myös EU-kansalainen. Se on juridinen fakta.Kansalaisuus perustuu sopimuksiin ja lainsäädäntöön.

   "Olet Suomen kansalainen. Eurooppa on maanosa, jonka muodostaa usea itsenäinen valtio. Tosin itsenäisyyskin on eu-jäsenyyden myötä heikentynyt."

   Kyllä. Suomen ja EU:n kansalainen Se on totta. Sekin on totta, että Eurooppa on maanosa, johon kuuluu muistaakseni 50 valtiota. Näistä 28/27 muodostaa EU:n. EU on valtioliitto - unioni. Jos olet jonkin tähän unioniin kuuluvan maan kansalainen, olet myös unionin kansalainen.

   Suhteessa viime vuosisataan Suomen itsenäisyys ja vaikutusvalta on kasvanut merkittävästi. YYA-suomi oli Moskovasta hallittu suomettunut marionetti Moskova osallistui kaikkeen päätöksntekoon Finnairin lentokonekaupoista lähtien..Kotiryssät ohjasivat poliitikkojamme Neuvostoliittolaisittain "oikeaan". Marshall-apuakaan Suomi ei uskaltanut toisen maailmansodan jälkeen ottaa Neuvostoliiton pelossa.

   Rauha onkin lähes ainoa hyvä asia, jonka Euroopan yhdentyminen on saanut aikaan. Muuten on menty alamäkeen.

   Miksi te eu-fanit levitätte tuota Sipilän hallituksen luomaa työllisyys/työttömyysaste -valhetta? Vain yhdenlaiseen kategoriaan kuuluneet lasketaan työttömyysasteeseen, ja samalla kategorioidaan toiseen kategoriaan suuri määrä työttömiä, osa-aikatyöllistyneitä jne., joita ei lasketa työttömyysasteeseen = tietoinen vääristely, jotta tilanne saadaan näyttämään paperilla hyvältä. Suomessa on massatyöttömyys. Käy selailemassa tilastoja mm. konkursseista, yt-neuvotteluista, valtion taloustilanteesta, sosiaalimenojen kasvusta jne. Kokonaiskuva, jota ei mediassa esitetä, on varsin ruma. Koska eu:n ja eu-rintaman kannatuksen täytyy pysyä korkealla, hyvinvointitilanne joudutaan muotoilemaan kannatettavan kaltaiseksi. Ts. ihmiset kannattaa median luomaa mielikuvaa eu:sta. Ei eu:ta itseään.

   Itsenäisyys ei toteudu: Suomen itsemääräämisoikeus, eli suvereniteetti on suurelta osin poissa meidän käsistämme, eu:n käsissä. eu luo lait, direktiivit, suositukset, toimintatavat jne., jotka eduskuntamme ajaa omaan lainsäädäntöömme ja samalla kaikki eu-sälän vastaiset lait yms. poistetaan tai muokataan yhteensopivaksi. Meillä ei myöskään ole omaa valuuttaa, joka on yksi itsenäisyyden symboleista. Lisäksi demokratia on supistunut, koska kansa ei pysty vaikuttamaan siihen, mitä eu:n neukkareissa päätetään. Demokratia on supistunut myös sisäisesti, koska se ei toteudu puhtaasti eduskuntavaaleissa. Kansa äänesti persut kakkoseksi, SDP passitti persut oppositioon. Lisäksi osa poliitikoista on siirtynyt pysyvästi eu:n palvelukseen = eu-mielinen rintama, joka tekee työtään ensisijaisesti eu:n ja itsensä kannatuksen ylläpitämiseksi. Vääristelemällä ja kaunistelemalla.

   EU ei ole valtio, maa tms. vaan yhteiseurooppalainen toimielin. Vaikka eu käyttäytyy valtion tavoin, eli mm. pykännyt itselleen lipun, valuutan, pankkijärjestelmän, markkinat jne., sekä jäsenmaiden kansoille passit, ja "juridisen faktalausekkeen", se ei siltikään ole valtio tai maa. Siksi todellisuudessa ei ole olemassa "eu:n kansalaisia". eu käyttäytyy valtion tavoin, koska sen tavoitteena on julistautua sellaiseksi. Nyt tässä vaiheessa eu on ihan samanlainen kvasivaltio, kuin monet muutkin, jotka ovat yrittäneet julistautua valtioksi. Todennäköisesti eu onnistuu siinä, koska jäsenmailta viedään asteittain kaikki päätäntävalta eu:lle. Silloin päättyy monen ennen itsenäisen maan historia, kun niistä tulee Euroopan Suurvallan provinsseja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Siinäpä asiallista tekstiä.
   Ottakaa EU-vihaajat mallia.

   Miksi "eu-vihaajien" pitäisi omaksua vääristelyitä ja kaunisteluita? Meille eu-kriittisille rumakin totuus on aina parempi kuin kaunis valhe.


 • OI,jospa nuo ajat viel takaisin saisin,kun EUu oli meille viel tuntematon.
  Sillä valheet jotka meille syötettiin kerran,
  ne turmion tuottaneet Suomelle on.

  • EU-asioita on meille selvitetty aina totuuden mukaisesti poislukien EU-vihaajien valeet.

   Valinnat on tehty vapaissa vaaleissa.

   Viimeisin eurobarometri todistaa tyytyväisydyen EU:iin vain kasvaneen ja se on jo yli EU-maiden keskiarvon.

   Jäsenyyttä vastustaisi enää 14 %,kun se 1994 oli yli 40. Tuon verran on aina niitä,joihin EU-vihaajien valepropaganda tehoaa,kun oma tietamäärä ei riitä valeiden tunnistamiseen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   EU-asioita on meille selvitetty aina totuuden mukaisesti poislukien EU-vihaajien valeet.

   Valinnat on tehty vapaissa vaaleissa.

   Viimeisin eurobarometri todistaa tyytyväisydyen EU:iin vain kasvaneen ja se on jo yli EU-maiden keskiarvon.

   Jäsenyyttä vastustaisi enää 14 %,kun se 1994 oli yli 40. Tuon verran on aina niitä,joihin EU-vihaajien valepropaganda tehoaa,kun oma tietamäärä ei riitä valeiden tunnistamiseen.

   Kehitys on tältä osin myönteinen.
   Toisaalta ollaan hyvin kriitisiä EU:n tämän päivän toimintaan ja aikaansaannoksiin.

   Siinä on uudella johdolla kova haaste edessään.


  • Anonyymi kirjoitti:

   EU-asioita on meille selvitetty aina totuuden mukaisesti poislukien EU-vihaajien valeet.

   Valinnat on tehty vapaissa vaaleissa.

   Viimeisin eurobarometri todistaa tyytyväisydyen EU:iin vain kasvaneen ja se on jo yli EU-maiden keskiarvon.

   Jäsenyyttä vastustaisi enää 14 %,kun se 1994 oli yli 40. Tuon verran on aina niitä,joihin EU-vihaajien valepropaganda tehoaa,kun oma tietamäärä ei riitä valeiden tunnistamiseen.

   Samat yleismaalliset lätinät, joilla ei ole mitään tekemistä monenkaan asian kanssa, jotka aiheutuneet eu-jäsenyydestä ja maan "kansainvälistämisestä". Kansa kannattaa median luomaa mielikuvaa eu:sta, ei eu:ta itseään. Siinä on valtava ero. Jos media kertoisi rehellisesti kokonaiskuvan, niin eu;n kannatus putoisi roimasti.


 • Minulta ei olla kysytty mitään. Olen aina vaan saanut enemmän tarpeekseni tästä uusneukusta. Haluan vapauden tälle maalle jälleen itsenäiseksi.

 • Ei on uusneukku jossa saananvapaus ollaan riistämässä pois toisiajattelijoilta. Jokaisen pitää ajatella samalla tavalla tai voi rapsahtaa syyte. Se ei ole mitään deokratiaa eikä monikulttuurisuutta, se on diktatuuria ja monokulttuurisuutta.

  Laki Suomessa on hyvin tulkinnanvarainen mitä tulee kiihottamisiin ja vihapuheisiin, ja riippuu syyttäjän fanaattisuudesta kuinka hän tulkitsee lakia. Näin tavallinen pieni ihminen ei voi tietää mikä on vihapuhetta pälkästään lainkohtaan katsomalla, kun siitä eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen poliisit eikä syyttäjät. Kuinka tavallinen ihminen voi tietää syyllistyvänsä johonkin laittomaan kun ei sitä tiedä nämäkään virkatahot?

  Tämä lienee tarkoituskin että saadaan ihmiset olemaan varmuuden vuoksi hiljaa. Näin eliitin kritisointi saadaan nujerrettua. Täsmälleen samanlainen oli touhu neukuisssa. Siellä laki oli hyvin venyvä ja sitä tulkittiin tapauskohtaisesti ja mielivaltaisesti toisiajattelijoita vastaan.

  On myös tarkoitus että kukaan ei tuntisi pahaa oloa, mutta se on hyvin vaarallinen asia. Kuinka ihminen oppisi käsittelemään sisällään pahoja asioita, pahaa mieltä, jos ei mitään pahaa saa hänelle kertoa? Kunka hän käsittelee maailman pahuutta mielessään, jos ei ikinä saa hänelle sitä sanoa? Tämä vasta vaarallista on.

  • Eu on siis uusneukku.


  • Kuinka ihminen voi tehdä mahdollisesta vääryydestään/pahuudestaan parannusta, jos ei siitä häntä voida kristisoida? Ihmisen kyllä pitää kestää kritiikki, ja vain näin hän voi alkaa miettimään mitä tuli tehtyä. Onhan hän muutenkin niin paatunut pahuuteensa, että kritiikin kyllä kestää.

   Tämän kaiken kritiikin eu ja varsinkin mallioppilas Suomi on kieltämässä kun maalittaminen voidaan tehdä kriminaaliksi asiaksi.


 • Eun kannattajat ovat varmaan tyytyväisiä ,kun verotus kovenee ,Englannin
  poistuessa,elintasopakolaisia työnnetään lisää maahamme ja alatte
  makselemaan Ranskan ja Saksan ja etelämaiden ilmastomuutoksesta,
  mutta jäähän roistoille vapaaiikkuvuus ja elitille veroparatiisit ,sekä
  EUn virkamiehille suuripalkkaiset tulot,jotka veronmaksajat laitetaan
  maksamaan ,oli sitten töitä tai ei.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  127
  3932
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3722
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2148
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1036
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  451