Viivin ja Kain salainen voittoraha sopimus.

Anonyymi

Jos toinen voittaa, jakavat rahat keskenään tasan.
Kumpikin voittaa jos toinen voittaa.

Jos olisi kolme tuollaisessa sopimuksessa, niin voittoraha menisi kolmeen osaan, jos joku kolmesta voittaisi. Paljonkos se voittosumma onkaan 30000?, eli kymppitonni/henkilö silloin.

Tietysti menee normaali tulovero tuollaisesta tulosta joka lasketaan näyttelijän työksi, ei ole mikään arpajaisvoitto.

9

105

Vastaukset

 • En usko, että Kai mitään rahoja jakaisi kenenkään kanssa, jos voittaisi, vaikka umpirakastunut Viivi ehkä niin uskookin. Todennäköisesti Kai ei kuitenkaan tule voittamaan, vaan Viivi niin Kain kannalta ok diili, jos totta. Finaalin nuo kaksi jokatapauksessa menee, sitä ei voi mitenkään enää estää, koska tämän kauden pelaajat on tahdottomia lampaita, jotka sokeasti seuraavat Kuningas Kaita. Pisteet tosin Kaille, että on sekä fysiikallaan ja karismallaan alistanut muut kilpailijat, niin ettei sitä ole kukaan uskaltanut kertaakaan äänestää.

  • Niin, peliä vain tosielämä on eri, mitä pelissä luvataan ei tietenkään pidä todellisessa elämässä, näin se on.


 • Minkä ihmeen takia ne ei äänestä tuota Kaita pois, kun nytkin olisi ollut hyvä liitto tehdä ja äänestää, kun ei saanut koskemattomuutta. Menevät vaan niinku Kai sanoo. Ihan hölmöjä ovat, eivät ajattele omaa kohtaloaan, vaikka niin sanovat

  • Jos olisivat älynneet äänestää Kain pois, niin heillä jokaisella olisi ollut paremmat mahdollisuudet voittoon. Käsittämättömän tyhmiä äänestyksessä.


 • Olipa Kasper nolo finaalissa. Alkuun oli jopa suosikki, mutta huomasi aika pian että on surkea luonne, itse kieroilee koko ajan mutta on katkera kun Kai pelaa kuten pelissä kuuluukin. Itse valitsisin voittajaksi sen joka voittaa eniten tehtäviä ja Kai ansaitsi voiton. Viimeisen pelin taisi hävitä tahallaan ettei tarvitse valita paria.

 • Selviytyjät ohjelman nimi pitäisi olla Suomen paras kusettaja tai selkään puukottaja.
  Kyseisellä ohjelmalla ei ole mitään tekemistä luonnossa selviytymisen kanssa.

  Oikea voittaja oli Viivi, joka voitti finaali kilpailun. !

  • Ei yksi kilpåailu mitään merkitse ja Kai hävisi tahallaan kun tiesi Viivin valitsevan hänet. Valitsemalla Viivin olisi voinut menettää ääniä tai yhtä hyvin valitsemalla Nooran. Pelasi järkevästi alusta loppuun ja oli paras tehtävissä. En kyllä lähtisi ikinä tuollaisiin kieroiluohjelmiin.


 • No onneksi Kai voitti noista kahdesta finaalin. Oli sentään kanttia tuomaristolla valita paras voittajaksi. Kaikkien aikojen hölmöin porukkahan siellä oli nyt pelaamassa, kun antoivat vahvimman kisaajan tehdä mitä halusi. Ei yhtään ääntä Kaille kertaakaan annettu heimoneuvostossa. Kertoo siitä miten tarpeeksi karismaattinen ihminen pystyy käsittelemään henkisesti heikompia mielensä mukaan.

  • Miksi niiden heikommin tehtävissä pärjäävien pitäisi voittaa ja silloinhan on paras jos on myös älykäs. Ei tuollaiseen kannata lähteä mukaankaan jos ottaa liian tosissaan. En muista mikä Kai on ammatiltaan, mutta hyvin pärjäävät kuten lääkäri ja poliisi eivät ainakaan edes tarvitse voittorahoja.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2925
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  404