Feministit nettimediajättien johdossa?

Anonyymi

Kaksi valkoista heteromiestä perustivat Netflixin. Mutta he päästivät johtokuntaan naisfeministejä ja he hoitavat nyt "sisällöntuotantoa" ja sen valvontaa. Lopputulos on tunnettu eli femakkojen valkoisen heteromiehen halveksuntaa.

Googlen perusti myös kaksi valkoista(juutalaista?) heteromiestä. Google hankki YouTuben. Nyt tuota videojättiä on alettu moderoimaan törkeän vasemmistolaisesti ja valkoisen heteromiehen vastaisesti. Päämoderaattoreiksi ovat päässeet(yllätys, yllätys) naisfemakot!

Ymmärrätte jo kait pointin? NÄIN nuo femakot ovat vallanneet asemansa median ja somen kärjessä! Eli valkoisten heteromiesten avulla. Ilman heidän apuaan olisi tuskin YHTÄKÄÄN naista saatikka femakkoa päättämässä asioista noissa firmoissa.

Mutta huomaatteko mitään nöyryyttä tai kiitollisuutta noissa medioiden femakkojohtajissa? Ette suinkaan! Vaan nuo mokomat hyväkkäät käyttävät lahjaksi saamaansa asemaa hyväntekijöitään tai ainakin heidän vertaisiaan vastaan!?

5

<50

Vastaukset

 • Niinpä. Sama kuvio pätee laajemminkin. Miehet ovat antanet naisilleen hyvät asemat länsimaissa. Mistä miehet ovatkin saaneet kuulla kunniansa!?

  Naiset ja erityisesti feministit ovat nopeita uhnohtamaan nousunsa syyt. Lahjaksi annettu muuttui nopeasti "kovalla työllä ja taistelulla ansaituksi" asemaksi?

  Tuota valhetta ei voi edes missään julkisuudessa kieltää. Koska valtamedia, tutkijat, virkamiehet popliitikot ovat kaikki kyykyssä feministien edessä.

  Julkisuuden henkilöklle tai viranhaltijalle olisi itsemurha sanoa totuus naisten nousun syistä, seurauksista ja feministeistä. Hänet leimattaisiin suoraan sanoen natsiksi...

 • Nykytilanteessa naiset saavat lahjana huippuvirkoja työelämässä. Naisia valitaan johtavaan asemaan liian usein lähinnä, koska pitää saada naisia. Se on pääprioriteetti. Silti näillä lellityillä naisilla ja femakoilla on otsaa valittaa ja uhriutua.

  Ikävä tilanne monella tasolla. Valitettavasti nykyään ei voi olla mitenkään varma onko nainen päässyt asemaansa puhtaasti meriiteillään, vai pääasiassa siksi, että on syntynyt vagina haarojen välissä.

  Hurmoshenkiset femakot tietysti toteavat tähän, että niinpä! Että siitäs saitte. Heillä on aivan vilpitön ja harhainen käsitys, että miehet ovat perinteisesti dominoineet määrällään johtavissa positioissa, koska heidät on valittu sinne pelkästään sukupuolielimen perusteella :D Ettei meriiteillä ja osaamisella ole mitään tekemistä asian kanssa.

  Väärin, kuten jokainen realimaailmassa elävä tietää. Me olemme vasta NYT luoneet järjestelmän, missä valintaprosessissa katseet kääntyvät sukuelimiin. Ja tämä järjestelmä suosii yksinomaan naisia. Ennen tätä elimme sivistyneessä meritokratiassa. Nythän me elämme tavallaan matriarkaatissa.

  • Mamumiehet ovat juhlapaikanhakijoita. Opiskelu ja työnteko eivät heitä kiinnosta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mamumiehet ovat juhlapaikanhakijoita. Opiskelu ja työnteko eivät heitä kiinnosta.

   Minä kun luulin, että kaikki maahantulijat ovat lääkäreitä, tai vähintään insinöörejä :-)


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3665
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1718
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1360