Suomen kuolonkorinat

Anonyymi

Minä olen työssäkäyvä viiskymppinen, vaimon pois potkima. Rahat riittää juuri ja juuri. säästöön ei jää mitään. Kuitenkin minulla on hyvä olo. Suunnittelen kotonakin työssä tarvittavia koodinpätkiä. Kukaan ei kylläkään maksa tästä kotityöstä.

En ole syyskuun lopun jälkeen avannut telkkaria, netflixinkin lopetin. Radiosta kuuntelen enää aamun aluelähetykset, vältän valtakunnan uutisia, sieltä ei kuulu mitään hyvää. Valitettavasti netin kautta kun töitä teen, puskee tuo paska silmille ja korville.

Olen totaalisen pettynyt suomalaisten poliitikkojen moraaliin, käytössääntöihin, oman ryhmän sääntöjen noudattamiseen. Ennen vain persut olivat "norsuja posliinikaupassa" keskisuomen sahurin johdolla, nyt tuntuu että kaikki möläyttävät ihan mitä sattuu, jopa presidentin puoliso möläyttelee omiaan, ei todellakaan ole enää koko kansan rouva.

Toimittajat kirjoittavat aivan mitä sattuu, ainakin netin uutisissa. Surutta hutkitaan yksittäisiä ihmisiä, jotka eivät välttämättä ole edes julkisuuden henkilöitä. Tuomioistuimet antavat aivan kahjoja päätöksiä, romuuttaen kansan yleistä oikeustajua. Demokratia on tuhottu, eikö kansallissosialismikin ole yksi demokratian ilmentymä, siihen vedoten kuitenkin niin "älyköt, vasemmistolaiset kuin poliisikin vaativat sen kieltämistä. En kannata tuota rahvaan paskan kaikkea julkistamista, jolla persut kansaa villitsevät, mutta minä haistan tässä kyllä saksan 1920-30-lukujen junttien nousun valtaan. Ainakin gallupit kertovat siihen suuntaan tosi paljon, vaikka voihan niitäkin vääristellä natsipelossa.

Niin, olenkohan vain masentunut jostain... En näe suomella mitään tulevaisuutta, suomalaiset itse tuhoavat maansa sivistyksen ja vaurauden, ei tarvitse ketään vierasta siihen hommaan, tai onhan tuota rahoitustukea tullut äärioikeistoille ympäri eurooppaa... Onkohan äärioikeiston nousun takana Putin vai kiinalaiset? Jenkitkin ovat niiden talutusnuorassa, Trumppihan on loistava persu...

En aio seurata linnan juhlia, minun suomi on luonto, ihmiset ovat pilanneet maailmani.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

   Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
   Maailman menoa
   97
   3809
  2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

   Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
   15
   1834
  3. MURHA hämeenlinnassa

   Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
   Hämeenlinna
   70
   1611