Aihe

Onko Sylvään rexi korottanut myös köyhien arvosanoja?

Anonyymi

Nyt herää kysymys, että samassa herraskerhossa Sylvään rexin kanssa istuneitten lasten arvosanoja on korotettu. Saammeko mistään tietää keiden arvosanoja arvon rexi on korottanut ja missä suhteessa nämä lapset perheineen ovat arvon rexiin?

Voiko arvon rexi panna käden sydämelle ja sanoa, että on korottanut myös vähävaraisten perheitten lapsukaisten arvosanoja? Onko kyseessä vain maan tapa, että pelkästään rikkaitten penskat saavat korotusta, vaikka eivät välittäisi oppia? Entä ovatko vauraat vanhemmat painostaneet arvon rexiä mitä julkeimmilla tavoilla, jotta tämä ymmärtäisi korottaa arvoja?

Sastamalan kansalla on oikeus saada asiasta selko, vaikka totuus ei mieltä ylentävä olisikaan.

Jos rötöksiä ompi tapahtunut, arvon rexi viralta pantakoot ja hänet kutuille heitettäkööt. Jos ompi hän syytön, hänen maineensa puhdistettakoot ja hänet kultatuolissa läpi kaupungin kannettakoot ja Runebergin lyyrisin säkein laakeriseppele hänen kutreilleen painettakoot.

7

163

  Vastaukset

  • Kokoomustausta lienee vähimmäisedellytys, jos aikoo rexin puoleen kääntyä arvosana-asioissa. Kun yhteinen aate lämmittää, juttu luistaa liukkaaammin. Arvosanan antaminen on subjektiivinen teko jota ei voi aina objektiivisesti ymmärtää.

  • Mutta olikohan tämä ensimmäinen kerta, kun numeroita nostettiin? Tuliko yllätyksenä, että tämä ope ei suostukkaan tällaiseen ylikävelyyn?

  • Nii olikohan edellisen opettajan numerot liian korkeat?

  • Miten rehtori, joka ei ole tunneilla läsnä ja joka ei kokeita itse tarkasta eikä laadi, voi olla tietoinen oppilaan osaamistasosta???

   Luuleeko rehtori, että hän tietää paremmin kuin opetusta aineessa antanut opettaja, koska on rehtori???

   On aika päivittää tämmöttisen rehtorin touhuaminen lain ja virkavastuun vaatimalle tasolle. Virkarikoksesta tai virkarikkomuksesta seuraa asianmukainen penaltti.

   Rehtorin mahdollisuudet jatkaa virassaan ovat olemattomat, jos käräjät syylliseksi miehen toteavat.

  • Kyllä on korotettu tasapuolisesti myös köygien perheiden arvosanoja. Kaikki pienituloisemmatkin perheet on mukana.

   Ne perheet joiden yhteenlaskettu vuositulo ylittää 86.000 euroa, niin myös niiden lasten todistusarvosanoja on rehtorin toimesta nosteltu. Pienituloisia ei ole tosiaan sorrettu yhtään.

  • Mistäköhän edellinen kommentoija tietää nuo faktat? Niitä ei ole edes oikeuden pöytäkirjassa.

  • Kyllä myös tulebvaisuudessa on korotrettava Sastamalassa arvosanoaj jos kerta nyt on korotettu. entäs jos samasta perheestä isoveljen arvosanat on parantuneet, mutta pikkuveljen arvosanat ei korotu?

   Isoveli voi nälviä pikuveljeä, mutta pääsy lääkikseen ei realiasoidu jos Rehtori Andersson ei korota myös pikkuveljen arvosanoaja. Eli isoveli pääsee lääksikseen,m mutta pikuveli ei pääse. Missä on oikeisturva, entäs ennen aikoinaan Sylväältä valmistuneet, jotka eivät päässeet lukioon kun VanhaKämppä ei korottanut arvosanoja, kuten nykyinen rehtori korotti?

   Ja onko niin, että ennenkin on korotetu, jos rikkaan herraperheen isä on soittanut vaikka Vanha-kämpälle, että korotas todistusta, jotta poika pääsee lukioon? Ja korottiko Virran Jussi arvosanoja, jotta Sylväältä pääsi lukioon?

   En kuitenkaan vihjaa, että nämä rehtorit olisivat mitään korottaneet, taikka pulloa huulilleen nostaneet, minä vaan kysyn...?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1720