Juttua työttömyydestä julkisesti !

Anonyymi

Monikaan ei tiedä ,että 3kk lentää vuokraasunnosta pihalle, kun vuokrat maksamatta !Itse olen lentänyt 4kertaa kun olen odottanu rahaa ?
Toimeentulotukea ei saa nopeasti eikä mitään korvausta !
Tästä asiasta ei puhuta julkisesti ettei päättäjät tiedä kuinka surkeesti täällä suomessa menee !
https://yle.fi/uutiset/3-11071283

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi pitää jättää vuokrat maksamatta tai jättää sopimatta vuokranantajan kanssa maksujärjestelyistä?
      Ei vuokra-asunnosta työttömyyden vuoksi mihinkään ulos lennä, jos vähänkään viitsii hoitaa asioitaan. Apua kyllä löytyy ja vuokranantajaltakin hyvää tahtoa, jos vain HETI ryhtyy hoitamaan asioitaan maksuvaikeuksien tullessa esille.

      Onhan aivan päivän selvää, että jos ei mitään ilmoittele vuokranantajalle maksuvaikeuksistaan, niin häätöhän siitä tulee. Aivan sama, kun jotain muutakin jättää maksamatta ja ei yritäkään hoitaa hommaa.

      Jos aloittaja on lentänyt 4 kertaa asunnostaan, niin ei ole kyllä penaalin terävimpiä kyniä...

    • Anonyymi

      Kaikenkaikkiaan epärehellistä sakkia.

    • Anonyymi

      Mahtaa olla vuokranantajallekin tuskastuttavaa, kun tyyppi katoaa eikä pidä mitään yhteyttä. Puhelinnumero vaihtuu prepaidista toiseen eikä kirjeisiin vastata. Siellä voi olla se Sari Sairaanhoitaja tai Timo Työtön vuokranantajana, käsiinjäänyt perintöasunto, rahat menneet veroihin ja omiin velkoihin. Vastikkeet juoksee ja vuokralainen leikkii kuurupiiloa.
      Mitä aloittaja on oikeasti ajatellut, että päästää asiansa niin solmuun, että neljästi lentää pihalle? Mitään neuvottelua tai todellista sosiaaliavun hakua ei kyllä ole tuossa takana, vain osaamaton jääräpäinen typerys, joka sotkee omiensa lisäksi neljän muunkin ihmisen asiat. Korvauksia odotellessa saa toimeentulotukea!

      • Anonyymi

        Siinäpä se... Voi vuokralainen silti ilmoittaa HETI vuokranantajalle maksuvaikeuksistaan ja hakee sitten toimeentulotukea tai muuten sossusta apua. Ei nämä asiat mitään rakettitiedettä ole!
        Voi se tilanne olla vaikea vuokranantajallakin, ettei voi odotella kovin pitkään rahojaan, mutta vaikeammaksi se tilanne menee, jos vuokralainen ei edes yritä hoitaa asioitaan.
        Ja edelleen, niin solmuun ei asioitaan saa, etteikö niihin ratkaisu kohtuudella aina löydy ilman, että lentää asunnostaan pihalle.
        Jos neljästi lentää asunnosta raittiiseen, niin on kyllä peiliin katsomisen paikka!


    • Anonyymi

      Pitäkää hyvät ihmiset tilillä nyt edes puolen vuoden nettotuloja löysää ettei heti olla ihan korvia myöten kusessa kun työt loppuu.

    • Anonyymi

      Se on sillon heti toimittava jos tilanne ettei rahoja kuulu ja vuokra pitäs maksaa. Pahin on se ettei tee mitään.Mikä päätös mukamas niin kestää että vuokria jää maksamatta.
      Voihan aloitus trollia olla mutta joillekki todellisuutta.

      • Anonyymi

        Suurin osa asunnottomista on sellaisia, jotka eivät ole osanneet hoitaa asioitaan. Joten aika monelle kyllä todellisuutta, että asunnosta lennetään pihalle useampaan kertaan, kun ei osata mennä hakemaan toimeentulotukea tai muuta apua ajoissa.
        Jo se, että ilmoittaa vuokranantajalle maksuvaikeuksistaan HETI, auttaa tosi paljon tilanteessa, koska sillä pelaa jo aikaa muutaman päivän tai viikon. Toimeentulotuen saa nopeastikin, jos tarve. Seurakuntien diakonit pystyvät myös auttamaan tai koordinoimaan avuntarpeen oikeaan paikkaan. Kyllä apua löytyy ihan oikeasti ja kuvastaa suurta tyhmyyttä, jos neljästi lentää asunnostaan pihalle maksamattomien vuokrien vuoksi.
        Ja asuntojakin löytyy varsin nopeasti, vaikka nyt sitten saisikin sen häädön. Siinäkin vain sitten pitää toimia hallitusti ja riittävän nopeasti. Muutto toiselle paikkakunnallekin onnistuu täysin rahattomana ja työttömänä, koska siihenkin löytyy monenlaista apua, on Kelan liikkuvuusavustusta, kaupungeilla ja kunnilla on omaa kuljetuskalustoa muuttoihin, erilaisia yhdistyksiä on, jotka hoitaa muuttoja ja vapaaehtoisia löytyy muuttoavuksi, sossu maksaa muuttokuluja ja takuuvuokria ym. ym. Ei köyhä työtönkään jää yksin täällä Suomessa, kyllä apua löytyy!


    • Anonyymi

      Toimeentulotuen saa 2-7 vrk:ssa tilille, kun on hätätilanne. Trolli.

    • Anonyymi

      Sitran ohjaamana kansaneläkelaitos aiheuttaa parhaansa.

    • Anonyymi

      Mistään itsenäisyydestä on turha kirjoittaa itseasiassaan.

    • Anonyymi

      Turhaa trollausta taas aloittajalta. Jos itse sössii asiansa, niin kyllä lentää asunnosta pihalle, muuten kyllä saa asua maailman tapiin työttömänäkin. Jotain Venäjän trollia taas...

    • Anonyymi

      Tälläkin hetkellä mulla on vuokra maksamatta 100 euroa koska tyäkkäri ei ole laittanut lausuntoa kelaan että työnhakuni on voimassa eikä ole estettä työttömyystuen maksamiselle. Sen lausunnon olis pitänyt mennä kelaan jo 3 viikkoa sitten. Tahallaan ne työkkärissä viivyttelee että työttömälle tulis kuluja ja vaikeuksia laskujen maksussa. Työkkäris kävin 3 viikkoo sitten ja työnhaun laitoin heti voimaan siellä se lukee oma asiointi palvelussa ja siitä lähetin kopion myös kelaan. 19 vuoteen vuokrani ei ole ollut koskaan myöhässä mutta nyt se on ollut 6 päivää myöhässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe