Uskonnoista ja maailman rauhasta....

Anonyymi

Rauhaa maailmaan...
Kuinka monien ihmisten henki pelastuisi JOS uskontoja oppeineen ja mielen manipulointien kouluttamiseen ei maailmassa olisi???
Jos ei ole uskontoa lahkoineen niin ja eri uskontoja niin oliskohan maailma turvallisempi paikka ihmiskunnalle?
Eikö nämä kaikki ole vaarallisia lahkoja, uskovaisilleen ja heidän lapsilleen?
Ja historian valossa, edellenkin lapsia 2000-luvutta noitina uhraavina kehitysmaihin suunnatuissa lähetystyö laittomuuksina ja kouluttajana aivopesu manipuloinnin maailmassa uskontojen välisten sotien jne aikaan saamiseksi?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Lahko_(uskonto)
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kultti
https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaarallinen_lahko
https://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaamuurarit_Suomessa
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesuiittojen_historia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Jesuiitat#Historia
jne...........
http://www.uskonnot.fi/uskonnot/

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Useimmat keskustelijat, täälläkin ovat kokeneet, ehkä tietämättään tämän ilmiön esiintymisen mm uskontoon liittyvänä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Narratiivinen_psykologia
      Narratiivinen psykologia
      Narratiivisessa psykologiassa ihminen on olemassa narratiiveina eli kertomuksina. Ihminen luo eläessään kertomuksia samalla selittäen ja tulkiten toimintaansa. Jerome Bruner (1990) jakoi narratiivisen psykologian paradigmaattiseen eli luokittelevaan, ja narratiiviseen tietämiseen. Narratiivinen tietäminen on eri aikoina tapahtuneiden tapahtumien yhdistämistä kertomuksien avulla.
      On kuitenkin huomattava, että kertomuksien on oltava johdonmukaisia; niillä tulee olla juoni.

    • Anonyymi

      > Kuinka monien ihmisten henki pelastuisi JOS uskontoja oppeineen ja mielen manipulointien kouluttamiseen ei maailmassa olisi???

      Kristinuskon mukaan laki on täytetty siinä, että rakastaa lähimmäistä niin kuin itseä. Vaikea ymmärtää miksi puhut sitä vastaan, Miksi haluat maailman olevan rakkaudeton pahuuden valtakunta?

      "Älkää olko kenellekään mitään velkaa, muuta kuin että toisianne rakastatte; sillä joka toistansa rakastaa, se on lain täyttänyt. Sillä nämä: "Älä tee huorin, älä tapa, älä varasta, älä himoitse", ja mikä muu käsky tahansa, ne sisältyvät kaikki tähän sanaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa. Sentähden on rakkaus lain täyttämys."
      Room. 13:8-10

      • Anonyymi

        Jos väitteesi "Kristinuskon mukaan laki on täytetty siinä, että rakastaa lähimmäistä niin kuin itseä." NIIN MIKSI kristityt eivät ole tappaneet itseään sukupuuttoon?
        Koko olemassa olonsa aikana ovat tappaneet ja tapattaneet satoja miljoonia ihmisiä ristiretkillä, noitavainoilla jne vielä 2000-luvulla kehitymailla lähetystyö laittomuuksin ja suomessakin omia seurakuntalaisia, pieniä lapsiakin noitaroviolla tappamiset rakkauden osoitukset ovat saatanalle eikä lähimmäisille:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        siis kristittyjen todellinen jeesus heidän laittomuuden historian mukaan:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos väitteesi "Kristinuskon mukaan laki on täytetty siinä, että rakastaa lähimmäistä niin kuin itseä." NIIN MIKSI kristityt eivät ole tappaneet itseään sukupuuttoon?
        Koko olemassa olonsa aikana ovat tappaneet ja tapattaneet satoja miljoonia ihmisiä ristiretkillä, noitavainoilla jne vielä 2000-luvulla kehitymailla lähetystyö laittomuuksin ja suomessakin omia seurakuntalaisia, pieniä lapsiakin noitaroviolla tappamiset rakkauden osoitukset ovat saatanalle eikä lähimmäisille:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        siis kristittyjen todellinen jeesus heidän laittomuuden historian mukaan:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Uskossa rakkaus kuolee!


      • Anonyymi

        >Kristinuskon mukaan laki on täytetty siinä, että rakastaa lähimmäistä niin kuin itseä

        Äläkä salli homojen olla onnellisia keskenään ja opeta, että tiede on huuhaata ja että köyhät ovat aihieuttaneet omat ongelmansa 100%.


    • Anonyymi

      Jos kaikki tottelisivat Raamatun Jumalan käskyjä,olisi maanpäällinen paratiisi jo totta. Mutta valitettavasti saatana on niin ovela, että hän pystyy hiipimään ateistin mieleen ja panee hänet tekemään ja puhumaan mielettömästi. Kuten näilläkin sivuilla on runsaasti esimerkkejä. Me kaikki olemme syntisiä,kukaan ei voi moittia muita. Kukaan ei pelastuisi,ellei Jumala olisi lähettänyt Jeesusta sovittamaan meidän kaikkien syntejä. Siispä lopettakaa mieletön puheenne ja alkakaa rukoilla pelastusta Jeesukselta. tulette huomaamaan ,että tämä usko on totta.

    • Anonyymi

      Onkohan aloitus käännetty jollakin automaattikääntäjällä? Sen verran kummallista mongerrusta, jossa lauserakenteet silkkaa spagettia, kieliopista ei jäljellä selvyyden häivääkään. Ja sisältö vielä sitäkin oudompi.

    • Anonyymi
    • Kaikki uskonnolliset kirjat ovat sodanjulistusta. Ensimmäinen uskonnollinen kirja Heenokin kirja uhosi Jumalan nimeen, että Jumalattomille kostetaan ja pannaan luu kurkkuun. Syntyi Baabelin tornin luona Kurusektran taistelu, jonka jumalattomat voittivat ja alkoivat massatuhota ihmiskuntaa.
      Langenneet enkelit eli taivaalliset perkeleet alkoivat ajamaan jumalattomien asiaa ja Jumalan valtaistuin alkoi helistä yhä enemmän. Lopulta Jumala joutui toteamaan hävinneensä taistelun jumalattomille ja meni kirottun ristille kuolemaan. Tuo Jumalan kuolema oli sovinto pahojen ja Jumalan välillä niin, että Jumala myönsi siinä pahoille kaiken vallan maailmassa.
      Evankeliumeista lähtien viimeistään kaikki valta maailmassa on ollut hanttapuli petojen käsissä. Nuo pedot ovat kovia manipuoloimaan ihmisten ajatuksia sekä harjoittamaan sodomiaa salassa. Ne perkeellisine juonineen tahtovat kääntää mustan valkoiseksi ja valkoisen mustaksi. Ihmiskunta on käynyt vähiin. Enää pari yksilöä korkeintaan on jäljellä. Jumalattomat, pedot ja muut elukat hallitsevat perkeleellisten enkeleiden avulla pahan hyväksi maailmaa.
      Miksi sitten pahat taistelevat keskenään? Miksi ne eivät sovussa hyväksikäytä ja tuhoa maailmaa? No kun elukoilla on rotuoppeja ja rotusortoa ja kaikenlaisia muita psyykkisiä vammoja. Ne eivät vain tule toimeen toistensa kanssa.

      • Anonyymi

        Joka miekkaan tarttuu,se miekkaan hukkuu.


    • Anonyymi

      Jos uskontoja ei olisi olemassa, niin maailma olisi Paratiisi.
      Ehkä senkin vuoksi, raamatun Kaikkivaltias Jeesus kielsi uskomasta laittomuuden vääriin profeettoihin.

      • Anonyymi

        Joitain ongelmia poistuisi ja joitain pysyisi.


    • Koko maailma on pahan vallassa.
      Saatana sanoi: Minulle on anettu kaikki maailman valtakunnat ja niiden loisto. Jos joku kumartaa minua niin hänelle minä annan niistä osan.
      Kaikki ne uskonnot, jotka menestyneet ovat pakostakin ovat jossain vaiheessa kumartaneet saatanaa ja tulleet saatanan palvojiksi sillä kukaan ei voi saada käsiinsä maan päällä valtakuntaa ja loistokkuutta kumartamatta saatanaa.

      Kun siis näin on asian laita niin: Mikä uskonto on oikea ja sellainen jossa Jumalan palvojat ja palvelijat ovat? Ei sellaista kaiketi olekkaan, vaan he tekevät työtä yksikseen jossakin luolassa tai vuoren kolossa, nahkoihin puettuina ja heitä sahataan kahtia ja heille tehdään väkivaltaa. Ne, jotka ovat valinneet saatanan vain voivat menestyä tässä maailmassa, mutta niiden, jotka ovat Jumalan palvojia ja palvelijoita käy huonommin.

      Saatana on eittämättä VANHAIKÄINEN eli hän jolta myös Jumalan valtakunnan tuleva kuningas saa valtansa ja valtuutuksensa. Saatanan käsissä on kaikki valta koskien Jumalan valtakuntaa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe