Argumentti maahanmuutosta

Anonyymi

1. Jokainen EU maa on monikulttuurinen ja pärjää, miksei siis Suomi?
2. Jokainen ihminen on pääosin samanlainen. Mamukriittisten kupla on oudoksua ihmistä joka ei ole "perinteisen suomalaisen" näköinen ja oloinen.
3. Mamukriittisyys on sama kuin vastustaisi painovoimaa tai Auringon sammumista. Kummatkin ovat vääjämäättömiä ja luonnollisia tapahtumia.
4. Ei tarvitse välittää. Se miten asiat ovat, eivät kerro miten niiden pitäisi olla.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keppihevonen.

    • Anonyymi

      1. Ongelma ei ole "monikulttuurisuus" sinänsä, Suomihan on jo nyt monikulttuurinen. Ongelma on kehitysmaista tunkevan rikollis- ja roskaväen mukanaan tuoma kehitysmaiden paskakulttuuri.

      2. Valitettavan usein nämä "erilaisen" oliset maahantunkeutujat ovat rikollisia, sosiaalipummeja tai molempia. Siinä on syytä riittämiin vieroksua sitä paskasakkia.

      3. Itsenäinen maa voi päättää keitä päästää maahansa. Auringon sammuminen tai painovoima eivät ole kenenkään päätettävissä.

      4. Asia pitäisi olla niin että maahantulijoista seulotaan rikollinen sosiaalipummiporukka pois, ja maahan jo tunkeneet potkitaan pihalle. Trevligt resan!

      5. Juggis, laita läppäriin alkolukko niin et nolaa itseäsi enempää.

    • Anonyymi

      Toivonpa, että olisit VIELÄ hengissä 40 vuoden päästä, jolloin Suomikin on muuttunut ensin mamuenemmistöiseksi ja sitten muslimienemmistöiseksi!

      Siinähän sitten argumentoisit monikulttuurisuuden ihanuudesta. Ajatelisit edes lapsiasi ja lastenlapsiasi, jos sinulla tuhkamunalla edes olisi heitä...

    • Anonyymi

      "Tämä merkitsee lopulta sitä, että läntinen eurooppa mestaa itse itsensä ennen kuin muslimit edes ehtivät tarttumaan käyrään sapeliinsa."

      "Väestönvaihto on kuulemma salaliittoteoria."

      "En uskonut aluksi siihen itsekään, mutta niinhän tässä on käymässä, oli miten oli!"

      "Oma näkemykseni on, että kaikki johtuu niin monesta tekijästä, joita on aivan liian paljon, että takana on joko paljon ihmisiä tai jotain yliluonnollista, jolle emme jostain syystä kykene sanomaan: EI, nyt riitti!"

      "Suomessa tätä on pohjustettu hivuttamalla ainakin siitä lähtien, kun ensimmäiset somalit vastaanotettiin Venäjältä mukamas turvaan ja annettiin jostain oudosta syystä pysyvä täyshoito ikuisesti myös jälkipolville. Ehkä ongelmaa pidettiin pienenä, mutta Maahanmuuttovirasto sovelsi mielestäni laittomasti ja vähintäänkin holtittoman omavaltaisesti ”ennakkotapausta” kaikkiin seuraaviinkin somaleihin aina viime vuosiin asti. Ruotsissa tehtiin oikein virallinen päätös, joka oli monille kansalaisille niin katkeraa kalkkia, että pääministerikin murhattiin. Suomessa vain kauhisteltiin ja kehitys salattiin. EU:n vapaa liikkuvuus oli idiotismin, joka päästi rikolliset rellestämään lopullisesti."

      Neljä erityisryhmää erottuvat erityisen selvästi kaiken takaa:

      1. Mamuttajasuvakit, jotka haluavat lahjoittaa Suomen kehitysmaalaisille, koska se on niin helppoa ja kivaa tehdä toisten rahoilla ja, koska ovat epäisänmaallisia ja edesvastuuttomia luopioita, vaikkeivät lapsellisuuttaan sitä ymmärtäne.

      2. Maahanmuuttoliiketoimintoihin osallistujat, jotka saavat suuria rahoja tai vaikka ihan tavallisen palkan työstään. He ovat usein itsekin mamuja, mutta ovatpa monet suomalaisetkin näköjään valmiit myymään oman kotimaansa pientä korvausta vastaan.

      3. Islamin maailmanvalloittajat, olivatpa he sitten ihan tavallisia muslimeita tai terroristeja. Islam on armoton ja epäinhimillinen, joka tekee jumalastaan suorastaan Pirun. Jos etsitään ulkopuolista selitystä kaikkien tapahtumien miljooniin yksityiskohtiin, niin siinä paha missä mainitaan!

      4. Köyhät, kurjat, sairaat, mielenvikaiset, väkivaltaiset, sadistit, huijarit, ahneet, laiskat, sotakarkurit, raiskaajat, rikolliset, kuolemaantuomitut ja muut ns. elämänetsijät.

      Parannuskeinot ovat vielä selvemmät:

      1. Tuet pois ulkomaalaisilta, mukaanlukien kaksoiskansalaiset:Suomen sosiaaliturva ja -palvelut annetaan jatkossa vain kantasuomalaisille, muunmaalaisille vain hätäapua ja palautus maansa suurlähetystön kautta oman kotimaahansa tukien ja palvelujen piiriin. Suomi voi osallistua palautuksiin, mutta lähetystöön on toimitettava tarkka lasku palvelusta.

      2. Tehokas rajavalvonta ja tulli: Rikollisten ja salakuljetusten vapaa liikkuminen lopetetaan ja kaikki pakolaiset käännytetään jo rajalta.

      3. Autetaan lähellä: On parempi auttaa muuten kuin asuttamalla ongelmaihmisiä Suomeen, ilman haittoja suomalaisille ja erityisesti niin, että puututaan ongelmien syihin, kuten väestöräjähdykseen lähtömaissa lujalla kädellä. Seurauksia Suomessa hoitamalla annetaan sairauden vain jatkaa pahentumistaan.

      3. Viime vuosikymmeninä tulleet muslimit karkoitetaan ja väkivaltaisuuteen kiihottavan islamin harjoittaminen kielletään, kuten väkivaltainen natsiaate ja väkivaltaisuuksia harrastavat vasemmistoliikkeet. Ei ole mitään syytä sallia näitä Suomessa tai muuallakaan.

    • Anonyymi

      Ainoa hyvä tässä asiassa on se, että olen jo niin vanha, etten näe Suomen koko tuhoa. Surettaa että isäni turhaan taisteli sodassa suomalaisten ja tämän maan puolesta ja menetti terveytensä. Turhaan.

      • Anonyymi

        Samoin, mutta erityisen huolissani olen lastemme tulevaisuudesta!


    • Anonyymi

      Somaleita vastaanotettiin Venäjältä aluksi vain 51 ja nyt niitä on 20 000!

      Ne eivät ole kotoutuneet "parissa vuodessa" kuten lupailtiin, eivätkä varsinkaan integroituneet, eivätkä maksaneet heihin tehtyjä sijoituksia takaisin kymmenkertaisesti kuten myös väitettiin, vaan päinvastoin muodostuneet yhä raskaammaksi kuormaksi ja haitaksi suomalaisille.

      On kaikinpuolin parempi jatkossa auttaa varmasti oikeita pakolaisia, enemmän ja poistaa ongelmien syitä lähellä omaa kulttuuria ja mahdollisimman kaukana Suomesta, sillä kotiutuminen oman kulttuuriin on helppoa, nopeaa ja halpaa, kun taas kotoutuminen Suomeen on vaikeaa, hidasta ja kallista, ellei mahdotonta!

      • Anonyymi

        Milloin Somaliasta tulee monikulttuurinen? Kun tämä kehitys on kuulemma väistämätön.
        Tosin oli niin että v. 1939 Mogadishun asukkaista oli 40% italialaisia. Tämä monikulttuurisuus ei käynyt jostain syystä somaleille vaan italialaiset tapettiin tai ajettiin pois. Mogadishun Katolinen katedraali poltettiin ja italialaiselta piispalta leikattiin pää irti.
        Kaikki tämä tarkoitaa että monikulttuurisuus on ihmisten valinta, ei vääjäämätön kehitys.


    • Anonyymi

      Suomi takaisin omille kansalaisilleen perustuslakia, sosiaaliturvaa, kansallisomaisuutta ja itsenäisyyttä myöten!

      Kaksoiskansalaisuus on kiellettävä ja ulkomaisten oleilijoiden poistuttava, kuten kaikkien turistien!

    • Anonyymi

      ruotsissa on 53 no go aluetta, ranskassa n 1000
      englannissa on 1600 aluetta mihin ambulanssit menee vain poliisi saattueessa

      Ranskalaiset pakenee kaupungeista. Ei ilman laadun kuten Yle kertoo vaan kun he pakenevat kaupunkeja vallanneita muslimeja

    • Anonyymi

      Kyllä Suomessa on ollut aina ihmisiä eri maista ja kulttuureista.
      Tuo typerä vaatimus monikulttuurisuudesta on aivan muuta kuin luonnollinen kehitys.
      Sellainen väärä monikulttuurisuus tarkoittaa lyhyessä ajassa tänne siirrettyjä joukkoja joilla ei ole mitään tehtävää tai perustetta Suomessa oleskelulle.
      Pakolaisuus ei ole todellinen syy että he ovat täällä. Turvallisia maita on lähempänäkin lähtöpaikkoja. Suomeen tuotuina he kokevat itse vierautta yhteiskunnasta ja laumautuvat keskenään.
      Syy siihen on, kuten jo sanottua, että heillä ei ole mitäään sidettä Suomeen.
      Ei työtä, puolisoa, opiskelupaikkaa tms.
      Joutilas elättiaines joka suurmmaksi osaksi on nuoria yksinäisiä miehiä, jopa tottuneet laittomuuksiin, saavat sitten aikaan nähtyjä ilmiöitä.

    • Anonyymi

      Argmentti 1. Itä-länsi -suunnassa syntyneet valtiot kuten Rooman valtakunta selviävät, etelä-pohjoinen -suuntaiset ovat kaaoksessa kute Amerikan manner etelässä

      Argumentti 2. Englannin kieliset afrikkalaiset intialaiset ... menevät Englantiin ja osaajat USA:han - näitä on paljon

      Argumentti 3. Ranskankieliset matut menevät Ranskaan eivät Italiaan eikä tietenkään osaajat Suomeen

      Argumentti 4. Osaamatu menee USA:han ehkä Englantiin ehkä Ranskaan mutta taatusti ei tule Suomeen jossa on suomi pikkukieli ja pakkoruotsi turhakieli pieni yliopistolaitos jossa ei ole virkoja aivan surkean pienet markkinat jossa keksintöjä tekevä ei saa rahaa

      Argumentti 5. Suomenkieliset matut tulevat Suomeen kiinnostuksesta kulttuuriin ja sellaisia on hiukan Eestissä ja Unkarissa ja jossain harvoissa paikoissa ja se sitten siitä

      Suomi ei ole ollut kolonialistivaltio eikä harjoittanut orjakauppaa kuten Ruotsi ja Tanska joten meillä ei ole edes velvollisuutta matuttaa koska olemme itse olleet kolonialismin Ruotsi - Venäjä uhreja

    • Anonyymi

      Monikulttuuri on pelkkä likainen valhe, jolla yritetään kaunistella haittamaahanmuuttoa. Jos monikulttuuri olisi luonnollinen kehitys, niin ihmiskunta olisi sekoittunut toisiinsa ja tuhansia vuosia sitten, mutta luonnollinen kehitys on ollut aivan päinvastainen. Kansat ovat aina hakeutuneet itsensä kaltaisten pariin. Nytkin kun katsoo vaikka somaleita, niin eivät he ole sekoittuneet suomalaisten kanssa mikä hyvin osoittaa sen, että "lajien" välistä sekoittumista ei juurikaan tapahdu. Amerikkaa kun katsoo, joka on "monikulttuurinen unelmamaa" niin eivät sielläkään ihmiset ole yhdessä, vaan omilla alueillaan. Vankilat on täynnä etnisiä jengejä ja vankila jos mikä on todellinen testi monikulttuurin toimimisesta ja sehän ei toimi vankilassa ollenkaan. Niinpä koko monikulttuuri on kulttuurimarxistien valhetta ja propagandaa.

      Miksi vain länsimaat halutaan monikulttuuristaa? Miksei Somaliaa tai Irakia?

      Siksi koska niissä maissa ihmiset eivät usko monikulttuuriin vaan haluavat säilyttää oman kulttuurinsa ja maansa. Jos suomalainen haluaa samaa niin hän onkin rasisti.

      Elämme sairasta aikaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      326
      3672
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1679
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1435
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1300
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      56
      1243
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      192
      1198
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe