Aihe

Teuvalainen kuoli pohjalaisessa painissa

Anonyymi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uudenvuoden-juhlat-paattyivat-miehen-kuolemaan-teuvalla-sanaharkka-vieraiden-kanssa-yltyi-painiksi-jonka-jalkeen-juhlien-isanta-menehtyi/7676940#gs.p0axf0

”Uudenvuoden juhlinta päättyi Etelä-Pohjanmaalla Teuvalla paikkakuntalaisen miehen kuolemaan, kun illanvieton yhteydessä alkanut sanaharkka oli yltynyt painiksi.

Pohjanmaan poliisin mukaan hiukan alle kuusikymppinen paikkakuntalainen mies kuoli jonkinlaisen painiottelun seurauksena.

Teuvalla sijaitsevassa talossa oli juhlittu uutta vuotta, kun paikalle oli saapunut kolme 1960-70-luvulla syntynyttä miestä.

Vieraiden ja talon isännän välille oli syntynyt sanaharkkaa, joka oli poliisin mukaan yltynyt painiskeluksi. Painin jälkeen talon isäntä oli menehtynyt äkillisesti.

Poliisi tutkii asiaa kuolemantuottamuksena ja pahoinpitelynä. Tutkinnallisista syistä poliisi kertoo ottaneensa kiinni asuntoon vierailulle tulleet, lähialueella asuvat miehet.”

3

212

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missäspäin tevvaa tää on sattunut?

  • Anonyymi

   Huhutaan olevan syyllisenä Teuvan entinen mestaripainija 80-luvun alkupuolelta ja kaikki näitä "alan miehiä" eli hieman alkoholisoituneita. Kuten ilmoituksessakin vihjataan että kyse oli tosiaan painiottelusta, ei nyrkkeilystä tai puukkohippasista.

   • Anonyymi

    kaikki entiset painijat,pesäpalloilijat ja hiihtäjät on nykyään alkkiksia kun kato ketä kiinostaa?
    ne saa ihan keskenään urheillalla pellolla kännissä...suomessa on nykyään uudet kuviot


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   13763
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   3594
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2325