Ketkä kansanedustajista ja toimittajista, kuuluvat "suomensisu"-natsirikollisjärjestöön ?

Anonyymi

On tullut selväksi, että Suomessa sallitaan kansanedustajina ja toimittajina, sekä mediatalojen johdossa, toimia henkilöiden, jotka kuuluvat lakien mukaan kiellettyihin, uusnatsijärjestöihin.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

Eihän heidän nimiensä, pitäisi olla mikään salaisuus, kun kerran voivat toimia kansanedustajina ja tiedotusvälineiden johdossa ja toimittajina.

Minkä nimisiä henkilöitä, kyseisiin muissa valtioissa ankarasti kiellettyihin, uusnatsien fasistisiin rikollisjärjestöihin kuuluu, onko täällä palstalla ihmisillä tiedossa ?

29

176

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   UUSNATSIT löytyvät nykyisin vihreitten,sauvakkien ja maahantunkeutuvien
   joukosta.

   • Anonyymi

    Eduskunnassa on kylläkin YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ nykyisin, että siinä ei ole kyllä mitään perää.

    Nyt haetaan nimiä, että keitä kansanedustajista, toimittajista ja mediapäälliköistä, mediatalojen johdosta, kuuluu, tai on mukana, kyseisten uusnatsi-liikkeiden toiminnassa.

    Pitäisi olla avointa tietoa, kun kerran voivat toimia, saman aikaan vastuullisissa tehtävissä.


   • Anonyymi

    "Ketkä kansanedustajista ja toimittajista, kuuluvat "suomensisu"-natsirikollisjärjestöön ?"

    Suomen Sisu on nykyään kokoomusjohtoinen. Kokoomus on vallannut myös osan vastamediajulkaisuista. Huolestuttava kehitys.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eduskunnassa on kylläkin YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ nykyisin, että siinä ei ole kyllä mitään perää.

    Nyt haetaan nimiä, että keitä kansanedustajista, toimittajista ja mediapäälliköistä, mediatalojen johdosta, kuuluu, tai on mukana, kyseisten uusnatsi-liikkeiden toiminnassa.

    Pitäisi olla avointa tietoa, kun kerran voivat toimia, saman aikaan vastuullisissa tehtävissä.

    TARKKAILKAA NAAPUREITANNE. CCCP. DDR.


  • Anonyymi

   https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   Eläkerahastojen valtavia varallisuuksia, joita Suomen kansalaiset, varsinkin edelliset sukupolvet, ovat keränneet sillä tarkoituksella, että niillä turvattaisiin sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pito, korotukset ja päivittäminen nyt 2020-luvulle, ovat veroparatiisijoittajat käyttäneet, jenkkien hyökkäysliiton sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin.

   Poliisi esittelee pieniä "isoja" talousrikostutkintoja, muutaman miljoonan kupruja, vaikka Suomen kansalaisilta, on varastettu tuhansien miljardien eurojen edestä riihikuivaa rahaa.

   Joko poliisi ja supo, eivät osaa laskea, tai ovat mukana eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN syvässä korruptiossa. Rikostutkintoja eläkeyhtiöiden rahavirtoihin, on vaadittava eduskunnan oikeusministeriöltä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pitäisihän tuon olla julkista tietoa, miksi salaillaan ? Eikö tiedotusvälineillä ole velvollisuutta uutisoida.

   Valvooko mikään taho, kansalaisten oikeuksien toteutumista, puolueettoman tiedonvälityksen suhteen Suomessa ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174517/tampereen-kaupunki-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla#comment-100228735

   Yle mainostelee lisäkustannuksia Tampereelle, jäädytettäviä luistinratoja rikkaiden kakaroille - nekin maksatetaan eläkeläisköyhien hengillä.

   • Anonyymi

    Kokoomus ei leiki enää persujen kanssa, niin on alkanut valheellinen maalituskampanja. Ainoat, joita perSSut ei maalita, ovat kristilliset ja harkimo


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Poliisin ja supon pitäisi olla jo, tutkimassa eduskunnan yksipuoluejärjestelmän & veroparatiisiterroristijärjestö "business finlandin", äärettömän isoa talousrikollisuutta, jota rahoitetaan Suomen perustuslain vastaisesti, oikeusvaltio-periaatteen, demokratian, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden vastaisesti, valtion, eli kansalaisten rahoilla ja kustannuksella.

   https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vihreän aatteen juuret ovat natsisaksassa. Enpä olisi uskonut, että meillä on uusnatseja eduskunnassa :O

  • Anonyymi

   BF-äärioikeiston järjestäytyneiden ekstremisti-veroparatiisirikollisten juuret, ovat kylläkin jenkkien äärioikeistossa, eikä missään vihreissä saksalaisissa.

   https://finnwatch.org/fi/uutiset/712-koronaepidemiasta-tuleva-lasku-on-jaettava-oikeudenmukaisesti

   Eduskunta on jakanut yritys-maataloustukia, veropakolaisyrityksien voiton maksimointiin, verosuunnitteluun, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, täysin vastoin Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten yhdenvertaisuutta ja oikeusturvaa.

   "Business finland"-veroparatiisi-ekstremisti-rikollisjärjestön saamia yritystukia, ei tutki mikään taho ja syynä on ilmeisesti se, että yritystukien saajissa, on nykyisiä ja entisiä poliiseja.

  • Anonyymi

   Suomessa ei ole enää puolueetonta, asiallista tiedonvälitystä, sellaisia medioita, joista kansalaiset voisivat luotettavasti, saada aidosti puolueetonta, korkeatasoista tiedonvälitystä, tärkeistä yhteiskunnan ja valtion, itseään koskevista asioista.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16489590/suomen-ja-kansainvaliset-lait-kieltavat-natsijarjestoissa-toimivien-kansanedustajuuden

   BF-Yle-IL-ym mediat, ihan avoimesti mainostelevat neonazi-toimintaa Suomessa. Jopa raiskaajia ja muita väkivaltaisia naisten ja heikoimpaan asemaan pahoinpideltyihin kohdistuvaa hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa, julistetaan ja mainostetaan vielä haudankin takaa.

   Ajatelkaa, että verovaroilla korkeakoulutetut toimittajat, alentuvat raiskaajien ylistämiseen medioissa. Myötähäpeä IL:n ukkoladoja kohtaan, on tunne, joka seuraa kyseisten BF-medioitten, provosoivista äärioikeisto-kohkailuista.

  • Anonyymi

   Suomessa ei vieläkään oteta vakavasti, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten uhkaa.

   https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

   On käynyt selväksi, että entisiä ja nykyisiä poliiseja ja supoa ostamalla, lahjomalla, voitelemalla, eli korruptiolla, "business finland"-äärioikeiston isojen talousrikollisten järjestö, korruptoi eduskuntaa yksipuoluejärjestelmäksi, mitä se jo on ja jatkaa yli miljoonan Suomen kansalaisen pitämistä, äärimmäisessä köyhyydessä Suomen oloisssa.

   Missään toisessa EU-valtiossa, eivät natsirikollisjärjestöjen toiminnassa mukana olevat, saa toimia kansanedustajina, saati perustuslakivaliokunnassa.

   Kyseiset kansanedustajat tulee erottaa välittömästi.

   Osallistukaa kansalaisaloitteeseen veroparatiisi-hävittäjähankkeen estämiseksi, vielä kun se on mahdollista.

  • Anonyymi

   Eduskunnassa, ministeriöissä ym valtaapitävien keskuudessa, toimii "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, eli korruptio.

   Ei ole mitään eroa hallituksen ja opposition välillä Suomessa enää, vaikka palstan pölhöpopulistit niin väittäisivät.

   Tiedotusvälineet on ajettu alas, mitään tiedonvälitystä on turha hakea, Suomen medioista. Kerran viikossa rykäisevät, saman korruptiokökkönsä ja loppuviikko on sitten samaa markkinaviihdettä hyväosaisille.

   Mennyt verovarat hukkaan, toimittajien koulutuksessa Suomessa.

  • Anonyymi

   BF-Yle:ssä tänäänkin, pelkkää äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten suoramainontaa. 10 miljardia euroa menossa, täysin tarpeettomiin ja vanhentuneisiin veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin.

   Jokaisen pieni- ja keskituloisen Suomen kansalaisen, on nyt ymmärrettävä, että kansalaisaloitteeseen osallistuminen, on tärkeä vaikuttamisen mahdollisuus, kun eduskunta ja ministeriöt on korruptoitu ja demokratiavaje Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ketkä ministeristä eivät ole nuhteettomia ja lainkuuliaisia? Tulee heti ainakin yksi mieleen ja kysymys, miksi tämä saa edelleen jatkaa?

   • Anonyymi

    Kaikki kansanedustajat, joilla on rikostaustaa, pitäisi erottaa välittömästi. Myös tämän ministerin tulisi erota.


  • Anonyymi

   Suomen Sisu on isänmaallinen järjestö eikä missään tapauksessa kansallissosialistinen kuten vihreät, joiden ideologia pohjautuu natsien oppeihin höystettynä telaketjustalinismin intenationalismilla.

  • Anonyymi

   Tiedonvälityksen saanti on niin huonoa ja satunnaista Suomessa, ettei mistään kansalaisten demokraattisisista oikeuksista, voi puhua siinäkään mielessä.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/tusentals-i-protest-mot-netanyahu.9Fnp-SO7O

   https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

   "Vapaus ennen turvallisuutta" - luki mielenosoittajan plakaatissa, kun ympäri maailman ihmiset vaativat, demokraattisia oikeuksiaan, kansalaisten aitoa oikeusturvaa, kun korruptiovalta veroparatiisimafioissaan, käyttää pandemiaa demokratian murskaamiseen ja ihmisten kansalais-ym perusoikeuksien kaventamiseen.

   https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

  • Anonyymi

   Veikkaan ettei niin vähä-aivolouinen kansalainen edes PÄÄSE kansanedustajaksi (liekö osais ees täyttää vaadittua ehdokkaaksi asettautumis hakemusta itse?) jonka mielestä isänmaallinen Suomen sisu järjestö on ”natsirikollisjärjestö”? :)

   Mut hyvää viihtyvyyttä tokialoittajalle sinne suljetulle, sitten kun sullekin se laitospaikka vapautuu! Ja varo sit niitä sänkys alla olevia kuunatseja! Vaikka eipä siinä sulla itelläs ole paljon mitään tehtävissä, lepositeissäs. :P

  • Anonyymi

   Joo, hirteen vaan tällöiset jörjestöihin kuuluvat....m😲

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   8203
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3616
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   57
   1703
  4. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   293
   1514
  5. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   84
   1439
  6. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   53
   1416
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1386
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   105
   1242
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   1089
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   976
  Aihe