Ketkä kansanedustajista ja toimittajista, kuuluvat "suomensisu"-natsirikollisjärjestöön ?

Anonyymi

On tullut selväksi, että Suomessa sallitaan kansanedustajina ja toimittajina, sekä mediatalojen johdossa, toimia henkilöiden, jotka kuuluvat lakien mukaan kiellettyihin, uusnatsijärjestöihin.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

Eihän heidän nimiensä, pitäisi olla mikään salaisuus, kun kerran voivat toimia kansanedustajina ja tiedotusvälineiden johdossa ja toimittajina.

Minkä nimisiä henkilöitä, kyseisiin muissa valtioissa ankarasti kiellettyihin, uusnatsien fasistisiin rikollisjärjestöihin kuuluu, onko täällä palstalla ihmisillä tiedossa ?

29

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      UUSNATSIT löytyvät nykyisin vihreitten,sauvakkien ja maahantunkeutuvien
      joukosta.

      • Anonyymi

        Eduskunnassa on kylläkin YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ nykyisin, että siinä ei ole kyllä mitään perää.

        Nyt haetaan nimiä, että keitä kansanedustajista, toimittajista ja mediapäälliköistä, mediatalojen johdosta, kuuluu, tai on mukana, kyseisten uusnatsi-liikkeiden toiminnassa.

        Pitäisi olla avointa tietoa, kun kerran voivat toimia, saman aikaan vastuullisissa tehtävissä.


      • Anonyymi

        "Ketkä kansanedustajista ja toimittajista, kuuluvat "suomensisu"-natsirikollisjärjestöön ?"

        Suomen Sisu on nykyään kokoomusjohtoinen. Kokoomus on vallannut myös osan vastamediajulkaisuista. Huolestuttava kehitys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eduskunnassa on kylläkin YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ nykyisin, että siinä ei ole kyllä mitään perää.

        Nyt haetaan nimiä, että keitä kansanedustajista, toimittajista ja mediapäälliköistä, mediatalojen johdosta, kuuluu, tai on mukana, kyseisten uusnatsi-liikkeiden toiminnassa.

        Pitäisi olla avointa tietoa, kun kerran voivat toimia, saman aikaan vastuullisissa tehtävissä.

        TARKKAILKAA NAAPUREITANNE. CCCP. DDR.


    • Anonyymi

      https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

      Eläkerahastojen valtavia varallisuuksia, joita Suomen kansalaiset, varsinkin edelliset sukupolvet, ovat keränneet sillä tarkoituksella, että niillä turvattaisiin sairaus- ja kansaneläkkeiden kunnossa pito, korotukset ja päivittäminen nyt 2020-luvulle, ovat veroparatiisijoittajat käyttäneet, jenkkien hyökkäysliiton sota- ja aseteollisuuden sijoituksiin.

      Poliisi esittelee pieniä "isoja" talousrikostutkintoja, muutaman miljoonan kupruja, vaikka Suomen kansalaisilta, on varastettu tuhansien miljardien eurojen edestä riihikuivaa rahaa.

      Joko poliisi ja supo, eivät osaa laskea, tai ovat mukana eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN syvässä korruptiossa. Rikostutkintoja eläkeyhtiöiden rahavirtoihin, on vaadittava eduskunnan oikeusministeriöltä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitäisihän tuon olla julkista tietoa, miksi salaillaan ? Eikö tiedotusvälineillä ole velvollisuutta uutisoida.

      Valvooko mikään taho, kansalaisten oikeuksien toteutumista, puolueettoman tiedonvälityksen suhteen Suomessa ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16174517/tampereen-kaupunki-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla#comment-100228735

      Yle mainostelee lisäkustannuksia Tampereelle, jäädytettäviä luistinratoja rikkaiden kakaroille - nekin maksatetaan eläkeläisköyhien hengillä.

      • Anonyymi

        Kokoomus ei leiki enää persujen kanssa, niin on alkanut valheellinen maalituskampanja. Ainoat, joita perSSut ei maalita, ovat kristilliset ja harkimo


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Poliisin ja supon pitäisi olla jo, tutkimassa eduskunnan yksipuoluejärjestelmän & veroparatiisiterroristijärjestö "business finlandin", äärettömän isoa talousrikollisuutta, jota rahoitetaan Suomen perustuslain vastaisesti, oikeusvaltio-periaatteen, demokratian, kansalaisten oikeusturvan ja yhdenvertaisuuden vastaisesti, valtion, eli kansalaisten rahoilla ja kustannuksella.

      https://finnwatch.org/fi/blogi/726-koronatuet-ovat-vain-kirsikka-kakussa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vihreän aatteen juuret ovat natsisaksassa. Enpä olisi uskonut, että meillä on uusnatseja eduskunnassa :O

    • Anonyymi

      BF-äärioikeiston järjestäytyneiden ekstremisti-veroparatiisirikollisten juuret, ovat kylläkin jenkkien äärioikeistossa, eikä missään vihreissä saksalaisissa.

      https://finnwatch.org/fi/uutiset/712-koronaepidemiasta-tuleva-lasku-on-jaettava-oikeudenmukaisesti

      Eduskunta on jakanut yritys-maataloustukia, veropakolaisyrityksien voiton maksimointiin, verosuunnitteluun, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen, täysin vastoin Suomen perustuslakia, oikeusvaltio-periaatetta, kansalaisten yhdenvertaisuutta ja oikeusturvaa.

      "Business finland"-veroparatiisi-ekstremisti-rikollisjärjestön saamia yritystukia, ei tutki mikään taho ja syynä on ilmeisesti se, että yritystukien saajissa, on nykyisiä ja entisiä poliiseja.

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole enää puolueetonta, asiallista tiedonvälitystä, sellaisia medioita, joista kansalaiset voisivat luotettavasti, saada aidosti puolueetonta, korkeatasoista tiedonvälitystä, tärkeistä yhteiskunnan ja valtion, itseään koskevista asioista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16489590/suomen-ja-kansainvaliset-lait-kieltavat-natsijarjestoissa-toimivien-kansanedustajuuden

      BF-Yle-IL-ym mediat, ihan avoimesti mainostelevat neonazi-toimintaa Suomessa. Jopa raiskaajia ja muita väkivaltaisia naisten ja heikoimpaan asemaan pahoinpideltyihin kohdistuvaa hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa, julistetaan ja mainostetaan vielä haudankin takaa.

      Ajatelkaa, että verovaroilla korkeakoulutetut toimittajat, alentuvat raiskaajien ylistämiseen medioissa. Myötähäpeä IL:n ukkoladoja kohtaan, on tunne, joka seuraa kyseisten BF-medioitten, provosoivista äärioikeisto-kohkailuista.

    • Anonyymi

      Suomessa ei vieläkään oteta vakavasti, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten uhkaa.

      https://www.dw.com/en/the-right-wing-hatred-of-women-in-germany/a-54357050

      On käynyt selväksi, että entisiä ja nykyisiä poliiseja ja supoa ostamalla, lahjomalla, voitelemalla, eli korruptiolla, "business finland"-äärioikeiston isojen talousrikollisten järjestö, korruptoi eduskuntaa yksipuoluejärjestelmäksi, mitä se jo on ja jatkaa yli miljoonan Suomen kansalaisen pitämistä, äärimmäisessä köyhyydessä Suomen oloisssa.

      Missään toisessa EU-valtiossa, eivät natsirikollisjärjestöjen toiminnassa mukana olevat, saa toimia kansanedustajina, saati perustuslakivaliokunnassa.

      Kyseiset kansanedustajat tulee erottaa välittömästi.

      Osallistukaa kansalaisaloitteeseen veroparatiisi-hävittäjähankkeen estämiseksi, vielä kun se on mahdollista.

    • Anonyymi

      Eduskunnassa, ministeriöissä ym valtaapitävien keskuudessa, toimii "business finland"-äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, eli korruptio.

      Ei ole mitään eroa hallituksen ja opposition välillä Suomessa enää, vaikka palstan pölhöpopulistit niin väittäisivät.

      Tiedotusvälineet on ajettu alas, mitään tiedonvälitystä on turha hakea, Suomen medioista. Kerran viikossa rykäisevät, saman korruptiokökkönsä ja loppuviikko on sitten samaa markkinaviihdettä hyväosaisille.

      Mennyt verovarat hukkaan, toimittajien koulutuksessa Suomessa.

    • Anonyymi

      BF-Yle:ssä tänäänkin, pelkkää äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten suoramainontaa. 10 miljardia euroa menossa, täysin tarpeettomiin ja vanhentuneisiin veroparatiisi-hävittäjähankkeisiin.

      Jokaisen pieni- ja keskituloisen Suomen kansalaisen, on nyt ymmärrettävä, että kansalaisaloitteeseen osallistuminen, on tärkeä vaikuttamisen mahdollisuus, kun eduskunta ja ministeriöt on korruptoitu ja demokratiavaje Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ketkä ministeristä eivät ole nuhteettomia ja lainkuuliaisia? Tulee heti ainakin yksi mieleen ja kysymys, miksi tämä saa edelleen jatkaa?

      • Anonyymi

        Kaikki kansanedustajat, joilla on rikostaustaa, pitäisi erottaa välittömästi. Myös tämän ministerin tulisi erota.


    • Anonyymi

      Suomen Sisu on isänmaallinen järjestö eikä missään tapauksessa kansallissosialistinen kuten vihreät, joiden ideologia pohjautuu natsien oppeihin höystettynä telaketjustalinismin intenationalismilla.

    • Anonyymi

      Tiedonvälityksen saanti on niin huonoa ja satunnaista Suomessa, ettei mistään kansalaisten demokraattisisista oikeuksista, voi puhua siinäkään mielessä.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/tusentals-i-protest-mot-netanyahu.9Fnp-SO7O

      https://www.aljazeera.com/indepth/opinion/israel-model-191231050742080.html

      "Vapaus ennen turvallisuutta" - luki mielenosoittajan plakaatissa, kun ympäri maailman ihmiset vaativat, demokraattisia oikeuksiaan, kansalaisten aitoa oikeusturvaa, kun korruptiovalta veroparatiisimafioissaan, käyttää pandemiaa demokratian murskaamiseen ja ihmisten kansalais-ym perusoikeuksien kaventamiseen.

      https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/09/covid-used-as-pretext-to-curtail-civil-rights-around-the-world-finds-report

    • Anonyymi

      Veikkaan ettei niin vähä-aivolouinen kansalainen edes PÄÄSE kansanedustajaksi (liekö osais ees täyttää vaadittua ehdokkaaksi asettautumis hakemusta itse?) jonka mielestä isänmaallinen Suomen sisu järjestö on ”natsirikollisjärjestö”? :)

      Mut hyvää viihtyvyyttä tokialoittajalle sinne suljetulle, sitten kun sullekin se laitospaikka vapautuu! Ja varo sit niitä sänkys alla olevia kuunatseja! Vaikka eipä siinä sulla itelläs ole paljon mitään tehtävissä, lepositeissäs. :P

    • Anonyymi

      Joo, hirteen vaan tällöiset jörjestöihin kuuluvat....m😲

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe