"Hyväntekeväisyys"valtio on demokratian ja oikeusvaltion VASTAKOHTA.

Anonyymi

Miten on mahdollista, että yhdessä maailman rikkaimmista valtioista, ei kansalaisilla ole olemassa aitoa oikeusturvaa, eli riittäviä tuloja välttämättömiin perustarpeisiin, vaikka he äänestävät vaaleissa ?

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/3194252

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Kaikkein köyhimmät 800€/kk orjuuseläkeläiset, eivät käy edes veroparatiisi-"avustus"-jonoissa, koska siellä tarjottava ruoka, ei sovi kovista ruoka-ainerajoitteista kärsiville esim. autoimmuuni-reumasairaille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16668210/koronan-riskiryhmat-800ekk-sairauselakelaiset-heitteilla-ilman-tukea-valtiolta-koronan-torjuntaan

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

Näennäisdemokratia, syvästi korruptoitu eduskunta ym valtaapitävät, jatkavat miljardien siirtoja veroparatiiseihin, eikä Suomessa isoimpia talousrikoksia, korruptiota ja äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, tutki mikään taho, kun entisiä ja nykyisiä poliiseja, supoa, tietoturva-asiantuntijoita ja virkamiehiä, on ostettu, lahjottu, korruptoitu, vastikkeettomilla yritys-maatalous-korona-ym tuilla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-kompastus-soteen-kotimaisten-kielten-keskus-tyrmaa-maakuntien-kutsumisen-hyvinvointialueiksi-alueilla-tulee-asumaan-myos-ihmisia-jotka-eivat-voi-hyvin/7955962#gs.isc0t6

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2020/10/Koyhyysvahti-Suomen-Koyhyysraportti-2020.pdf

21

308

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    ""Hyväntekeväisyys"valtio on demokratian ja oikeusvaltion VASTAKOHTA."

    Toisin sanoen Puola ja Unkari ovat hyväntekeväisyysvaltioita.


  • Anonyymi

   Ruotsissa vanhuksia otetaan pois, veroparatiisi-"hoivalaitoksista" ja satsataan
   1 250e/kk minimieläkkeiden korotuksiin, että ihmiset voivat asua mahdollisimman pitkään kodeissaan. Se on koronan ja tulevien pandemioitten takia, järkevin vaihtoehto, sekä aitoa oikeusvaltion toimintaa, kansalaisten oikeusturvaa.

  • Anonyymi

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/03/puoli-miljoonaa-elakelaista-kituuttaa-koyhyysrajan-alapuolella

   https://sd.purot.net/naennnais-demokratia

   "Tuulen ja sateen yhdistelmä on paljon vaarallisempi kuin lumi, koska märkänä ja ilman ruokaa ja kattoa päänsä päällä, ihminen menettää lämpöä kaksikymmentä kertaa nopeammin, kuin pelkästään kylmässä ilmassa oleskellessaan".

   Lainaus eräästä faktoihin perustuvasta kirjasta.

   Suomen asunnottomien / kodittomien määrä, on virallisen arvion mukaan n.
   10 000, eli todellisuudessa heitä on moninkertainen määrä. Missä he ovat tällä hetkellä ?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jättitukia jälleen porvarimedioille, kuten Kaleva, siitä hyvästä, että eivät tee tiedonvälitystä, vaan jakavat veroparatiisi-osinkoja omistajilleen veroparatiiseissa.

   Kansanmurha käytännössä meneillään Suomessa, kun elinajan odotteen erot, rikkaimpien ja köyhyyteen pahoinpideltyjen välillä, lienee jo kymmeniä vuosia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

   Paljonko on köyhyyteen pakotettujen määrä, joko kahden miljoonan Suomen kansalaisen, raja on ylitetty ? Missä tutkijat ja he, joiden kuuluisi valvoa ovatko kansanedustajat korruptoituja, kuten ovat, vaadimme Suomen ulkopuolisia, demokratian ja kansalaisten oikeuksien toteutumista valvovien tahojen, puuttumista Suomen nälänähätään, köyhyyteen pakotettujen kansalaisten keskuudessa ja valtaapitävien korruptioon ja väkivaltaan köyhyyteen pakotettuja kohtaan.

  • Anonyymi

   EK:n äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, "business finlandin" ja jenkkien hyökkäysliiton, ns. "leipäjonot", ovat rikos Suomen demokratiaa, oikeusvaltio-periaatetta ja kansalaisten oikeusturvaa kohtaan.

   Hurstin joka vuotinen itkeminen EK-medioissa, ei vetoa enää kenenkään tunteisiin, köyhyyteen pakotetut näkevät sen teatterin lävitse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   On häpeäksi Suomen valtiolle, etteivät korruptiopäättäjät kykene toteuttamaan, aitoa oikeusturvaa eli 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ kansalaisille, tai viivyttelevät sen asian kanssa.
   Jo kuntavaaleissa jätämme äänestämättä, jos konkreettista tietoa 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamisesta, ei siihen mennessä ole näkyvillä. Emme todellakaan enää odottele, mitään "puoliväliriihtä".

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

  • Anonyymi

   Korruptiopäättäjät häpeämättömästi, ylimielisesti ja vastoin Suomen kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia, mainostelevat äärioikeiston veroparatiisi"leipäjonoja", ja rikkaiden veroparatiisi"rosanauha"-kampanjoita - jättäen köyhyyteen pahoinpidellyt, vakavasti sairaat ihmiset, vanhukset ja vammaiset, ilman oikeuksiaan Suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16672356/kaikissa-pohjoismaissa-on-1-250ekk-minimielakkeet-suomessa-800ekk-romanian-ja-venajan-elakkeet#comment-105311234

   Äärioikeistodemari Kiuru, ei ole edes yrittänyt, toteuttaa tuota aitoa 2020-luvun ensisijaista oikeusturvaa, Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

   Veroparatiisi-sote on kaadettava, EK-Yle:n rahoitus poistettava, veroparatiisi-hävittäjähanke peruttava.

   Näillä rahoilla 1 250e/kk MINIMIELÄKKEET, eli aito oikeusturva Suomen kansalaisille. Eläkerahastoissa pelkät korot, makaavat veroparatiiseissa ja ovat tuhansia miljardeja euroja, pelkät korot. Hallitus voi halutessaan, vaikka välittömästi, määrät ne käytettäväksi, 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseen Suomessa, kuten kaikissa Pohjoismaissa on.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16657944/kansanedustajat-eivat-edusta-enaa-demokratiaa--sananvapauksien-estaminen-on-iso-rikos-#comment-105133340

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16678893/aanestamatta-jattaminen-jo-kuntavaaleissa-on-ainut-keino-heratella-korruptiopaattajia

  • Anonyymi

   Suomi ja Ruotsi ovat hyväntekeväisyys valtioita. Oma kansa on sivuseikka.

  • Anonyymi

   No jos oikeisto pääsee valtaan, niin silloin mennään puhtaasti kapitalismin ehdoilla ja se tarkoittaa toisten rikastumista ja toisten köyhtymistä.

   • Anonyymi

    Emme tietenkään äänestäisi oppositio-puolueita, nykyisen hallituksen puolueet ovat ihan yhtä äärioikeistolaisia, mitään vasemmistoa, ei Suomessa enää kymmeniin vuosiin, ole ollut olemassakaan. Tiedät sen ihan yhtä hyvin itsekin. Toiset rikastuvat verokeitaissa ja Suomen kansaa kurjistetaan entisestään, juuri tänä päivänä.

    ÄÄNESTÄMÄTTÄ JÄTTÄMINEN on uusi kansalaisvelvollisuus, kun syvä korruptio läpäisee, yksipuoluejärjestelmäksi muutetun eduskunnan Suomessa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Huomatkaa, oppositio-äärioikeisto haluaa, lisää rahaa yksityisille kerjuuttamisbisneksille, eikä hallitusta EK-medioissa, vastuuteta Venäjän sosiaaliturvasta, joka on jo Suomessa 800€/kk orjuuseläkkeineen. Näin syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässä, korruptiopoliitikot tukevat köyhyysongelman pahentamista, niin hallituksessa, kuin oppositiossa:

   https://yle.fi/uutiset/3-12164717

   Ja EK-mediat laittavat, viattoman näköisiä "huolinaama"-kuvia korruptiopoliitikoista uutisiin, kun entisen Pohjoismaan Suomen, sosiaaliturvaa romutetaan entisestään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168887/vale-elakekorotukset-silmankaantotemppu-koko-koyhyysongelman-ydinta-sen-syy

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

   Äänestämättä jättämisestä tulee huippusuosittua, kaikissa tulevissa vaaleissa, muuten ei eriarvoistamiskehitystä, isoa, korjaamaatonta köyhyysongelmaa Suomessa, saada edes näkyviin tiedonvälityksessä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Moukkamedioitten kännykkärallin, on tarkoitus peittää isot, vakavat, yhteiskunnalliset ongelmat Suomessa, joista tiedonvälitys olisi erityisen tärkeää, juurikin Suomen itsenäisyyspäivänä, kuten puolen miljoonan sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyteen, oikeusturvattomiksi ja kännykättömiksi, pahoinpiteleminen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17225971/aarioikeistomedioitten-kannykkaralli-unohtaa-kannykattomat-puoli-miljoonaa-elakelaiskoyhaa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17218519/energiakoyhyyteen-pakottaminen-maksaa-ihmishenkia-tiedetaan-espanjassa#comment-111446526

   EK-Moukkamediat Veroparatiisi-pörssikeinottelija-omistajineen, eivät voi olla käyttämättä, yhtäkään tilaisuutta, äärioikeistopropagandansa länkyttämiseen, nyhjää tyhjästä periaatteella, etteivät vain joutuisi tekemään aitoa tiedonvälitystä, isoista, korjaamattomista yhteiskunnallisista ongelmista, kun PUOLEN MILJOONAN ELÄKELÄISEN KÖYHYYTEEN, OIKEUSTURVATTOMIKSI PAKOTTAMINEN.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17224820/elamme-ajassa-jossa-sodantekijat-mainostavat-itseaan-quotrauhantekijoinaquot

  • Anonyymi

   Suomen valtio vaihtoi, Pohjoismaisen, eli ns. läntisen, oikeusturvan 1 500€/kk minimieläkkeet, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, sotabisneksiin Ukrainassa, jenkkien hyökkäysliiton kanssa vehkeilyyn, kansalaisoikeuksien kustannuksella Suomessa.

   https://www.france24.com/en/live-news/20211228-india-restricts-foreign-funding-for-mother-teresa-charity

   "Leipäjonoja" on Venäjällä, Suomeen ne eivät kuulu. Suomen valtion ikärasismi ja ableismi, ovat ennennäkemättömän rajuja, sen näkee ek-medioista, jatkuvana 800€/kk ihmiskauppaeläkeläisten vihaignorointina.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3788
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   380
   2790
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   1882
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   146
   1510
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1055
  6. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   351
   1013
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   932
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   845
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   843
  Aihe