Olen tyhmä ja ruma

Anonyymi

Siksi en töitä ole saanut. Oon ollut oikeastaan jotain 20 vuotta työtön joten olen varmasti tyhmä ja ruma kaikkien mielestä. Eipä se minua enää haittaa, olen jo tottunut että olen työtön ja tyhmä koko elämäni sekä köyhäkin vielä. Kysyin joskus muutamaltakin työhaastattelussa että vaikutanko tyhmältä ja rumalta etten sovi joukkoon, sanoin etten ole oikeastaan koskaan tehnyt palkkatöitä missään firmassa. ihmiset ei vaan pidä minusta olen hiljainen ja epäsosiaalinen, vastaan kyllä kysymyksiin asiallisesti ja suoraan.

Osaan kyllä tehdä hommia ja olen ahkera mutta en enää edes jaksa hakea mitäänn töitä. Teen omia juttuja, kalastelen ja kuntoilen pääasiassa. ne epäili sairaaksikin työkkärissä mutta ne järkyttyi koska lääkäri totesi terveeksi. En ole pahemmin viinaa juonut enkä koskaan polttanut edes. No en jaksa murehtia muiden mielipiteitä minusta, naiset varsinkin tuntuu että ne ei ole koskaan pitäneet minusta, ei ole ihme koska ei kukaan voi tykätä rumasta ja köyhästä miehestä.

23

1218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatka kalastamista niin saat syömistä ja työkkärissä sanoa että veto pois. Eipä kaikkia kiinnosta mitkään sosiaaliaalisuudet vaan tykkää olla omissa oloissa.

      • Anonyymi

        Vapaana on hyvä kulkea, kunhan on reissussa 20 euroo viinapullon varalle.


    • Anonyymi

      Joo kaunis pitää olla ja viisas et pääsee. kauneushoitolaan, parturiin ja vaatekauppaan, hoida kasvot kuntoon ja kunnon meikki.
      Tyhmyys lähtee lukemalla, haet kirjastossa kaikki käytöskirjat ja sivistät itseäsi tietosanakirjoilla.

      Kyllä se siitä, otat kookeln mukaan ja kooklaat hienoja sanoja niin työ on taattu.
      Älä myöskään röyhtäile ja yksi kun joku on huoneessa vaan pierut ja luonto äänet kannattaa jättää oven ulkopuolelle.

    • Anonyymi

      Rumuus ei työn saantiin vaikuta mitenkään.
      Tyhmyys onkin sitte jo suurempi ongelma.

      • Anonyymi

        Tyhmä ei osaa ihmetellä itseään saati muita. Aloittaja osaa. Veikkaan todelliseksi ongelmaksi työhön palkkaavien tyhmyyttä. He eivät vain keksi miksi hänet tulisi palkata.


      • Anonyymi

        Ei pidä paikkaansa. Se on ihan tutkittu asia, että ulkonäöllä on suuri merkitys siihen miten pärjää elämässä. Tarpeeksi edullinen ulkomuoto, niin ei tarvitse olla kovinkaan viisas menestyäkseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa. Se on ihan tutkittu asia, että ulkonäöllä on suuri merkitys siihen miten pärjää elämässä. Tarpeeksi edullinen ulkomuoto, niin ei tarvitse olla kovinkaan viisas menestyäkseen.

        Myös sellainen tutkimus on tehty, että pitkät miehet menestyvät elämässä paremmin kuin lyhyet.


    • Anonyymi

      Sä pistit minuakin paremmaksi tuon itsesi morkkaamisen🤭 Anna nyt armoa itsellesi! Miksi sun tarvis edes olla muuta kuin oma itsesi? Ja tyhmyys voi tuntua itsestä enemmältä kuin onkaan. Kun on omissa kuvioissaan tarpeeksi kauan, tuntuu kaikki siltä ettei ole pätevä missään.
      Lähdetään liikkeelle, ja ajatellaan positiivisemmin. Pikkuhiljaa. Kyllä täällä maailmassa on töille tekijöitä. Ne muita paremmat nuoremmat ja nätimmät tehkööt?!
      Eikö se ulkonäkö vaikuta, paitsi jos hakee malliksi tai muuhun ulkonäkökeskeiseen. Se painoarvo sille miltä näyttää, on tässä maailmanmenossa mennyt yli hilseen. Kaikki pinnallisuus vie järjen. Ja sellaisille naisille/miehille ei kannata uhrata aikaansa joille tärkeintä on just se kaikki muu, eikä ihminen itsessään. Parantamisen varaa on muillakin ja paljon.

      • Anonyymi

        Eikä köyhyys ole sinun syy. Se on seuraus ja muka kamala häpeä ja synti. Miks ihmeessä. Tässä meno maailmassa jossa ahneimmat selviää.


    • Anonyymi

      Meillä tarvitaan mainoskylttiä jossa lukee "tyhmä ja ruma" tuletko osapäiväiseksi aluksi? Katsotaan jos homma alkaa kulkea niin laitetaan pidempiaikainen?

    • Anonyymi

      Hyvinpä Trumppi on töitä saanut vaikka on maailman rumin mies! Siinä vasta ruma ja tyhmä mies.
      Ensin kaappaa amerikan vallan, sitten syttyykin jo maailman sota, joten kantsii olla ruma että menestyy.

    • Anonyymi

      Kyl naamavärkki vaikuttaa työn saamiseen paljon. Joidenkin naama ei millytä ihmisiä ja ne jää sitten työttömiksi, eivät saa edes ruohonleikkaajan töitä eikä maalariksi vaikka siinäkään ei tarvita osaamista. Jokainen osaa maalata taloa tai seiniä ja sen oppii todella helposti mutta rumalle ja tyhmän näköiselle ei anneta edes mahdollisuutta näyttää että osaa jotain.

      • Anonyymi

        toden sanoit, tavallisen näköinen ei taada päästiä ilman meikkausta ja muotikuteita edes sikalan lomittajaksi


    • Anonyymi

      Jos ei naamavärkki miellytä voi jäädä ilman kavereitakin. Nähty juttu

      • Anonyymi

        Olen kuullut samaa, Kurvisen ympäri kaarevuus on tehnyt pojasta jo metsäteknikon


    • Anonyymi

      No eipä ole naama vaikuttanut työnsaantiin. Tuttu kaveri, jonka naamassa tosi paha huulihalkio ja muutenkin naama, kuin p#rseestä repäisty, on ollut töissä koko ikänsä. Ei se naama jossain teollisuustyössä haittaa yhtään, joten kaveri oli varsin arvostettu työntekijä.
      Tyhmyys taasen on hieman rajoittava tekijä, mutta kyllä tyhmäkin pääsee vaikka niihin kuuluisiin "volvon yhden oven sovittajien" hommiin tai jonnekin muulle liukuhihnalle asentamaan jotain mutteria. Tekeväthän kehitysvammaiset työkeskuksissa mm. johtosarjoja alihankintana autotehtaille.

      Ja naisethan taasen ei miehen naamaa tai järkeä katsele, jos muuten mies osaa käyttää höpsötinta kunnolla...

      Joten tekosyitä, ettet ole naista tai töitä saannut!

      • Anonyymi

        Mitä vikaa perustöissä on kyllä niistäkin pitää maksaa tes eikä mitään vammaisrahaa ennen ainakin sai kunnilla ja valtiolla vaikka pihatöistä ihan oikean palkan ei mitään alennettua nykyajan roporahaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä vikaa perustöissä on kyllä niistäkin pitää maksaa tes eikä mitään vammaisrahaa ennen ainakin sai kunnilla ja valtiolla vaikka pihatöistä ihan oikean palkan ei mitään alennettua nykyajan roporahaa.

        Ei perustöissä mitään vikaa ole ja kyllä minulle kelpaa työt, jos vain on laillista touhua! Aina on töitä ollut, kun en ole valkannut ja naamakaan ei ole mikään komistus. Ja tuo tuttu kaveri oli huulihalkioineen tosi arvostettu ammattilainen työssään ja jopa niin arvostettu, että sai työstään palkintojakin!


    • Anonyymi

      ei muuten tykätä rumasta ja köyhästä naisestakaan yksin saa työttömänä kirjaston kirjoja lueskennella.

      • Anonyymi

        Sekin on vähän, että miten itse suhtautuu asioihin ja on ulospäin suuntautunut. Ei kaikki naiset mitään missejä ole ja rikkaita, mutta vientiä on! Jos on elämäntavat kunnossa, ettei alkolla ja tupakalla itseään alenna markkinoilla, niin kyllä löytyy ottajia.


    • Anonyymi

      Kyllä nylyisin ulkonäkö työnhaussa jonkin verran merkkaa, paljon on kirjoiteltu, että esim. ylipainoisten (varsinkin naisten?) on vaikeampi saada töitä ja heidän palkkansa jopa pienempi jos työllistyvät. Asiakaspalvelutehtäviin mielellään palkataan nuoria nättejä naisia tai komeita nuoria miehiä :) no onhan heissä asiakkaille silmäniloa :D

    • Anonyymi

      Naiset saa kyllä töitä rumanakin vaikka olis ylipainoa ja olis alkoholisti mut ei normi mies saa töitä vaikka osaakin kaikkea. Oon tehnyt kaikkia raksahommia ja puutarhahommia, lavarakennusta festareilla 10 kesää pihatöitä ja kaikkea osaan mutta ei saa töitä. Olen kai vitun tyhmän näköinen. Naisia palkataan vaikka ei olis kokemusta vittu en hae töitä enää ollenkaan kun ei mihinkään kelpaa.

      • Anonyymi

        Kannattaa ehkä muuttaa sitä työnhaun taktiikkaa... Jos kerta sinulla kokemusta, niin kyllä töitä löytyy, nytkin on 60000 työpaikkaa avoinna, mihin ei saada työntekijöitä!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2286
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2094
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      171
      1893
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      171
      1692
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      36
      1374
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      15
      1184
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    Aihe