Venäjän johto uusiksi

Tätä ei ole kukaan profetoinut, eikä kukaan oikeen ole tiennyt, kuinka tämä Venäjän johto muuttuu vihamieliseksi Suomea kohtaan. Näin on silti tapahduttava, koska niin moni on profetoinut Venäjän tulon maahamme vihamiselisin aikein.
Tosin toiset profetoivat menestysteologiaa omassa lihassaan ja sen himoissa itselleen kunniaa ja loiston päiviä Venäjän antaessa muka koko läntisen Venäjän Suomelle. Se on iso ristiriita kakkia mittatikkuja käyttäen, jolla Raamattu meitä opastaa ajattelemaan. Maallinen menestys ei koskaan tule olemaan pelastustie.

Jännä kevät tulossa ja haluaisin terveitä kommentteja myös ateistipuolelta, eikä mitään alatyylisiä foliohattuheittoja, vaan oikeaa argumetointia ja perusteita.
Venäjän hallituksen kääntyminen suomenvastaisuuteen, on täysin mahdollista.

16

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Me ateistit emme kaki mittatikkua käyttäen vaikka raamattu niin kehottaisikin. Antaa mennä vaan suoraan pönttö täyteen.

      Melkein kaikkihan on mahdollista. Se onkin vaikeampi kysymys millä todennäköisyydellä. Varmaakin varmemmat luotettavan oloiset profetiat tietenkin ovat varmoja 99.999999% timantin tarkasti!!11!!!111!

      • Anonyymi

        No joo, sulta nyt ei asiallista kommenttia saa, ellei ensin katko sulta sormia tai pidätät hengitystä pari tuntia, ni sitte ehkä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        No joo, sulta nyt ei asiallista kommenttia saa, ellei ensin katko sulta sormia tai pidätät hengitystä pari tuntia, ni sitte ehkä.

        Kristillistä rakkauttako siellä taas alettiin jakelemaan ❤️✨


      • Anonyymi
        MrMorden_ kirjoitti:

        Kristillistä rakkauttako siellä taas alettiin jakelemaan ❤️✨

        Sitä sitte sun mittapuulla. Katos kun sun mittatukkus on aina kiero ku korkkiruuvi. Ei rehellistä lausetta, puhumattakaan kokonaisesta puheenvuorosta.


      • Anonyymi
        MrMorden_ kirjoitti:

        Kristillistä rakkauttako siellä taas alettiin jakelemaan ❤️✨

        Kerro mikä on lääkärien selitys paholaisesta ja riivatuksi tulleista. Ja se on heillä"virallinen" selitys, yhtä "virallinen" kuin Suomen lippu, jossa risti, joka kuvaa Jeesuksen kohtaloa, kristinuskoa, ja uskoa Jumalaan ja paholaiseen.
        Se, joka kieltää jonkin noista kolmesta, kieltää myös valtion lipun, jonka täytyy siis olla hölynpölyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro mikä on lääkärien selitys paholaisesta ja riivatuksi tulleista. Ja se on heillä"virallinen" selitys, yhtä "virallinen" kuin Suomen lippu, jossa risti, joka kuvaa Jeesuksen kohtaloa, kristinuskoa, ja uskoa Jumalaan ja paholaiseen.
        Se, joka kieltää jonkin noista kolmesta, kieltää myös valtion lipun, jonka täytyy siis olla hölynpölyä.

        HERRAN JUMALA! =o

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_lippu

        "Lipulla ei ole virallista tunnustuksellista selitystä"

        MITÄ VITTUA???


    • Anonyymi

      Käykö niin, että "putin" erottaa ainoan ihmisen - Medvedevin- maan johdosta?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Putin luulee elävänsä vielä 2024 ja varmistaa jo nyt maan johtopaikan.
      Vaalit ovat vain näytöstä "demokratiasta"

      • Anonyymi

        Aamulla tuli alfa tv:stä Venäjää käsittelevä ohjelma. Joss on kiinnostunut Venäjän politiikasta ja uskonnllisesta tilanteestä, kannattaa katsoa tuleeko ohjelma uudelleen tai löytyykö Permanto.fi-sivuilta.
        Ymmärsin Putinin heikentävän presidentin valtaa, niin että tuo virka on lopulta muodollinen. Sen sijaan Putin itse ottaa vallan hallitusneuvoston kautta ja hänestä tulee neuvoston johtaja, jota ei valita vaaleilla, vaan nimitetään virkaan. Tarkkaan en muista, mikä neuvosto tai hallitus.


    • Anonyymi

      "Tätä ei ole kukaan profetoinut, eikä kukaan oikeen ole tiennyt, kuinka tämä Venäjän johto muuttuu vihamieliseksi Suomea kohtaan. Näin on silti tapahduttava, koska niin moni on profetoinut Venäjän tulon maahamme vihamiselisin aikein."

      Muutamat ennustavat, että homma menee sopimuksella. Venäjä saa lainata Suomen maata omiin toimiinsa ja kun se on saanut tehtyä mitä täytyy, saa Suomi Karjalan ja muita menetettyjä alueita takaisin palkinnoksi uskollisuudesta. Kansaan ja omaisuuteen ei kosketa.

      Erään toisen näyn mukaan Suomi pistää turhanpäiväisesti vastaan ja sotkee itse omat asiansa menettäen Lapin ja itäosat. Tappio on väistämätön, jonka aikana Suomi elää nälänhädässä ja kansa vainoaa toisiaan kun toiset asettuvat Venäjän, toiset lännen puolelle. Lopun ajalla Venäjä joutuu lähtemään Suomesta, ja Suomi yksinkertaisesti kävelee entisille alueilleen, ja liittää ne maahansa laukaustakaan ampumatta. Näin Suomi tekee Krimit.
      Tästä ajasta on varoitettu, että vain menetetyt alueet Herra sallii liitettävän. Jos joku himoitsee enemmän, hän tulee kuolemaan.

    • Anonyymi

      16.6.2015
      Uskovan miehen näky Putinista ja Niinistöstä

      Minulle tuli 14.6.2015 näky, että Sauli Niinistö kokee yllätyksen Venäjän vierailullaan. Hänet viedään Putinin kanssa jollekin sotanäyttämölle, jossa esitellään Venäjän asevoimia. Siellä Niinistölle annetaan kiikarit ja hän katsoo niillä, kuinka Suomen lipulla varustettu "kylä" pommitetaan maan tasalle. Näin Putin antaa ymmärtää, että Niinistön on tehtävä valinta, kenen puolella hän seisoo.
      Minulla on myös pitkään ollut sanat, että "Venäjä tarvitsee Suomelta takuut" siitä, että Suomi ei mene Natoon. Jos takuita ei tule, Venäjä ei ota riskiä, vaan ottaa Suomen omaan hallintaan, jotta Nato ei voisi käyttää Suomea Venäjää vastaan.

      20.8.2014
      RV-lehdessä juttu Venäjä-profetioista
      Helluntaiherätyksen RV-lehden (Ristin Voitto) numerossa 34/2014 on kahden sivun juttu Venäjästä ja Venäjä-profetioista.

      "Venäjään liittyviä profetioita on noin sata, jotka ovat hyvin samansuuntaisia. Pääsisältö on se, että Jumala sallii jossain vaiheessa tulevaisuudessa Venäjän miehittää osan Suomesta. Yleensä on puhuttu Itä- ja Pohjois-Suomesta. Miehitys johtuisi Venäjän intresseistä suojata Pietaria ja Murmanskin sotilastukikohtaa.
      Venäjä pelkää länsivaltoja ja Natoa ja tarvitsee puskurialueen. Kyse ei ole siitä, että se hakisi täältä rikkauksia"...

      "Profetioissa korostuu Pohjois-Suomi. Ritva Salo näki v. 1975 unen, joka uusiutui kesäkuussa 2014: "Molemmissa näkemissäni unissa Pohjois-Suomeen vyöryi venäläiset sotilaslentoalukset. Ne saapuivat hiukan etelämpää, olivat tulleet läpi Kuusamon alapuolelta. Koneet tulivat siitäkin huolimatta, että niillä ei ollut lupaa. Suomi ei kuitenkaan noussut aseisiin."

      Nimimerkin JK uni 12.8.2014
      Näin unen: Olin noin kymmenen suomalaisen kanssa Kremlissä Moskovassa. Samassa meidät johdatettiin tyhjään tilaa, jossa oli pieniä osastoja. Ajattelin, että ... nämähän ovat NL:n aikaisia politbyroon tiloja.
      Samalla pres. Putin nousi korokkeelle meidän seinän vieressä seisovien suomalaisten eteen. Noustuaan korokkeelle Putin kiinnitti itselleen pukuunsa uudet punaiset kauluslaatat otettuaan ne esiin taskustaan. Arvosta en tiennyt, mutta väri oli punainen.
      Sitten Putin käveli meidän suomalaisten edestä. Teimme kunniaa Putinille laittamalla kätemme "lippaan" aivan kuin sotilaspiireissä on tapana.... Tein sen pelkän muodollisuuden vuoksi ilman todellista kunnioitusta. Putin käveli ohitsemme edestämme.
      Sitten siinä unessa eteeni tuli englanninkielinen sana: DISSEMBLE... aamulla katsoin google-kääntäjästä... Dissemle on suomeksi teeskennellä, salata."

      Olen itsekin puhunut tuosta. Mutta jotenkin minusta tuntuu, että todelliset kehoitukset eivät saa huomiota kuten niiden pitäisi. Monettako kertaa tässä taas muistutan ketkä selvisivät NL:n romahdettua ja minkä ansiosta?

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006623076.html
      Mielipiteissä: Venäjä syyllinen., mutta todisteetta syytetään.

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006623298.html
      Mielipiteissä: Venäjä syyllinen ja diktatuuri ja valehtelu...

      Jos joku poliitikko tai kansalaisaktiivi myrkytettäisi missä hyvänsä, niin Venäjä on syyllinen todisteettakin?

      Näyttää siltä, että tulevaisuuden tapahtumat ovat joillain tiedossa, ja Venäjälle yritetään saada mahdollisimman huono maine, jotta kansat saataisi vihaamaan heitä, ja jotta heidän olisi vaikeampi taistella oikeuden ja kristillisten arvojen puolesta?
      Ai niin ja USA:n pressan vaaleihinkin kuulemma sekaantuvat? Miten tämä on todennettu? Sillä, että lähde on Venäjän alueella? Unohdin, että tietenkään Venäjällä ei asu ulkomaalaisia? Se on ainoa maa näköjään, missä on vain venäläisiä?

      Kun katsoo uutisia ja etenkin ihmisten mielipiteitä, näyttää siltä, että joko peukutuksia todellakin väärennetään, tai sitten seassa on kansankiihottajia, tai sitten ihmisistä on tullut äärimielisiä median oikeellisuuden kannattajia, jotka eivät osaa enää itse ajatella.
      Peukutuksissa on vain peukku ylöspäin. Siellä ei lue edes "samaa mieltä" / "eri mieltä". Kaikki toista mieltä olevat on vaiennettu. Selvää on, että "suosituimmat" eivät pidä paikkaansa, koska kovin moni ei lue kaikkia mielipiteitä, ja viisaatkin mielipiteet jää peukuttamatta.

      Eikö kyse ole selvästä ihmisten kusipäistämisestä?

      • Anonyymi

        Ja miten liittyy profetioihin? Ei tarvi olla suurikaan profeetta tajutakseen mihin tämä voi johtaa. Venäjällä nyt jo arvellaan, että teko saattaa olla lännen toimijoilta, jotta Venäjä saataisi pidettyä erossa V-V:n tapahtumista.

        No, Suomessahan mielipiteet kuulemma taas kärjistyneet? Kun Venäjällä on tarpeaksi huono maine, ja kansa saatu tarpeaksi syrjimämielialaan, voidaan Suomi liittää Natoon, koska uskotaan, että turvallisuus lisääntyy? Miksei samalla voitaisi palkata muutama musta ja muslimi tekemään terrori-iskuja, niin yhtälö on selvä: naapurimaa on myrkkyvaltio, Suomen sisältä täytyy saada terroristit pois, ja Nato on pelastaja?

        Se, mitä nyt jo tapahtuu Ruotsissa muistuttaa sitä että vieras valta on ottamassa siellä alueita haltuunsa pommein ja luodein, jota on jo onnistunut tekemään... ja joku naapurivaltio (Suomi tai Norja?) kehoitti ruotsalaisia vain tottumaan ammuskeluun.
        Vastaava tapaus Suomesta oli, kun eräs ministeri sanoi, että mitä te vouhotatte islamin hyökyaallosta - opetelkaa uimaan.
        Jaa... no entäs ne pinnan alla vaanivat hait, jotka on julistettu suojelluiksi?


    • Anonyymi

      Juu juu, moni on profetioinut tuota jo vuosien ajan (luetellen myös ajankohtia jolloin pitäisi tapahtua) ja se ei vaan ole toteutunut.

      Sen sijaan kukaan luotettavan tuntuisista kotimaisista profeetoista ei ennaltatiennyt tai skenaarioinut koronaviruksesta yhtään mitään. Merkillistä, että Pyhä henki ei kertonut heille etukäteen näin isosta maailmanlaajuisesta tapahtumasta.

      Tulee ihan vaikutelma, että se ei olekaan Pyhä henki (saati Isä tai Poika) jotka heille kuiskuttelevat, kun he kaikki noin surkeasti epäonnistuvat.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe