Onko ihmiskunta käsittänyt väärin?

Anonyymi

Kun se pelkää ilmaston lämpenemistä. Ei ihmiset ennen pelänneet, vaikka oli lämpimiä talvia. Päinvastoin nauttivat. Pohjanmaallakin kylvettiin 1930 luvulla tammikuussa ruista. Eihän noita vuosikymmeniä sitten mitattuja ennätyksiä saa rikottua ei sitten millään. Vaikka ne rikkotuisivatkin, niin mitä sitten? Meikäläinen on säästäny jo tähän mennessä noin tonnin lämmityskuluissa ja kun miettii koko valtakunnan tasolla, niin säästöhän on aivan valta, siis miljardiluokkaa. Hiilidioksiidi on elämän ehto, Elämä tärvitsee hiilidioksiidin ja kuolema luovuttaa sen lahotessaan tai palarssaan sen uudelle elämälle. Elämän kiertokulku suuremmas käres. Meren pinta täällä meillä, on metrin alrmpana mitä se oli sata vuotta sitten.

12

<50

  Vastaukset

  • Ilmasto lämpiää ja lopuenlopuksi se on meille pohjolan perillä asuville hyvä juttu. Kaikki tulee muuttumaan, koska vain muutos on varmaa. Ihminen ei siihen paljon voi vaikuttaa, tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pitäisi elää saastuttaen.

   • Jos maapallolla olisi vain 1000 henkeä kuluttamassa luonnonvaroja ja saastuttamassa, niin saasteiden määrä olisi paljon huomattavasti paljon vähempi kuin nyt kun porukkaa on miljardeja.


   • Suomen luonto taitaa olla hävijäjän roolissa. Tänne leviää sellaisia hyönteisiä ja tuholaisia jotka tekevät selvää luonnosta tai eläimistä.


   • Mitä hyvää siinä on? Ei tiedetä yhtään mitä muutoksia sen myötä tapahtuu. Hyönteisiä/tuholaisia/bakteereja/viruksia joita suomen luonto ja ihmiset eivät kestä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä hyvää siinä on? Ei tiedetä yhtään mitä muutoksia sen myötä tapahtuu. Hyönteisiä/tuholaisia/bakteereja/viruksia joita suomen luonto ja ihmiset eivät kestä.

    Ilmaston lämpenemisen myötä metsäkasvillisuus leviää tundra- ja vuoristoalueille.. Tämä lisää hiiltä sitovaa metsäalaa maapallolla, vaikka aavikoituminen esim. Afrikassa jatkuisikin. Meri- ja sisämaavesien lämpeneminen kasvattaa myös vesien levä- ja muuta kasvimassaa. Kyllä luonto hoitaa.


  • Otappa huomioon että jo tänä vuonna oli noita metsäpaloja ympäri maailmaa, ja ne ei ainakaan helpotu. Ne kun riistäytyy kunnolla käsistä, esim Keski-Afrikka kun palaa poroksi, saattaapi olla aikamoinen pakolaisporukka tulossa suomeenkin. Veikkaan että maksimissaan kymmenen vuotta on, sitten alkaa hullunmylly. ja pakolaisvaellukset kunnolla Mitään tälle muutokselle ei ole enää tehtävissä, jos ei keksitä tehokasta hiilidioksidin poistomenetelmää ilmakehästä. Tämä ilmastonmuutos kun on siitä ikävä, että se kiihtyy kokoajan. Siihen saattaa liittyä kaiken lisäksi asioita, joita ei ole edes vielä ajateltu.

  • Maapallon väkimäärä ja sen räjähdysmäinen kasvu on se joka pelottaa.

   • Kyllä näin on.


  • Kummallinen käsitys tosiaan joillain että he tietäisivät millainen ilmaston pitäisi olla ja mikä lämpötila olisi oikea.
   Mikään asia ei luonnossa ole pysähtynyt paikalleen eikä pysähdy vaikka ihmiskunta tekisi mitä tahansa.
   Väestönkasvuakaan ei ole pysäytetty vaikka sekin on tiedetty jo kauan ja siitä seuraava katastrofi on väistämätön.
   Se kuitenkin olisi tehtävissä ihmiskunnan toimilla.

   • Kyllä metsät pitää museoida samoin kuin ilmasto.


   • Näin on. Maapallo jatkaa matkaansa huojuvin askelin ja jotkut ovat tietävinään mitä pitäisi tehdä. Puheet ovat suurempia kuin teot ja kuitenkin kaikki muutokset maapallolla kuuluvat evoluution kulkuun. Kaikki muuttuu jatkuvasti ja ihminen tulkitsee muutokset omien näkemyksiensä mukaan hyväksi tai pahaksi.


  • Nyt on viherkommunistit agitoimassa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   331
   6556
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   187
   3234
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   99
   1554
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   803