Atte-evot ja ev.lut.- evolutionistit ovat hassuja.

Anonyymi

Molemmat vääristelevät tosiasioita sen kun ehtivät.
Luther tosiaankin puhdisti kat. kirkosta paljon sinne pakanuudesta otettuja tapoja ja uskomuksia jotka varhaisen kirkon johtajat olivat siihen sekoittaneet suoraan pakanuudesta koska he halusivat miellyttää pakkokäännytettyjä pakanoita joille nuo pakanalliset tavat riitteineen olivat rakkaita, mutta homma jäi häneltä hiukan kesken sillä hän ei ehtinyt poistaa keksiajjan munkkien litte- maa uskomusta eikä helvettiä vaikkakin se on nyt poistumassa luterilaisuudesta sillä VK:ssa helvetti mainittiin 30 kertaa ja 1938 Raamatussa enää noin 6 kertaa ja nyt tässä uusimmassa 1992:sse enää kerran ja sekin vain sen vuoksi että kirkkokansa ei ihan hirveästi suuttuisi siitä että heille on annettu satoja vuosia ihan väärä kuva Jumalasta.

On mielenkiintoista että kirkko tosiaankin halauaa kynsihampain ja suoraaan valehtelemalla pitää yllä vielä joitakin noista keskiajalla kirkon opeiksi otettuja pakanviisauksia kuten mm. kolminaissuusopista jonka teema on se että Jumala ja Jeeesus olisivat sama persoona.
Kuitenkin on niin hassusti että Jeesus lukematttomia kertoja sanoi ssuoraan että Isä on eri henkilö kuin hän ja että Isä on ainoa Jumala. Tässä yksi esimerkki: " Ja hänen sieltä tielle mennessään juoksi muuan hänen luoksensa, polvistui hänen eteensä ja kysyi häneltä: "Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?" Markus 10
:18 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin. ".

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ne vaan ihmettelee, miksi väki kirkoista vähenee. Aina enemmän ja enemmän tulee porukkaa, jotka eivät voi uskoa kuten kirkko opettaa. Ei taivu enää ihmisluonto valheellisten julistusten edessä.

    • >>>On mielenkiintoista että kirkko tosiaankin halauaa kynsihampain ja suoraaan valehtelemalla pitää yllä vielä joitakin noista keskiajalla kirkon opeiksi otettuja pakanviisauksia kuten mm. kolminaissuusopista jonka teema on se että Jumala ja Jeeesus olisivat sama persoona.<<<

      Kolminaisuusoppi ei väitä, että Isä ja Jeesus olisivat sama persoona.

      Kolminaisuusopin mukaan Isä ja Jeesus ovat eri persoonia, mutta molemmat jakavat saman yhden Jumalaolemuksen.
      Kolminaisuusopin mukaan on vain yksi Jumalaolemus/Jumalasubstanssi, ja kolme persoonaa, jotka jakavat tuon yhden Jumaluuden. Jokainen näistä persoonista on siten olemukseltaan täysin Jumala.

      Sitäpaitsi kolminaisuusoppi on johtopäätös, joka tulee Raamatusta.
      Raamatun mukaan Jeesus on Jumala:

      lue esimerkiksi Johanneksen evankeliumin ensimmäinen luku, jossa Sana = Jeesus = Jumala, joka tuli lihaksi.

      Jesajan kirjan mukaan tuleva messias (=Jeesus) on ''väkevä Jumala''.

      Raamatun mukaan Jeesus loi kaiken, ja siten Jeesus ei itse voi olla osa luomakuntaa, vaan hän on kaiken luonut Jumala. Vain Jumala voi olla kaiken luoja.
      Johannaksen evankeliumi ja kolossalaiskirje todistaa tästä.

      Apostolien tekojen mukaan Jumala omalla verellään osti ihmiset itselleen.

      Filippiläiskirjeen mukaan Jeesus oli taivaassa Jumalan muodossa ennen maan päälle tulemistaan ja alensi itsensä.


      >>>>Kuitenkin on niin hassusti että Jeesus lukematttomia kertoja sanoi ssuoraan että Isä on eri henkilö kuin hän ja että Isä on ainoa Jumala. Tässä yksi esimerkki: " Ja hänen sieltä tielle mennessään juoksi muuan hänen luoksensa, polvistui hänen eteensä ja kysyi häneltä: "Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?" Markus 10:18 Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin. ".<<<<

      Jeesus ei tässä kohdassa kiellä omaa hyvyyttään tai Jumaluuttaan. Hän vain sanoo että ainoastaan Jumala on hyvä. Hän haluaa herättää hänen luokse tulevassa nuoressa miehessä synnin tunnon muituttamalla että cvain Jumala on hyvä.

      • Anonyymi

        Ei ihme, että väki kaikkoaa kirkoista. Jos halutaan, että tiede ja henkiset opit lähentyisivät, niin tuolla sabluunalla se ei tule onnistumaan. On pakko hävittää jumala Jeesus, jolloin ihminen alkaa oikeasti ottaa vastuuta omasta kehittymisestään.


      • Anonyymi

        Pyh, Luterilaiset vääristelevät tosiasioita sen kun ehtivät.


    • Anonyymi

      Eihän se kirkkojen tapa nuoleskella kansan enemmistöä ole mihinkään kadonnut. Raamattu sysätään syrjään tilanteen, eli jäsenkadon estämisen vuoksi. eli sen vuoksi kirkkomme hyväksyy nykyään evoluutioteorian ja väittää ovelasti että evoluutio oli Luojan luomistyökalu.

      Tosin kirkko mokailee tässä asiassa tämän tästä. Kymmenen vuotta sitten kirkko sanoi ettei se hyväksy homoja kirkon työntekijöiksi mutta nyt se on kääntänyt pyllynsä Raamatulle ja kumartelee setapropagandalle ja sateenkaarelle ja erehtyi uskomaan niitä selviä valheita joiden mukaan kansan suuri enemmistö muka katsoisi homoutta hyvällä.
      Ja nyt kun kirkko on hyväksymässä homoja papeiksikin niin kansa on eroamassa kirkosta massoittain sillä se kyllä muistaa mitä tapahtui Sodomalle ja Gomorralle jossa kansa hyväksyi homouden.

      Suomikirkko seuraa tässä joidenkin kansanryhmien mielistelyssä Ruotsia ja Norjaa joiden kansat lopulta hylkäsivät kirkkonsa aseman kansankirkkona ja lakkasi rahoittamasta kirkkojaan niiden kirkot ovat jo pitkään joutuneet tulemaan toimeen ilman että valtio maksaa papeille palkkaa kuten Suomessa vielä tänään, ja nuo kirkot ovat siksi näivetyneet lähes olemattomiin.

      Niin että kannattiko kirkon mielistellä typeryksiä?

      • Anonyymi

        ".Kymmenen vuotta sitten kirkko sanoi ettei se hyväksy homoja kirkon työntekijöiksi..."

        Sanoiko tosiaan? Silloin kirkko olisi todennäköisesti syyllistynyt työsyrjintään.

        2013 oli tapetilla Suomen lähetysseuran johtajan Seppo Rissasen ratkaisu lähettää miespari kehitysyhteistyöhön. Se herätti vanhoillisiss voimakasta vastustusta.

        Näin Rissanen YLE:N mukaan perusteli:
        "Suomen Lähetysseuran toiminnanjohtaja Seppo Rissanen on kirjoituksista pahoillaan. Hänen mukaansa Lähetysseura on hyvin tarkka syrjimättömyyden periaatteen noudattamisesta.
        - Tässä keskustelussa on esitetty, että syrjimättömyyden periaatetta ei pitäisi aina noudattaa kirkossa. Tämä on tietysti hyvin vakava asia, koska näinhän ei tietenkään voi toimia, Rissanen sanoo.
        Rissasen mukaan riittää, että tehtävään valitessa tarkistetaan jokaisen hakijan kohdalla soveltuvuus ja edellytykset työtehtävään."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2772
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      94
      2076
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1610
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1022
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe