Oriveden onnettomat kone/korjaamo/huoltopalvelut

Anonyymi

En voi käsittää miksi tällaisessa pienessä maalaiskaupungissa voi olla näin onnettomat pienkone/autohuolto palvelut.
Joko ei saa palvelua tai sitten ei ole ammattitaitoa.
Itselläni orivesiläisenä on paljon pienkoneita ja autoja jotka on pakko huollattaa muualla siksi koska täällä ei osata/haluta palvella.

Venehuollossa otettiin rahat mutta ajaessani veneen rantaani oli kaikki huoltotoimenpiteet tekemättä. Eivät suostuneet tulemaan mökilleni takuu huoltamaan vaan ajattivat veneen sinne takasin taas useammaksi viikoksi. Syyttelivät jotain kausityöntekijää.
Tämän jälkeen olen huollattanut veneen jämsässä.
Samainen firma ei suostunut myymään mönkijää ja vältteli yhteydenottoja viimeiseen asti. Lopulta ostin uuden mönkijän jyväskylästä ja palvelu oli niin erinomaista että toivat ilman erimaksua mönkkärin mökilleni ja hakivat vaihdossa myymäni kyytiinsä. Tuolta ostan jatkossa seuraavan mönkijän.
Suosittelivat jämsäläistä huoltofirmaa mönkijän tuntihuolloissa joten olen käyttänyt siellä huollattamassa ja olen tyytyväinen ollut.

Toinen on sahahuollot. Kun ammattitaitoinen orisport lopetti ei sahat tahdo saada kuin pelkkää valohoitoa. Yksi huoltokerta jätti puolet ruuveista kiristämättä ja särki kahvanlämmityksen. "Katotaan saadaanko se kuntoon" oli vastaus kun valitin lämmittimestä. Väärän merkkistä sahaa viedessäni olivat oikein tyytyväisiä "ehei me tätä merkkiä huolleta"
Toista alueella toimivaa sahahuoltoa en ole edes kokeillut koska oikein mikään ei täällä toimi muutenkaan joten heistä ei ole mielipidettä. Kuljen säännöllisesti pääkaupunkiseudulla josta olen löytänyt erinomaisen sahahuollon jossa ei merkkejä syrjitä olkoonkin että itselläni on yleisempia stihl/husqvarna sahoja. Koneet saa kuin uutena takaisin ja edullisesti verrattuna jopa aikoinaan erinomaisena pitämääni orisporttiin.

Sitten on autojen merkkihuollot. Ostin uuden auton tampereelta ja olin viemässä sitä merkkihuoltoon orivedelle. Vastaus oli "kun olet tampereelta autosi ostanut niin se kuuluu siellä huollattaakin" Enpä ole koskaan kuulleet että merkkihuollot ovat vain paikkakuntakohtaisia mistä auto on hommattu. Onneksi en ostanut sitä lapista. Viedessäni auton tampereelle työn vastaanottaja naurahti sanoessaan "et ole ensimmäinen asiakas jonka orivesi juoksuttaa meille. Ilmeisesti eivät osaa hommaansa" Tämän jälkeen olen kaikki kilometri huoltoni huollattanut kyseisessä tamperelais liikkeessä.

Öljyä taas mennessäni ostamaan orivedeltä ukko puhuu jotain yksityispuheluaan puolituntia tiskiin nojaten vaikka odotin öljy pönikän kanssa edessä. Puhelu ei loppunut joten jätin öljyn ja poistuin. Sekin piti käydä ostamassa PALVELUIDEN parista tampereelta.

Siis miten ihmeessä palvelu voi olla tällaista täällä? Kaikki kertomani on ilman värikynää kirjoitettua koettuja kokemuksia.
Eikö todellakaan eurot kiinnosta näitä firmoja ja keitä he palvelevat kun meininki on kuin -70 luvun rautakaupoissa.
Tunnen kuitenkin paljon paikkakuntalaisia ja lähialueiden ystäviä jotka voisivat koneitaan paikkakunnallakin huollattaa jos palvelut olisivat asiallisia. Nyt olen joutunut suosittelemaan ulkopaikkakuntien huoltoja vaikka mielellään käyttäsin orivesiläisiä huoltofirmoja jos ne vaan toimisisivat.
Jostainsyystä orivedellä naisvaltaiset palvelut saavat kiitettävän arvosanan ja he arvostavat asiakkaitaan kun taas miesvaltaisten alojen arvosana on ala-arvoinen.
Olisi todellakin parantamisen varaa!

2

779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa asiallinen kirjoitus, kohta alkaa "rollien rummutus" että ei pilä paikkaansa kyllä meillä minä ainkin olen saanut ehlottoman laadukasta palvelua! Valitettavasti kädentaidot ovat hakusessa orivetisillä, olisi kylällä edes muutama maahanmuuttaja, jotka osaavat kuulema tehlä toimivan "kalasnikohvin 30 litran jerrykannusta". Luulisi töitä löytyvän ja parempiakin emmeitä että saisi vispilät väpättämään orivetistenkin alueelta!

      • Anonyymi

        Varmana tulee trollaamista mutta senverran vielä mainitsen kirjoituksestani eli tietääkseni firma joka jätti veneeni huoltamatta eikä raha kelvannut myydä mönkijää on kuulemma mennyt nurin. Ei yllätä. Jos nyt on uusi firma ja uudet työntekijät niin heidän toimistaan en osaa sanoa kuinka hommat pelaa.
        Se vaan kun aina on saanut pelkkää huonoa palvelua niin sitä äänestää jaloillaan eikä edes uskalla luottaa kylän uusiinkaan yrityksiin vaan hyvän osuessa kohdalle ajaa sitä mielellään vaikka vähän pidemmällekin kunhan saa hyvää palvelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe