Iltalehti ihmettelee itsestäänselvyyksiä - Pelttari jätti työnsä tekemättä

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5387a6c4-03ca-40c0-9fab-42207a877440

Miten Iltalehti on muka niin tohkeissaan siitä, ettei Pelttaria, joka ei ole hoitanut isoimpien talousrikosten, korruption ja veroparatiisirikollisuuden tutkintatehtäviä, eli töitään, jätettiin sivuun virkanimityksessä.

Ansioluettelo, josta puuttuvat ne todelliset työnkuvaan liittyvät ansiot, eli isoimpien talousrikosten, tuhansien miljardien eurojen veroparatiisirikollisuuden, esim. eläkerahastojen käyttämisen asesijoituksiin rikostutkinnat, on arvoton.

https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

Olisihan se outoa, jos nykyinen hallitus, valitsisi tehtävään laittoman ex-äärioikeistohallituksen ehdokkaan, Kokoomuksen ja Persujen ehdokkaan.

Vaikea ymmärtää Iltalehden logiikkaa, kun eläkerahastoista kavallettujen tuhansien miljardien eurojen kohtalo, on vielä avoinna, eli täysin rikostutkimatta.

22

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomesta on vuosikymmenten varrella, annettu vuotaa tuhansia miljardeja euroja, veroparatiiseihin ja iso osa rahoista, on varastettu eläkerahastoista ja valtiolta, eli kansalaisilta.

   On käsittämätöntä, ettei poliisin talousrikostutkinta ja supo, ole puuttunut massiivisiin isoihin talousrikoksiin, korruptioon ja veroparatiisirikollisuuteen millään tavalla.

   Pelttarin työtehtävät ovat tainneet liittyä, enemmänkin kyseisten isojen talousrikosten, korruption ja asesijoituksien turvaamiseen ?

   • Anonyymi

    Eihän tämä pelle saanut tolkkua edes marokkolaisesta puukottajasta, vaikka tiedot olivat eurorekisterissä. Ja tuloksena runkkasivat tiedustelulain, aivan tarpeettoman ainakin siinä mielessä, että eivät kyenneet hyöduntämään edes olemassaolevia rekistereitä. Tällaisia loisivia paskakasoja pitäisi vielä nimittää virkoihin uudestaan, vmp.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Onko jollakin tietoa siitä, miksi eläkerahastoista varastettuja jättiomaisuuksia, ei ole rikostutkittu ?

   • honaaja

    Missä raha, siellä varas.


  • Anonyymi

   On se nyt todella outoa, että joku Yölintu-orkesteri on talousrikostutkinnassa, vaikka Suomen valtion ja eläkerahastojen jättiomaisuuksia, vuotaa tuhansia miljardeja euroja veroparatiiseihin.

   Tampereella rikotaan ihmisten kuulo-elimiä, kun veroparatiisihävittäjät jyräävät ilmassa. Isoja rikoksia eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ meneillään, eikä kukaan tutki.

  • Anonyymi

   Kertoo paljon Suomen demokratian ja oikeusvaltion nykyisestä tilasta, että ihmiset eivät edes uskalla kommentoida, tiedustelupoliisin uria ja toimintaa.

  • Anonyymi

   Veroparatiisi-Niinistö yhdessä Ranskan äärioikeisto-Macronin kanssa, on tekemässä jälleen hirvittäviä velkoja Suomen nimissä, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten hävittäjä-hankkeilla.

   Jonkun tahon tulisi nostaa rikossyytteitä, eduskunnan yksipuoluejärjestelmää vastaan heti.

   • Anonyymi

    Meillä on nionjino pressa
    Oikee ekn juoksupoika


  • Anonyymi

   Supo on mm. Tampereella, käynyt rauhanomaisten, kadulla kävelevien kansalaisten kimppuun.

   Pelttari katsoo syvälle peiliin ja miettii, missä viipyvät edelleen, ne isoimmat talousrikostutkinnat sinne eläkeyhtiöiden rahavirtoihin, joita äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat käyttänet vieraitten valtojen, eli jenkkien hyökkäysliiton sota- ja asesijoituksiin ?

   Kehtaavat vielä ruikuttaa, kun eivät pääse toteuttamaan fasismiaan sisäministeriössä. Oli viime hetket pysäyttää äärioikeiston veroparatiisirikolliset. Pelttari ja supo kuuluisivat rikostutkintoihin.

  • Anonyymi

   Pimiän valinta on vasta alkusoittoa - lisää tarvitaan äärioikeiston ja fasismin pysäyttäjiä, kun poliisista ja suposta, ei ole perustuslain noudattajiksi, esim. eläkerahastoista asesijoituksiin varastettujen jättiomaisuuksien rikostutkinnoissa, ja uusnatsien toimimisessa eduskunnassa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216306/pimian-valinta-on-vasta-alkua-hatajarrutus-fasismia-ja-aarioikeistosairautta-vastaan

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16215631/supo-on-kaynyt-rauhanomaisten-kansalaisten-kimppuun-tampereella---pelttari-tietoinen-asiasta

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi

   Sisäministeriön päällikön nimittäminen, on Ohisalon tehtävä, olisi outoa, jos ei nimittäisi mielestään pätevintä.

   Pelttarin nimittäminen olisi iso riski uskottavuudelle, jo siksi, että supo on väistänyt vastuutaan, eläkerahastojen rikostutkinnoissa.

  • Anonyymi

   Pelttari on ollut vähän väliä ongelmissa, johtamisen suhteen supossa. On nähty paljon, liian paljon poliisin ja supon ylilyöntejä ja kansalaisten aiheellisia epäilyksiä puolueellisuudesta, äärioikeistoradikalismista poliisissa ja supossa.

   Ei Pelttarilla ole mitään kansalaisten luottamusta, jota vaaditaan tehtävään. Yhdenvertaisuudesta hän tuskin välittää mitään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/moskeijaiskua-saksassa-hautoneella-aarioikeistoryhmalla-oli-yhteyksia-soldiers-of-odiniin-supo-mahdollisista-yhteyksista-suomeen-meilla-ei-ole-kerrottavaa/7729818#gs.x658d5

   Poliisissa ja supossa on ilmeisesti uusnatseja ja äärioikeistolaisia, heitä on nähty viettämässä iltaa yhdessä ravintoloissa. Muutenhan tuo rikollisjärjestö olisi jo rikostutkinnoissa.

   On täysin Suomen kansalaisten, valtion, demokratian ja oikeusvaltion vastaista, että medioissa mainostetaan uutisissa, tv- ja radio-ohjelmissa, äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta.

   Yleisradion johdon tulisi joutua vastuuseen, kun verovaroilla, laittomilla pakkomaksuilla, mainostelevat äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, veropakolaisyrityksiä "suomalaisyrityksinä", vaikka kyseiset talousrikosyritykset, eivät maksa veroja Suomeen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Te jotka ette ole olleet rauhankulkueissa, tai vastustamasssa ydinvoimaa ym ette ehkä tiedä, että tuota samaa:

   https://www.theguardian.com/us-news/2020/may/30/george-floyd-protests-saturday-curfews-minneapolis

   Pippurisumutteita ihmisten silmille, patukoilla lyömistä, vapaan maan kansalaisten kadulla kävelemisen estämistä, ym kovia otteita, on nähty ja koettu Suomenkin trumpien äärioikealle radikalisoituneiden poliisien taholta.

   Kannattaa käydä allekirjoittamassa, se veroparatiisihävittäjien perumisen kansalaisaloite heti - kun se voi olla ainut keino, puolustaa menetettyä oikeusvaltiota ja demokratiaa Suomessa, kun äänestämällä ei enää voi vaikuttaa, eduskunnan korruptoidun yksipuoluejärjestelmän takia.

  • Anonyymi

   Emme ihmettele enää, miksi isoimpia talousrikoksia, korruptiota, BF-äärioikeiston järjestäytynyttä veroparatiisirikollisuutta, ei Suomen eduskunnassa, ministeriöissä ym valtaakäyttävissä tahoissa, tutki mikään taho:

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla#comment-102998223

   SamaaBF- poliisivaltio-väkivallan muotoa, on korruptiopäättäjien 800€/kk orjuuseläkkeillä vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden pitäminen, kovaa taloudellista, fyysistä ja henkistä väkivaltaa, BF-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän toimesta.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   Poliisi tutki, vai oli mukana yksityisessä "hoivakodissa" veroparatiisi-osakkaana ?

  • Anonyymi

   Miksiköhän persujen ehdokkaat on aina jotenkin epäpäteviä ja korruptoituneita?

  • Anonyymi

   Samalla tavalla Neuvostoliiton aseet myytiin 1991 ympäri maailmaa, eli vain katosivat ja nyt katoaa myös kuin unkarilaisen kolhoosin perunat joka syksy pellon laidasta, eikä kukaan kolhoosilainen nähnyt kun rekat haki perunat, yksi oli polkupyörää korjaamassa, toinen syömässä, kolmas vc ssä jne. Ja kaikki kolhoolililaiset jakoi rahat keskenään, koska hehän viljeli heiltä itseltään valtiolle ryöstettyä omia peltojaan, joten ei kukaan tuntenut syyllisyyttä, omilta entisiltä pelloiltaan perunoiden myynnistä mustaan pörssiin,

   Kaikki sosialismi, meidän eläke rahastoja myöden on samaa, Luxemburgin ja veroparatiisien pankeissa ne on suomalaisten ja italian mafian jakamaan yhteistyössä EU direktiivien takana, ja jokainen vastaa sosialismissa vasta taivaassa, maanpäällä niistä ei itse pajolainenkaan saa selvää, kyllä ne niin monen yhtiön kautta kiertää,
   Eläkerahat tulee maksaa kunkin työntekijän omalle pankki sulkutilille, josta saa nostaa määräsumman kk lääkärin todistamaa työkyvyttömyys eläke paperia vastaan, kaikki muut järjestelmät on huijausta.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kootut selitykset ketju virallinen

   Join vettä - kusin samantien alleni. Otin energiaa -oksensin. Vatsakrampit söi mun kaikki voimat.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   331
   2837
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   304
   2721
  3. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   231
   2342
  4. Kuka hukkui juhannuksena??

   Kuka hukkui Leirintäalueella juhannuksena,? Älä vastaa, että miksi täällä kyselet tai muuta sellaista. Jos tiedät varmaksi vaikka nimikirjaimet, niin
   Iisalmi
   15
   1558
  5. Mara kisoissa ensiapuun

   Hoiperteli maaliin ja joutui suoraan ensiapuun. Siis mitä järkeä on rääkätä itseään tuolla tavalla? Mikä tuota naista vaivaa kun pitää päteä vielä tuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   1440
  6. Edelleen se stalkkaa, ja viettää aikaansa palstalla...

   Minua etsien ja himoiten. Ai että, olen todella imarreltu, tavallaan. Ymmärrän himosi mutta voitko lopettaa jo. Häiritset minua sinä senkin pögäle. Y
   Tunteet
   114
   1191
  7. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   145
   1109
  8. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   116
   1000
  9. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   95
   950
  Aihe