Hulevesi maksu.

Anonyymi

Millä perusteella kaupunki voi laskuttaa, jos tontilta ei mene vesiä kaupungin puolelle. Mitähän tämä porukka seuraavaksi keksii. Minua ette kauaa rokota millään verolla.

40

974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laki suo sellaisen laskuttamisen mahdollisuuden, mutta ei pakota. Moni isompikin paikkakunta on lykännyt tuon lisäveron käyttöönottoa. Jämsä ei, vaan paikkaa sillä pohjatonta kassaansa. Rahat on pakko käyttää hulevesijärjestelmän ylläpitämiseen, ne on korvamerkitty. Nyt tuon rahan piiriin pitäisi siirtyä olemassa olevia toimintoja, joten muualla tekeminen vähenee ja verojen pitäisi laskea.
      Ottakaa luottamushenkilönne luokalle tästä asiasta. Eivät liene ymmärtäneet (tässäkään) mitä ovat päättäneet. Tosiasiallisesti tässä sivuseutujen väki maksaa keskustien hullua rakentamista. SIvuseuduilla monellakaan hulevesijärjestelmä ei ole maksanut eikä maksa kaupungille mitään.

    • Anonyymi

      Siis kunnat perivät maksua siitä, että sataa? KUn siis luonto kastelee, siitä pitäisi maksaa. Voi tätä taksoitusta.
      Ja sitten jos otat järvestä vettä, sinua laskuttaa alajuoksun voimala, jolle järven vesi mukamans kuuluu!

    • Anonyymi

      Minulla on 2 tölliä, ja kummastakaan ei mene vettä kaupungin puolelle, mut julkiselta tieltä ja kaupungin vuoresta valuu pihaan.
      Eli minä näköjään ostan lisää vettä kaupungilta.

      • Anonyymi

        Kuten jokainen pystyy näkemään, ei julkisen sektorin viranomaisilla ole järjen hiventäkään saatikka talouden pidosta mitään hajuakaan, hulluuksissaan keksivät noida kusipäisiä ideoita ja riistävät vielä olemassa olevia kuntalaisia, no jostainen ne rahat on omiin palkankorotuksiin otettava ja konsulttien kymmenien tai satotojen tuhansien palkkioihin, niin unohtamatta elinvoima johtaja instituutiota joka tulee nieleen siinä määrin rahaa, että hengitys imastakin langettavat vero luonteisen maksun...


      • Anonyymi

        Onnea. Laskuttamisestahan tulee korvausvelvollisuus, jos "palvelu" ei toimi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnea. Laskuttamisestahan tulee korvausvelvollisuus, jos "palvelu" ei toimi.

        Olet mitä ilmeisemmin, aivan pihalla, linetkö itse juuri noita ns. päättäjijä.


    • Anonyymi

      Vasemmisto ihmisten asialla, kannatti hule maksua. P .. stä koko porukka.

      • Anonyymi

        Niinpä, ne on näitä vihreitä punasia sdp:läisiä. Tarvitaan katos veroa lisää kun menoja on niin hirveesti ja tulot on saatu minimoitua miinuksen puolelle.
        Se on sitä äänestystulosta. Jos ette äänestä järkipuolueita, ei ole mitään järkeä.


    • Anonyymi

      Kannattaa vetää pumpulla lammesta, ojasta tai mistä tahansa lätäköstä syöttövesi WC-pöntölle, joka on kunnallisessa viemäriverkostossa.

      Paskat menee jätevedenpuhdistamolle puhdistettavaksi, mutta vesimittariin ei kerry WC-pöntön takia isoja lukemia, minkä mukaan jätevesimaksu menee.

    • Anonyymi

      Tämä on potin ja Kuisman säätelystä. Ja toinen heistä suositteli toiselle palkankorotusta,siis demareita kun ovat molemmat

    • Anonyymi

      Eise yksi kaupungin työntekijä ainakaan siis tämän kautta saanut muutamaa kymppiä "lainattua" kaupungilta.. Mikseiköhän siitä ole puhuttu enempää lehdissä vai salataanko sitä?

      • Anonyymi

        Kerros lisää?


    • Anonyymi

      Kuuleman mukaan työntekijä oli "lainannut" pikkuhiljaa euroja kaupungilta, kokonaislaina n. 60 tonnia..

      Kaikista hauskinta tässä on että joutuisi maksamaan ainoastaan 50% summasta takaisin, tällä rahalla voitaisiin tätäkin hulavesi asiaa lykätä tai ainakin vaatia sitä että kaupunki olisi rehellinen jos "kansalaisilta" varastetaan.

      Tämä on minun mielipide, toivottavasti asia tulee julki niin saadaan tekijä vastuuseen.

      • Anonyymi

        Ei muuta kuin tukka pois ja linnaan!


      • Anonyymi

        Kuka se on.


    • Anonyymi

      Minua sit kahiast ihmetyttää tänään tullut lasku. LASKU YHTEENSÄ 40.00 EUROA
      LISÄTIETOJA PÖYRY OY, vastauspalvelu puh 0402534741. Onko nyt näin, että laskutus
      on telekoitu PÖYRY OY . Eikö kaupungilla ole riittävästi henkilökuntaa laskutuksessa
      PÖYRY OY ei varmasti tee hyväntekisyyttään kaupugin HULEVESI LASKUTUSTA.
      Mitä jää viivan alle hulavesi laskusta kun pöyry vie omansa. KUKA ON VASTAUS
      VUOROSSA.

      • Anonyymi

        Kaupungille palkattiin ympäristöinsinööri jonka toimialaan hulevesimaksut kuuluu.


    • Anonyymi

      En tiedä, mutta vaikuttaa ettei päättäjistä kukaan ymmärrä yrityksen perustamisesta mitään ja sitä että miltä asiat näyttävät pitkällä tähtäimellä.
      Kuvitelkaa että perustatte yrityksen jo valmiiksi pieni pelko perseessä ja kaikenlisäksi saisitte 4000e hulavesi maksun ensinmäisen 2kk jälkeen..

      Mitä luulette, houkuttaako tämä tänne yrityksiä?

      Kertoo jo paljon koko päättävästä sakista, ettei ole yhtään bisnes silmää kenelläkään kun katsoo että miten tälläiseen tilanteeseen ollaan ylipäätään päädytty..

      Uusi talousjohtaja kaupungille kuka on "firman mies"..

      Vittu oikeesti.

      • Anonyymi

        Onhan se kyllä aika perseestä,jos yrittäjätkin joutuu veroja ym. maksamaan. Niittenhän pitäis saaha vaan yrtystukia ja semmosia.


      • Anonyymi

        Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi, jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä eivätkä tee mitään.


    • Anonyymi

      Ei Jämsässä onnistu mikään muu helposti, paitsi johtoryhmän palkkojen korotus. Sille Koskenpään demariukolle voi antaa monon kuvan persauksille!

    • Anonyymi

      Ketkä päättäjät puolti tätä maksua.

    • Anonyymi

      Kyläpäälikkö esittää että kaupungin ulkopuolen ei tarvi maksaa, eli sanos suoraa mitä kylää tarkottaa.

      • Anonyymi

        Pullottaminen on alkanut.


    • Anonyymi

      Miksi yrityksien hulevesi on kalliimpaa kuin yksityisten?

      • Anonyymi

        Helppo kysymys... Tietysti sen takia, että halutaan, että yritystoiminta Jämsässä tyystin loppuu!
        Esim. Sähköstä, vedestä/jätevedestä ja kaukolämmöstä maksetaan mittalaitteiden lukemien perusteella, kuten taxi-kyydeistäkin yms.
        Hulevesistä maksetaan "mutun" perusteella, onkohan moinen edes EU-direktiivien sallima verotusmuoto, vai meinaako kaupunki laittaa joka kura-ojaan hulevesi-mittarit. Eihän sellaisesta voi periaatteessa veloittaa, minkä määrästä ei ole pätevää näyttöä.
        Jos tuleekin sateeton kesä, palautetaanko hulemaksut?


    • Anonyymi

      Tässä mäessä ei ole, eikä tule ensinmäistäkään kaivoa. Järveen ne menee niistäkin kaivoista jos on. Aika taival on täältäkin vesien mennä vaikka tuohon ns. Jokeen. Mitähän tämä porukka keksii seuraavaks. Onneks on nuo lakot ni se tasaa veroja. Eikä nämä mitään uusia putkia kaiva.

      • Anonyymi

        Minä se päästin uljaasta varrestani hulevettä postilootan viereen ojaan.
        Enkä maksa mitään😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä se päästin uljaasta varrestani hulevettä postilootan viereen ojaan.
        Enkä maksa mitään😂

        No jos se postilaatikkosi on tonttisi kulmalla ja tien varressa jota kaupunki on kunnossapitävinään, maksoi se lorottelusi vähintäänkin sen 40€?


    • Anonyymi

      Kylymälehtoko hoitaa hulevesi asioita?

      • Anonyymi

        Se pieni mieshän niitä hoitaa. Kuultu on.


    • Anonyymi

      Postista tuli hulevesimaksu, ja ulosoton uhalla maksettava 7.2.20 mennessä. Nyt kuitenkin on Pöyryn maksetut hommat menneet ihan pieleen, ja kuntalaiset taas ihmeissään tästä laskusta, joka kohtelee kuntalaisia eriarvoisesti ja alaarvoisesti. Keskisuomalainen kirjoitti , että homma menee uusiksi. Miksei ilmoitettu, että älkää maksako vielä mitään, ja kaikki ei sitä tiedä, ja ulosoton ja nimen menetyksen pelossa maksavat.Mitä taas maksoi kaupungille tämä vekslaus: ensin maksettiin Pöyrylle sievoinen summa , eikä tämä laskutuskaan ilmainen ollut, ja nyt taas homma uusiksi. Sanokaa nyt missä tällä kylällä mennään? Kanavat on mennyt plörinäksi, ja uusi katu maksoi maltaita, on rääsitty ja investoitu vaikka mihin, ja nyt pitää saada rahaa kuntalaisten nahoista vaikka miten. Koko kööri: ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Meillä on valitus menossa, ja syy. Lähin kaivo n.1km ja vesi ei kulje ilman pumppua ylämäkeen, ja mahdollinen vesi menee metsään.

    • Anonyymi

      Kyllä nyt saa valtuusto hulevesiä puoltavat naamat katsoa peilistä. Kaivoivat kuoppaa itselleen myös Poti. Taitaa jäädä "ura" lyhyeksi. Koskenpää muistaa!

      • Anonyymi

        Potihan näille huleveen valmistelijoille esitti OIKEIN AVOKÄTISTÄ PALKANKOROTUSTA,olkaa ny Koskenpääläiset tyytyväisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Potihan näille huleveen valmistelijoille esitti OIKEIN AVOKÄTISTÄ PALKANKOROTUSTA,olkaa ny Koskenpääläiset tyytyväisiä.

        Ja maanantaina oli sitä mieltä jotta hulevesi maksatetaan.


    • Anonyymi

      Mitähän tuli maksamaan tämä vieraslupalappu parkkipaikoilla kaupungin taloissa. 30e jos lappu hukkuu. oliko noin 4kk sit lappuja ei enää tarvinnu.(roskiin)

    • Anonyymi

      "Mooses kohotti sauvan ja iski kahdesti kalliota, ja siitä alkoi juosta vettä, niin että kaikki israelilaiset ja heidän karjansa saivat juoda kyllikseen."

      Jämsän tekninen lautakunta pystyy lähes samaan: Vedet ovat alkaneet virrata vuoden alusta talollisten itse kaivamista ojista ylämäkeen ja sieltä jollakin ihmekonstilla vielä kaupungin ylläpitämään hulevesi-viemäriin, vaikka lasku-ojat ovat jo valmiina lähimpään vesistöön.
      Ajatelkaa paljonko salaojiin on uhrattu turhia varoja, kun "harha-oppiset" ovat luulleet vesien virtaavan vain alamäkeen? HALLELUJAA!

      • Anonyymi

        Ei meilläkään mene yhtään sadevettä kaupungin "huliviemäreihin", katolta tulevat vedet on johdettu paikkoihin, missä ne imeytyvät maahan. Ja maksulappu tais tulla jo. Hitto, maksoinkin jo varmaan. Valitus maksusta lähtee kaupungille kyllä.
        Tulkoot sitten tarkastamaan, minne vedet menee. Prkle!


    • Anonyymi

      Mitä vittua? Juotuani10 tuoppia olutta, joutuuko siitäkin kerran kusella käytyään maksamaan lisähintaa oluen lisähinnan muodossa?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1870
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1272
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      989
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      695
    Aihe