Atte Helmisen saarna

Anonyymi

54

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä puhe ravistelee adventtikirkkoa
      T.Veli

      • Anonyymi

        Ei löytynyt mitään opetusta Jeesuksesta tai hänen opetuksistaan.
        Toista oli kun apostolit olivat opetusvuorossa.

        Jos olisin ollut tuolla olisin vaatinut korvausta hukkaan menneestä ajastani.


    • Anonyymi

      Jotain on tapahtunut koska tällaista puhetta.

    • Anonyymi

      Eiköhän tuo lähes tyhjä kirkkosali tehnyt asian selväksi. Adventtikirkko on veikannut väärää hevosta ja sen pituinen se. Lapsissa on tulevaisuus, niin ne kolme-neljä lasta siellä tekivät asian hieman hitaillekin selväksi. Tulevaisuus tuo vain vielä tyhjempiä kirkkosaleja. Siihen loppuu leipäpappien palkanmaksu.

    • Anonyymi

      Atte seuraa tätä palstaa. Hyvä hyvä. Vaikka peli on jo menetetty. Se nyt vaan on niin että päämaja USA:ssa on sekaisin ja pihalla asioista kuin lumiukko juhannuksena.

    • Anonyymi

      Ei sitä paskaa puhumalla saada paremmaksi. Ihan sama mitä metodeja siihen maksavien asiakkaiden hankkimiseen käytetään, niin ei se paska siitä paremmaksi muutu, koska kansa äänestää jaloillaan ja näkee sen kaiken sisälle kuitenkin.
      Tietysti jokaisessa yhteisössä löytyy pölvästejä, jotka eivät näe mitään, vaan peesaavat yhteisönsä idoleita ja nuolevat niiden persettä.

      Tyhjät eturivin penkitkin jo todistavat jotakin.
      Sitä samaa paskaa kun on kuultu vuodesta toiseen, niin ne korvatkin on jo ihan puutuneet siihen kaikkeen. Siitä syystä parempi istua kauempana sen paskan lähteestä.

    • Anonyymi

      Kirkkojen ja lahkojen johtajat, valtaapitävät sekä niiden yhteisöjen myyntimiehet on todettu huijareiksi.
      Tietysti aina löytyy niitä, joita kiehtoo huijareiden kertomukset ja tarinat. Siksi kirkkosaleissa istuu vielä jokunen hassu huijattu. Osa on jopa valmis maksamaan huijatuksi tulemisestaan. Herkkäuskoisuutta kun on vieläkin olemassa. Osa myös haluaa olla jonkun asian puolesta marttyyreja.

    • Anonyymi

      Minua ei saa Aten saarnoja kuuntelemaan. Tarvitaan Jumalan näky, että saarnasta tulee hyvä.

    • Anonyymi

      Tämä "saarna" oli adventistien aivopesua. Oman hännän nostamista ja adventismi-yhteishengen nostatusta. Helmisellä oli käsitteet sekaisin. Hän ei tiedä mitä tarkoittaa modernismi ja kirkollistuminen. Onneksi hän tunnusti, että kirkon johtajilla on alzheimer ja että he elävät menneessä opetuksineen, organisaatiorakenteineen seuraamatta nykypäivää. Ja tunnusti myös kuuluvansa niiden joukkoon, jolla on pallo ihan hukassa näiden asioiden kanssa.

      Sitten valehdeltiin ihan räikeästi, että hengellisyys kasvaa Suomessa. Tilastot kyllä puhuvat päinvastaista.

      Hän mainitsi, että kasvisruoan syöminen ja kahvin välttely ovat ihan diipadaapaa eli toisarvoista. Nyt adventistit voivat siis unohtaa nuo toisarvoiset asiat ja keskittyä oikeasti tärkeisiin asioihin. Olen samaa mieltä.

      Korjausliikkeitä hänellä ei kirkon nykytilaan ollut vaan hän sanoi, että mennään mukana ja annetaan ajan hoitaa asia eli että kyllä sitä sitten jossakin vaiheessa keksitään miten kirkon pitää muuttua. Jotenkin sitä odottaisi, että Jumala olisi antanut adventtikirkolle näyn siitä, miten toimia mutta Helmisen mukaan asia selvitetään itse joskus matkan varrella. No, mitä muuta voikaan odottaa kirkolta, jonka johtajilla on alzheimer.

      Ja ratkaisuna siihen, miten ulkopuolisia saadaan kirkon jäseniksi, hän esittää uskoon perustuvaa optimismia. Mielestäni todella huono neuvo hyvinvointiyhteiskuntaan, jossa kaikilla menee muutenkin liian hyvin kiinnostuakseen uskon asioista.

      Ei tuosta jäänyt käteen oikein mitään kongreettista.

      Minun neuvoni on hylätä Ellen Whiten opetukset ja karsia kaikki sellaiset opetukset pois, jotka himmentävät juuri sitä armoa, mistä Helminen tuossa alussa puhui: itse oman luonteensa kehitys, kolminaisuusoppi, tutkivan tuomion oppi sekä vääränlaiseen täydellisyyteen pyrkiminen ja synnittömäksi pyrkiminen. Apostolinen usko pitäisi nostaa kaiken keskiöön, se Jeesuksen usko.

      - Advis

      • Anonyymi

        "Jotenkin sitä odottaisi, että Jumala olisi antanut adventtikirkolle näyn siitä, miten toimia mutta Helmisen mukaan asia selvitetään itse joskus matkan varrella. "

        Miten niin odottaisi? Asioistahan päättää pääkonferenssi, joka on itsensä kanssakin erimielinen asioista. Sitä ei PyhäHenki johda vaan päätökset tehdään äänestämällä eikä kukaan tiedä näissä äänestyksissä, voittaako PyhänHengen kanta vai oma liha. Tällainen porukka johtaa maailmanlaajuista adventtikirkkoa. Pääjohtaja leijuu jossakin ihan toisissa sfääreissä Ellen Whiteineen tajuamatta mitään nykypäivän menosta.

        Adventtikirkko ei tunnistaisi Jumalan näkyä vaikka se tuotaisiin eteen kultatarjottimella. Siitä pitää huolen kirkon nykyinen toimintatapa ja -kulttuuri. Tätä kirkkoa ei pystytä muuttamaan, niin massiiviseksi se on kasvanut. Mitään ei ole niin vaikeaa muuttaa kuin organisation arvoja ja toimintatapoja. Varsinkin kun kyseessä on juuri noihin konservatiivisiin arvoihin (lue perinnäissääntöihin) perustuva liike.


    • Anonyymi

      Kuulosti vähän siltä kuin mies olisi syyttänyt ympäröivää nyky-yhteiskuntaa siitä, ettei kirkko ole pysynyt ajan perässä. Ikään kuin 1800- ja 1900-luvuilla ei olisi lainkaan ollut ilmiöitä ja tapahtumia, jotka vastaisivat nykypäivän muutoksia silloisessa yhteiskunnassa.

      Kirkko ei osannut muuttua silloin eikä se osaa muuttua nykypäivässäkään. Historiasta ei ole opittu.

      Ja samaa on ilmeisesti tiedossa jatkossakin, koska johto USA:ssa vaihtuu niin hitaasti ja suomalainen johtokin tyytyy vain odottelemaan, että vastaukset tippuvat syliin kuin manulle illallinen.

      Eikä se uskon aikaansaama optimismikaan tuo tullessaan valmiita ratkaisuja.

      Mutta maailmalla ja Suomessakin on olemassa seurakuntia, jotka kasvavat ja joissa seurakuntalaiset haluavat olla mukana ja nauttivat siitä. Avainsana on se, mitä Jeesuskin toitotti: lähimmäisenrakkaus ja välittäminen. Jumalan rakkauden heijastaminen ympärilleen. Jos adventtikirkko väittää, että sillä on Jeesus keskiössä niin miksei se näy Jeesuksen rakkauden tekoina ympäristössä? Ainoa tärkeä asia koko saarnassa mutta siitä ei kerrottu kuin parin lauseen verran.

      Otetaan esimerkiksi Piikkiön adventtiseurakunta ja Bill Hybelsin Megakirkko. Nämä seurakunnat ovat interaktiivisesti ja suorastaan proaktiivisesti mukana yhteiskunnassa. Taakse jäävät opinkohdista ja aikalaskelmista saarnaamiset sekä terveysoppiasiat. Keskiössä on Jeesuksen rakkauden heijastaminen yhteisön sisällä ja sen ulkopuollelle sekä kaikista ihmisistä huolenpitäminen, myös niistä huono-osaisimmista syntisistä, kuten Jeesus teki.

      Ihmiset kaipaavat kiinnostavaa merkityksellistä sisältöä elämäänsä (jolla toteuttaa itseään ja arvojaan) ja jos sitä eivät kirkot pysty tarjoamaan, mennään muiden uskontojen perään: ympäristöuskonto, urheilu-uskonto, ruokavalio-uskonto, ammattijärjestö ja muu poliittinen toiminta-uskonto, yms. Helminen syyttää näitä ilmiöitä siitä, ettei seurakunnassa haluta käydä ja olla aktiivisia. Todellisuus on kuitenkin se, että ihmiset hakeutuvat näihin uskontoihin, KOSKA kirkko ei pysty tarjoamaan sitä, mitä ihmiset haluaisivat. He hakeutuvat sinne siksi, koska kirkko ei kiinnosta. Syy on siis kirkon, koska se ei osaa tuoda Raamatun sanomaa tähän päivään.

      Siinä Helminen on oikeassa, että syy on kirkon johdossa. He eivät osaa kuunnella herkällä korvalla Pyhän Hengen ääntä vaan heille on tärkeämpää pitää yllä sitä oppirakennelmaa ja niitä organisaatiorakenteita, jotka he ovat itse oppineet. Niitä lukkoon lyötyjä Pyhän Hengen 1800-luvun kulttuuriin annettuja oppeja, joita silloinkaan kukaan ei oikein kunnolla osannut Jeesuksen kulttuurista omaan aikaansa soveltaa.

      Adventtikirkko ei tule muuttumaan, jos ei Jumala tavalla tai toisella puutu sen toimintaan. Se on liian täynnä ihmisten omia oppeja ja perinnäissääntöjä kuullakseen herkkää ja hiljaista Pyhän Hengen ääntä. Jumala tuskin puuttuu siihen, ei ainakaan jos Raamattua on uskominen.

    • Anonyymi

      Hette Alminen on hyvin mitätön tekijä adventtikirkon hierarkiassa. Siinä puljussa kun toiset märää, miten ja mitä tehdään.
      Pastorin tehtäksi jää suun pieksäntä palkkansa vuoksi.

      • Anonyymi

        Adventtikirkon pastoreilla alkaa olla sormi suussa ja toinen perseessä, kun eivät enää keksi keinoja maksavien asiakkaiden kusettamiseksi lahkonsa piiriin.
        Vakava tilanne, koska näköpiirissä on menojen karsiminen ja pastoreiden vähentäminen.

        Maallikoiden ja talkooväen pitää siis alkaa yhä enemmän hoitaa hommia puljussa, että saadaan tarvittavat säästöt. Mistä sitä ilmaistyövoimaakaan saa, kun seurakunnan aktiivisia jäseniä saattaa olla 2 tai 3 vaivaista ihmispoloista?

        Kirkkokiinteistöjä täytyy myydä ja seurakuntia karsia, koska kahden puolisokean ja kuuron vanhuksen takia ei kannata ajaa satoja kilometrejä lauantaiaamuna pitämään parin tunnin "sapattikoulua" niille jo puoliksi haudassa oleville, ellei ole toivoa mahdollisesta muhkeasta testamentista ja lahjakirjasta, jonka yksinäinen vanhus voisi luovuttaa lahkonsa nimiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Adventtikirkon pastoreilla alkaa olla sormi suussa ja toinen perseessä, kun eivät enää keksi keinoja maksavien asiakkaiden kusettamiseksi lahkonsa piiriin.
        Vakava tilanne, koska näköpiirissä on menojen karsiminen ja pastoreiden vähentäminen.

        Maallikoiden ja talkooväen pitää siis alkaa yhä enemmän hoitaa hommia puljussa, että saadaan tarvittavat säästöt. Mistä sitä ilmaistyövoimaakaan saa, kun seurakunnan aktiivisia jäseniä saattaa olla 2 tai 3 vaivaista ihmispoloista?

        Kirkkokiinteistöjä täytyy myydä ja seurakuntia karsia, koska kahden puolisokean ja kuuron vanhuksen takia ei kannata ajaa satoja kilometrejä lauantaiaamuna pitämään parin tunnin "sapattikoulua" niille jo puoliksi haudassa oleville, ellei ole toivoa mahdollisesta muhkeasta testamentista ja lahjakirjasta, jonka yksinäinen vanhus voisi luovuttaa lahkonsa nimiin.

        Ongelmaa ei ole. Kuollut usko häviää ja hiipuu pois. Jumalan antama lähetystehtävä annetaan muille kirkoille, sellaisille, jotka ovat arvoisia tekemään tuota kallisarvoista tehtävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ongelmaa ei ole. Kuollut usko häviää ja hiipuu pois. Jumalan antama lähetystehtävä annetaan muille kirkoille, sellaisille, jotka ovat arvoisia tekemään tuota kallisarvoista tehtävää.

        On paljon muita kirkkoja. jossa julistetaan, kaikki mikä elää ja liikkuu on ravinnoksi. Jeesus sanoi kaikki ruuat puhtaikssi. .

        Ostakaa kaupasta kyselemättä. Kallisarvoista julistusta !

        Niinhän se on, että pakanat syövät ja myövät, kaikkea mikä liikkuu: Sianlihaa, rottia sivettikissoja, salamantereita, käärmeitä, sammakoita, oravia, susia, hevosia, karhuja jne...

        Ilta sanomissa 26.1. 2020 Wuhanissa ruuaksi rottia, sivettikissoja salamantereita. Korona viruksen epäillään hypänneen ihmiseen villieläimistä.

        Jumalan sanaa: Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA. Minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa. Aika tulee että minä kokoan kaikki kansat ja kielet ja he tulevat ja näkevät minun kunniani.

        Monet julistavat salaisen tempauksen oppia, jota ei tule koskaan tapahtumaan salaisesti.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On paljon muita kirkkoja. jossa julistetaan, kaikki mikä elää ja liikkuu on ravinnoksi. Jeesus sanoi kaikki ruuat puhtaikssi. .

        Ostakaa kaupasta kyselemättä. Kallisarvoista julistusta !

        Niinhän se on, että pakanat syövät ja myövät, kaikkea mikä liikkuu: Sianlihaa, rottia sivettikissoja, salamantereita, käärmeitä, sammakoita, oravia, susia, hevosia, karhuja jne...

        Ilta sanomissa 26.1. 2020 Wuhanissa ruuaksi rottia, sivettikissoja salamantereita. Korona viruksen epäillään hypänneen ihmiseen villieläimistä.

        Jumalan sanaa: Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo HERRA. Minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa. Aika tulee että minä kokoan kaikki kansat ja kielet ja he tulevat ja näkevät minun kunniani.

        Monet julistavat salaisen tempauksen oppia, jota ei tule koskaan tapahtumaan salaisesti.

        1234567---

        Miten ihmeessä nämä esittämäsi asiat liittyivät kommenttiini? Esität kaiken maailma sivettikissojen syömisiä, joilla ei ole mitään tekemistä edes koko aloituksen kanssa. Olet heti käyttämässä täysin toisarvoisia asioita esimerkkinä jostakin, mikä ei myöskään liity mihinkään Raamatun sanaan. Wuhanissa on kyse huonosta hygieniasta, ei muusta. Ilman heille ominaista ruokavaliotaan tuon köyhän maan ihmiset kuolisivat nälkään. Sitäkö sinä haluaisit? Oletko ollu itse valmis toimittamaan Whuhanin alueelle niitä ruokia, joita haluaisit pakottaa heidät syömään?

        Minun saamani näky menee näin:

        Jumala tulee ottamaan adventisteilta pois sen tehtävän, joka heille annettiin mutta jota he eivät pystyneet tekemään. Totuus tullaan antamaan muille seurakunnille, jotka tulen palavasti tulevat viemään totuutta eteenpäin ja levittämään sitä voimakkaasti ympäristössään.

        Siinä ei Jumalan silmissä paljon paina kuka on syönyt mitäkin ruokaa tai juonut mitäkin juomaa kun kirkko ei ole toiminut Jumalan ohjeiden mukaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ihmeessä nämä esittämäsi asiat liittyivät kommenttiini? Esität kaiken maailma sivettikissojen syömisiä, joilla ei ole mitään tekemistä edes koko aloituksen kanssa. Olet heti käyttämässä täysin toisarvoisia asioita esimerkkinä jostakin, mikä ei myöskään liity mihinkään Raamatun sanaan. Wuhanissa on kyse huonosta hygieniasta, ei muusta. Ilman heille ominaista ruokavaliotaan tuon köyhän maan ihmiset kuolisivat nälkään. Sitäkö sinä haluaisit? Oletko ollu itse valmis toimittamaan Whuhanin alueelle niitä ruokia, joita haluaisit pakottaa heidät syömään?

        Minun saamani näky menee näin:

        Jumala tulee ottamaan adventisteilta pois sen tehtävän, joka heille annettiin mutta jota he eivät pystyneet tekemään. Totuus tullaan antamaan muille seurakunnille, jotka tulen palavasti tulevat viemään totuutta eteenpäin ja levittämään sitä voimakkaasti ympäristössään.

        Siinä ei Jumalan silmissä paljon paina kuka on syönyt mitäkin ruokaa tai juonut mitäkin juomaa kun kirkko ei ole toiminut Jumalan ohjeiden mukaisesti.

        Vielä ei ole näyttöä muilla seurakunnilla. Monet vaan julistavat peite silmillä että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille.
        Monet julistavat myöskin salaista tempausta, ennen Jeesuksen toista tulemista. Samoin tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa maanpäällä.
        Pyhät kuitenkin ovat 1000 vuotta taivaassa.

        Tässä sitä odotellaan koska totuus heille valkenee.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä ei ole näyttöä muilla seurakunnilla. Monet vaan julistavat peite silmillä että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille.
        Monet julistavat myöskin salaista tempausta, ennen Jeesuksen toista tulemista. Samoin tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa maanpäällä.
        Pyhät kuitenkin ovat 1000 vuotta taivaassa.

        Tässä sitä odotellaan koska totuus heille valkenee.

        1234567---

        Ei valkene ! Löytäneekö Jeesus uskoa maanpäältä kun tulee toisen kerran.


    • Anonyymi

      Adentistit ovat kovin hiljaa Helmisen puheen teemoista. Kukaan ei edes kommentoi ketjun väitteitä. Taitaa kritiikki osua oikeaa kohteeseen ja syystä.

    • Anonyymi

      Hyvähän tuo on, että joku kiinnosttuu kuuntelemaan, itse en ole sitä kunnellut, kun on muutakin tekemistä. Hyvä, kun olette tulleet siunatuksi puheesta.

      • Anonyymi

        "Hyvä, kun olette tulleet siunatuksi puheesta."

        Mikäs uskovaisten mantra tuo on? Siunatuksi puheesta? Heh ja heh!
        Pastoreiden ja ahneiden lahkojen valtaapitävien paskapuheista ei voi tulla muuta kuin pölvästiksi.


      • Anonyymi

        Minua ei siunannut kuulla, kuinka kirkon pastorit tietävät kirkon alennustilasta mutta eivät toimi sen korjaamisen eteen lainkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua ei siunannut kuulla, kuinka kirkon pastorit tietävät kirkon alennustilasta mutta eivät toimi sen korjaamisen eteen lainkaan.

        Minua taas siunasi se, että pian on yksi kusettava ja huijaava lahko vähemmän.
        Adventtikirkko tulee auttamattomasti tiensä päähän Suomessa. Seinä on jo nyt noussut pystyyn. Pastorit tietysti paniikissa uskottelevat, että kyllä tästä selvitään, mutta ne ovat katteettomia lupauksia ja jäsenistökin sen jo nyt tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua taas siunasi se, että pian on yksi kusettava ja huijaava lahko vähemmän.
        Adventtikirkko tulee auttamattomasti tiensä päähän Suomessa. Seinä on jo nyt noussut pystyyn. Pastorit tietysti paniikissa uskottelevat, että kyllä tästä selvitään, mutta ne ovat katteettomia lupauksia ja jäsenistökin sen jo nyt tietää.

        Niiden pastoreiden, joiden eläkeikään on vielä aikaa, kannattaisi alkaa miettimään uuden ammatin hankkimista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niiden pastoreiden, joiden eläkeikään on vielä aikaa, kannattaisi alkaa miettimään uuden ammatin hankkimista.

        Politiikassa aina löytyy paikkoja. Tosin adventtikirkon pastorin meriitillä ei kovin moneen puolueeseen ole asiaa.
        Toinen pesti voisi olla jonkun muun paremmin menestyvän lahkon pastorin virka?
        Tai sitten vain ryhtyminen huumediileriksi. Ei se paljoa tehtävän luonteelta poikkea pastorin tehtävistä.


    • Anonyymi

      Suuret vankkurit kulkevat vakaasti eteenpäin ja pienet koirat räksyttävät.

      • Anonyymi

        Säälittävää, miten jotkut kykenevät tuollaiseen itsepetokseen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Säälittävää, miten jotkut kykenevät tuollaiseen itsepetokseen...

        Onhan se lahko ja sen jäsenet jo yli 100 vuoden ajan kyenneet itsepetokseen, joten se alkaa olla jo geeneissäkin.

        Ruotsista ei ole koskaan tullut meille mitään hyvää. Adventismikin tuli meille Ruotsin kautta. Se laiva olisi saanut upota, joka sen ruotsalaisen pastori-idiootin kuljetti tänne Suomeen silloin 1800-luvun lopussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se lahko ja sen jäsenet jo yli 100 vuoden ajan kyenneet itsepetokseen, joten se alkaa olla jo geeneissäkin.

        Ruotsista ei ole koskaan tullut meille mitään hyvää. Adventismikin tuli meille Ruotsin kautta. Se laiva olisi saanut upota, joka sen ruotsalaisen pastori-idiootin kuljetti tänne Suomeen silloin 1800-luvun lopussa.

        Aijaa! Suomalainen sosiaaliturva kopioi jatkuvasti Ruotsia ja parannukset ovat olleet oikeasti hyviä. Sinä et tunne koko maata puhumattakaan omasta kotimaastasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se lahko ja sen jäsenet jo yli 100 vuoden ajan kyenneet itsepetokseen, joten se alkaa olla jo geeneissäkin.

        Ruotsista ei ole koskaan tullut meille mitään hyvää. Adventismikin tuli meille Ruotsin kautta. Se laiva olisi saanut upota, joka sen ruotsalaisen pastori-idiootin kuljetti tänne Suomeen silloin 1800-luvun lopussa.

        Minkä nimisestä uskonsuunnasta olette löytäneet totuuden, ja totuuden julistajat ? Kirkkojahan on paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä nimisestä uskonsuunnasta olette löytäneet totuuden, ja totuuden julistajat ? Kirkkojahan on paljon.

        Minkään nimisestä uskonsuunnasta ei löydy totuutta. Kun jotakin asiaa aletaan painottamaan totuutena, niin kokonaiskuva vääristyy ja "totuuden" kannattajista tulee fanaattisia, aivopestyjä ja suuruusharhaisia yhden asian puolesta kiihkoilevia typeryksiä, jotka yrittävät vain nostaa omaa häntäänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä nimisestä uskonsuunnasta olette löytäneet totuuden, ja totuuden julistajat ? Kirkkojahan on paljon.

        Kirkkokuntien opeista ei totuutta löydä. Mutta Raamatusta sen voi löytää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirkkokuntien opeista ei totuutta löydä. Mutta Raamatusta sen voi löytää.

        Höpöhöpö.
        Raamatusta löydät vain sairaan ja taikauskoisen mielen luomia ja keksimiä aivopieruja.
        KAIKKI uskonnot ovat ihmisen luomia. KAIKKI jumalat ovat ihmisen keksimiä.
        Uskonnot on perustettu alistamaan ja orjuuttamaan ihmiset henkisesti ja fyysisesti.
        Uskontojen tarkoituksena on aina ollut hyötyä herkkäuskoisuudesta. Siitä syystä uskonnollisia lahkoja ja kultteja maailmassamme on tuhansia ja kaikki keräävät pölvästeiltä rahat pois keinoja kaihtamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö.
        Raamatusta löydät vain sairaan ja taikauskoisen mielen luomia ja keksimiä aivopieruja.
        KAIKKI uskonnot ovat ihmisen luomia. KAIKKI jumalat ovat ihmisen keksimiä.
        Uskonnot on perustettu alistamaan ja orjuuttamaan ihmiset henkisesti ja fyysisesti.
        Uskontojen tarkoituksena on aina ollut hyötyä herkkäuskoisuudesta. Siitä syystä uskonnollisia lahkoja ja kultteja maailmassamme on tuhansia ja kaikki keräävät pölvästeiltä rahat pois keinoja kaihtamatta.

        Ihmeesti sinullakin kuluu täällä aikaa!
        Raha on siellä missä rikkaatkin ovat. Täällä on pelkkiä velkaisia ja seuraavan leipäkyrsän kyttääjiä.


    • Anonyymi

      Lahkojen kusetus paljastuu pala palalta.
      Kaikki tulevat tietoiseksi siitä, mitä lahkojen valtaapitävät puuhastelevat ja kuinka heidän rahanahneudellaan ei ole rajoja.

    • Anonyymi

      1 maaliskuu 2004 moottoripyöräjengi "Suomen adventtikirkko" sai uuden presidentin:

      Kirkon johdon kokouksen jälkeen seitsemännen päivän adventistikirkossa on uusi presidentti ja uusi sihteeri.

      35-vuotias Pastori Atte Helminen nimitettiin Suomen adventtikirkon presidentiksi. 33-vuotias Anne Leskinen nimitettiin kirkon sihteeriksi. Anna-Lisa Halonen jatkaa rahastonhoitajana.

      Nykyinen presidentti Pastori Erkki Haapasalo odottaa uutta toimeksiantoa. Entinen aluesihteeri Sibrina Kiliokoski erosi tehtävästään viime syksynä.

      ”Nimittävä komitea kehotti minua ottamaan johdon vastaan”, Helminen kertoi puhelinhaastattelussa kotoaan Helsingin keskustassa, 170 km etelään kirkon toimistosta Tampereella. "Se oli eräänlainen shokki, mutta olen kypsynyt hyväksymään ajatuksen."

      Johtamisvaihdon ohella Helminen kertoi, että kirkkoon tulee ”melkein täysin uusi toimeenpaneva komitea”, johon kuuluu varapuheenjohtajaksi maallikko, kirurgi tri Päivi Laitinen. Hänen mukaansa tämä antaa jonkun muun mahdollisuuden johtaa kokouksia, mikä vapauttaa presidentin osallistumisesta keskusteluihin.

      "He ovat tehneet tämän Ruotsissa ja joissain muissa maissa", Helminen kertoi muutoksesta. ”Se on erittäin hyvä ele maallikoille =(ilmainen orjatyövoima); heillä voi olla suuri vaikutus kirkossa. ”

      Helsingissä, Annakatu 7-kirkon ja sen kokeellisen kahvilan SEEDin pastorina toiminut Helminen astuu takaisin näihin rooleihin, ollen osan viikosta Tampereella. Hän odottaa nimitystä "kahvilamyyjän" toimeen, luottaen samalla Annakadun seurakunnan johtamiseen.

      Seitsemännen päivän adventistikirkko on ollut Suomessa vuodesta 1909, ja sillä on noin 3500 jäsentä, jotka kokoontuvat 73. seurakunnassa ympäri Suomea.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Kukahan tämän on suomentanut. Ei adventtikirkolla ole presidenttejä. Onneksi Atte Helminen ei ole enää kirkon johtajana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukahan tämän on suomentanut. Ei adventtikirkolla ole presidenttejä. Onneksi Atte Helminen ei ole enää kirkon johtajana.

        "Ei adventtikirkolla ole presidenttejä."

        Älä valehtele. Adventtikirkon johtaja on adventtikirkon presidentti:
        https://en.wikipedia.org/wiki/Neal_C._Wilson

        No kenen onneksi se Atte ei ole enää adventtikirkon johtaja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei adventtikirkolla ole presidenttejä."

        Älä valehtele. Adventtikirkon johtaja on adventtikirkon presidentti:
        https://en.wikipedia.org/wiki/Neal_C._Wilson

        No kenen onneksi se Atte ei ole enää adventtikirkon johtaja?

        Höpöhöpö! Sinä vain et osaa englanninkieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö! Sinä vain et osaa englanninkieltä.

        Sinä et näköjään osaa englantia. Mitä mielestäsi tarkoittaa?:

        "The president of the Republic of Finland Sauli Niinistö"
        Ja mitä tämä:
        "The president of the General Conference of the Seventh-day Adventist Church."

        Kyllä vahvasti molemmissa on kysymys presidentistä.
        Presidentti on presidentti, eikä se harhaisen uskovaisen väittämästä muuksi muutu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö! Sinä vain et osaa englanninkieltä.

        Sinä et näköjään osaa englantia. Mitä mielestäsi tarkoittaa?:

        "The president of the Republic of Finland Sauli Niinistö"
        Ja mitä tämä:
        "The president of the General Conference of the Seventh-day Adventist Church."

        Kyllä vahvasti molemmissa on kysymys presidentistä.
        Presidentti on presidentti, eikä se harhaisen uskovaisen väittämästä muuksi muutu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et näköjään osaa englantia. Mitä mielestäsi tarkoittaa?:

        "The president of the Republic of Finland Sauli Niinistö"
        Ja mitä tämä:
        "The president of the General Conference of the Seventh-day Adventist Church."

        Kyllä vahvasti molemmissa on kysymys presidentistä.
        Presidentti on presidentti, eikä se harhaisen uskovaisen väittämästä muuksi muutu.

        Kuten hyvin kaikille on käynyt selväksi, on uskovainen harhainen ja mieleltään sairas yksilö, jota on helppo johdatella uskonnolliseen paskaan. Pastorit ovat vain lahkon bisneksen myyntimiehiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et näköjään osaa englantia. Mitä mielestäsi tarkoittaa?:

        "The president of the Republic of Finland Sauli Niinistö"
        Ja mitä tämä:
        "The president of the General Conference of the Seventh-day Adventist Church."

        Kyllä vahvasti molemmissa on kysymys presidentistä.
        Presidentti on presidentti, eikä se harhaisen uskovaisen väittämästä muuksi muutu.

        Joo kyllä tuosta paistaa se peruskouluenglanti niin pahasti läpi, etten ollenkaan ihmettele mikset tajua englanninkieltä.

        Adventtikirkolla ei ole johdossa presidenttiä. Usko huvikses. Jos et muuuten usko, niin lue kirkon virallisista papereista vaikkapa seuraavaa:

        "Kokouksen iltapäivän osuuden avasi Ted N. C. Wilson, kansainvälisen adventtikirkon johtaja, joka toimi iltapäivällä pidetyn kokouksen puheenjohtajana."

        Katsos kun president sana ei käännetä aina presidentiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo kyllä tuosta paistaa se peruskouluenglanti niin pahasti läpi, etten ollenkaan ihmettele mikset tajua englanninkieltä.

        Adventtikirkolla ei ole johdossa presidenttiä. Usko huvikses. Jos et muuuten usko, niin lue kirkon virallisista papereista vaikkapa seuraavaa:

        "Kokouksen iltapäivän osuuden avasi Ted N. C. Wilson, kansainvälisen adventtikirkon johtaja, joka toimi iltapäivällä pidetyn kokouksen puheenjohtajana."

        Katsos kun president sana ei käännetä aina presidentiksi.

        Älä lässytä!
        Presidentti on aina presidentti, vaikkei se sinun harhaisen ja uskonnollisella sonnalla täytetyn pääsi sisälle mahtuisikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä lässytä!
        Presidentti on aina presidentti, vaikkei se sinun harhaisen ja uskonnollisella sonnalla täytetyn pääsi sisälle mahtuisikaan.

        Ymmärrän osaamattomuutesi, pentu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän osaamattomuutesi, pentu.

        Ymmärrän sinun pentuaddiktiosi. Kysy äidiltäsi, jos hän nyt ehtisi vaihtamaan vaippasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän sinun pentuaddiktiosi. Kysy äidiltäsi, jos hän nyt ehtisi vaihtamaan vaippasi.

        Nyt pennut turvat tukkoon !
        Shut your fucking mouths !

        T: Jahve


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt pennut turvat tukkoon !
        Shut your fucking mouths !

        T: Jahve

        Jahve on mielikuvitusolento ja sinä olet valehtelija.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jahve on mielikuvitusolento ja sinä olet valehtelija.

        Väitätkö, että olen mielikuvitusolento?!!

        Vähän respektii tai tulee tulta ja tulikiveä munille, niin että pershaituvasi kärähtävät, pentu!

        T: Jahve


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väitätkö, että olen mielikuvitusolento?!!

        Vähän respektii tai tulee tulta ja tulikiveä munille, niin että pershaituvasi kärähtävät, pentu!

        T: Jahve

        Pentu sulla on perseessä.

        T: Jahve Taivaasta


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Olipa tottuuven mukainen saarna...kuvvaa hyvin tätä mualimaa. Sehän on ihan toella täynnä näitä prrrrsssreikäpäälliköitä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa tottuuven mukainen saarna...kuvvaa hyvin tätä mualimaa. Sehän on ihan toella täynnä näitä prrrrsssreikäpäälliköitä!

        Juu, lahkot on täynnä niitä persreikäpäälliköitä.
        Hyvin kuvaa lahkojen valtaapitäviä ja jäseniä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe