Olisiko vika sittenkin ay-pomoissa ja liittojen hallituksissa?

Anonyymi

Paperiliitto: "Jos työtaistelu alkaa, liitto maksaa työtaisteluun osallistuville työtaisteluavustusta 50 euroa/päivä. Lakkoavustuksen määrä perustuu liiton hallituksen päätökseen. 16 euroa lakkoavustuksesta on verotonta. Loppuosasta vähennetään verohallinnon päätöksen mukainen vero. Vero tilitetään suoraan liitosta verottajalle. Jäsenelle käteen maksettava osuus on 39,80 euroa / päivä. "

Lakkoavustusta maksetaan 7 päivältä viikossa eli viikossa jää käteen 280 euroa. Se tekee kuussa 1120 euroa. Netto. Paljonko palkasta jää käteen kuukaudessa? Onko lakko kannattava business? Lakon ajalta ei kerry lomakorvausta eikä lomapäiviä. Lomapäiviä taitaa palaa 2,5 tällä kertaa. Paljonkos ne kikypäivät on? Onko 3 päivää? Maksettuja pekkaspäiviä!

Lakkovahdit vauhkoaa, että neuvotteluja on ollut 40 kertaa, eikä ole tullut tulosta. Mistäköhän johtuu? Olisiko vika sittenkin paperiliiton pomoissa eikä viisaissa työntantajien neuvottelijoissa? Liiton infossa lukee muuta, mutta mikä on totuus!!!

Lakkokenraali ilkesi sanoa, että he yrittävät pitää tehtaita pyörimässä. Paskapuhetta sekin. Liiton jätkät sammuttivat koneet. Liitot ei tarjoa työtä. Yritykset tarjoavat siellä missä haluavat.

Kiky-päivien poisto on liittojen pomojen yhdessä koordinoima tavoite. Naurettavaa vallan käyttöä. Se on sellaista puskista huutelua. Samalaista, kun koulukiusaaja ja hänen liehittelijät uhoavat kiusatulle ja potkivat päähän. Häpeällistä, Liiton punainen hallitus ja pomo ovat kuin koulukiusaajia. Politiikkaa pelissä. Nyt ei olla jäsenten asialla ollenkaan.

Liittoon kuulumattomille maksetaan palkka työsulun ja lakon ajalta. Työt eivät ole lakossa. Töihin saa mennä. Töihin menon estäminen on rikos.

5

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, jos kerran sanotaan, että missään tapauksessa ei hyväksytä kiky-päiviä ja samalla sitten kerrotaan, että ei työnantaja neuvottele tosissaan. Mitä se kertoo neuvottelusta, jos ainoa hyväksyttävä tulos kerrotaan jo etukäteen ?
      Ei siinä silloin mitään neuvoteltavaa edes ole.

    • Anonyymi

      Paperiliiton puheenjohtaja sanoi televisiossa, että he haluavat pitää koneet käynnissä. Ei vaikuta siltä, koska paperimiehet ovat ajaneet linjat alas ja liivijengi on porteilla vahtimassa, ettei kukaan mene töihin vaikka haluaisi!

      Kiky-tunnit on paperin sopimuksessa hyvässä hengessä sovittu toistaiseksi, ei määräajaksi. Sen takia Riku Aallon kelkkaan lähteminen haukkumaan niitä talkootunneiksi on väärin. Lakkoilussa taitaa olla kysymys aivan muusta kuin jäsenien edusta!

      Paperimiehet, poistakaa vuonna 2020 naurettavalta kullostavat kiristykset sopimuksista, saunalisä ja juhannusviikon erilliskorvaukset. Kyllä 20 euroa tunnilta lisineen on ihan ok. Lakoissa tulee tuhansia euroja takkiin ja vaarantuu työpaikat Suomessa. Lakoilla tuet vain Riku Aallon "kukkoilua". Eläkää nykypäivää, piitäkää koneet käynnissä ja menkää töihin!

      Mitä miettii omistaja Etelä-Afrikassa? Miksei koneet käy? Ei taida kikyt tai aktiivimallit kiinnostaa siellä. Niistä on tehty täällä meillä Riku Aallon johdolla kapula, jota voi heittää yhteiskunnan rattaisiin. Ei isänmaan eikä tehtaista päättävän omistajan asialla!

    • Anonyymi

      Riku Aalto määrää ja häärää ja vetää liittojen jäseniä kölin alta, ovat pelinappuloita. Mikä on Riku Aallon palkka? - paljon. Sen eteen tekee mitä vain. Näitä pikkuhitelereitä varten pitää kieltää lailla poliittiset ja tukityötaistelut. Oikeat lakot on ok, mutta kukkoilu ei ole kenenkään etu ja se pitää estää lainsäädännöllä.

      • Anonyymi

        Paperin palkat sovittu silloin kun ala tuotti kovat voitot.
        Nyt tilanne toinen.
        Kikyjä lisää, esim 6-8 päivää tai palkkaa alemmas. Muuten on paperin pojat ja tytöt työttöminä 5 vuoden päästä.
        Tämä on vain kylmä fakta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paperin palkat sovittu silloin kun ala tuotti kovat voitot.
        Nyt tilanne toinen.
        Kikyjä lisää, esim 6-8 päivää tai palkkaa alemmas. Muuten on paperin pojat ja tytöt työttöminä 5 vuoden päästä.
        Tämä on vain kylmä fakta.

        Heh, on teillä jutut. Pelkästään UPM teki viime vuonna voittoa kolmella ensimmäisellä kvartaalilla yli miljardi euroa. Eli rahaa on niin että ranteet paukkuu ja omistajille tulossa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3487
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      246
      1934
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      96
      1403
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1323
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      82
      1255
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1143
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      976
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      894
    Aihe