Olisiko vika sittenkin ay-pomoissa ja liittojen hallituksissa?

Anonyymi

Paperiliitto: "Jos työtaistelu alkaa, liitto maksaa työtaisteluun osallistuville työtaisteluavustusta 50 euroa/päivä. Lakkoavustuksen määrä perustuu liiton hallituksen päätökseen. 16 euroa lakkoavustuksesta on verotonta. Loppuosasta vähennetään verohallinnon päätöksen mukainen vero. Vero tilitetään suoraan liitosta verottajalle. Jäsenelle käteen maksettava osuus on 39,80 euroa / päivä. "

Lakkoavustusta maksetaan 7 päivältä viikossa eli viikossa jää käteen 280 euroa. Se tekee kuussa 1120 euroa. Netto. Paljonko palkasta jää käteen kuukaudessa? Onko lakko kannattava business? Lakon ajalta ei kerry lomakorvausta eikä lomapäiviä. Lomapäiviä taitaa palaa 2,5 tällä kertaa. Paljonkos ne kikypäivät on? Onko 3 päivää? Maksettuja pekkaspäiviä!

Lakkovahdit vauhkoaa, että neuvotteluja on ollut 40 kertaa, eikä ole tullut tulosta. Mistäköhän johtuu? Olisiko vika sittenkin paperiliiton pomoissa eikä viisaissa työntantajien neuvottelijoissa? Liiton infossa lukee muuta, mutta mikä on totuus!!!

Lakkokenraali ilkesi sanoa, että he yrittävät pitää tehtaita pyörimässä. Paskapuhetta sekin. Liiton jätkät sammuttivat koneet. Liitot ei tarjoa työtä. Yritykset tarjoavat siellä missä haluavat.

Kiky-päivien poisto on liittojen pomojen yhdessä koordinoima tavoite. Naurettavaa vallan käyttöä. Se on sellaista puskista huutelua. Samalaista, kun koulukiusaaja ja hänen liehittelijät uhoavat kiusatulle ja potkivat päähän. Häpeällistä, Liiton punainen hallitus ja pomo ovat kuin koulukiusaajia. Politiikkaa pelissä. Nyt ei olla jäsenten asialla ollenkaan.

Liittoon kuulumattomille maksetaan palkka työsulun ja lakon ajalta. Työt eivät ole lakossa. Töihin saa mennä. Töihin menon estäminen on rikos.

5

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, jos kerran sanotaan, että missään tapauksessa ei hyväksytä kiky-päiviä ja samalla sitten kerrotaan, että ei työnantaja neuvottele tosissaan. Mitä se kertoo neuvottelusta, jos ainoa hyväksyttävä tulos kerrotaan jo etukäteen ?
      Ei siinä silloin mitään neuvoteltavaa edes ole.

    • Anonyymi

      Paperiliiton puheenjohtaja sanoi televisiossa, että he haluavat pitää koneet käynnissä. Ei vaikuta siltä, koska paperimiehet ovat ajaneet linjat alas ja liivijengi on porteilla vahtimassa, ettei kukaan mene töihin vaikka haluaisi!

      Kiky-tunnit on paperin sopimuksessa hyvässä hengessä sovittu toistaiseksi, ei määräajaksi. Sen takia Riku Aallon kelkkaan lähteminen haukkumaan niitä talkootunneiksi on väärin. Lakkoilussa taitaa olla kysymys aivan muusta kuin jäsenien edusta!

      Paperimiehet, poistakaa vuonna 2020 naurettavalta kullostavat kiristykset sopimuksista, saunalisä ja juhannusviikon erilliskorvaukset. Kyllä 20 euroa tunnilta lisineen on ihan ok. Lakoissa tulee tuhansia euroja takkiin ja vaarantuu työpaikat Suomessa. Lakoilla tuet vain Riku Aallon "kukkoilua". Eläkää nykypäivää, piitäkää koneet käynnissä ja menkää töihin!

      Mitä miettii omistaja Etelä-Afrikassa? Miksei koneet käy? Ei taida kikyt tai aktiivimallit kiinnostaa siellä. Niistä on tehty täällä meillä Riku Aallon johdolla kapula, jota voi heittää yhteiskunnan rattaisiin. Ei isänmaan eikä tehtaista päättävän omistajan asialla!

    • Anonyymi

      Riku Aalto määrää ja häärää ja vetää liittojen jäseniä kölin alta, ovat pelinappuloita. Mikä on Riku Aallon palkka? - paljon. Sen eteen tekee mitä vain. Näitä pikkuhitelereitä varten pitää kieltää lailla poliittiset ja tukityötaistelut. Oikeat lakot on ok, mutta kukkoilu ei ole kenenkään etu ja se pitää estää lainsäädännöllä.

      • Anonyymi

        Paperin palkat sovittu silloin kun ala tuotti kovat voitot.
        Nyt tilanne toinen.
        Kikyjä lisää, esim 6-8 päivää tai palkkaa alemmas. Muuten on paperin pojat ja tytöt työttöminä 5 vuoden päästä.
        Tämä on vain kylmä fakta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paperin palkat sovittu silloin kun ala tuotti kovat voitot.
        Nyt tilanne toinen.
        Kikyjä lisää, esim 6-8 päivää tai palkkaa alemmas. Muuten on paperin pojat ja tytöt työttöminä 5 vuoden päästä.
        Tämä on vain kylmä fakta.

        Heh, on teillä jutut. Pelkästään UPM teki viime vuonna voittoa kolmella ensimmäisellä kvartaalilla yli miljardi euroa. Eli rahaa on niin että ranteet paukkuu ja omistajille tulossa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2045
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1533
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe