Kaupunginjohtaja aloittaa valistustilaisuudet

Anonyymi

Helmikuussa saa kaupunkilaiset mennä kuuntelemaan kaupunginjohtajan valistuspuhetta kaupungintalon lämpiöön. Kysymyksiä saa esittää. Tulee mieleen väkisin Putinin monen tunnin puheet kansakunnan tilasta. Tilaisuuteen saa esittää kysymyksiä ja Putin vastaa.

Strandell vastaa myös Hangon "Krimin", Tehtaanniemen kysymyksiin, kuinka hyödyllinen projekti on ollut ja kuinka hyödyllinen se tulee olemaan. Kunhan tulisi OIKEA hotelli, niin silloin siitä olisi hyötyä Hangon matkailulle, muuten keskeinen alue muodostuu todelliseksi häpeätulpaksi. Strandell lupaa selvittää, mistä Tehtaanniemen maakaupan hinta koostuu? Puhuuko siitä, miten MAHDOLLISESTA kaavan muuttamisesta asuntojen sallimaksi alueeksi veloitetaan jalostuskorvaus tontin omistajilta? Kauppa on tehty liikentontista, yksiselitteisesti.

Asioita tunteva lähde muistuttaa, että kaavoituksesta ei voi antaa mitään lupauksia, vaikka niitä on juurikin Tehtaanniemen rakentajille annettu. Kaavoitus kulkee omia latujaan. Lain mukaan.

Ruberin (ROXXin) vuokrausaikaa on pidennetty noin viidellä vuodella. Miksi esittelijä (kaupunginjohtaja?) lyhensi aikaa kokouksen aikana 31.12.2026:sta 1.2.2025:een?

Hyvä, että Parkin kauppa palautuu hallitukseen. Kolin valitus toi tulosta. Ei ollut kysymys maakaupasta, vain rakennuksista. Maa-alueesta tehdään vuokrasopimus.
Miten meitä hankolaisia vietäisiinkään, ellei aktiivit vahtisi meidän poliitikkoja ja virkamiehiä tekemästä emämunauksia?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      harvinaisen lapsellinen vertaus ...

      • Anonyymi

        Sama mieltä . Mutta tällaista tämä on.


      • Anonyymi

        Faktaa vai fiktiota? Saat viisikymppiä...


    • Anonyymi

      Niinpä niin. Perästä kuuluu sanoi torvensoittaja. Mäkinen tunnusti, että ei ihan tullut sitä, mitä piti. Kenen asialla Strandell on jää nähtäväksi.

    • Anonyymi

      Milloin kaupunki järjetää mielipidekyselyn kaikille hankolaisille. Ei tarttis kaupunginjohtajankaan uhota, että somessa on väärää tietoa ja vain muutaman mielipide. Kenen tieto on oikeaa ja kenen väärää tai vääristynyttä? Jos kysely on kaikille hankolaisille ja siihen vaikka 25% vastaa, niin se on kattava otos mielipiteitä. Siitä jo näkee, mitä enemmistö on mieltä.

      Valtuuston ja lautakuntien äänestykset, jotka ovat puoluepomojen ohjaamia eivät anna oikeaa kuvaa. On omanlaista demokratiaa. Helposti käy niin, että enemmistön mielipide ei voita, koska valtuutetut "pakotetaan" äänestämään tietyllä tavalla (SDP ja RKP). Esimerkiksi Tehtaanniemen kaava meni läpi viime kerralla RKP:n ryhmäkäyttäytymisen takia. Muiden mielipiteet jakautuivat puolesta ja vastaan kaavan hyväksymisen vastaisesti. RKP:n ryhmäkuri lopulta vei kaavaehdotuksen voittoon. Dokumentti löytyy. Samoin Hangon jäähalli kaatui ja lapset ajetaan Karjaalle jääharrastuksiin RKP:n ryhmä-äänin sekin. Dokumentti löytyy.

      Kysely hankolaisille varmaan toisi "oikean" tuloksen. En usko, että kukaan lähtee kyselemään puoluepomoilta, miten pitäisi kirjoittaa! Se on sitten eri asia miellyttääkö kansan mielipide kaupunginjohtajaa, virkamiehiä ja edustajia valtuustossa ja muissa elimissä. Viime kysylystä on aikaa. Siitä huolimatta moni asia on vielä toteuttamatta.

      • Anonyymi

        "miellyttääkö kansan mielipide kaupunginjohtajaa" tai päinvastoi. Miellyttääkö faktat kansalaisa. Täytyy muistaa että kansa voi olla mitä mieltä tahansa "mutu tuntumalla" mutta Johto täytyy pysyä faktalinjalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "miellyttääkö kansan mielipide kaupunginjohtajaa" tai päinvastoi. Miellyttääkö faktat kansalaisa. Täytyy muistaa että kansa voi olla mitä mieltä tahansa "mutu tuntumalla" mutta Johto täytyy pysyä faktalinjalla.

        mitä tulee tehtaanniemeen ja kaupunginjohtoon niin se heidän fakta on kyllä enemmän fiktiota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitä tulee tehtaanniemeen ja kaupunginjohtoon niin se heidän fakta on kyllä enemmän fiktiota.

        fiktiivinen farssi, jossa hankolaisia narutetaan oikein kunnolla.


    • Anonyymi

      Kysymys. Mistä "Hankolaiset" saavat tietonsa ????

    • Anonyymi

      Mistä hankolaiset saavat tietonsa? Paikallislehdistä, alueuutisista, kaupungin tilinpäätöksestä, kaupungin kotisivulta kaavoitusmateriaalista, lautakuntien, hallituksen ja valtuuston pöytäkirjoista, kaupungin kaksi kertaa vuodessa joka kotiin tulevasta tiedotteesta, yhteenvetona virallisista lähteistä. Miten niin?

    • Anonyymi

      Oliko eilen hyvät keskustelut? En itse päässyt paikalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1346
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1195
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      924
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      77
      829
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      784
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      783
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      766
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      764
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      675
    Aihe