Uskonnot, maailman syöpä

Anonyymi

"Uskonnosta tulee väkivallan piiska siinä vaiheessa kun heimon rauhanomainen perimätieto otetaan vihatun naapuriheimon kukistamisen tekosyyksi. Hitler, Pol-Pot, Idi-Amin, Richard Leijonamieli. Lähetystyö on nykyajan terrorismin muoto; mennään sotkekaan kenties harmoniassa elävän yhteisön hengen elämä ja saatetaan eri ajattelutavat toisiaan vastaa. Hyvistä naapureista voi tulla toistensa vihollisia. Perusteena arrogantti, itsetietoinen uskomus, että vain meidän oppimme kautta ikuinen autuus on tarjolla."
"Väkivallan ja tappamisen tielle ovat lähteneet valtauskonnot, kristityt ja islamistit. Tässä ajassa tapahtuvaa oman uskon vyöryttämistä kutsutaan kauniisti lähetystyöksi, joka on uskontoterrorismin salakavala ilmenemismuoto. Tämä työ saa jopa laajojen kansalaispiirien hyväksynnän koska kylien omien pyhien uskomusten tuhoamisen ohessa tehdään myös hyvää, terveyden hoitoa edistetään ja pidetään lapsille koulua."
Omat uskomukset/uskonnot ovat ok siihen saakka kunhan ne pidetään omina. Ongelmat tulevat, kun kuvitellaan, että kaikkien pitäisi noudattaa uskovaisen omia uskomuksia, ja toisin ajattelevat ihmiset ollaan valmiita tappamaan ja uhraamaan oman jumalan nimeen, sairasta touhua.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin,jos listataan uskontojen hyvät ja huonot puolet, todennäköisesti miinukselle jää. Ihmisten tietämättomyys, pelot ja tosiasioiden kieltäminen synnyttävät uskomuksia, joihin voidaan hurahtaa vaarallisen fanaattisesti. Iranin kaltaiset valtiot ovat hyvä esimerkki, miten uskomukset voivat saastuttaa ihmisten elämän.

    • Anonyymi

      Uskontoterrorismi=lähetystyö, voiko asian paremmin ilmaista? Omien uskomusten ja aatteiden tyrkyttäminen väkisin ja väkivalloinkin on ehkä vastenmielisintä ihmisen toimintaa. Kaikki perustellaan omilla jumaluskomuksilla, toisten ihmisten kunnioituksesta ei ole tietoakaan vaikka ollaan niin pyhiä, niin pyhiä ja hyviä ihmisiä, tosiasiassa uskovaiset ovat omassa sokeassa uskomuskuplassa.

    • Anonyymi

      Missä islam siellä sota ja konfliktit. Nykysota liittyy uskontoon (edelleen) ja islamistien lisääntyminen euroopassa on heidän tavoitteensa (ainakin yksi niistä). Sotaa voi käydä aseettomanakin ja lisääntyminen on nykymuoto, joko oman kansan välillä tai levittäen muihinkin. Kunhan kylvää.
      Politiikka tulee toisena ja tänne Suomeen olemme me suomalaiset lainmukaisesti heitä päästämässä (politiikassa viitteitä).
      Islamistit eivät kotoudu tai käänny muuhun uskontoon käskemällä, he uskovat koraaniin, jossa ei kuitenkaan ole edes kaikkea ja myöntävät sen, jota ei sen vuoksi voi myös täysin noudattaa, mutta toimivat silti omien mieltymyksiensä mukaisesti kulloiseen tilanteeseen sopien ja koraaniin vedoten.
      Sinisilmäisyydessämme ei olla kieltämässä heitä , ettemme syyllisty rasismiin tai näyttäydy moukkamaisilta maailmalle.
      Kyseessä kuitenkin maamme, Suomi, joka oli itsenäinen ansaitusti. Nyt EU.n pelinappulana tänne lappaa kaikki halukkaat ilman vastarintaa.
      Kaikki tuki Kreikalle, joka edes yrittää pitää rajoistaan kiinni. Islaminuskoisia ei ole Suomessa ollut pitkään, mutta tulevaisuudessa pian kouluissakin vähintään alkeita oppiaineina, että olisimme sitten sivistyneitä tuntiessamme erästä uskontoa.
      Suomi lässymaana kantanee seuravienkin "vierailijoiden" kantamukset. Kohtelias voi olla, jopa suotavaa, mutta ei tarvitse olla tyhmä.

    • Anonyymi

      Ei kaikki uskonnot ole pahasta. Tutustu Sadhgurun luentoihin youtubessa, jos haluat tietää enemmän.

    • Anonyymi

      Jaa enpä tiedä noiden uskontojen osuudesta asioihin. Musta tuntuu, että aika usein on kyseessä erilaiset mielenterveyden ongelmat kuten : Perfetionismi, Psykopatia jne. Lisäksi on sivistymättömyyttä ja harhauskoja uskontojen opetuksten ja kirjoitusten suhteen. Eräs tekijä on köyhyys ja ahdingot sekä pelot joutumisesta jyrätyksi epäoikeudenmukaisesti. Joskus taakkana ovat esi-isien tekemät pahat teot ja synnit, joiden kosto odottaa tilaisuutta. Vielä kun perkelee ja paholaiset ja erilaiset henkivallat etsivät kenet voisivat niellä.

      Tasapainoisen ja terveen mielenterveyden omaavan yhteisön voi myös suistaa tasapainosta joukkovoima, joka saa valtansa jonkun agitaattorin kirjoittamasta kirjasta tms.

      Uskonnoista monet ovat hyvin vanhoja. Saaneet alkunsa barbaarisissa oloissa, joissa hallitsijat ovat mielin määrin tuhonneet ketä tahansa sekä orjuuttaneet, raiskanneet ja ryöstäneet voimansa turvin. Kieltämättä varamasti osa uskonnoista on tänä päivänä liian vanhakantaista ja barbarismin olosuhteisiin suunniteltuja, mutta Esim. Koraani sanoo Joka ajalle eli aionille eli 490 vuoden jaksolle on oma pyhä kirjansa.

      980-490 eKr Vanha testamentti
      490-0 eKr Vanhan testamentin apokryfit, Antiikin filosofia
      0-490 jKr Evankeliumi
      490-980 jKr Koraani
      980-1470 jKr Antiikin filosofian uudelleen lämmittely
      1470-1960 jKr Bhagavatam ja 2000 tieteen uutta teosta
      1960-2450 jKr Imaami Mahdin tuomat 1000 teosta
      jne.

      Esim. jos aikoo tänä päivänä pysyä mukana kehityksessä ja uskontojen evoluutiossa pitää pitää Bhagavatamia yms. Hare Krishna liikkeen kirjoja merkittävinä. Sekä Imaami Mahdin vaikutuksesta syntyviä ja esiin nostettuja teoksia.

      Aivan tähän päivään asti ovat uskonnot toimineet sentään siedettävästi. Mutta ajat muuttuvat ja voidaan ennakoida, että täksi nykyiseksi Milleniumiksi saattaa olla asetettu ns. Hullu Paimen virkaan, joka ei lampaista välitä. Joka menee miekkaan menee miekkaan, joka nälkään nälkään, joka ruttoon se ruttoon jne. Ellei sitten saada aikaan jonkinlaista uutta SOPUA, johon on mahdollisuudet melko hyvät ja josta on neuvoteltu vuodesta 2013 alkaen melko tiiviisti. Uuteen sopuun kuuluu, että Efraim antaa valtikkansa Joosefille. jne.

      Uskonnoista Islam ja Imaami Mahdi voivat tuoda paljon hyvää maailmaan sekä myöhemmin 2100 luvulla ehkä Veeda uskonnot. Sen sijaan Kristinusko, joka toteen laittaa mm. Joh. 16:25 eli puhuu avoimesti saattaa hieman puheellaan kärjistää tilannetta johonkin suuntaan eikä ehkä saavuta muuta kuin vihamielisyyttä osakseen.

    • Anonyymi

      Viime kädessä uskonnot ovat vajaita ja epätäydellisiä, koska ne joutuvat alati etsimään uusia uhreja rahan himossaan. Raha on kaiken pahan alku ja juuri. Ne joutuvat keksimään valheita ja sepityksiä saadakseen yliotteen johonkin ihmisryhmään ja saadakseen rikkauksia haltuunsa.

      Niinpä kun luetellaan kahdeksan eri totuuden astetta aina 1. Antiikin filosofia ja nykytiede 2. Veeda tiede 3. Juutalaisuus 4. Islam 5. Kristinusko 6. Avesta Zarathustralaisuus jne. kukin toinen toistaan parempia totuudessa NIIN EI OLE SYYTÄ UNOHTAA ETTÄ USKONNOTTOMAT ESIM. AFRIKKALAISET, SOSIALISTIT YMS. VOIVAT OLLA TOTUUDESSA KAIKKIA ERI USKONTOJEN TOUUDEN ASTEITA TOTISEMMAT.

      Totuus ei ole tärkeää loppujen lopuksi uskonnoille, vaan rikkaus, valta ja raha. Uskon avulla toki voi tehdä suuria asioita ja keksintöjä, Toivo voi lohduttaa ja rakkaus on aina tärkeää, mutta vaikka kuinka perustelisi uskonnoilla olevan paljon muutakin annettavaa kuin totuus olisi ollut NIIN KÄTEEN JÄÄ LOPULTA ULTIMATE TOTUUS: RAHA RATKAISEE! RAHALLA SAA JA HEVOSELLA PÄÄSEE!

    • Anonyymi

      > Lähetystyö on nykyajan terrorismin muoto; mennään sotkekaan kenties harmoniassa elävän yhteisön hengen elämä ja saatetaan eri ajattelutavat toisiaan vastaa. Hyvistä naapureista voi tulla toistensa vihollisia. Perusteena arrogantti, itsetietoinen uskomus, että vain meidän oppimme kautta ikuinen autuus on tarjolla."

      Eli, kun "liberaalit" ateistit julistavat modernia jumalatonta propagandaa kristityille, heidän pitäisi lopettaa se terrorismi ja maailman pilaaminen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe