Microluton ja jatkuva vuoto!

Hermomenee

Aloitin Microlutonit vajaat kolme viikkoa sitten. Siitä lähtien kun ekana vuotopäivänä pillerin otin, on vuoto jatkunut eikä laantumisen merkkiä näy. Lisäksi alavatsaan sattuu kuin kuukautisissa, mutta hieaman lievemmin. Miten muilla microutoneita syöneillä, onko vuotoja ja millon mahdollisesti loppuvat? Tämä on todella rasittavaa, alkaa olla jo väsynyt olokin vissiin raudanpuutteen takia.

Kuinka kauan minun kannattaisi odotella että loppuuko vuoto vai ei? Lääkärin suosittelema 3 kk tuntuu käsittämättömän pitkältä ajalta, en varmana aio vuotaa niin kauaa! Mut onpa fiksu ehkäisykeino, jatkuva vuoto takaa sen, ettei kummallakaan tee mieli ja seksi on mahollisimman epäsiistin tuntuista. Jee.

9

1907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3kk

      Jos vuoto jatkuu vielä kolmannen laatan aikana, niin vaihda merkkiä. Yleensä kai loppuu toisen laatan aikana, kun elimistö on tottunut hormoneihin. Odottele siis vielä, vaikka hermot meneekin!

    • mulla meni hermot

      Ei mulla loppunut kolmessakaan kuukaudessa. Ensimmäiset kolme kuukautta vuodin joka päivä, sen jälkeen kuukaudessa taisi olla viikko, jolloin ei vuotanut. Taisi siis olla käänteiset kuukautiset, eli kolme viikkoa vuotoa ja yksi viikko vuotamatta :)
      Mä lopetin niiden kanssa häsläämisen, koska olo tuntui tosi epäsiistiltä koko ajan.
      Lääkärit kyllä vakuuttelevat, että vuodot loppuu 3 kuukauden jälkeen, mutta olen kuullut kyllä, että käytännössä ei niin käy monellekaan.
      Mä päädyin kuparikierukkaan, joita kyllä asennetaan vaikka ei olisi lasta saanutkaan. Siihen olen tyytyväinen.

    • lll

      aika näyttää miten käy. minipillereihin liittyy ylimääräiset vuodot, on kovin yksilöllistä miten lppupeleissa käy, vuodot voi loppua kokonaan tai sitten jakua vaikka puoli vuotta. sen antais heti periksi vaan seurain vielä toiset pari liuskaa, voi olla että vaiva helpottuu itsestään.

    • tyttönen vain

      Miulla pillereiden aloittamisesta ensimmäinen kuukausi oli tiputteluvuotoa. Heinäkuu, tottakai =) Mutta siihen se loppui, ja olin kyllä kitkuttelun arvoista. Pikkuhousunsuoja riitti yleensä.

      Odota nyt ainakin ne ekat pillerimenkat ja katso jatkuuko toisen laatan aikana.

    • Hermomenee

      No, olisikin vuoto pikkuhousunsuojameininkiä, mutta siteitä tässä on joutunut kohta kuukauden käyttelemään, kivan kipeät hiertymät jatkuvasti nivusissa. Tamponiin taas en uskalla luottaa, kun vuoto on sellasita aaltomaista, välillä vähän, välillä taas paljon.

      Mutta, olen myös huomannut että multa on alkanut lähteä todella paljon hiuksia päästä, pieniä tukkoja kun vetää kädet läpi. Normaalia? Toivottavasti tuo loppuu pian, kaljuuntumista en enää kestä.

      Oli menkat tässä juuri (minkä päättelin todella runsaasta vuodosta). Toivon, että vuoto loppuu nyt tähän, tänään eka päivä menkkojen jälkeen, eikä vielä ole kamalasti vuotanut..

    • Kiisuli

      Sama täällä. Nyt "vasta" 13 päivää syönyt Microlutonia ja saman verran vuotanu. Välillä vähemmän, välillä enemmän. Myös lievät menkkakivut tulee etenkin iltaisin kun pillerin ottoaika lähestyy. Silloin vuotokin on runsainta. Kokeilin aiemmin Cerazetteja ja silloin jaksoin katsella puoli vuotta mutta vuotojen vaan lisääntyessä ja muidenkin oireiden ilmettyä (esim paniikkikohtaukset) lopetin ne. Nähtävästi minipillerit ei vaan sovi mulle. Yhdistelmäpillereitä en voi syödä aurallisen migreenin takia ja nyt tunnen olevani totaalisessa umpikujassa. Kuparikierukka kai seuraava kokeilu mutta pelkään että sekin aiheuttaa minulle vaan loputonta ja kivuliasta vuotoa :( lisäksi pelkään sen laittoa ja sen jälkeisiä kipuja aivan suunnattomasti. Olen ymmärtänyt että sen laitto synnyttämättömälle on erittäin kivuliasta :(

    • Omakokemus

      Mulla Microlutonien myötä vuoto on jäänyt kokonaan pois. Olenkohan nyt noin kaksi vuotta niitä syönyt.

      • Kissiskis

        Sinä onnekas. Olispa ne sopinu mullekin :(


      • Omakokemus

        Onnekas ja onnekas, sinällään joo. Mutta ennen Microlutoneja jouduin kokeilemaan neljä eri pillerimerkkiä ja Evra laastari, ennen kuin löytyi sopiva ehkäisymenetelmä. Ja silloin kun mulla mensut vielä tuli, niin olivat helvetin kivuliaat ja vasta lääkärin määräämä Miranax auttoi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8564
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe