Uskontoa ja arkeologiaa heikkopäisille!

Maailman nopeiten leviävä uskonto on Cargo Cult. 40- luvulla tyynenmeren saarilla alkunsa saanut uskonto on saanut jalansijaa jo kaikkialla maailmassa. Sen ennustetaan olevan 50:n vuoden päästä maailman suosituin uskonto.

Cargo Cultin perusdogmi on, että John From tuo Cargoa. John tuo Cargoa aina uudestaan ja uudestaan lentokoneella. Ainut, mitä ihminen voi tehdä on odotella Johnia.

Tunnetuimmat kultin seuraajat ovat: Brunein sulttaani, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Saudi- Arabian kuningassuku, vuoristoneuvos Tuura, Kardashianit, Andy McCoy, Jethro Rostedt ja Donald Trump.

Tutkijat ovat löytäneet Kiinasta 7-13 vuotta vanhan henkilöauton fossiilin. Kiinan tutkijaviranomaiset löysivät fossiilin, kaivaessaan joukkohautaa korona- viruksesta puhtaaksi todetuille kansalaisille.

Henkilöautot ovat siis kehittyneet vuosimiljoonien kuluessa, kuten henkilöautoilijatkin. Yhä varmemmaksi käy, että esimerkiksi Fordin T- malli oli CIA:n lavastusoperaatio.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen lukenut tästä John Frumista totta vai tarua-kirjasta jo joskus 90-luvulla. Pitää kai lukea uudestaan kun pölyttyneessä kirjastossani sekin kirja on. Mutta joo kultit lahkot..joo.. John Frum tulee vanuvatulle ja heittää lastit?

      Noi seuraajat on rikkaita. Yritän mennä vanavedessä Frumiin uskomatta. Meinaan tässä kuussa sijottaa vielä rutkasti pörssiin osakkeisiin ja rahastoihin. Tänäänkin opiskelin pörssiä jopa 2 tuntia ja kuuntelin Hjalliksen neuvoja juutuubista. Ihan asiaa tyyppi puhuu. Pitäs vaan keksii pikkubisnestä. Alkoholismini ei kauas kanna ja työmarkkinatukikin voi päättyä.

      Pitkällä maailmanhistorialla on vielä paljon paljastettavaa ihmiskunnalle. Mutta minä taas uskon ford-t mallin olevan totta. kai niitä vieläkin löytyy jostain fossiilina preerialta?

      • Oma teoriani John F:tä on, että kaverissa on pientä rasistin vikaa. Kun valkoinen mies tulee tyynenmeren saarille ja rakentaa kiitoradan, sekä tekee rituaaliset sotaparaatit, niin John heittää lastinsa. Mutta kun alastomat, kahvin ruskettamat alkuperäisasukkaat mokkakikkeleineen rakentavat kiitoradan ja pitävät sotilasparaatin puuaseillaan, niin John pysyy poissa.

        Itse olisin jo pörssimiljonääri, mutta olisin menettänyt toimeentulotukeni siinä vaiheessa, kun rahaa olisi lentänyt pörssin suunnalta kotiini ovista och ikkunoista. Ja sitä riskiä en sitten ottanut. Oliko muuten taloja ennen, kun ikkunalasi keksittiin? Olihan niillä Jeesuksen aikaankin taloissa ikkunareiät, mutta ei lasia. Silloin vain odotettiin, että siihen reikään keksittäisiin jotain läpinäkyvää täytettä. Reiät olivat valmiina tuhansia vuosia, ennenkuin tuo keksintö valmistui, sillä ainakin muinaisessa Babyloniassa, Mesopotaniassa ja kakkosvirranmaassa oli neliskanttiset ikkunareiät jo asennettuna valmistaloissa valmiina. Ikkunathan on englanniksi "windows" eli tulee sanoista "wind blows" eli tuuli on aiheuttanut asunnoissa läpivetoa pelkkien reikien aikakaudella.

        Myös Suomesta on löytynyt ikivanhoja henkilöautojen fossiileita. Viimeisin löytö oli eräältä suositulta helsinkiläiseltä uimarannalta. Johtava argeologi, Pertti Pasanen, Itä. Helsingin Yliopistosta on suorittanut kohteelle autoradioajoituksen ja tämä kyseinen auto on n. 700 000 vuotta vanha. Tässä juttu siitä:
        https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/831528-kuva-helsinkilaisen-uimarannan-hiekasta-kaivetaan-ylos-mysteeriautoa-millainen


    • Anonyymi

      Valitettavasti ISLAM on Maailman eniten leviävä uskonto. Pedofiliaa ja julmaa väkivaltaa vastustajia kohtaan, sitä ei voi enää pysäyttää.

      • Anonyymi

        Se ei ole enää Jumalan uskoa kun ruvetaan tappamaan Jumalasta kaikki valtiasta ei tule moista energiaan ihmisille mutta saatanasta ne tulee sitä Lucifer haluaakin ihmiset ja heidän silmänsä ummistaa Jumalasta ja päässy koko aika mahti pontiseksi ikävä kyllä ja se sorkka jalka enkeli liitelee edelleen täällä kadottamassa ihmisiä jota hän ei tule ikinä enää saamaan Jumalan rakkautta pyrkii saamaan ihmisten sielut itselleen koska sielussa on rakkauden energiaa.


    • Anonyymi

      Kylä sen jo helmikuun 16 päivän säästä, tänään näkee, että ilmaston huoltaminen on meitin uusin uskonto.
      Pitää yrittää kääntää suurten saastuttajien päät pienempään ilman saastuttamiseen.
      Näitä ovat ainakin lampaat ja lehmät ja niiden liian pulleat hoitajat.

      • Sanoppa muuta! Ennen kokemattoman kylmää on ollut jo puolitoista kuukautta. Nyt on kolmenkymmenen asteen pakkasia ja metri lunta jo villin lännen maillakin. Ei oo lännenleffoissa näkynyt lunta ja kaksintaisteluita ei taisteltu ennenvanhaan polvia myöten hangessa. Wyatt Earp ei omistanut varmaan pitkiä kalsareitakaan. Saluunoissa oli vain liukuovet (no ei oikeesti, mutta en muista niiden saluunoiden ovien nimiä). Ahaa! Nyt selvis. Se on heitto- ovi virallisesti. Aika outoa. Siinäolis pitäny olla ainakin sitten väliheitto- ovi sen lisäks, jotta ei kylmä pääse sisälle. Saluunoiden ikkunat olivat aina täynnä luodinreikiä, eikä puhettakaan tuplaikkunoista. Hevosilla olisi pitänyt olla nastakengät tai ainakin kitkakengät ja kun hevonen sidottiin saluunan ulkopuolelle tolppaan, olis tolpassa pitänyt olla sähköt, lohkolämmitintä varten. Ratsastamaan lähtiessä hevonen olisi pitänyt skraapata kunnolla skraapalla.


    • Anonyymi

      Uskontojutuista pidän paussia. Kakskymmentä vuotta on hyvä karenssiaika siihen.
      Äiti Ammalle soitin. Hän lupasi tulla halaamaan suomalaiset terveiksi huhtikuun puolella.

    • Anonyymi

      Tämä ei ole leikin ja huuhaa asia. Islamisteille pitäisi saada jonkunlainen sporttikielto.
      Kas kun Muhammed ei ollutkaan pääjumben ykköskamunsa. Luonnon voimilla ei ole olemassa selkärankaisen imettäjälajin profeettaa.

    • Anonyymi

      Arqeologian kokeissa valitettavasti reputin. Rehtori ehdotti siirtymistä esim. metsänistutusalalle.
      Ne tapahtuvat kevätkaudella.
      Palkkahan ei ole noissa hyvä. Pulkkinen sai kaikki maholliset stipendit opinnoissaan.
      Entä sitten? Koronatautitartunnan sai jätkä voittobileissään. Mitä siitäkin voi päätellä?

    • Anonyymi

      Uskonto ja historia olivat kansakoulussa kiinnostavimmat aiheet. Vasta aikuisiällä vasta hokasin, että uskonnoista voi olla eri mieltä, mutta historia jatkaa kulkuaan joka päivä.

    • Anonyymi

      Tänään John Hopkins yliopisto tiedottaa epäilevänsä Cargo Gultin esittämien tietojen todenperäisyyttä.
      Tietojen takana olisikin mormonien tietoverkostoon tekemä hämäysyritys.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe