MG Seijaah ja Rat

Anonyymi

Saisinko teiltä vastaukset näihin kysymyksiin: pitääkö paikkansa että Islamilaisista maista tulevat maahanmuuttajat (tulivatpa millä konstilla tahansa) 1. Ovat yliedustettuina rikostilastoissa varsinkin raiskauksissa.2. Lisääntyvät holtittomasti.3. Työllistyvät todella huonosti.4. Integroituvat huonosti länsimaiseen yhteiskuntaan, kuten suomeen.4. Elävät yliedustetusti tulonsiirroilla, jopa koko elinkaarensa ajan.4. Radikalisoituvat Islamin mukaisesti.5. Elävät omassa yhteisössään (rinnakkaisyhteiskunnassa) sarian lakien mukaisesti. Enkä väitä että 100% muslimeista suomessa tekee näin.

392

2033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisi hyvä saada asiallisia vastauksia.

      • Pitäisi olla ensin asiallisia kysymyksiä.

        Nauretaan taas. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Pitäisi olla ensin asiallisia kysymyksiä.

        Nauretaan taas. ;)

        ruotsissa on 53 no go aluetta, ranskassa n 1000
        koska suomessa ?
        asiallinen kysymys


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Pitäisi olla ensin asiallisia kysymyksiä.

        Nauretaan taas. ;)

        puolueelle vai henkilölle


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Pitäisi olla ensin asiallisia kysymyksiä.

        Nauretaan taas. ;)

        niinpä


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Pitäisi olla ensin asiallisia kysymyksiä.

        Nauretaan taas. ;)

        hahhahahahhahahhahahhahahahaha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hahhahahahhahahhahahhahahahaha

        Pää poikki, kun ei osaa vastata!


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Pitäisi olla ensin asiallisia kysymyksiä.

        Nauretaan taas. ;)

        kaduille päitä tarvitaan etoon malliin suomessakin?


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Pitäisi olla ensin asiallisia kysymyksiä.

        Nauretaan taas. ;)

        Kun vielä saataisiin asiallisia maahanmuuttajia.


      • Anonyymi

        Vain 90% kehitysmaamuslimeista tekee noin. Eli ei saa yleistää. On väärin että 10% kehitysmaamuslimeista kärsii siitä mitä 90% tekee…


    • Anonyymi

      Entäs kulttuurit ja niiden edesottamukset, kuten kunniaväkivalta, silpomiset...jne.

    • Anonyymi

      Presidentti Niinistö kertoi että vihapuhe johtaa väkivaltaisiin tekohin, mutta tuskin tarkoitti rikoksia joissa suomalaiset ovat uhreja.
      Suomalaisia syyllistetään jopa mielipiteistä sensijaan matuja puolustellaan ettei kaikki syyllisty rikoksiin, sekä hoetaan että kyllä suomalaisetkin raiskaavat. Suomalaisten kohdalla yleistystä ei paheksuta huolimatta että kantaväestön rikollisuus on laskussa.
      Poliittinen eliitti halveksii suomalaisia ihmisarvoa priorisoidaan vanhustenhoidossa rikotaan perustuslakia sekä ihmisoikeuksia.

      • Anonyymi

        Kuten sanotaan ei haukku haavaa tee sen sijan nuorten tyttöjen raikauksista tulee koko iän kestävä trauma ja syyliset pääsee usein ilman ranagaistusta, ei siis ihme jos tulee lynkkaus mieli esiin.


    • Anonyymi

      Eipä kuulu vastauksia! Vastausten sisältö olisi kaikilla suurinpiirtein sama, tyyliin "Suomalaisten ongelma ei ole lainkaan maahanmuuttajat islamilaisista maista vaan kotimaiset persut" jne... tuota rataa.

      Ovathan nuo kaikki kolme nikkiä niin henkeen ja vereen islamin kannattajia, että voisi uskoa helposti kyseessä olevan yksi ja sama häiriintynyt henkilö.

      • Anonyymi

        Ehkä nämä Islamilla aivopestyt suvakit tee kuten vihervasemmistolaisetkin että vastaavat jollain typerillä vastakysymyksillä. Mutta kaikkihan noi on totta eikä niitä pysty kumoamaan edes paatuneinkaan Islamilla aivopesty viherkommari....ei edes Bidee Eva....


      • Anonyymi

        Vähävaraisia, jonkun tahon pienellä rahasummalla palkkaamia tyyppejä. Saavat kuulemma jokaisesta kirjoitelmasta jonkun kolikon. Siksi heidän huomioiminen täällä milläänlailla on enemmän kuin hölmöä. Itse en edes vaivaudu lukemaan höpinöiltään.


    • Anonyymi

      Se on jännää että Islamismi, kommunismi, stalinismi ja jihadismi on suomessa salonkikelpoista, mutta kansallissosialimi ja natsismi ei, vaikka niissä ei oikeastaan ole mitään eroa. Kaikki niistä vihaavat juutalaisia ja stalinistit ja jihadistit tappoivat eniten omiaan. Eikä jihadistit ole lopettaneet sitä vieläkään. Turussakin oli kohteena vääräuskoiset suomalaiset naiset, mutta ei muuta kun unelmakonserttia näiden aatetovereille järjestämään ja marssimaan pallinaaman tahdissa....

      • Anonyymi

        Luulen että nämä tahot vain odottivat että tilanne on pedattu edulliseksi. Rasismin, yhdenvertaisuuden ja yleisten ihmisoikeuksien taikasanoilla pääsee valtaan ja valtaamaan. Ei edes sitä sivistynyttä mannermaista monikulttuurisuutta saatu, vaan keskiaikaisen diktaattorin kyhäämä perinne. Mitään ihailtavaa ei ole nähty. Sylettää.


    • Anonyymi

      Niin nämä kaikki poliittiset sairaat ideologiat pitäisi kieltää suomessa.... eikö totta...

      • Anonyymi

        Kyllä pitäisi!


    • Anonyymi

      Eikö tämä ole sitä kuuluisaa fasismi natsirasismia jos mainitsee jotain Islamin ja sen kulttuureiden ikävistä puolista.... ja jos mainitsee muslimit samassa yhteydessä se on kiihoittamista kansanryhmää kohtaan ja uskonrauhan rikkomista....

    • Anonyymi

      Missäs tämä kolmikko oikein luuraa....

      • Anonyymi

        Eikö moskeijat ole tähänaikaa jo kiinni?


      • Anonyymi

        Jos ne on lähteneet Eid juhliin, että saavat eturivin paikat kun julkiset teurastukset alkaa.... Egyptissä ainakin näyttää olevan aika kansaenvälistä meininkiä ja pikkulapsetkin pääsee mukaan. Tämäkään ei liity mitenkään Islamiin ja sen kulttuureihin.... nyt ymmärrän mistä kaulankatkonta rituaali on kotoisin...


    • Anonyymi

      Olet täysin oikeassa!
      Islam käy pyhää sotaa (jihad) ja sen tavoitteena
      on maailiman herruus!

      Myös Israel käy tätä samaa sotaa?
      Juutalaiset ovat kuten kaikki tiedämme?
      Lähtöisin Mesopotomiasta!
      Joten he ovat kristinuskon suurlähettilläitä.

      Nykypäivinä he jatkavat Hitlerin Holocaustia palestiinassa?

      Itselleäni on suuri haave että kun lopetan työnteon
      niin itsestäni tulee PLO`n Sissi.

      • Anonyymi

        Sinulla on kysymysmerkkien määrästä päätellen paljon kysymyksiä, vaikka et ilmeisesti osaa kirjoittaa kysymystä. Kenties luulet, että kun väitteen perään laittaa kysymysmerkin, muuttuu väite kysymykseksi.

        Israel ei käy "pyhää sotaa" eli jihadia.

        Tämä ei oikein avautunut minulle: "Juutalaiset ovat kuten kaikki tiedämme?", eikä tämä "Lähtöisin Mesopotomiasta!", eikä päätelmäsi "Joten he ovat kristinuskon suurlähettilläitä."

        Jos tarkoitat, että juuutalaiset jatkaisivat Hitlerin holokaustia Palestiinassa, ei se ole totta.


      • Anonyymi

        Mene vain sinne paikan päälle niin näet mikä se todellisuus on.


    • Anonyymi

      Jännää että MG, Seijaah ja Rat ovat kaikki lähteneet yhtäaikaa viettämään Eid juhlaa eivätkä pääse vastaamaan harmi.....

    • Anonyymi

      Ilmeisesti tämä Islamisti kolmikko on samaa mieltä, kun niitä ei näy, vaikka asiallisesti kysytään..... Näiden jälkeen voidaan toki jatkaa lisää näiden unelmasta keskustelua, sillä ennen sanottiin että Siperia opettaa, nykyään se on että lähi-itäkeskus opettaa....

    • "Saisinko teiltä vastaukset näihin kysymyksiin...". Yleensä asiallisesti kysymällä saa asiallisia vastauksia.

      1."Ovat yliedustettuina rikostilastoissa..."
      On totta, että maahanmuuttajien keskuudessa rikollisuus on suurempaa, kun sitä verrataan suomalaiseen kantaväestöön. En kuitenkaan ole nähnyt tilastoa, jossa rikoksen tekijät olisi tilastoitu uskonnollisen vakaumuksensa mukaisesti. Epäilen, että avaajallakaan ei ole antaa asiasta pätevää viitettä. Uskoisin, että tämä väite ei pidä paikkaansa.

      Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että vuosina 2015/16 maahan hakeutui pakolaisina paljon nuoria miehiä. Nuorten miesten tekemiä rikoksia pitäisi verrata kantaväestön vastaavan ikäryhmän tekemiin rikoksiin, ei koko väestöön. Kuten tiedämme, eläkeläiset tai alaikäiset harvoin syyllistyvät vakaviin rikoksiin. Muista tutkimuksista tiedämme, että nuoret miehet ovat noin 2x alttiimpia tekemään rikoksia kuin muu väestö.

      2. "Lisääntyvät holtittomasti."
      Tieto on virheellinen. Tutkimustuloksista tiedämme, että maahanmuuttajanaisten kokonaishedelmällisyysluku laskee merkittävästi, jos he muuttavat Suomeen. Toki heidän kokonaishedelmällisyysluku on hieman suurempi kuin suomalaistaustaisen naisten, mutta ero ei ole kovin suuri ( 1,9 maahanmuuttajat, 1,4 kantaväestö). Myös Suomessa asuvien somalinaisten kokonaishedelmällisyysluku on koko ajan laskussa.

      Tässä on lisää tietoa asiasta:
      https://www.stat.fi/tup/maahanmuutto/perheet/syntyvyys.html

      3. "Työllistyvät todella huonosti."
      Tieto on virheellinen. Toki afgaani- tai irakilaismiehen työllistyminen on alkuvuosina vaikeaa, koska pelkästään kielen oppinen vie jo muutaman vuoden. Toisaalta vaikeasti työllistyvän ryhmän esimerkkinä pidetyn somalitaustaisen väestön työllisyysaste on jo 50%. Somalitaustainen henkilöiden työllisyysaste on jo nyt korkeampi kuin pelkästään peruskoulututkinnon suorittaneiden nuorten miesten.

      * lähetys jatkuu, pysykää kanavalla *

      • Anonyymi

        Moktar, erittelisitkö mihin nuo somalit on työllistyneet 50 prosenttisesti? Otitko huomioon, että on "työllistymistä", joka ei tuota valtion kassaan ropoakaan, mutta verottaa sitäkin raskaammin yhteistä kassaamme.

        Esillä olleiden tietojen valossa tohdin huomauttaa, että heitä työllistyy valtion varoista omiensa etuja ajamaan runsain joukoin= ei tuottavaa työtä.

        Sitten nämä pizzerioihin ja kebab paikkoihin työllistyneet, paljonko nuo tuottaa varotuloja kunnille ja valtiolle?

        Rehellisyyden nimissä, maistuisiko totuus??


      • Anonyymi

        Kun verrataan jotain, pitää verrata samoja asioita.
        Kuinka yleisesti suomalaiset syyllistyvät esim. raiskauksiin maleksiessaan muslimimaissa vieraana?


      • Anonyymi

        työllistyvät hyvin
        ns kympin parturit saa startti yms avustuksia alussa. Sitten kun avustukset loppuu niin vaihdetaan nimellisesti uusi yrittäjä ja meno jatkuu


      • Anonyymi

        "En kuitenkaan ole nähnyt tilastoa, jossa rikoksen tekijät olisi tilastoitu uskonnollisen vakaumuksensa mukaisest"

        euroopassa on tehty n 200 islamistista iskua ja terroritekoa muutamassa vuodessa.
        Tekijöistä suurin osa on toisen tai kolmannen polven maahanmuuttajia muslimi maista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        työllistyvät hyvin
        ns kympin parturit saa startti yms avustuksia alussa. Sitten kun avustukset loppuu niin vaihdetaan nimellisesti uusi yrittäjä ja meno jatkuu

        Juuri näin! Muslimiprinssihän ei työllään ( parturoinnilla)ansaitsemistaan euroista vääräuskoisille veroina suostu maksamaan latiakaan!!!!! Jo ajatuksenakin kerrassaan naurettava! Kyllä se kassavirta on aina siirtolaiselle päin, ( myös laittomille sellaisille).Suomen ja koko Euroopan hyysäys politiikka on totaalisessa tyhmyydessään historiallista!


    • Anonyymi

      Tuohan se yleinen trendi on, harva islamilaisesta maasta tai kulttuurista tuleva sopeutuu länsimaiseen yhteiskuntaan. Naisen asema on suurin ero.

    • Anonyymi

      Tietyt tahot sanoo että jopa rikoksiin syylistyneillä matuilla on ihmisoikeudet, onko meidän vanhuksilla joita kohdellaan ihmisoikeuksien vastaisesti oikeudet, tuntuu olevan pahassa hukassa. Omia kansalaisia kohdellaan kaltoin ja jopa perustuslain vastaisesti mutta kun rajan yli tunkeutuu luvattomasti porukkaa ovat kuin kunnia vieraita, KUVOTTAA.

    • Ei pitäisi ruikuttaa vastausta, jos sitä ei sitten halua kuullakaan.
      Ja se kiitoskin unohtui.

      Voi sentään.
      Nauretaan yhdessä. ;)

      • Olisi tietysti hyvä, jos osaisit antaa viiteen noihin tilastoihin. ;)


      • Anonyymi

        Miksi tosiaan pitää kysyä sellaiselta, jonka tietää täysin epäpäteväksi vastaamaan? Yrjötään yhdessä!


      • Anonyymi

        Milloin M-G käyt Itiksessä . Eikä vinkistä tarvitse kiittää..


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Olisi tietysti hyvä, jos osaisit antaa viiteen noihin tilastoihin. ;)

        Viiteen? Vai kuuteen? Nauretaanko?


      • Anonyymi

        " jos sitä ei sitten halua kuullakaan." Olen jo 4 h kuunnellut ei vaan KUULU..Vaihdoin jopa uudet kovaääniset ei silti KUULU..kirjoitus kyllä NÄKYY ..


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Olisi tietysti hyvä, jos osaisit antaa viiteen noihin tilastoihin. ;)

        Poliisin tilastot löytyy netista, mutta näitähän on käsitelty varmaan jokaisen aikakauslehden jutuista. Ja muuten muslimitaustaisten tekemät henkirikokset löytyvät murha infosta...jne. Mutta asioista voi olla erimieltä ja minusta Islam ja siihen liittyvät kulttuurit eivät ole todellakaan mitään ”rikkautta” tai erillaisuutta jota suomi tarvisee. Ei Islam ja sitä palvovat muslimit integroidu mihinkään länsieurooppalaiseen yhteiskuntaan ja kun niiden populaatio kasvaa kasvaa myös ongelmat ja vaatimukset progressiivisesti.


      • Anonyymi

        En ole ruikuttanut, ei todellakaan ole tapana. Niin ja kiitos vastauksesta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Poliisin tilastot löytyy netista, mutta näitähän on käsitelty varmaan jokaisen aikakauslehden jutuista. Ja muuten muslimitaustaisten tekemät henkirikokset löytyvät murha infosta...jne. Mutta asioista voi olla erimieltä ja minusta Islam ja siihen liittyvät kulttuurit eivät ole todellakaan mitään ”rikkautta” tai erillaisuutta jota suomi tarvisee. Ei Islam ja sitä palvovat muslimit integroidu mihinkään länsieurooppalaiseen yhteiskuntaan ja kun niiden populaatio kasvaa kasvaa myös ongelmat ja vaatimukset progressiivisesti.

        "Ja muuten muslimitaustaisten tekemät henkirikokset löytyvät murha infosta...jne. "

        Sinulla on hauska käsitys tilastoista.
        Nauretaan yhdessä. ;)


      • Anonyymi kirjoitti:

        En ole ruikuttanut, ei todellakaan ole tapana. Niin ja kiitos vastauksesta.

        "Niin ja kiitos vastauksesta."
        Ei kestä.

        Kysy vaan aina, kun tuntuu siltä, että tietoa puuttuu. Yritän auttaa.;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Ja muuten muslimitaustaisten tekemät henkirikokset löytyvät murha infosta...jne. "

        Sinulla on hauska käsitys tilastoista.
        Nauretaan yhdessä. ;)

        Käsittääkseni murhaa infosta löytyy tekiät ja kansalaisuudet.... vai eikö sinusta löydy...


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Niin ja kiitos vastauksesta."
        Ei kestä.

        Kysy vaan aina, kun tuntuu siltä, että tietoa puuttuu. Yritän auttaa.;)

        Ole hyvä vaan tästä on hyvä jatkaa....


      • Anonyymi

        Tyhmät ihmiset nauravat aiheetta!


      • Anonyymi

        Tosiaan vastaus oli hirveää kuultavaa. Eräitä vain naurattaa, ei huolta huomisesta. Jospa kuppaisella on oma turvaverkko ja mainospalkkiot?


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Olisi tietysti hyvä, jos osaisit antaa viiteen noihin tilastoihin. ;)

        Suora kysymys lapsipornogubtalle: onko kaiken saivartelusi takana jonkinlainen oma etu?


    • Anonyymi

      Ignore trio Silakka.
      Ei maksa vaivaa trollien kanssa keskustelu.
      Ei niillä munat takaisin kasva.

    • Anonyymi

      Totuutta kun ei saa sanoa.

    • Anonyymi

      painetta lisää

      PS kiittää

      • Anonyymi

        Kyllä varmasti kiittää ja toivottavasti käyttävät sen niinkuin on tarkoitus.... ei kuten Soini.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      7 vuotta kotoutunut marokkolainen heppu oli guppaa rehellisempi.
      Kun keskustelimme kulttuurieroista ja suvaitsevaisuudesta niin heppu nauroi ivallisesti sanoen midän olevan HÖLMÖJÄ salliessamme räikeätkin poikkeamat omasta kultturistamme ja asennoitumisesta kanssaihmisiin.
      Heppu väitti, ettei Marokossa voisi kuvitella osaakaan vastaavasta. Tulisi pollareilta selkään tai häkin ovi heilahtaisi.

      Guppa nauraa paskaisesti hölmölle itsetuhollemme!

      • Anonyymi

        Totta se on ihan sama mitä nämä Islamista henkensäkaupalla eronneet naiset sanovat tästä sairaasta ahdasmielisestä poliittisesta naisia sortavasta keskiaikaa elävästä ”rauhan” uskonto Islamista ja siihen liittyvistä yhtä sairaista ja ahdasmielisistä kulttuureista niin ei niitä Islamilla aivopesty vihervasemmistolainen tai muu suvakki usko. Ironisinta tässä on se ettei nämä viherkommunistien esi-isät, eikä käsittääkseni nykyisetkään kuulu kirkkoon tai yleensäkkään usko mihinkään, niin näille Islam on kuin kommunismi aikoinaan..... No toisaalta molemmathan on sairaita Ideologioita, ihan kuten kansallis-sosialismikin.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta se on ihan sama mitä nämä Islamista henkensäkaupalla eronneet naiset sanovat tästä sairaasta ahdasmielisestä poliittisesta naisia sortavasta keskiaikaa elävästä ”rauhan” uskonto Islamista ja siihen liittyvistä yhtä sairaista ja ahdasmielisistä kulttuureista niin ei niitä Islamilla aivopesty vihervasemmistolainen tai muu suvakki usko. Ironisinta tässä on se ettei nämä viherkommunistien esi-isät, eikä käsittääkseni nykyisetkään kuulu kirkkoon tai yleensäkkään usko mihinkään, niin näille Islam on kuin kommunismi aikoinaan..... No toisaalta molemmathan on sairaita Ideologioita, ihan kuten kansallis-sosialismikin.....

        Ei Islamia suomeen Ei Islami minnekkään....


      • Anonyymi

        M-G taitaa toivoa suomen tuhoa sen verran tuota Islamin leviämistä suomessa se puolustaa.


      • Anonyymi

        No ei totisesti, kuka henkeään arvostava yrittäisi jossain islamistisessa valtiossa harjoittaa samanlaista röyhkeyttä kuin niistä tulleet matut täällä?

        Tottakai heidän on helppo olla täällä ylimielisiä ja röyhkeitäkin, kun Moktarin kaltaisia yltiösuvaitsevaisia on petollisina takuuhenkilöinä puolustelemassa ja muunnettua totuutta ulostamassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei totisesti, kuka henkeään arvostava yrittäisi jossain islamistisessa valtiossa harjoittaa samanlaista röyhkeyttä kuin niistä tulleet matut täällä?

        Tottakai heidän on helppo olla täällä ylimielisiä ja röyhkeitäkin, kun Moktarin kaltaisia yltiösuvaitsevaisia on petollisina takuuhenkilöinä puolustelemassa ja muunnettua totuutta ulostamassa.

        Eikä tarvitse olla edes islamistinen valtio. Sen verran olen muuta maailmaa kiertänyt sekä opiskellessani että töitteni puolesta, että olen oppinut kunnioittamaan kunkin maan tapoja. Joskus kantapään kauttakin...Ihan kristittyjä maita ovat olleet.

        Mutta täällä tietyt ihmisryhmät saavat vaatia henkseleitään paukutellen vaikka kuuta taivaalta, ja heidän vaatimuksiinsa suostutaan. On se prkl.


    • > Islamilaisista maista tulevat

      Miten määrittelet islamilaisen maan? Pitääkö olla valtionuskonto, valtauskonto vai riittääkö että on iso vähemmistö tai islamilaisuutta hyvin toteuttava valtio?

      > 1. Ovat yliedustettuina rikostilastoissa varsinkin raiskauksissa.

      Verrattuna mihin? Suomalaisiin samassa demografiassa? Muihin maahanmuuttajiin samassa demografiassa? Muihin maahanmuuttajiin vastaavista oloista?

      > 2. Lisääntyvät holtittomasti.

      Ei pidä.

      > 3. Työllistyvät todella huonosti.

      "Todella huonosti" on jännä termi. Sanottakoon, että luultavasti työllistyvät liian huonosti,

      > 4. Integroituvat huonosti länsimaiseen yhteiskuntaan, kuten suomeen.

      Liian huonosti, varmastikin.

      > 4. Elävät yliedustetusti tulonsiirroilla, jopa koko elinkaarensa ajan

      Taas se yliedustettuus? Verrattuna mihin?

      > 5. Elävät omassa yhteisössään (rinnakkaisyhteiskunnassa) sarian
      > lakien mukaisesti.

      Tämä ei pidä paikkaansa.

      > Enkä väitä että 100% muslimeista suomessa tekee näin.

      No kerro sitten se prosenttiluku. Joo, varmaan 1% elää sharian mukaisesti ja joku prosenttiosuus on yliedustettu ties missä tilastoissa, vaikka miten katsoisi, mutta eivät tilastot ihan sillä tavalla toimi.

      • Anonyymi

        Eli mikään aloituksessa ei pidä paikkaansa


      • Anonyymi

        Esimerkiksi Britanniassa yli 40% muslimeista elää sharia-lain mukaisesti. Lisäksi esim. Lontoon finanssialan yrityksistä valtaosa on julkistanut sharia-myönteisyytensä.

        PS: mikset voi antaa suoria vastauksia, vaan hyökkäät, arvostelet ja kritisoit kysyjää ja kysymyksiä. Jos kysymys on mielestäsi virheellinen, oikaise se. Miksi panttaat, vaikka käyttäydyt, niin kuin sulla olisi tietoja ja kykyä siihen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkiksi Britanniassa yli 40% muslimeista elää sharia-lain mukaisesti. Lisäksi esim. Lontoon finanssialan yrityksistä valtaosa on julkistanut sharia-myönteisyytensä.

        PS: mikset voi antaa suoria vastauksia, vaan hyökkäät, arvostelet ja kritisoit kysyjää ja kysymyksiä. Jos kysymys on mielestäsi virheellinen, oikaise se. Miksi panttaat, vaikka käyttäydyt, niin kuin sulla olisi tietoja ja kykyä siihen?

        kysymys tai väite*


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kysymys tai väite*

        Haistan korruption.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli mikään aloituksessa ei pidä paikkaansa

        Vaikea sanoa. Oli niin epämääräisiä väitteitä, että luultavasti mentiin vain tällä klassisella "näin nämä koetaan" -linjalla.

        Minä tiedän miten tuo menee. Esitetään väite, kun se kumotaan, kerrotaan, että kyseistä väitettä ei esitetty, vaan vähän erilainen. Kun se kumotaan, esitettiinkin kolmas väite, ... Maalitolppien siirtely on aika paha argumentointivirhe, muttei sellainen, johon törmääminen Suoli24:llä olisi jotenkin yllättävää.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkiksi Britanniassa yli 40% muslimeista elää sharia-lain mukaisesti. Lisäksi esim. Lontoon finanssialan yrityksistä valtaosa on julkistanut sharia-myönteisyytensä.

        PS: mikset voi antaa suoria vastauksia, vaan hyökkäät, arvostelet ja kritisoit kysyjää ja kysymyksiä. Jos kysymys on mielestäsi virheellinen, oikaise se. Miksi panttaat, vaikka käyttäydyt, niin kuin sulla olisi tietoja ja kykyä siihen?

        Suoriin kysymyksiin tulee suorat vastaukset. Tällaisiin kysymyksiin niitä on kovin vaikea antaa, ellei halua lähteä populistisesti valehtelemaan...

        Otetaan vaikkapa esimerkkisi Briteistä. En tiedä pitääkö tuo 40% paikkaansa, epäilen ettei, mutta se on sivuseikka. Tuo ensinnäkin ei ollut se mitä aloittaja kysyi (olennaista oli tuo rinnakkaisyhteiskunta).

        Toisekseen, tuo oli siinä mielessä kiva esimerkki, että 40% osoittaa aloittajan väitteen olevan väärä. Tuohan tarkoittaisi, että 60% ei elä sharian mukaisesti. Oletettavasti siinä rinnakkaisyhteiskunnassa elää sitten luokkaa 1-2 prossaa muslimeista. Tai sitten ei.


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        Suoriin kysymyksiin tulee suorat vastaukset. Tällaisiin kysymyksiin niitä on kovin vaikea antaa, ellei halua lähteä populistisesti valehtelemaan...

        Otetaan vaikkapa esimerkkisi Briteistä. En tiedä pitääkö tuo 40% paikkaansa, epäilen ettei, mutta se on sivuseikka. Tuo ensinnäkin ei ollut se mitä aloittaja kysyi (olennaista oli tuo rinnakkaisyhteiskunta).

        Toisekseen, tuo oli siinä mielessä kiva esimerkki, että 40% osoittaa aloittajan väitteen olevan väärä. Tuohan tarkoittaisi, että 60% ei elä sharian mukaisesti. Oletettavasti siinä rinnakkaisyhteiskunnassa elää sitten luokkaa 1-2 prossaa muslimeista. Tai sitten ei.

        Niin tai ettei sarian mukaisia rinnakkaisyhteiskuntia ole ollenkaa ja tanskalainen dokumentti oli äärioikeistolaista propagandaa rauhanuskonto Islamia ja sen kulttuureita vastaan...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Esimerkiksi Britanniassa yli 40% muslimeista elää sharia-lain mukaisesti. Lisäksi esim. Lontoon finanssialan yrityksistä valtaosa on julkistanut sharia-myönteisyytensä.

        PS: mikset voi antaa suoria vastauksia, vaan hyökkäät, arvostelet ja kritisoit kysyjää ja kysymyksiä. Jos kysymys on mielestäsi virheellinen, oikaise se. Miksi panttaat, vaikka käyttäydyt, niin kuin sulla olisi tietoja ja kykyä siihen?

        Kirjoitit:
        "Esimerkiksi Britanniassa yli 40% muslimeista elää sharia-lain mukaisesti."
        -------------------------------------

        Kerroppa miten he elää sen sharian kanssa?
        Kun sharaiata puhut, olisi sinun silloin tiedettävä millä tavalla he elää???
        Jään odottamaan vastaustasi, mutta ei ole sanottu, että vastaan sinulle uudelleen sillä en seuraile enää avauksia täällä ja olen täällä aika harvoin nykyään, sillä iklimaatti, ilmapiiri täällä on erittäin huono.

        Kehtaatte esim. tehdä avauksia meistä kolmesta jotka olemme ihmisystäviä.
        Ja kun emme vastaile huutoonne, niin kyselette kuitenkin , että missä olemme.
        Miksi me vastaisimme vihamielisille, vastauksemme ei kuitenkaan miellytä teitä ja alatte haukkua kun ette osaa keskustella aiheista, asiasta, alatte keskustelemaan kirjoittajista, sellainen ei ole sivistyneisyyttä.

        Minunkin elämässäni on paljon shariaa ;) mutta ette vaan osaa selittää millä tavalla esim. minä elän osittain sharian mukaisesti????
        Sharia käsittää monia eri asioita, henkisiä sellaisiam miten on hyvä elää ja niin edelleen.


      • seijaah kirjoitti:

        Kirjoitit:
        "Esimerkiksi Britanniassa yli 40% muslimeista elää sharia-lain mukaisesti."
        -------------------------------------

        Kerroppa miten he elää sen sharian kanssa?
        Kun sharaiata puhut, olisi sinun silloin tiedettävä millä tavalla he elää???
        Jään odottamaan vastaustasi, mutta ei ole sanottu, että vastaan sinulle uudelleen sillä en seuraile enää avauksia täällä ja olen täällä aika harvoin nykyään, sillä iklimaatti, ilmapiiri täällä on erittäin huono.

        Kehtaatte esim. tehdä avauksia meistä kolmesta jotka olemme ihmisystäviä.
        Ja kun emme vastaile huutoonne, niin kyselette kuitenkin , että missä olemme.
        Miksi me vastaisimme vihamielisille, vastauksemme ei kuitenkaan miellytä teitä ja alatte haukkua kun ette osaa keskustella aiheista, asiasta, alatte keskustelemaan kirjoittajista, sellainen ei ole sivistyneisyyttä.

        Minunkin elämässäni on paljon shariaa ;) mutta ette vaan osaa selittää millä tavalla esim. minä elän osittain sharian mukaisesti????
        Sharia käsittää monia eri asioita, henkisiä sellaisiam miten on hyvä elää ja niin edelleen.

        Jatkoa edelliseen.
        Lisään vielä sen, että jokaisella uskovaisella muslimilla on omat ajatukset siitä millä tavalla hän noudattaa shariaa elämässään, jotkut enemmän ja toiset vähemmän, sehän on kysymys kuinka uskoo .
        Länsimaalaiset ja etenkin eräät suoliston pojista mainitsee sharian mutta eivät tiedä mitä se merkitsee uskovaisille muslimeille, jokaiselle yksilölle erikseen.
        Sharia on etupäässä henkistä elämää ja elämän korottamista paremmaksi, rukoilemalla ja olemalla hyvä ihminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli mikään aloituksessa ei pidä paikkaansa

        Joku pitää paikkansa kun mamujen takia syntyi ja ponkaisi ihan uusi puoluekin kartalle. Ja ihan näppituntumalla ja arkijärjellä. Katso sanakirjasta mitä tarkoittaa näppituntuma, yleensä oikeaan osuvaa ennakoivaa arvausta.


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        Vaikea sanoa. Oli niin epämääräisiä väitteitä, että luultavasti mentiin vain tällä klassisella "näin nämä koetaan" -linjalla.

        Minä tiedän miten tuo menee. Esitetään väite, kun se kumotaan, kerrotaan, että kyseistä väitettä ei esitetty, vaan vähän erilainen. Kun se kumotaan, esitettiinkin kolmas väite, ... Maalitolppien siirtely on aika paha argumentointivirhe, muttei sellainen, johon törmääminen Suoli24:llä olisi jotenkin yllättävää.

        Suvakkikielen vääntämistä. Suvakkien maalitolppa oli ensin hyvin koulutetut työntekijät ja kulttuurin rikastuminen, joka selitettiin positiiviseksi kanssakäymiseksi. Vaan nyt maali onkin työttömyydessä, lukutaidottomuudessa ja ankaran sisäänpäin lämpiävässä nationalis-uskonnollisessa yhteisössä, joka kahlitsee nimenomaan toista sukupuolta eikä tahdo mitään vaikutteita ihmisarvoista, tai valloitetun maan tavoista. Väitteet on väitteitä mutta silmät ja korvat on kaikilla.


      • Anonyymi
        seijaah kirjoitti:

        Kirjoitit:
        "Esimerkiksi Britanniassa yli 40% muslimeista elää sharia-lain mukaisesti."
        -------------------------------------

        Kerroppa miten he elää sen sharian kanssa?
        Kun sharaiata puhut, olisi sinun silloin tiedettävä millä tavalla he elää???
        Jään odottamaan vastaustasi, mutta ei ole sanottu, että vastaan sinulle uudelleen sillä en seuraile enää avauksia täällä ja olen täällä aika harvoin nykyään, sillä iklimaatti, ilmapiiri täällä on erittäin huono.

        Kehtaatte esim. tehdä avauksia meistä kolmesta jotka olemme ihmisystäviä.
        Ja kun emme vastaile huutoonne, niin kyselette kuitenkin , että missä olemme.
        Miksi me vastaisimme vihamielisille, vastauksemme ei kuitenkaan miellytä teitä ja alatte haukkua kun ette osaa keskustella aiheista, asiasta, alatte keskustelemaan kirjoittajista, sellainen ei ole sivistyneisyyttä.

        Minunkin elämässäni on paljon shariaa ;) mutta ette vaan osaa selittää millä tavalla esim. minä elän osittain sharian mukaisesti????
        Sharia käsittää monia eri asioita, henkisiä sellaisiam miten on hyvä elää ja niin edelleen.

        Hyvän elämän arvoja on vaikka peruslutterilaisilla, miksikä ei ne kelpaa? Lutherilaiset ja vaikka ateistit ovat ihmisystävyydessään ihan toisella tasolla kuin muslimit.
        Vai kuinka moni hakee turvaa muslimimaista? Tänne tungette. Henkilökohtainen shariaelämäsi ei kiinnosta, vaan se että shariaan ajetaan sellaisiakin jotka eivät sitä tahdo. Siis uskonnonvapauden, ja tässä merkiten myös oikeuden saannin riistämistä. Ja niin edelleen.


      • Anonyymi
        seijaah kirjoitti:

        Jatkoa edelliseen.
        Lisään vielä sen, että jokaisella uskovaisella muslimilla on omat ajatukset siitä millä tavalla hän noudattaa shariaa elämässään, jotkut enemmän ja toiset vähemmän, sehän on kysymys kuinka uskoo .
        Länsimaalaiset ja etenkin eräät suoliston pojista mainitsee sharian mutta eivät tiedä mitä se merkitsee uskovaisille muslimeille, jokaiselle yksilölle erikseen.
        Sharia on etupäässä henkistä elämää ja elämän korottamista paremmaksi, rukoilemalla ja olemalla hyvä ihminen.

        Sopisi kyllä yrittää sitä opiskelua ja ahkeraa työntekoakin. Olisi edes jotain kunnioitettavaa. Vai onko islamin henkinen elämä sitä että menee ja heittäytyy pyllistelemään sossun tuella, yömässäillen ja lapsia tehden?


    • Anonyymi

      Jos kysyt islamia, lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia koskevia "vääriä" kysymyksiä ympäristössä, jossa on mukasuvaitsevaisuus, sekä äärivasemmistolaisuus edustettuna, joudut lähes automaattisesti "väärään" asemaan, etkä tule saamaan koskaan täysin suoria ja rehellisiä vastauksia. Näissä merkeissä astuu esiin egosentrinen vinoutuneisuus, joka tuhoaa keskustelun tason, "koska rasismi... natsismi...". Tämän ilmiön huomaat esim. MG;n käytöksestä. Hänen muovinen roolinsa on häiriköidä matu-aiheisia keskusteluita. MG on äärivasemmistolainen kaappistalinisti (vai onko hän jo ulostunut?), joita kasvatetaan mm. Varisverkoston vihahautomossa.

      • Anonyymi

        Totta, suomessa Stalinismi ja Jihadismi ovar salonkikelpoisia, mutta ei Kansallissosialismi. Kansallissosialismi on rikollista ja tuomittavaa, niinkuin pitääkinmutta Kommunismi ja Islamismi ovat hyväksyttäviä....käyköhän kala koukkuun, mitä veikkaat...


    • Anonyymi

      Moktar: myönnät että nuoret miehet syyllistyvät eniten rikoksiin, alaikäiset eikä vanhukset tee yleisesti rikoksia.
      Miksi sitten ei voitu ottaa vain alaikäisiä ja vanhuksia? Eikö se olisi ollut kaikkein järkevintä?
      Itse olen koko ajan vuodesta 2015 ollut sitä mieltä, että Suomen olisi pitänyt heti keskittää otettavat henkilöt naisiin, lapsiin, vanhuksiin ja vammaisiin.
      Meillä olisi ollut hyvät mahdollisuudet ja taidot esim vammaisten hoitoon ja kuntouttamiseen.
      Mutta ei, kun piti vaan päästää ne nuoret miehet, että saadaan aikaan tappelua kansalaisten keskuuteen. Ihan sen takiako niin toimittiin, eikä ollenkaan humanitäärisesti.

      • Anonyymi

        Eihän sitä Impivaaralaista lintukodon yhteiskuntarauhaa muuten saada pilattua...


    • Anonyymi

      Miksi viime aikojen kaikki terrorityöt ovat äärioikeiston tekemiä?
      Saksa, Kuopio, latvialainen jne.

      • Anonyymi

        Eköhän Allaah akbar iskut ole vielä satanolla johdossa...


      • Anonyymi

        Kai niillä kantiksilla on mennyt kuppinurin saksan Islamoimiseen..... saa nähdä mitä seuraa kun Mutti seuraavan kerran julistaa saksan kalifaatiksi.


      • Anonyymi

        Onko Kuopiossa tehty terroristiteko....


    • Anonyymi

      Eihän tolla iskulla pääse edes 2000 luvun top10 länsi-euroopassa....

    • Anonyymi

      On turha puhua ääri-islamisteista, kun sen uskonnon perusaatteena on koko maailman tekeminen muhamettilaiseksi joko suostuttelemalla, manipuloimalla tai väkipakolla, tai alistaminen islamilaisten vallan alle. He katsovat Kelan rahaa 'veroksi', jonka 'vääräuskoisen' on maksettava heille. Se uskonto on juutalaisvastainen, koska heidän oppikirjansa mukaan heidän mahdinsa (eli kristittyjen antikristus) ei voi tulla ennen kuin juutalaisista viimeinenkin on poissa. On selvää, että tulevassa maailmanuskonnossa valtaa pitää yhdistynyt katolinen ja islamilainen uskonto. Eli päänkatkojat ja inkvisitio yhdessä juutalaisia ja kristittyjä vastaan. Onneksi lopun aika kestää vain seitsemän vuotta. Ja onneksi uudestisyntyneet kristityt (ja luultavasti pikkuvauvat) temmataan ylös ennen vaivan ajan alkua. Jospa Jeesus tulisi jo tänään. Oletteko muuten huomanneet, että niissä maissa, joissa kristittyjä eniten vainotaan, on nyt valtava ongelma heinäsirkkavitsauksen kanssa. Jumala ei anna itseään pilkata.

      • Anonyymi

        Juuri näin! Imaamien opetusten mukaan jokainen maailmaan syntyvä lapsi on muslimi. Tavalla tai toisella pitää islamista poikenneet palauttaa ruotuun.

        Muistuttaa pelottavan paljon kahden viiksimiehen visiota. Toinen pyrki sosialistiseen maailmanvalloitukseen, toinen kansallissosialistiseen maailmanvalloitukseen. Näistä käytetään inhottavia nimityksiä, kommunisti ja natsi. Kolmas inhokki on siis islam. Varokaa näitä kaikkia!


      • Anonyymi

        Ei voi muuta kuin yhtyä toiveeseesi, niin kurja tapakristitty kuin olenkin.


    • Anonyymi

      Afrikassa kristittyjä vastaan tehdyt terroriteot eivät liiemmin kiinnosta silakoita.
      Niitähän riittää myös.

      • Anonyymi

        Eikös se ollut Holkeri, joka muinoin kehotti köyhää kansaa syömään silakoita?


    • Anonyymi

      eiköhän islamistit kosta länsivaltojen ja venäjän tekoja täällä suomessakin

      hysssssss

      eli siis rajat kiinni

      vai mitä moktarseijaah?

      • Anonyymi

        Islamistit pyrkivät alistamaan vääräuskoiset ja uskonnottomat alempiarvoiset, ei siinnä mitään sen kummempaa ole ja kuten Mutti sanoi kaikki teot Islamia kohtaa ovat rasistisia ja saksa on Islamilainen valtio.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Islamistit pyrkivät alistamaan vääräuskoiset ja uskonnottomat alempiarvoiset, ei siinnä mitään sen kummempaa ole ja kuten Mutti sanoi kaikki teot Islamia kohtaa ovat rasistisia ja saksa on Islamilainen valtio.

        Äläpä nyt viitsi valehdella, iso mies. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Äläpä nyt viitsi valehdella, iso mies. ;)

        Taas lähti vastaus mutta ei ylitä uutiskynnystä täällä. Kun vai islmisteilla täällä on oikeus kärjistää viestejään...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Taas lähti vastaus mutta ei ylitä uutiskynnystä täällä. Kun vai islmisteilla täällä on oikeus kärjistää viestejään...

        Höpö höpö taas. ;)


      • Mitähän sinä nyt horiset ja mihin tämä nyt mahtaisi liittyä? ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Äläpä nyt viitsi valehdella, iso mies. ;)

        Älä sinä väitä totta valheeksi! Tuo luokittelu on eräs islamin perusaatteista kuten hyvin tiedät. Kuten myös vääräuskoisille ( pakanoille ) valehtelu.
        Muslimien ylivertaine asema oli eräs leviämisen perustekijöistä lakijärjestelmän syntymisen jälkeen.
        Onhan toki miellyttävää olla vääräuskoisten herrana.


    • Anonyymi

      Ei Islamia suomeen Ei Islamia minnekkään....

      • Anonyymi

        Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?

        No ei todellakaan kuulu Islam mihinkään länsi-eurooppalaiseen sivistyneeseen, demokraattiseen, tasa- arvoiseen valtioon... Niillä on ihan omat kalifaattinsa ja klaanipäällikkönsä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?

        Ei kuulu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei todellakaan kuulu Islam mihinkään länsi-eurooppalaiseen sivistyneeseen, demokraattiseen, tasa- arvoiseen valtioon... Niillä on ihan omat kalifaattinsa ja klaanipäällikkönsä...

        Suvakit ovat joko nuorempaa sukupolvea jonka maailmankatsomus on väritetty yksiulotteiseksi, ei ole hankkinut laajempaa yleistietämystä, ja joka toimii joukkoistamalla. Kommunismi, kehitysmaalaisuus ja vieraat uskonnot ovat vain eksoottisia ja ilman muuta väärin ymmärrettyjä, sorrettuja joten niitä pitää nostaa ja kannattaa. Vanhempi sukupolvi tiesi ettei niissä ole mitään väärin ymmärrettyä jota pitäisi hyvittää.


    • Anonyymi

      Esität juuri saman stoorin kuin meille 400.000 Ruotsiin muuttaneelle suomimatulle esitettiin Ruotsissa 1970-luvulla. Mitään uutta ei siinä ole. 1. Olimme yliedustettuina, varsinkin raiskauksissa. 2. Lisäännyimme holtittomasti. 3. Työllistyimme hyvin, kun Ruotsi tarjosi meille valmiita työpaikkoja. 4. Integroiduimme huonosti ruotsalaiseen yhteiskuntaan. 5. Meistä suuri osa eli tulonsiirroilla. 6. Radikalisoiduimme, no pikemminkin sopeuduimme. 7. Elimme ja elämme omissa yhteisöissämme. Enkä väitä että 100% suomalaisista tekee näin.

      • Anonyymi

        Mutta olikos näille puheille sillä tavoin vakavasti otettavaa todellisuuspohjaa? Siihen aikaan oli asenteet muutenkin tiukempia, tai varovaisempia muutoksiin, joten se yksi häröilijä oli pian kaikki suomalaiset. Ruotsivallan tykinruokana suomalaisia oli totuttu ajattelemaan. Raiskauksissa ei varmasti suomalainen ole ollut yliedustettuna, eikä holtittomassa lisääntymisessäkään. Jos oli, niin sekin asia on korjattu. Tulonsiirtoja tuskin edes oli tuolloin, töihin mentiin alusta alkaen. Eikä mitään sopeutumispalvelujakaan tunnettu, suomalainen ei tupannut jos ei tykätty. Ei vaan kannata verrata työperäistä maahanmuuttoa etenkään petosperusteiseen maahanmuuttoon.


      • Anonyymi

        Suomalaiset eivät panneet Ruotsia sekaisin olivat miten olivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset eivät panneet Ruotsia sekaisin olivat miten olivat.

        Suomalaiset eivät menneet ruotsiin luomaan omaa kalifaattiaan vaan töihin...


      • Anonyymi

        1. En tuntenut yhtään raiskaajaa enkä kuullut yhdestäkään tapauksesta!
        2. Holtiton lisääntyminen? Ei vaadi edes kommentointia!
        3. Tosi on. Oli todella helppo vaihtaa työpaikkaa halutessaan. Ruotsi haki työntekijöitä Suomesta. Minä sain kaverini kanssa matkaliterat koikaupungin työkkäristä. Junalla Helsingin kautta Turkuun ja kansipaikalla Tukholmaan. Tukholmasta litteralla työpaikkakunnalle.
        4. Valtaosa integroitui vaivatta!
        5. Tulonsiirroilla? Älä höpäjä" En tiedä yhtään tapasta 3 -vuotisen elelyni ajalta. Sairaspäivärahat? Oli 3 karenssipäivää ja sen jälkeen korvaus / päivä oli noin 2,5:n tunnin nettopalkka. Siis koko päivältä!
        6. Radikalisoituminen? Mitähän tarkoitat?
        7. Alkuun osa eli suomalaisille tarkoitetuissa poikamiesparakeissa. Perheelliset saivat kaupungilta vuokra-asunnon. Minulle oli ruotsalainen kämppäkaveri ja yhdessä vaiheessa asuin ruotsalaisperheen rivarin yhdessä huoneessa.

        Väitän edustavani tyypillistä Ruotsiin töihin kutsuttua poikamiestä.

        Ps.Maksuton hyysäys loppui ensimmäiseen yöhön ruotsalaisen ok:n oh:n sohvalla. Sen jälkeen maksoin itse KAIKEN!

        Toivon todella, että hengentuotteesi on silkkaa provokatiota mutta joku kaheli saattaa ottaa tuon todestakin jos se vahvistaa uskojan vääristynyttä kuvaa asiasta.

        Nimimerkki: Töissä Sölvesborgissa ja Södertäljessä 1964 - 67.


      • Anonyymi

        Mutta jäikö näistä väitteistä vedenpitäviä tilastoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset eivät panneet Ruotsia sekaisin olivat miten olivat.

        Hauska ajatella jos olisimme toimineet kuin matut. Ensin saunat suurtorille ja joka paikkaan. Kantelekonsertit ja tanhut parhaimpiin puistoihin, muilta pääsy kielletty. Ilmoittauduttu sossuun, ei opiskelupaikoille. Kutsuttu myös koko suku paikalle. Naiset kaulin kourassa pomottamaan paikallisia miehiä. Ryyppyjuhlinta asemilla ja kaduilla mistään välittämättä. Eikä ruåttalaisilla mitään mahista sanoa vastaan. Miksi ei rasismia oltu keksitty arkikäyttöön vielä?


    • Anonyymi

      Ilmeisesti aloituksessa kai pitää paikkansa koska tänne ei voi enää kommentoida mitään...

      • Anonyymi

        Ja artisti maksaa jee jee....


    • Kovin sitä taas syytellään syytöntä ja lyödään leimakirveellä täysin sivullista.

      Vanha osaa kirjoittaa. ;)

      • Anonyymi

        Ketä nyt on lyöty leimakirveellä... Kukaanhan ei tiedä kuka näitä viestejä täällä poistelee...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ketä nyt on lyöty leimakirveellä... Kukaanhan ei tiedä kuka näitä viestejä täällä poistelee...

        "Kukaanhan ei tiedä kuka näitä viestejä täällä poistelee..."
        Olisikohan tuo palstan admin asialla ellei peräti se täysautomaattinen vahtikoira?

        Niin tai näin - vanha osaa edelleenkin kirjoittaa. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Kukaanhan ei tiedä kuka näitä viestejä täällä poistelee..."
        Olisikohan tuo palstan admin asialla ellei peräti se täysautomaattinen vahtikoira?

        Niin tai näin - vanha osaa edelleenkin kirjoittaa. ;)

        Kiitos toistamiseen kehuista, poju. Eiköhän tuo jo riitä. Etten vallan ylpisty kehuistasi.
        Terveiset. Se Vanha


    • Anonyymi

      "Niin tai näin - vanha osaa edelleenkin kirjoittaa. ;)"

      Tämä huomioon ottaen se "vanha" ei tee sitä sinun nimimerkilläsi varustettuna.
      Sen jokainen ajatteleva ihminen osaa todeta faktana.
      Joillakin kirjoittajilla on outo pakkomielle toistuvasti korostaa olemattomia taitojaan.
      Ei se siitä miksikään muutu, säälittävää sinänsä.

      • Anonyymi

        Niin osaan. Voimmekin yhdessä todeta sen faktan. Pyri samaan.
        Näin tuumii Se Vanha lukiessaan pojun kommentointia.


    • Anonyymi

      eikö mitenkään voi tutkia onko sama henkilö monen nim.takana

      vai onko se sallittua muutenkin?

      eli hankkimaan 10 prepaidia?

      • Miksi sinä, poikakulta, haluaisit hankkia ne 10 prepaidia?
        Minullekin riittää yksi, omalla nimelläni oleva liittymä. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Miksi sinä, poikakulta, haluaisit hankkia ne 10 prepaidia?
        Minullekin riittää yksi, omalla nimelläni oleva liittymä. ;)

        Eipä kullitella, setämies.


      • Anonyymi

        Minusta on alkanut tuntua että nimimerkillä "Anonyymi" esiintyy jopa kaksi henkilöä.


      • Anonyymi

        Trollin kirjoituksiin tallentuu usein omat elämänkokemukset. Sun kirjoitustes perusteella elämäsi on varsin järkyttävää. Miten voit? Siis oikeasti. (älä sano, että hyvin, koska se ei pidä paikkaansa)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Trollin kirjoituksiin tallentuu usein omat elämänkokemukset. Sun kirjoitustes perusteella elämäsi on varsin järkyttävää. Miten voit? Siis oikeasti. (älä sano, että hyvin, koska se ei pidä paikkaansa)

        "Trollin kirjoituksiin tallentuu usein omat elämänkokemukset."
        On totta, että monen suuren kirjailijan kirjoituksissa voi heijastella hänen oma eletty ja koettu elämänsä. Ernst Hemingway oli tyypillinen oman elämänsä seikkailuja kuvittanut kirjoittaja.

        Valtaosa maailmankirjallisuudesta on kuitenkin fiktiivisiä teoksia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kirjailija olisi tehnyt pohjatyötä ja tutkinut aihettaan. Mika Waltari tuskin eli muinaisessa Egyptissä, vaikka hän aiheesta asiantuntevasti kirjoitti. Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin; me näemme tarkkanäköisesti yhteiskunnan kipupisteet ja elämän julmuuden sekä käsittelemme niitä tuotannossamme lempein ottein. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Trollin kirjoituksiin tallentuu usein omat elämänkokemukset."
        On totta, että monen suuren kirjailijan kirjoituksissa voi heijastella hänen oma eletty ja koettu elämänsä. Ernst Hemingway oli tyypillinen oman elämänsä seikkailuja kuvittanut kirjoittaja.

        Valtaosa maailmankirjallisuudesta on kuitenkin fiktiivisiä teoksia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kirjailija olisi tehnyt pohjatyötä ja tutkinut aihettaan. Mika Waltari tuskin eli muinaisessa Egyptissä, vaikka hän aiheesta asiantuntevasti kirjoitti. Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin; me näemme tarkkanäköisesti yhteiskunnan kipupisteet ja elämän julmuuden sekä käsittelemme niitä tuotannossamme lempein ottein. ;)

        On suuruudenhulluus pahaksi päässyt äijällä.
        Vai että Waltari tai Tolstoi?


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Trollin kirjoituksiin tallentuu usein omat elämänkokemukset."
        On totta, että monen suuren kirjailijan kirjoituksissa voi heijastella hänen oma eletty ja koettu elämänsä. Ernst Hemingway oli tyypillinen oman elämänsä seikkailuja kuvittanut kirjoittaja.

        Valtaosa maailmankirjallisuudesta on kuitenkin fiktiivisiä teoksia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kirjailija olisi tehnyt pohjatyötä ja tutkinut aihettaan. Mika Waltari tuskin eli muinaisessa Egyptissä, vaikka hän aiheesta asiantuntevasti kirjoitti. Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin; me näemme tarkkanäköisesti yhteiskunnan kipupisteet ja elämän julmuuden sekä käsittelemme niitä tuotannossamme lempein ottein. ;)

        Ei normaali ajatteleva ihminen löydä mitään yhtymäkohtia tuon kirjoittajan teksteistä Waltariin tai Tolstoihin.
        Vai mitä mieltä muut ovat asiasta?
        Tämähän on vain minun mielipiteeni, silti uskon olevani oikeassa.
        Eri miehet ne kirjailijoita ovat kuin palstalla narsistisuuttaan öykkäröivät vanhat ukot.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Trollin kirjoituksiin tallentuu usein omat elämänkokemukset."
        On totta, että monen suuren kirjailijan kirjoituksissa voi heijastella hänen oma eletty ja koettu elämänsä. Ernst Hemingway oli tyypillinen oman elämänsä seikkailuja kuvittanut kirjoittaja.

        Valtaosa maailmankirjallisuudesta on kuitenkin fiktiivisiä teoksia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kirjailija olisi tehnyt pohjatyötä ja tutkinut aihettaan. Mika Waltari tuskin eli muinaisessa Egyptissä, vaikka hän aiheesta asiantuntevasti kirjoitti. Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin; me näemme tarkkanäköisesti yhteiskunnan kipupisteet ja elämän julmuuden sekä käsittelemme niitä tuotannossamme lempein ottein. ;)

        Ei heidän aikanaan ollutkaan nykyisiä kipupisteitä. Mainituilla saattoi olla suurimmat pisteet omien korvien välissä. Etääntyneenä voi antaa lempeän viihteellisen käsittelyn. Islamistako mg ja seija ovat muuten löytäneet itselleen yhteisön, jossa voi nauraa yhdessä vaikka julmuudelle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei normaali ajatteleva ihminen löydä mitään yhtymäkohtia tuon kirjoittajan teksteistä Waltariin tai Tolstoihin.
        Vai mitä mieltä muut ovat asiasta?
        Tämähän on vain minun mielipiteeni, silti uskon olevani oikeassa.
        Eri miehet ne kirjailijoita ovat kuin palstalla narsistisuuttaan öykkäröivät vanhat ukot.

        Tietenkin "Moktar" itsekin tietää, ettei ole Waltariin tms. verrattavissa, mutta hän haluaa muiden uskovan, että hän itse uskoo siihen ja yrittää sokeroida sitä ylimielisellä käytöksellään. Trolli käyttää valtavasti luovuutta ja energiaa sellaisten nettiroolien, sanaleikkien, kielikuvien, rinnastusten yms. muotoiluun, joilla uskoo olevan mahdollisimman ärsyttävä vaikutus. Ja jokainen vastaus, jossa vähääkään näkyy ärsyyntyminen, sekä laajempi selittely, joilla tosissaan yritetään osoittaa trollin olevan väärässä, sekä saaminen ihmiset käyttämään aikaansa hänelle vastaamiseen, on trollille polttoainetta, joka kiihottaa häntä jatkamaan, koska hän kokee olevansa siinä hyvä. Moni trolli on persoonaltaan häiriintynyt, ja mitä enemmän luovuutta ja kirjoituslahjoja, sitä paremmin hän saa muut kommentoijat tarttumaan täkyihinsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietenkin "Moktar" itsekin tietää, ettei ole Waltariin tms. verrattavissa, mutta hän haluaa muiden uskovan, että hän itse uskoo siihen ja yrittää sokeroida sitä ylimielisellä käytöksellään. Trolli käyttää valtavasti luovuutta ja energiaa sellaisten nettiroolien, sanaleikkien, kielikuvien, rinnastusten yms. muotoiluun, joilla uskoo olevan mahdollisimman ärsyttävä vaikutus. Ja jokainen vastaus, jossa vähääkään näkyy ärsyyntyminen, sekä laajempi selittely, joilla tosissaan yritetään osoittaa trollin olevan väärässä, sekä saaminen ihmiset käyttämään aikaansa hänelle vastaamiseen, on trollille polttoainetta, joka kiihottaa häntä jatkamaan, koska hän kokee olevansa siinä hyvä. Moni trolli on persoonaltaan häiriintynyt, ja mitä enemmän luovuutta ja kirjoituslahjoja, sitä paremmin hän saa muut kommentoijat tarttumaan täkyihinsä.

        Tuota faktaa kannattaa jokaisen pohtia ja ottaa siitä opikseen. Harvoin täällä asiallista kommentointia on, kiitos tuosta erittäin hyvin esille tuodusta aiheesta.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Trollin kirjoituksiin tallentuu usein omat elämänkokemukset."
        On totta, että monen suuren kirjailijan kirjoituksissa voi heijastella hänen oma eletty ja koettu elämänsä. Ernst Hemingway oli tyypillinen oman elämänsä seikkailuja kuvittanut kirjoittaja.

        Valtaosa maailmankirjallisuudesta on kuitenkin fiktiivisiä teoksia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kirjailija olisi tehnyt pohjatyötä ja tutkinut aihettaan. Mika Waltari tuskin eli muinaisessa Egyptissä, vaikka hän aiheesta asiantuntevasti kirjoitti. Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin; me näemme tarkkanäköisesti yhteiskunnan kipupisteet ja elämän julmuuden sekä käsittelemme niitä tuotannossamme lempein ottein. ;)

        Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin




        Supernarsisti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietenkin "Moktar" itsekin tietää, ettei ole Waltariin tms. verrattavissa, mutta hän haluaa muiden uskovan, että hän itse uskoo siihen ja yrittää sokeroida sitä ylimielisellä käytöksellään. Trolli käyttää valtavasti luovuutta ja energiaa sellaisten nettiroolien, sanaleikkien, kielikuvien, rinnastusten yms. muotoiluun, joilla uskoo olevan mahdollisimman ärsyttävä vaikutus. Ja jokainen vastaus, jossa vähääkään näkyy ärsyyntyminen, sekä laajempi selittely, joilla tosissaan yritetään osoittaa trollin olevan väärässä, sekä saaminen ihmiset käyttämään aikaansa hänelle vastaamiseen, on trollille polttoainetta, joka kiihottaa häntä jatkamaan, koska hän kokee olevansa siinä hyvä. Moni trolli on persoonaltaan häiriintynyt, ja mitä enemmän luovuutta ja kirjoituslahjoja, sitä paremmin hän saa muut kommentoijat tarttumaan täkyihinsä.

        Rkp- mannekiinina toiminut trolli tekeytyy näin vaalien alla demariksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin




        Supernarsisti

        Hih.


    • Anonyymi

      Ja muslimien integroituminen yhteiskuntaan on......

      • Anonyymi

        Helvetin huonosti, mutta senhän jokainen tolkunihminen jo tietääkin!


      • Anonyymi

        Mahdotonta


    • Anonyymi

      Mutta siellä oli nähty tyttöjäkin ja kohta alkaa Niinstön kujanjuoksu kun vihekommarit ja muut suvakit pääsevät vauhtiin. Jo joukossa on yksikin tyttö, siis alle 13 vuotias se riittää että Emma Kari voi sanoa että täällä on naisia ja lapsia. Mutta jokainen tolkunihminen tietää että naisia ja lapsia oli häviävän pieni osa koko joukosta, ja niin tulee olemaan jatkossakin, koska ei niillä naisilla Islamoida suomea niin nopeasti kuin nuorilla miehillä. Allaah akbar.....

    • Anonyymi

      Suurinosahan niistä toimii aloituksen mukaisesti....

    • Anonyymi

      Islam on yksinkertaisesti täyttä paskaa...

      • Anonyymi

        Joka ei integroidu ikinä mihinkään länsimaiseen demokraattiseen, tasa-arvoiseen yhteiskuntaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka ei integroidu ikinä mihinkään länsimaiseen demokraattiseen, tasa-arvoiseen yhteiskuntaan...

        Ei tietenkään integroidu koska islamin perusajatus on vallan ottaminen. Kaikkien muiden on mukauduttava islamiin kaikkialla. Eivätkä muslimit edes yritä, eivätkä halua peitellä tätä.
        Rehellistä jengiä! Tavoitteet ovat selvät.
        Hitlerin aatukin julksiti Mein Kampfissa tavoitteensa mutta eipä sitä otettu todesta kunnes aatu alkoi käytännössä toteuttamaan julistustaan.

        Veristen vaiheiden jälkeen järki ja inhimillisyys sentään voittivat.
        Saa nähdä miten käy islamin vallantavoittelun kanssa.
        Tällä hetkellä länsi näyttää hyvin avuttomalta ja itsetuhoiselta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka ei integroidu ikinä mihinkään länsimaiseen demokraattiseen, tasa-arvoiseen yhteiskuntaan...

        Ei tietenkään integroidu koska islamin perusajatus on vallan ottaminen. Kaikkien muiden on mukauduttava islamiin kaikkialla. Eivätkä muslimit edes yritä, eivätkä halua peitellä tätä.
        Rehellistä jengiä! Tavoitteet ovat selvät.
        Hitlerin aatukin julksiti Mein Kampfissa tavoitteensa mutta eipä sitä otettu todesta kunnes aatu alkoi käytännössä toteuttamaan julistustaan.

        Veristen vaiheiden jälkeen järki ja inhimillisyys sentään voittivat.
        Saa nähdä miten käy islamin vallantavoittelun kanssa.
        Tällä hetkellä länsi näyttää hyvin avuttomalta ja itsetuhoiselta!


    • Anonyymi

      Moktar.Gubta:

      "On totta, että monen suuren kirjailijan kirjoituksissa voi heijastella hänen oma eletty ja koettu elämänsä. Ernst Hemingway oli tyypillinen oman elämänsä seikkailuja kuvittanut kirjoittaja.

      Valtaosa maailmankirjallisuudesta on kuitenkin fiktiivisiä teoksia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kirjailija olisi tehnyt pohjatyötä ja tutkinut aihettaan. Mika Waltari tuskin eli muinaisessa Egyptissä, vaikka hän aiheesta asiantuntevasti kirjoitti. Itse rinnastaisin itseni Mika Waltariin tai LeoTolstoihin; me näemme tarkkanäköisesti yhteiskunnan kipupisteet ja elämän julmuuden sekä käsittelemme niitä tuotannossamme lempein ottein. ;)"

      LöLxD?!

      Egoistinen rinnastaminen itsesi johonkin arvostettavaan ja kulttuuriseen on omanlaistaan fiktiota. Suuriin ihmisiin itsensä vertaaminen tällaisella alustalla... Yhtä hyvin voisit suoraan myöntää todelliset motiivisi sellaiseen käytökseen.

      Yhteiskunnissa, ryhmissä yms. on tietenkin omia elämään normaalisti liittyviä kipupisteitään, mutta se mistä oikeasti puhut, mitä itse teet, on vain kapeakatseista ja vihamielistä takertumista maailmankuvaasi sopimattomiin mielipiteisiin, asenteisiin, faktoihin jne., sekä niiden muotoilua "kipupisteiksi", eli täkyiksi, joilla on omat alatyyliset tavoitteensa. Vaikka yritätkin haudata simppelit ja ala-arvoiset motiivisi näppärien kielikuvien ja sanaleikkien sedimentin alle, et sinä kuitenkaan pysty itseäsi ja persoonallisuuttasi kätkemään. Ihminen kirjoittaa somerooleistaan huolimatta omana itsenään, joka on karkealla kahtiajaolla joko normaali persoona tai sitten niin kuin sinä ;)

      • Anonyymi

        Montako tiedenobelia on saaneet juutalaiset, joita on n. 13 miljonaa, entäs muslimit joita on n. 1,6 miljardia?

        Juutalaiset johtaa 100-0

        Ihaile sinä vaan vaikka mitä kulttia. Fariseus!


    • Anonyymi

      https://demokraatti.fi/korjaus-ilta-sanomien-uutiseen-sisaministeri-ohisalo-ei-tyrmannyt-keskustan-valayttamia-nilkkapantoja/

      Trumpin koira

    • Anonyymi

      Ketjusta on poistettu 102 sääntöjenvastaista viestiä.

      Jokin tuossa karvahatussa on todella pahasti vinksallaan.

      • Anonyymi

        Tarkka havainto.


    • Anonyymi

      Sitähän viherkommarit ja muut suvakit ovat huulipuna-hallituksessa toteuttamassa. Kohta saadaan taas lisää taas aloituksen mukaista sakkia 175kpl ikuisenelatuksen statuksella ”kotoutumaan” tänne suomeen...

    • Anonyymi

      -Ketjusta on poistettu 109 sääntöjenvastaista viestiä.

      Oon köyhä laulaja mä vain, tunne ikävää . Mutta toisaalta naurattaakin niin pirusti. ;)

      • Anonyymi

        Nyt on poistunut jo 110 viestiä...


      • Anonyymi

        Ilmeisesti totuus sattuu kun viestit poistuu.


    • Anonyymi

      Kaikki aloituksessa pitää paikkansa, ehkä siksi viestit poistuu, ihme ettei koko viestiketju ole poistunut....

    • Anonyymi

      Eipä ole Allaah Seijaah tullut selittämään mustaa valkoiseksi. No eihän se ole edes mahdollista ja kohta saadaan 175kpl 14-17vuotiasta ankkuripoikaa...

    • Anonyymi

      Koska somalien pyhä sota loppuu ja milloin nämä lähtevät täältä rakentamaan omaa kotimaataan että pääsevät rasisteista eroon.

    • Anonyymi

      Somaleiden lapsiluku on pudonnut setsämän keskiarvosta neljään kolmessakymmenessä vuodessa. Mutta populaatio kasvaa edelleen ”turvaan” tulemisen, perheen yhdistämisen ja kiintiöpakolaisuuden kautta. Tosin fundamentalisminen suhtautuminen Islamiin ei ole muuttunut mihinkään näiden vuosikymmenien aikana.

    • Anonyymi

      113 poistettua kommenttia.
      Pimpula taas?

    • Anonyymi

      No nyt on sitten 114....

    • Anonyymi

      Nyt 115 viestiä poistettu..... ja peli jatkuu...

    • Anonyymi

      Lisää Islamia Suomeen Lisää islamia Helsinkiin!

    • Anonyymi

      Vau ei lähtenyt viesti, jeeee

    • Anonyymi

      Ja taas lähti viesti...hehhehheh.... 116 jo lähtenyt.

    • Anonyymi

      Ja taas lähti viesti 117 jo lähtenyt..... eli lisää Islamia suomeen.....

    • Anonyymi

      Katsotaan miten käy toisessa ketjussa jos laitan saman viestin sinne.

      • Anonyymi

        No lähtihän se sieltäkin...hehhehheh... ehkä tämän viestin takia....


    • Anonyymi

      No nyt lähti 118 viesti, tai en tiedä voi olla enemmänkin.

    • Anonyymi

      Lapsikaappaukset lisääntyy, syy ullatus ullatus kaksikulttuuriset avioliitot joissa mies omistaa lapset... ja mikähän oli kulttuurinrikkauksien uskonto!

    • Anonyymi

      Mitä helvettiä taas lähti viesti ja syy oli mikä? Onkohan tämä sitä vihervasemmistolaista sanan vapautta.... eli nyt on lähtenyt ainakin 120 viestitä....

      • Anonyymi

        Kirjoita asiallisesti, kirjoita vain asiaa ja vältä turhia kirosanoja


    • Anonyymi

      rasistien turvat tukkoon vaan ei se meitä muita haittaa

      • Anonyymi

        tiesitkö olevasi yksi heistä? Nyt tiedät.


    • Anonyymi

      hyvä kaikkien tietää

      suomalaisillakin on ihmisoikeudet

      Martin heinät

    • Anonyymi

      Vastaan noiden besserwissereiden puolesta lyhyesti:

      Ei pidä mikään nästä paikkaansa. Meillä on pari valtakunnallista ongelmaa maassa. 1. persut 2. lieksalaiset vähäpojat.

      • Anonyymi

        Ne on niitä matujen ongelmia.


    • Anonyymi

      Kaikki aloituksessa pitää paikkansa.

    • Anonyymi

      huomenta

    • Anonyymi

      4000 irakilaista oottaa lähtöpassia....

    • Anonyymi

      taistellaan suomen puolesta

      sipilän keskusta on jo rampa ankka

    • Kovinpa vanhaa soosia pitää taas lämmittää.

      Eiköhän naureta. ;)

    • Anonyymi

      Edelleen kaikki aloituksessa pitää paikkansa....valitettavasti.

      • Niin tai näin - soppa on kovin vanhaa. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Niin tai näin - soppa on kovin vanhaa. ;)

        Eivätpä ole kovin innolla lähdössä kotimaataan uudelleenrakentamaan. Miksi ei, kun täällä on rasismia, ruoka on huonoa ja ilmasto epäedullinen ?


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Niin tai näin - soppa on kovin vanhaa. ;)

        Niin tai näin, ei Islamin palvojat ole mihinkään muuttuneet, korkeintaan huonompaan suuntaan...


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Niin tai näin - soppa on kovin vanhaa. ;)

        Kun et ymmärrä soosin ja sopan eroavaisuutta, on parempi että pidät pääsi ummessa.


    • Anonyymi

      Italia karkotti islamisteja-talia on karkottanut kolme radikaalia imaamia joita pidettiin turvallisuusriskinä
      8.8.2020 20:19Petri Saarela
      Alitalia
      Kuva Masakatsu Ukon / Flickr / CC BY-SA 2.0
      Italia on karkottanut kolme radikaalia imaamia, joita pidettiin turvallisuusriskinä. Yksi karkotetuista islamisteista on egyptiläinen imaami, joka on johtanut islamilaista kulttuurijärjestöä Venetsiassa.
      Egyptiläinen imaami johti La Pace -järjestöä (Rauha), ja hän kannattaa salafismia, radikaalia islamia, jota seuraavat monet islamilaiset terroristiryhmät kaikkialla maailmassa.

      • Anonyymi

        Saatanan rasistit...


    • Anonyymi

      Aloittaja pureutuu juuri niihin haittoihin mitä esiintyy enenevissä määrin. Yritetään kotiuttaa vaikka eskimo afriikaan, huonosti kävisi ja onhan nähty amerikassa miten kävi intiaaneille kun heidät yritettiin sopeuttaa nyky yhteiskuntaan, lopputulos on karmivaa. Eihän islamilainen kulttuuri sovi yhteen länsimaisuuden kanssa, ero kuin yöllä ja päivällä, vuorokauden aikoja mutta täysin vastakohtia. Ja kulttuuri jossa naisen asema on alempi kuin miehen, ei sovi tänne.

      • Anonyymi

        Eikä se ole pelkästään naisen asema, vaan koko ahdasmielinen keskiaikaa elävä Islaminuskonto ja siihen liittyvät yhtä ahdasmieliset kulttuurit. Suomi on demokraattinen, tasa-arvoinen, sivistynyt yhteiskunta johon ei mitkään Islamin kaltaiset takapajuiset poliittiset ideologiat kuulu. Islam ja sen palvojat eivät integroidu mihinkään länsi-eurooppalaiseen demokraattiseen tasa-arvoiseen sivistyneeseen yhteiskuntaan ikinä, vaan pyrkivät muuttamaan ne Islamilaisiksi kalifaateiksi. Eli meidän kantasuomalaisten pitää integroitua Islamiin omassa kotimaassamme, eikä tänne milloin milläkin syyllä tulleiden Islamin palvojien kotimaahamme Suomeen. Tästä hyvänä esimerkkinä kaikki Islamin ja sen palvojien edesottamuksien kritisointi on rasmia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä se ole pelkästään naisen asema, vaan koko ahdasmielinen keskiaikaa elävä Islaminuskonto ja siihen liittyvät yhtä ahdasmieliset kulttuurit. Suomi on demokraattinen, tasa-arvoinen, sivistynyt yhteiskunta johon ei mitkään Islamin kaltaiset takapajuiset poliittiset ideologiat kuulu. Islam ja sen palvojat eivät integroidu mihinkään länsi-eurooppalaiseen demokraattiseen tasa-arvoiseen sivistyneeseen yhteiskuntaan ikinä, vaan pyrkivät muuttamaan ne Islamilaisiksi kalifaateiksi. Eli meidän kantasuomalaisten pitää integroitua Islamiin omassa kotimaassamme, eikä tänne milloin milläkin syyllä tulleiden Islamin palvojien kotimaahamme Suomeen. Tästä hyvänä esimerkkinä kaikki Islamin ja sen palvojien edesottamuksien kritisointi on rasmia...

        Tuohon sopis esimerkki vieraista jotka tulee kylään ja alkavat olla kuin kotonaan ja isäntäväki hiljenee ja antavat vieraiden olla kuin kotonaan. Isänperhettä pitää kunnioitaa heidän kotonaan, samoin tänne tunkeutuneiden pitää kunnioitaa suomea ja sen kansalaisia ja jollei siihen pysty, näkemiin ja hyvästi. Suomessa on muotoutunut oma elämän tapa ja perinteet, niistä ei pidä luopua ei minkään edessä eikä muutenkaan.


    • Anonyymi

      Pitää paikkansa. Tilastot osoittavat nämä kaikki.

    • Anonyymi

      Eli typeryyteesi vastaaminen on mahdotonta kun täällä ei voi kukaan muu puhua ”kansanryhmistä” kuin sinä. Mutta oonelsi kaikki tolkun ihmiset tietävät sen ja sataa taas...... laariin.

      • "Mutta oonelsi kaikki tolkun ihmiset..."

        Niinpä niin, oonelsi.
        Huutonaurua vartti. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Mutta oonelsi kaikki tolkun ihmiset..."

        Niinpä niin, oonelsi.
        Huutonaurua vartti. ;)

        Niin näitä asioitahan hoidetaan eduskunnassakin oikenkirjoituksella, milläs muullakaan.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Mutta oonelsi kaikki tolkun ihmiset..."

        Niinpä niin, oonelsi.
        Huutonaurua vartti. ;)

        Onko sinulla muuten Kuppa kuinka pitkä koulukiusaajatausta takanasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinulla muuten Kuppa kuinka pitkä koulukiusaajatausta takanasi?

        60 vuotta.


    • Anonyymi

      Mutta suomessa Islam on täyttä paskaa kuten sen palvojatkin...

      • Islamin voit kirjoittaa pienellä alkukirjaimella, mutta kirjoita nyt rakas isänmaallinen kantasuomalainen edes isänmaasi nimi isolla alkukirjaimella - siis Suomi.

        Nauretaan säälinaurua tovi. ;)


      • Anonyymi

        Ja tämäkö ei sitten poistunut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämäkö ei sitten poistunut?

        Suomessa Islam on täyttä paskaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa Islam on täyttä paskaa...

        Nyt jo 136 poistunutta viestiä mutta tämä saa jäädä, ei epäilystäkään kuka näitä poistaa.


    • Anonyymi

      Kaikkiin kysymyksiin tilastojen mukaan vastaus on kyllä. Islamilaisuus aiheuttaa ympäröivälle yhteiskunnalle vain lisää kustannuksia ei hyötyä. Kyllä, rikollisuus kasvaa, useissa maissa klaanit ja mamujengit pyörittävät huumebisnestä ja eri maiden mamut taistelevat reviiristään. Ja kyllä seksuaalirikoksissa maahanmuuttajat ovat yliedustettuina.
      Ei siis mitään hyvää.

      • Anonyymi

        Varsinkin Suomessa missä kaikki tulijat ovat kehitysmaataustaisia Islamin palvojia. Eli näistä ei ole seurannut missään länsi-euroopan maassa mitään hyvää, kuten ei Suomessakaan, eikä tule seuraamaankaan. On todella hauska nähdä se Somalilauma eduskunnassa. Tosin siihen menee vielä vähän aikaa kun äänestyskriteerit eivät ole vielä samat kuin kuntavaaleissa.


      • Anonyymi

        Thän kun lisätään vielä ikuisenelatuksen status ja holtiton lisääntyminen niin aika täydellistä loisimistahan se alkaa olemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinkin Suomessa missä kaikki tulijat ovat kehitysmaataustaisia Islamin palvojia. Eli näistä ei ole seurannut missään länsi-euroopan maassa mitään hyvää, kuten ei Suomessakaan, eikä tule seuraamaankaan. On todella hauska nähdä se Somalilauma eduskunnassa. Tosin siihen menee vielä vähän aikaa kun äänestyskriteerit eivät ole vielä samat kuin kuntavaaleissa.

        Keksihän se yksi tyyppi sadun rasistisesta asiakkaasta jonka jätti motarille.Kun asiaa tutkittiin, oli sepittänyt sadun itse,ja myönsi sen.Siinä meni kyllä maku.Kerran valhe,aina Valhe.Yritti vaan hakea sääliä, ja Syytti Suomalaisia rasismista, jonka satuilikin itse.Todella,todella noloa jäädä kiinni valheesta.Aikuinen ei niin tee.Ja viellä julkisesti🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keksihän se yksi tyyppi sadun rasistisesta asiakkaasta jonka jätti motarille.Kun asiaa tutkittiin, oli sepittänyt sadun itse,ja myönsi sen.Siinä meni kyllä maku.Kerran valhe,aina Valhe.Yritti vaan hakea sääliä, ja Syytti Suomalaisia rasismista, jonka satuilikin itse.Todella,todella noloa jäädä kiinni valheesta.Aikuinen ei niin tee.Ja viellä julkisesti🤭

        No tämän demarimoskeijan mukaan Islamin palvojien äänillä demarit voittivat vaalit niukasti... No tässä on lopputulos, kaikkia Suomen Islamoimisen kriteerejä höllennetään, tekivätpä nämä kehitysmaataustaiset Islamin palvojat ihan mitä tahansa...


    • Anonyymi

      Se on vähän kuin manneilla 90% pilaa 10% maineen.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Iso räjäys ei riittänyt, pitää itse viimeistellä tuhoa. Sellainen logiikka heillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iso räjäys ei riittänyt, pitää itse viimeistellä tuhoa. Sellainen logiikka heillä.

        Tottakai, kukas muu sen tekisi?


    • Anonyymi

      Tosin naiset ovat vielä rohkeampia, kun jotkut uskaltavat olla siellä useita kuukausia ja pelkän sosiaalituen varassa, ilman asumistukea kun sehän jää Suomeen.

      • Anonyymi

        Tosin voivathan he tietenkin vuokrata sen asuntonsa edullisesti eteenpäin sitä tarvitseville.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosin voivathan he tietenkin vuokrata sen asuntonsa edullisesti eteenpäin sitä tarvitseville.

        Mutta näitä sankaritarinoita Suomi ja Suomalaiset tarvitsevat näinä synkkinä aikoina kun Suomi velkaantuu ennätysvauhtia ja koronakin riivaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta näitä sankaritarinoita Suomi ja Suomalaiset tarvitsevat näinä synkkinä aikoina kun Suomi velkaantuu ennätysvauhtia ja koronakin riivaa...

        Tähän loppuun ei voi sanoa muuta kuin että on sillä Allaahilla todellakin suuri!


    • Anonyymi

      Kirjoitin sankaritarinan rohkeasta miehestä jonka löysin naamakisjasta, joka oli lähtenyt lomailelamaan hymyssä suin Afrikan Sarveen lähes varmaan kuolemaan, mutta eihän se täällä saa olla. Vaikka Kuppa olisi ollut haltioissaan siitä rohkudesta millä pyhää yli 30 vuotta kestänytta sotaa uhmataan.

    • Anonyymi

      Ja kysymys on oikein kaupunginvaltuutetusta sotasankarista!

    • Anonyymi

      Ja näitä rohkeita kuolemaa pelkäämättomiä lomailijoita han riittää Suomessa. Tämäkin tapaus löytyy ihan naamakijasta jossa se ylpeänä kertoo urotyöstään.

    • Anonyymi

      On se hienoa kun nämä pyhää 30 vuotista sotaa paenneet uskaltavat kuolemaa uhaten lomailla jopa kuukausitolkulla sarvi Afrikassa sossurahojen turvin siellä.

      • Anonyymi

        Nyt ei voi muuta sanoa kuin että olemme todella tyhmää kansaa kun äänestämme puolueita jotka rahoittavat Kreikkaa joka elää ylivarojensa. Nyt Italiaa ja sen Mafiaa, koska Italiakin elää yli varojensa. Ja sokerina pohjalla rahoitamme kehitysmaataustaisia Islamia palvovia kaksoiskansalaisia jotka lomailevat näissä omissa kotimaissaan pyhissäsodissa sossurahoilla jopa kuukausitolkulla joista ovat kuolemanpelossa lähteneet karkuun ja tulleet ”turvaan” Suomeen, ikuisenelatuksen statuksella lisääntymään holtittomasti. Ja kaiken tämän, me tyhmät kantasuomalaiset kustannamme korkeilla veroasteillamme ja päättäjiemme hyväksymänä. Mitenkäs se tämä Husu Musun puoluetoveri Tytti Tuppurainen asian hienosti oivalsi että ” Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista” varsinkin omien verotulojen käytössä. Vasta sitten kun Suomen talous on saatu ajettua kehitysmaataolle, niin sitten voimme ehkä olla rahoittamatta näitä banaanivaltioita, kun sanoihan SomaLi Anderssonkin että Suomi on vielä rikasmaa ja meillä on varaa tähän... Miettikää tätä kun ensi kerran äänestätte mikä puolue ajaa meidän kantasuomalaiten etua...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei voi muuta sanoa kuin että olemme todella tyhmää kansaa kun äänestämme puolueita jotka rahoittavat Kreikkaa joka elää ylivarojensa. Nyt Italiaa ja sen Mafiaa, koska Italiakin elää yli varojensa. Ja sokerina pohjalla rahoitamme kehitysmaataustaisia Islamia palvovia kaksoiskansalaisia jotka lomailevat näissä omissa kotimaissaan pyhissäsodissa sossurahoilla jopa kuukausitolkulla joista ovat kuolemanpelossa lähteneet karkuun ja tulleet ”turvaan” Suomeen, ikuisenelatuksen statuksella lisääntymään holtittomasti. Ja kaiken tämän, me tyhmät kantasuomalaiset kustannamme korkeilla veroasteillamme ja päättäjiemme hyväksymänä. Mitenkäs se tämä Husu Musun puoluetoveri Tytti Tuppurainen asian hienosti oivalsi että ” Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista” varsinkin omien verotulojen käytössä. Vasta sitten kun Suomen talous on saatu ajettua kehitysmaataolle, niin sitten voimme ehkä olla rahoittamatta näitä banaanivaltioita, kun sanoihan SomaLi Anderssonkin että Suomi on vielä rikasmaa ja meillä on varaa tähän... Miettikää tätä kun ensi kerran äänestätte mikä puolue ajaa meidän kantasuomalaiten etua...

        Niin siis meidän kantasuomalaisten jotka ne verot maksamme....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei voi muuta sanoa kuin että olemme todella tyhmää kansaa kun äänestämme puolueita jotka rahoittavat Kreikkaa joka elää ylivarojensa. Nyt Italiaa ja sen Mafiaa, koska Italiakin elää yli varojensa. Ja sokerina pohjalla rahoitamme kehitysmaataustaisia Islamia palvovia kaksoiskansalaisia jotka lomailevat näissä omissa kotimaissaan pyhissäsodissa sossurahoilla jopa kuukausitolkulla joista ovat kuolemanpelossa lähteneet karkuun ja tulleet ”turvaan” Suomeen, ikuisenelatuksen statuksella lisääntymään holtittomasti. Ja kaiken tämän, me tyhmät kantasuomalaiset kustannamme korkeilla veroasteillamme ja päättäjiemme hyväksymänä. Mitenkäs se tämä Husu Musun puoluetoveri Tytti Tuppurainen asian hienosti oivalsi että ” Oma kansa ensin ajattelu on vahingollista” varsinkin omien verotulojen käytössä. Vasta sitten kun Suomen talous on saatu ajettua kehitysmaataolle, niin sitten voimme ehkä olla rahoittamatta näitä banaanivaltioita, kun sanoihan SomaLi Anderssonkin että Suomi on vielä rikasmaa ja meillä on varaa tähän... Miettikää tätä kun ensi kerran äänestätte mikä puolue ajaa meidän kantasuomalaiten etua...

        yksi vähemmän-keskusta on sininen tulevaisuus

        kiitos Juha Sipilä


    • Kovin sekavaa sönkötystä taas.

      Seassa oli kuitenki yksi kirjoittaja, jonka ajattelua omaperäistä ajattelua voin lämpimästi tukea: " Todella,todella noloa jäädä kiinni valheesta.Aikuinen ei niin tee."

      Tätä minä olen yrittänyt toitottaa teille; älkää turhaan valehdelko, siitä jää aina kiinni ja se on noloa. Olen opettanut, mutta ette te edes yritä oppia.

      Noloa.
      Nauretaan taas. ;)

      • Anonyymi

        Meinaatko ettei se mitä Husu sanoi että Suomessa on jo yli 150000 Islaminpalvojaa olekkaan totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaatko ettei se mitä Husu sanoi että Suomessa on jo yli 150000 Islaminpalvojaa olekkaan totta?

        Vai onko tämä kenties sekavaa sönkötystä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaatko ettei se mitä Husu sanoi että Suomessa on jo yli 150000 Islaminpalvojaa olekkaan totta?

        Siis ei olekkaan totta...


      • Anonyymi

        Eli poliisin tilastotkin ovat siis valetta ja ”sönkötystä” samoin kuten suojelupoliisin arviot ovat ilmeisesti, rasismia maalittamista ja valehtelun sekaista ”sönkötystä” niinkö?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli poliisin tilastotkin ovat siis valetta ja ”sönkötystä” samoin kuten suojelupoliisin arviot ovat ilmeisesti, rasismia maalittamista ja valehtelun sekaista ”sönkötystä” niinkö?

        "..niinkö?"
        Ymmärrät asian väärin. Tilastokeskuksen tilastot ovat luotettavia. Poliisin tiedotteet ovat luotettavia, tosin suojelupoliisin jutuissa on välillä astian makua.

        Siis perusteet ovat luotettavia, mutta kun maahanmuuttovastainen öyhö saa faktan käteensä ja ryhtyy selitämään sitä, fakta murjoituu osaamattoman käsissä aivan tunnistamattomaksi sönketykseksi ja lopputuloksena on usein paksu valhe.

        Nauretaan taas.;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaatko ettei se mitä Husu sanoi että Suomessa on jo yli 150000 Islaminpalvojaa olekkaan totta?

        onko videoo

        se on niin komia nokiankumihuuli


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "..niinkö?"
        Ymmärrät asian väärin. Tilastokeskuksen tilastot ovat luotettavia. Poliisin tiedotteet ovat luotettavia, tosin suojelupoliisin jutuissa on välillä astian makua.

        Siis perusteet ovat luotettavia, mutta kun maahanmuuttovastainen öyhö saa faktan käteensä ja ryhtyy selitämään sitä, fakta murjoituu osaamattoman käsissä aivan tunnistamattomaksi sönketykseksi ja lopputuloksena on usein paksu valhe.

        Nauretaan taas.;)

        Hehhehheh eihän täällä pysy edes vastaamaan kun kaikki viestit häipyy...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hehhehheh eihän täällä pysy edes vastaamaan kun kaikki viestit häipyy...

        Siis pysty enää edes vastaamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        onko videoo

        se on niin komia nokiankumihuuli

        Jos tykkää...


    • Anonyymi

      Eli siis suojelupoliisin jutuissa on astian makua??? Eikö suojelupoliisi tue sinun Islamilla aivopestyä intersektionaalista viherkommunisti feministi ideologiaasi... Taitavat olla niitä sinun sinun parjaamiasi Suojeluskuntalaisia, siis valkoisia lahtareita. Sinusta on varmasti ikävää kun Punakenraalisi eivät voittaneet emmekä olletkaan osa työläisten paratiisia Neuvostolittoa. Vai onko suojelupoliisit jopa Natseja? Oletko kenties näitä unelmamahötössä ja punavihreässäkuplassa eläviä maaillmanparantajia joiden uusi unelma on tosiaa Islamilainen kalifaatti Suomessa kun se Neuvostoliitto Suomessa ei onnistunut.

      • Kyllä nyt irtosi tappi lietelantasäiliöstäsi. Törötä lisää.

        Nauretaan taas. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Kyllä nyt irtosi tappi lietelantasäiliöstäsi. Törötä lisää.

        Nauretaan taas. ;)

        Ei täällä Stadissa ja varsinkaan täällä Tölikässä ole mitään lietelantasäiliöitä. Onko teillä kotipuolessa sellaisia? Jatka sitä tyhjän nauramistasi ihan rauhassa!


      • Anonyymi

        Jos haluaisin oman kotikaupunkini Helsinsingin muuttuvan Mogadishuksi, Bagdadiksi, Kabuliksi ... jne... niin kyllä minä itse muuttaisin niistä johonkin asumaa, enkä todellakaan alkaisi muuttamaan omaa kotimaatani Islamilaiseksi kalifaatiksi. Ja muuten mitä olit tarkalleen mieltä siitä Husu Musun tietotoimiston tiedosta että Suomessa tai oikeammin lähinnä pääkaupunkiseudulla ja muutamassa muussa kasvukeskuksessa asuu yli 150000 kehitysmaataustaisia Islamin palvojaa. Vai oliko se öyhöttamistä, sönköttämistä ja paksu valhe. Kerro nyt ihmeessä mielipiteesi suuresta idolistasi jonka tekemisiä niin hanakasti puolustat. Tälläinen määrähän tietenkin oikeuttaa Islamin voitonmerkkien suurmoskeijoiden rakentamisen Helsinkiin ja muihin suurimpiin kaupunkeihin, joissa on jo merkittävä Islaminpalvojien populaatio. Sillä ei ole väliä rahoittipa ne mikä terroristivaltio tahansa ja niiden ylläpitohan jää tietenkin yhteiskunnalle siis veronmaksajille, kun eihän muslimirassukoilla Suomessa ole rahaa. PS. Pitää muistaa että tämä kaikki on tapahtunut 30 vuodessa...


      • Anonyymi

        Hehhehheh eli kaikki muu lähti mutta tämä jäi, kertoo kaiken tästä palstasta. Tilastoista mitkä on totta ei tietenkään voi sanoa mitään...


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Kyllä nyt irtosi tappi lietelantasäiliöstäsi. Törötä lisää.

        Nauretaan taas. ;)

        Oliko se niin että poliisin tilastot Islamilaista maista ”turvaan” tulleet huvipaikahakijat ovatkin yliedustettuina raiskaustilastoissa, mutta minulla ei ole oikeutta sanoa sitä, koska silloin se muuttuu paksuksi valheeksi. Muuttuko sekin paksuksi valheeksi minun sanomana ettei kantasuomalaiset ole raiskanneet kehitysmaataustaisia Islamin palvojia yhtään ja mistähän ihmeestä tämä voisi johtua.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Kyllä nyt irtosi tappi lietelantasäiliöstäsi. Törötä lisää.

        Nauretaan taas. ;)

        https://www.ksml.fi/kotimaa/Poliisi-Miehen-epäillään-heittäneen-koiran-alas-parvekkeelta-epäilty-löydettiin-autosta-räjähteen-kanssa/1592241?pwbi=6ff1e5ba59b347d33da499a1ff74234a

        uutisetkin nykyään aina mies?


    • Anonyymi

      Eli kaikki mitä täällä haluaa sanoa tästä ahdasmielisestä naisia sortavasta keskiaikaa elävästä poliittisesta ideoligiasta Islam ja siihen liittyvistä yhtä ahdasmielisistä kulttuureista. Varsinkaan niitä palvovista kehitysmaataustaisista Islamin palvojista Suomessa niistä ei saa sanoa mitään, muuten fasismi natsirasismi , uskonrauhan rikkomine ja tietenkin kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Tekivätpä ne ihan mitä tahansa kantasuomalaisille, niin se pitää sanoa kiertoilmaisuin tai sarkasmin avulla tai muuten lähtee viestit.

    • Anonyymi

      Mutta kyllä minä ja sadattuhannet suomalaiset ”Islamfoobikko” äänestäjät, jatkamme Suomen Islamoimisen vastustamista. Toivomme että tässä vuosikymmenien saatossa pystymme jättämään tuleville sukupolville Suomen jossa Suomalaiset ovat vielä enemmistönä... Että voisivat asua Helsingissä josta löytyy vielä nen pääteisellä nimellä olevia ihmisiä...

    • Anonyymi

      Sananvapauden saldo 147 poistettua viesti kertoo omaa karua kieltään...

      • Anonyymi

        Taas saatiin yksi poisto lisää...


    • Anonyymi

      Suomessa vallitsee Sarian mukainen sananvapaus nykyään, se on uusinormaali...

    • Anonyymi

      Myös kulttuurin mukainen siveäksi silpominen on uusi normaali, Somaliassa on vain 98% naisista silvottu siveäksi. Ei siis 100% eli tästä ei puhuta muuten rasismi. Muuten Husu Musu ei ollut kuullutkaa asiasta ikinä, vasta parivuotta sitten kuuli ensimmäisen kerran kun Ujuni Ahmed kertoi kohtalostaan. Tosin Hus haukkui sen koska se kuulemma pilaa yhteisön maineen....

      • Anonyymi

        Niin ja eihän siveillä naisilla sellaista reikää kuulu olekkaan, siksihän niit viedään täältä Suomeatakin siveäksi silpomislomalle... Suomalaiset Lieksalaiset käsidesi juntithan menee vaan hiihtolomalle...


    • Anonyymi

      Eräs rohkea ”turvaan” tullut kaupunginvaltuutettu lähti taas lomailemaan kuolemaa uhmaten Somalian pyhäänsotaan josta lappaa joka vuosi lisää turvaantulijoita Suomeen. Täytyy myöntää että on nämä ”turvaan” tulleet rohkeita täällä Suomessa. Koska tiedä yhtään Neuvostoliitosta turvaan paenutta 60 luvulla joka olisi uskaltanut muina miehinä mennä 70 luvulla takaisin lomailemaan Neuvostoliittoon.... Olivat nämä entiset Neuvostoliittolaiset ilmeisesti vellihousuja kuten me kantasuomalaisetkin jotka emme todellakaan uskaltaisi lomailla kuolemaa uhmaten, kuten Kuppa sanoisi... Lieksalaisia..jne

    • Anonyymi

      Tämäkin on öyhötystä, sönkötystä ja paksu vale minun kertomana että viimesen kahdenkymmene vuoden aikana kehitysmaataustaiset Islamin palvojat ovat tappaneet yli 30 kantasuomalaista, mutta kantasuomalaiset eivät ole tappaneet yhtään kehitysmaa taustaista Islamin palvojaa, vaikka tämäkin on totta... Vaikka tummaihoinen Waltteri on jätetetty bussi pysäkille. Tosin Wltterin jättäminen bussipysäkille on paljon suurempi rikos kuin tappaminen, koska se on rasismia toisin kuin kantasuomalaisen tappaminen.

    • Anonyymi

      gupta ja seija voi nauraa suomelle
      mutta mitä hän sanoo omasta kotimaastaan
      lähtömaastaan

      Onko sekin naurettava psca?

      Miksi ne sitten viettävät aikaansa
      tässä huonossa maassa?

      Olisko aika seurata unelmaa
      jonnekin missä asiat ovat mieleisellä tavalla?

      • Anonyymi

        Kaikki on öyhötystä, sönköttämistä, valehtelua tai rasismia jos siihen ei liity Islamin leviämisen edistäminen Suomessa....


      • "...mutta mitä hän sanoo omasta kotimaastaan..."
        Tätä herkesin pohtimaan toviksi.

        Sanon tämän:
        Kotomaamme koko kuva, sen ystävälliset äidinkasvot olivat ainiaksi painuneet hänen sydämensä syvyyteen. Ja tästä kaikesta syntyi hänen tahtoonsa halua ja pyrkimistä kohden maamme onnea ja parasta.

        Näin kävi Jukolan Eerolle ja näin kävi myös minulle. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "...mutta mitä hän sanoo omasta kotimaastaan..."
        Tätä herkesin pohtimaan toviksi.

        Sanon tämän:
        Kotomaamme koko kuva, sen ystävälliset äidinkasvot olivat ainiaksi painuneet hänen sydämensä syvyyteen. Ja tästä kaikesta syntyi hänen tahtoonsa halua ja pyrkimistä kohden maamme onnea ja parasta.

        Näin kävi Jukolan Eerolle ja näin kävi myös minulle. ;)

        Outoa puhetta Suomea Islamoivalta ihmiseltä!


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "...mutta mitä hän sanoo omasta kotimaastaan..."
        Tätä herkesin pohtimaan toviksi.

        Sanon tämän:
        Kotomaamme koko kuva, sen ystävälliset äidinkasvot olivat ainiaksi painuneet hänen sydämensä syvyyteen. Ja tästä kaikesta syntyi hänen tahtoonsa halua ja pyrkimistä kohden maamme onnea ja parasta.

        Näin kävi Jukolan Eerolle ja näin kävi myös minulle. ;)

        Olet todella kaukana isänmaalisesta Suomalaisesta, noine Islam fantasioinesi ja Suomalais vihoinesi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Outoa puhetta Suomea Islamoivalta ihmiseltä!

        "Outoa puhetta..."
        Onhan se outoa, että vaikka täällä pää punaisena öyhötetään Suomesta, suomalaisuudesta ja suomalaisesta kulttuurista, kovinpa vähän te itse tunnette Suomea tai suomalaisuutta.

        Peruskoulun syytä tämäkin.
        Nauretaan sille. ;)


      • Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Outoa puhetta..."
        Onhan se outoa, että vaikka täällä pää punaisena öyhötetään Suomesta, suomalaisuudesta ja suomalaisesta kulttuurista, kovinpa vähän te itse tunnette Suomea tai suomalaisuutta.

        Peruskoulun syytä tämäkin.
        Nauretaan sille. ;)

        PS, Islamointi on hieman outo verbi. Lauseessa sen kirjoitetaan kuitenkin islamointi, ellei sana ole lauseen alussa.

        Outoa, kun suomalainen ei itse osaa suomea vaikka asiasta öyhöttääkin. . ;)
        Nauretaan taas. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        PS, Islamointi on hieman outo verbi. Lauseessa sen kirjoitetaan kuitenkin islamointi, ellei sana ole lauseen alussa.

        Outoa, kun suomalainen ei itse osaa suomea vaikka asiasta öyhöttääkin. . ;)
        Nauretaan taas. ;)

        P.S.
        Et osaa.


    • Anonyymi

      Islam on sen verran vaarallinen ideologia että kirjoitan sen aina isolla kirjaimella. Mutta taas menemme näihin typeriin oikeinkirjoituksiin, kun et pysty kumoamaan sitä tosiasiaa. Että olet omaa kansaasi vihaava ja epäisänmaallinen Islamin puolustaja, jonka unelmana on kehitysmaataustaisten Islamin palvojien kalifaatti Suomessa.

      • "...kirjoitan sen aina isolla kirjaimella."
        Voihan sitä näinkin puolustella omaa osaamattomuuttaan.

        Äidinkieltä täytyy kuitenkin sekä opettaa että vaalia. Oikeinkirjoitus on osa äidinkielen osaamista.

        Kun et osaa, opettele. On tyhmyyttä ja laiskuuttaa olla osaamatta.
        Nauretaan taas.;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "...kirjoitan sen aina isolla kirjaimella."
        Voihan sitä näinkin puolustella omaa osaamattomuuttaan.

        Äidinkieltä täytyy kuitenkin sekä opettaa että vaalia. Oikeinkirjoitus on osa äidinkielen osaamista.

        Kun et osaa, opettele. On tyhmyyttä ja laiskuuttaa olla osaamatta.
        Nauretaan taas.;)

        Kuten sanoi se ei ole osaamattomuutta vaan pidän ISLAMIA sen verran vaarallisena poliittisena ideologiana että kirjoitan sen aina isolla kijaimella.
        Tottakai äidinkieltä pitää vaalia ja yritän aina kirjoittaa oikein mutta usein tämä iPad tekee kiireessä tepposia, mutta se ei tietenkään ole mikään puolustus koska ainahan pitäisi oikolukea mitä kirjoittaa ettei tule virheitä. Niin ja vielä tämä lukihäiriökin kiusaa, mutta se siitä.
        Jos haluat voin alkaa korjaamaan myös sinun kirjoitusvirheitäsi, siis haluatko?
        Minusta se ei vaan liity maahanmuuttoon ja maahanmuuttopolitiikkaan mitenkään, mutta sinusta ilmiselvästi se on tärkein osa niitä.
        Jos sinua naurattaa kaikki niin senkun naurat...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoi se ei ole osaamattomuutta vaan pidän ISLAMIA sen verran vaarallisena poliittisena ideologiana että kirjoitan sen aina isolla kijaimella.
        Tottakai äidinkieltä pitää vaalia ja yritän aina kirjoittaa oikein mutta usein tämä iPad tekee kiireessä tepposia, mutta se ei tietenkään ole mikään puolustus koska ainahan pitäisi oikolukea mitä kirjoittaa ettei tule virheitä. Niin ja vielä tämä lukihäiriökin kiusaa, mutta se siitä.
        Jos haluat voin alkaa korjaamaan myös sinun kirjoitusvirheitäsi, siis haluatko?
        Minusta se ei vaan liity maahanmuuttoon ja maahanmuuttopolitiikkaan mitenkään, mutta sinusta ilmiselvästi se on tärkein osa niitä.
        Jos sinua naurattaa kaikki niin senkun naurat...

        Täällä on paljon avoimia kysymyksiä, koskien kehitysmaataustaisten Islamin palvojien edesottamuksia Suomessa.... Tosin niitä ei voi ratkaista oikein kirjoituksella, eikä Lieksalaisilla käsidesi fantasioilla, vaikka ilmeisesti niin luuletkin. Mutta se oli jo hyvä alku että sinustakin poliisin tilastoihin voi luottaa.


      • Anonyymi

        Kato kato, Kuppa lähti irti kaikista henkseleistä, kun joku on jo alkanut korjaamaan sen kirjoitus virheitä.... Hehhehheee. Johan päästiin käsidesifantasioihin, missä on Lieksalaiset ja Eikka ja mitä näitä nyt oli... Voin minäkin ruveta niitä virheitä korjailemaan jos kerran noin paljon haluat...nyt voit taas nauraa...


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "...kirjoitan sen aina isolla kirjaimella."
        Voihan sitä näinkin puolustella omaa osaamattomuuttaan.

        Äidinkieltä täytyy kuitenkin sekä opettaa että vaalia. Oikeinkirjoitus on osa äidinkielen osaamista.

        Kun et osaa, opettele. On tyhmyyttä ja laiskuuttaa olla osaamatta.
        Nauretaan taas.;)

        "Äidinkieltä täytyy kuitenkin sekä opettaa"

        No ei tarvitse.
        Kun et osaa, opettele. On tyhmyyttä ja laiskuutta olla osaamatta.
        Nauretaan taas. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "...kirjoitan sen aina isolla kirjaimella."
        Voihan sitä näinkin puolustella omaa osaamattomuuttaan.

        Äidinkieltä täytyy kuitenkin sekä opettaa että vaalia. Oikeinkirjoitus on osa äidinkielen osaamista.

        Kun et osaa, opettele. On tyhmyyttä ja laiskuuttaa olla osaamatta.
        Nauretaan taas.;)

        Tuossakin kompastuit osaamattomuuteesi.
        Ruplillasi et ole saanut ostettua sivistystä, propagandatrolli.


    • Anonyymi

      Kannatat sellaista politiikkaa jolla saadaan Suomeen mahdollisimman suuri Islamin uskoisten populaatio, hinnalla millä hyvänsä. PS. Kerro nyt kun kerran tiedät kuinka suuri Islamin palvojien populaatio Suomessa on, kun Husu Musun mukaan se on yli 150000. Onko tämä patologinen valehtelija kertonut taas muunneltua totuutta?

      • Anonyymi

        Täytyy toivoa että tulevat Suomalaiset sukupolvet oppivat integroitumaan ”rauhanuskonto” Islamiin hyvin, koska ahdasmielinen naisia sortava keskiaikaa elävä poliittinen ideologia Islam ja siihen liittyvät yhtä ahdasmieliset kulttuurit eivät tule muuttumaan ikinä. Koska Allaahilla on suuri....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täytyy toivoa että tulevat Suomalaiset sukupolvet oppivat integroitumaan ”rauhanuskonto” Islamiin hyvin, koska ahdasmielinen naisia sortava keskiaikaa elävä poliittinen ideologia Islam ja siihen liittyvät yhtä ahdasmieliset kulttuurit eivät tule muuttumaan ikinä. Koska Allaahilla on suuri....

        Islamiin integroituminen taitaa olla ainoa konsti säilyä hengissä!


    • Anonyymi

      Juha Sipilälle tuo pitää kysyä

      • Anonyymi

        Sipilän ansiostako Suomessa on 150000 kehitysmaataustaisen Islamin palvojan populaatio. Käsittääkseni Sipiä on vastuussa näistä 2015-2019 tulleista ”turvaan” tulleista huvipaikan hakijoista, joista noin 12tuhatta sai huvipaikan. Ja seurauksethan me kaikki tiedämme niiden edesottamuksista....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sipilän ansiostako Suomessa on 150000 kehitysmaataustaisen Islamin palvojan populaatio. Käsittääkseni Sipiä on vastuussa näistä 2015-2019 tulleista ”turvaan” tulleista huvipaikan hakijoista, joista noin 12tuhatta sai huvipaikan. Ja seurauksethan me kaikki tiedämme niiden edesottamuksista....

        Dille dong. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Dille dong. ;)

        En tiedä mitä tarkoittaa, mutta kuulostaa siltä mitä te ja populaationne kannattajat olette?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sipilän ansiostako Suomessa on 150000 kehitysmaataustaisen Islamin palvojan populaatio. Käsittääkseni Sipiä on vastuussa näistä 2015-2019 tulleista ”turvaan” tulleista huvipaikan hakijoista, joista noin 12tuhatta sai huvipaikan. Ja seurauksethan me kaikki tiedämme niiden edesottamuksista....

        Lieneekö sdp pahin mamupuolue kun historiaan kurkataan

        kovasti haalivat islam kamuja listoille ja aina löytyy sitten rikos...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mitä tarkoittaa, mutta kuulostaa siltä mitä te ja populaationne kannattajat olette?

        Juurikin näin se on!Dille Dong ja biu diu Eva...


      • Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mitä tarkoittaa, mutta kuulostaa siltä mitä te ja populaationne kannattajat olette?

        "En tiedä mitä tarkoittaa..."
        KVG. ;)


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Se tarkoittaa että lue Hege Storhaugin ”Islam yhdestoista vitsaus” niin voit taas kestoa kuinka ylivertaisia kehitysmaataustaiset Islamin palvojat ovat täällä pohjolassa...

    • Anonyymi

      vaalit tulee

      • Anonyymi

        Siksi persut, ei ole muuta vaihtoehtoa. Kaikki muut vaihtoehdot johtavat kehitysmaataustaisten Islamin palvojien kalifaattiin Suomessa.


    • Anonyymi

      saako

    • Anonyymi

      vaalit

    • Anonyymi

      Äänestä persuja jos vastustat kehitysmaataustaisten Islamin palvojien päästämistä Suomeen vastikkeettomalla ikuisenelatuksen statuksella lisääntymään holtittomasti. Ei tehdä muiden länsi-eurooppalaisten maiden virheitä. Me emme ole mitään velkaa Afrikan tai lähi-idän maille. Suomi takaisin Suomalaisille ja Suomalaiseksi.

    • Anonyymi

      niin

    • Anonyymi

      se on yks ja sama sakki

    • Anonyymi

      raiskaajista vuonna 2019 oli 70 % mamuja

      menikö oikein?

    • Anonyymi

      niin?

    • Anonyymi

      Moktar on PS kannattajien provoaja

      pitää juttuja yllä ja ärsyttää muita

      en sano onko hyvä vai huono

    • Anonyymi

      Kuntavaalit tulee

      Mamut asuu/loisii kunnissa ja niihin rahaa palaa

      • Kunnat itse asiassa tienaavat maahanmuuttajilla. Varsinkin pakolaisilla.


      • Anonyymi

        Näitä talousneroja meillä on koko Islamilla aivopesty viherkommunisti hallitus täynnä!


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        Kunnat itse asiassa tienaavat maahanmuuttajilla. Varsinkin pakolaisilla.

        Paljonko Lieksa tienaa Somaleilla 200-350 jotka sinne 2011 ja sen jälkeen on viety!
        Eiköhän niiden tukirahat ole käytetty, kun nyhän ne on jo kohta kaikki täällä pääkaupunkiseudulla ilmaisissa asunnoissaan!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paljonko Lieksa tienaa Somaleilla 200-350 jotka sinne 2011 ja sen jälkeen on viety!
        Eiköhän niiden tukirahat ole käytetty, kun nyhän ne on jo kohta kaikki täällä pääkaupunkiseudulla ilmaisissa asunnoissaan!

        Tienasi aikoinaan, mutta ei tietenkään enää, jos maahanmuuttajat ovat kunnasta poistuneet. Kuntaan jääneet kyllä lisäävät kunnan toiminnallisuutta ja generoivat oman osansa verovaroista, toki lapsia jne. lukuunottamatta.


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        Kunnat itse asiassa tienaavat maahanmuuttajilla. Varsinkin pakolaisilla.

        Kai idiootti ymmärrät että ne rahat tulevat valtion verorahoista, mitä kunnille maksetaan taakanjaosta!
        Eli kehitysmaataustaista islampaskaa rahoitetaan yhteisistä verovaroistamme, jotka pitäisi käyttää kantasuomalaisten vanhustenhoitoon, lastenhoitoon ja koulultukseen, sairaanhoitoon,,,,,jne, jne!
        Nyt ne rahat menee kehitysmaataustaisen islampaskan ikuiseen elatukseen, holtittomaan lisääntymiseen, ilmaisiin asuntoihin ja niiden ”keppostelun” rahoittamiseen!
        Ei mikään muu voi olla noin tyhmä kuin islampaskalla aivopesty hyödyllinen idioottisuvakki!
        Ei ilmaisia lounaita ole edelleenkään olemassa!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kai idiootti ymmärrät että ne rahat tulevat valtion verorahoista, mitä kunnille maksetaan taakanjaosta!
        Eli kehitysmaataustaista islampaskaa rahoitetaan yhteisistä verovaroistamme, jotka pitäisi käyttää kantasuomalaisten vanhustenhoitoon, lastenhoitoon ja koulultukseen, sairaanhoitoon,,,,,jne, jne!
        Nyt ne rahat menee kehitysmaataustaisen islampaskan ikuiseen elatukseen, holtittomaan lisääntymiseen, ilmaisiin asuntoihin ja niiden ”keppostelun” rahoittamiseen!
        Ei mikään muu voi olla noin tyhmä kuin islampaskalla aivopesty hyödyllinen idioottisuvakki!
        Ei ilmaisia lounaita ole edelleenkään olemassa!

        Kyse oli kuntien talouksista. Toki kaikki raha tulee jostain, mutta kyllähän pakolaiset myös generoivat varallisuutta.


      • Anonyymi
        TheRat kirjoitti:

        Kyse oli kuntien talouksista. Toki kaikki raha tulee jostain, mutta kyllähän pakolaiset myös generoivat varallisuutta.

        Tarkoitat Kelaroivat?


    • Anonyymi

      13.6 voit näyttää mihin uskot

      Minä haluan suomen kadut takaisin

      PS

      • Anonyymi

        Suomi Suomalaisille, siksi PS!


    • Anonyymi

      onko sama ?

    • Anonyymi

      Onko lienee sama ratt.moktar ja seijaah?

    • Anonyymi

      ne toimii nyt kaikki saman nim. takaa?

      klo 10-19 paukuttavat kokoajan eli työkseen?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      liki 400 kommenttia

      • Anonyymi

        Niin mutta ei vastauksia, varsinkaan siihen että mitä hyvää kehitysmaataustainen islampaska on tuonut SUOMALAISEEN yhteiskuntaa viimeisen 30 vuoden aikana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin mutta ei vastauksia, varsinkaan siihen että mitä hyvää kehitysmaataustainen islampaska on tuonut SUOMALAISEEN yhteiskuntaa viimeisen 30 vuoden aikana!

        Tai tulee vastauksia Einarin mankeista ja Teukan pipoista ja jopa Hämeen-anttilan ja Ananas Heijarin sharian satutunneista!
        Mutta ei mitään konkreettista asiaa….


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai tulee vastauksia Einarin mankeista ja Teukan pipoista ja jopa Hämeen-anttilan ja Ananas Heijarin sharian satutunneista!
        Mutta ei mitään konkreettista asiaa….

        Ei islampaska eroa mitenkään natseista, nämä islampaskan terroristiset järjestöt ovat siitä oiva esimerkki!
        Islampaska on sairas ahdasmielinen patriarkkaalinen naisia sortava keskiaikaa elävä fundamentalistinen poliittinen ideologia kunnia ja pillunsilvonta kulttuureineen!
        EI ISLAMPASKAA SUOMEEN!
        EI NATSEJA SUOMEEN!
        EI KOMMUNISTEJA SUOMEEN!


    • Anonyymi

      1. Ovat yliedustettuina rikostilastoissa varsinkin raiskauksissa.2. Lisääntyvät holtittomasti.3. Työllistyvät todella huonosti.4. Integroituvat huonosti länsimaiseen yhteiskuntaan, kuten suomeen.4. Elävät yliedustetusti tulonsiirroilla, jopa koko elinkaarensa ajan.4. Radikalisoituvat Islamin mukaisesti.5. Elävät omassa yhteisössään (rinnakkaisyhteiskunnassa) sarian lakien mukaisesti. Enkä väitä että 100% muslimeista suomessa tekee näin.

      • Anonyymi

        Onhan suomessajoitakin islamista eronneitakin, tosin ei kovin montaa!


      • Anonyymi

        Pitävätkö nämä paikkansa?


    • Anonyymi

      hyvä olla esilla kevääseen 2023

    • Anonyymi

      Tästä on hyvä lähteä rakentamaan seuraavia eduskuntavaaleja!
      Jännä nähdä minkälaisen kannatuksen kehitysmaataustainen islampaska tulee saamaan seuraavissa eduskuntavaaleissamme!
      Olisiko 5 kehitysmaamuslimia realistinen määrä kansanedustajina?
      Pitää muistaa että kehitysmaataustaisen islampaskan populaatio kasvaapäivittäin suomessa, kuten äänestyskelpoisuuskin eduskuntavaaleissa!

    • Anonyymi

      Vaaleihin on alle vuosi!
      Jännä nähdä paljonko kehitysmaataustainen islampaska leviää eduskuntaamme lisää…

    • Anonyymi

      kohta kolme sataa

    • Anonyymi

      Huomenna on kommarigubtan juhlapäivä.

    • Anonyymi

      Polliisi Paha Tapanen

    • Anonyymi

      Ja 203…

    • Anonyymi

      Eipähän Simpeleen imaami Moktar Abdulkarim näihin aloituksen faktoihin vastaile!
      Koska nämähän kuuluvat näiden Super Sannojen ihmiskäsitykseen ja arvopohjaan!
      Katsotaan jatkuuko tämä Allaahin leviäminen entiseen malliin, vai kiihtyykö vielä entisestään!
      Tämä ruotsin mallin taso saavutetaan 10 vuoden sisällä!

      • Anonyymi

        Niin pitää muistaa että meillä on jo yli 200000 kehitysmaataustaista islampaskaa täällä suomessa ja joka päivä tulee ja valmistetaan lisää…


    • Anonyymi

      Sdp on mamutuspuolue

      • Anonyymi

        Super Sannan muslimiveljeskunta on suomen islamilaisin puolue!


    • Anonyymi

      Islam on vitsaus sivistyneelle länsimaiselle yhteiskunnalle. Muslimien ohjekirja koraani nimenomaan kehoittaa tekemään brutaaleja rikoksia eriuskoisia kohtaan. En käytä sanaa vääräuskoinen, jota he käyttävät muista, koska uskontoni kristinusko on täydellisen oikea. Islamia levitetään väkivalloin pakolla ja kuoleman uhalla. Se mädättää ihmiset, heistä tulee epäjumalan kumartajia, iki kehityskelvottomia.

    • Anonyymi

      Riippuen siitä, millä persoonalla tyyppi juuri sillä hetkellä on läsnä, vastausta voi joutua odottamaan.
      Kun niitä jakautuneen mielen hahmoja on useampiakin, lienee pottapää niistä useimmiten halitoosiaan linjoilla pölläyttelemässä.
      Tämä aloittajalle tiedoksi.

      • Anonyymi

        Illodin auttaa?


    • Anonyymi

      relevantti kysymys vieläkin

    • Anonyymi

      mumssi

    • Anonyymi

      oomi88-1

    • Anonyymi

      Soluttautuminen näyttää aluksi päivien kimallukselta kun antaa oikein pettää itseään.

    • Anonyymi

      EA211 Moktar VW

    • Anonyymi

      Vau!
      Jo 207 haram viestiä poistettu…

    • Anonyymi

      Simpeleen imaami Moktar Abdulkarim, sanoi ettei näitä asioita ole soveliasta kysellä!
      Koska se on äärioikeistolaista fasisminatsirasismia…

    • Anonyymi

      Valuuttakauppias
      2024-02-27 07:27:23
      UUSI

      Taisitte vallan unohtaa, että entiset säännöt ovat edelleen voimassa.

      Kaikki itkunne voitte lähettää suoraan Jerusalemin itkumuurille. Minä en enää ota vastaan itkuja. Se palvelu on nyt loppu. ;)))
      Äänestä
      Anonyymi
      2024-02-27 09:06:36
      UUSI

      Tässä(kin) avauksessa tuhatnikkinen on ainoa itkeva narsku. Näätämäiseen tapaansa hän etenee taas omaa uhriutumistaan kohti; viattomana lestarauhansanaskörttinä, joka vain odottaa tulevia suviseuroja, hän joutuu tekemään omia uhrauksiaan, jotta maailma pelastuu.

      Ps. Jos saisit kolehdilla menolipun Gazan kaistalle, lupaisitko jäädä sinne vuosikymmeneksi tai pariksi, edes kuolemaasi asti? Ellet, niin olisiko sinulle jalkapatikassa kiinnostavampi paikka Jerusalem vai Mekka?

      Pss. Älä huoli, ellei kolehti toteudu, kyllä sinun itkusi otetaan vastaan tänäkin vuonna Pudasjärvisellä pellolla, suviseurat ei sinua hylkää.

      • Anonyymi

        ;)))


    • Anonyymi

      Ja 208…

    • Anonyymi

      Moktarille maahanmuutto tarkoittaa, Teukan pipoa ja Einarin mankia….hehhehheh…

    • Anonyymi

      On suomeen saatu miljoona matua joiden asumiset suomalaiset maksaa, sen lisäksi sähkölaskut, ruuat, sossu turvaa vaatteiden ,ja käyttötavaran ostamiset maksisitoumuksilla, sen lisäksi julkisia menoja migtri, kela sossu ja vastaanottokeskusten henkilökunan monila paikkakunnilla palkkoina, Tulkit,koulutusmenot, päiväkodit, lapsilisät isoillekin perheille, elatustuet, terveydenhoito, .Poliisien , asianajajien ja vankiloiden kulut matujen kohdalla mahtavat ja ei ainakaan vähene. VANKILOITA PITÄISI RAKENTAA LISÄÄ , RAKENTAMISEN JA YLLÄPIDON KULUT MILJARDEJA. Sekä paljon muuta ja ne vie tuhansia per kuukausi per pää. toivottavasti suomi palauttaa jatkossa rikolliset matut eivätkä rasita talouttamme ,suomen vankilat täyden palvelun hotelleja. Kolme ateriaa päivässä, lääkärit , silmälasit , hammashoito.... kenellä taviksella niin hyvin, VANHUKSILLA yksi kylmä ateria.
      VELKARAHOILLA ELÄTETÄÄN ja suomessa bruttokansantuote laskee eikä työtä ole kaikille koska konkursseja , irtisanomisia, lomautuksia nimenomaan miehillä joita matut suurimmaksi osaksi on työttömiä kaikilla paikkakunnilla lisääntynyt ja kelajonotus lisääntyy. Veroja pitää kiristää ja taviksilta otetaan pois edut että nämä menot saadaan kokoon. Samaan aikaan oma väestö potee mielenterveys ja päihdeongelmia ihan julmetusti eli heistäkin alkaa olemaan enemän menoja kuin tuloja, Suomen politiikot silti mietivät kannabiksen laillistamista ja viinan kotiinkantoa. Onko politiikot ihan hulluja kun ihan helvetillinen tilanne päällä,

    • Anonyymi

      Eli ps?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Luomakunta

    • Anonyymi

      Voi ottaa esimerkiksi Ranskan, jonne on otettu maahamnuuttajia paljon ennen kuin Suomessa.
      Muslimit eivät ole sekoittuneet kantaväestön kanssa, vaan asuvat omissa suljetuissa yhteisöissä.
      Voi sanoa jokaisesta Euroooan maasta, että muslimien vastaanotto ei ole onnistunut.
      Muiden uskontojen kyllä.

      • Anonyymi

        Totta, eikä integroituminen tule muuttumaan mihinkään…


    • Anonyymi

      ja mielipidepankki sekä extyäkkäri sama....

    • Anonyymi

      Vain 90% kehitysmaamuslimeista tekee näitä aloituksen asioita!
      On väärin että 10% joutuu kärsimään sen takia!
      Mutta pääasia on että viherpunikkien unelma kehitysmaamuslimien islampaskan kalifaatti suomesta toteutuu ja väestö muuttuu kehitysmaamuslimi enemmistöiseksi….

      • Anonyymi

        Kuten palstan PROFEETAN kunnioittama, suuri ajattelia ja YLE:n jälkiviisas Maryam Abdulkarim on sanonut ettei ole olemassa mitään maassa maan tavalla!
        Ja islampaskalla aivopestyt viherpunikit ovat haltioissaan…


    • Anonyymi

      Ja 212 kiusallista HARAM viestiä poistettu…

    • Anonyymi

      PROFEETAN mielikuvitushahmot, Allaaaah Seijaah ja Rotta ovat hävinneet johonkin…

      • Anonyymi

        Koko PROFEETTA on näköjään hävinnyt…


    • Anonyymi

      Moktar huomasi ettei se naula vedä….hehhehhehhee…

    • Anonyymi

      Hyvä aloitus ja edelleen ajankohtainen.

    • Anonyymi

      Näköjään, kun 214 kiusallista haram viestiä poistettu…

      • Anonyymi

        Ja 215…


    • Anonyymi

      Ja 217…

    • Anonyymi

      Ei edes PROFEETTA MOKTAR pystynyt vastaamaan aloitukseen…

    • Anonyymi

      SDP asiaa moktar gubta

    • Anonyymi

      Mina sano sinu eta Islam olla paras!

      • Anonyymi

        Tottakai on!


    Ketjusta on poistettu 218 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      35
      7774
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4606
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3271
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      358
      1498
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      17
      1496
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1199
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      277
      1088
    Aihe