Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

netikka.fi ja anvianet.fi sähköpostit maksullisiksi Elisalla

Anonyymi

Ilkassa ol juttua että Elisa alkaa rahastaa 36e vuodessa tähän saakka ilmaisista sähköposteista per kpl ja noitahan on kymmenillä tuhansilla pohjalaisilla.

27

4035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanotaanko, että ilmoitus palveluiden "kehittämisestä" nosti mieleen ajatuksen asiakkuuden "kehittämisestä". Harmi, että sähköpostin ja liittymän vaihtaminen on kohtuullisen työläsprosessi, johon ei jaksaisi alkaa.

    • Anonyymi

      WTF? Onko tämä totta, milloinka tällainen ilmoitus on tullut?

      • Anonyymi

        Mulle tuli oikein kirjeitse jo eilen !

        ... Saa nähdä, joutuuko siitäkin vielä
        maksamaan esim. 2,99 e ?!


    • Anonyymi

      Elisalla paperilaskusta joutuu maksamaan 3,90e/kpl.
      Kaapelikortin sai ennen maksaa vuodeksi kerralla mutta nyt se pitää maksaa joka kk erikseen. Jos kuitenkin maksaa ennakkoon 12kk maksut lähettää Elisa silti joka kk 3,90e maksua vastaan 0.00e suuruisen laskun!
      Ja miksikö? Laskun lähettäminen maksaa todellisuudessa heille noin 60 senttiä ja loput voittoa.

    • Anonyymi

      Onneksi on vaihtoehtoja, jos sähköposti viestittely ei sisällä mitään liiketaloudellista tai poliittista sisältöä voi sen luovuttaa ilman yksityisyysvaatimuksia Google/NSA, joka taitaa olla nykyisin vahvasti juutalaisten ja kiinalaisten omistusohjauksessa.

      Mutta jos sähköpostiviestit sisältää jotain edellämainittu ja kaipaa jotain yksityisyyttäkin (jopa salakirjoituksen kera) niin kannattaa valita sähköpostin tarjoajansa sellaisista maista joissa "vielä" noudatetaan kirjesalaisuutta (Sipilän hallitushan poisti Suomesta kirjesalaisuuden viimeisenä päivänään vallassa - eli heikensi perustuslakia kiireellisenä). Kannattaa valita esim. Sveitsi, Islanti, Romania, Viro tai Latvia sähköpostiensa säilytysmaaksi.

      Sitten ei kannata alkaa lässyttämään siitä ettei osaa hankkia sähköpostintarjoajaa noista ed. maista koska kielimuuri ... jumankauta, sulla on ollut jo 3~4 vuotta aikaa hankkia ilmainen(ei ole olemassa vaan aina maksat tavalla tai toisella) tai turvallinen ja edullinen sähköpostintarjoaja. Koska hyvin tiesit jo etukäteen ettei Elisa ole mikään halpa firma vaan tekee valtavaa voittoa pörssiyhtiönä. Jos et itse osaa niin pyydä vaikka naapurin kielitaitoista lasta tekemään sinulle toistaiseksi voimassa oleva sähköpostipalvelu sopimus - siinä ei mene 15 minuuttia kauemmin. Muista vaihtaa sähköpostin salasana naapurin kielitaitoisen lapsen tehtyä sinulle uudet tunnukset. Kun on uusi sähköposti tili jossain ... voit edelleen käyttää sitä suomenkielisillä sähköpostiohjelmilla ... ihan kuin ennenkin.

      Jos jonkun mielestä 40€/vuosi sähköpostitilistä ei ole ryöstö, niin onnea vaan elämässäsi - sitä tulet tarvitsemaan. Kuole köyhänä - Internet ei ole kansallinen tai "suomalainen". Ehkäpä monien kantasuomalaisten käyttämä sveitsiläinen (ei EUvostoliiton maa) protonmail.com voisi olla sinulle sopiva palvelu ? Tunnuksen luomiseen sinne kuluu aikaa noin 10 minuuttia, miljoonia käyttäjiä - eri vaihtoehtoja tarjolla, myös "ilmaisia".

      Jos haluaa pilvipalveluitakin niin 70€/vuosi 10 terabytestä kuulostaa varmasti halvemmalta kuin elisan pilvilinnat ... se nyt on vain tyhmää maksaa liikaa, edellyttäen toki että verkkopalvelu myös toimii.

      • Anonyymi

        protonmail on ainakin vielä toistaiseksi ilmainen ja sveitsiläinen


    • Anonyymi

      Ennenkuin joku alkaa mussuttamaan siitä että eihän sitten sähköpostit tule sinne vanhaan "anvia mitälie" sähköpostiin jos tekee uuden sähköpostiosoitteen jonnekin muualle ... tulevat ne prkl! jos vain laittaa uudesta sähköpostiosoitteesta uudelleenohjauksen päälle siksi ajaksi että EHDIT irtisanomisaikana kertoa tämän uuden sähköpostiosoitteen tärkeäksi katsomillesi ihmisille, yrityksille ja yhteisöille. Sekä vaihtaa sen niissä verkkopalveluissa joissa se toimii sisäänkirjautumistunnuksena esim. pankkeihin tms.

      Vittumaisin temppu mitä elisa voi tehdä on lopettaa "anvia mitälie" sähköpostipalvelusi kuin kananlento sillä hetkellä kuin pyydät sitä lopetettavaksi ... suorastaan amatöörimäistä noloutta kusta vanhaa asiakasta ns. silmään/suuhun. Tätäkin näkee edelleen tapahtuvan vaikka on "suuri" suomalainen internetyhteydentarjoaja kyseessä - ei osata palvella oikein ja varmistaa että ehkä asiakas tulee meille vielä joskus takaisin. Ei, tapetaan lypsävä lehmä heti ja lopullisesti.

      Pienempikin vastoinkäyminen kun saa eteläpohjalaisen veren kiehahtamaan ja ei voida tunnustaa omaa nolouttakaan teknisissä asioissa - internetoperaattori kuten elisa koetaan valtioksi valtiossa ja verrataan vaikka poliisiin yms. auktoriteetteihin . Ei , ei ja ei. Elisa on vain pörssivetoinen PALVELUNtarjoaja ja olet täysin vapaa valitsemaan mieleisesi jostain muualta, mikä pelottavinta .... rumpujen pärinää ... Suomen rajojen ulkopuolelta, koska internet.

    • Anonyymi

      Toisaalta tämä on loistava uutinen. 3 ylihintaista kännyliittymää Elisalla ja niihin sidottuna saanut ilmaisen sähköpostin. Kun maksullinen s-posti alkaa saan viimein aikaiseksi siirtää kalliit Elisan liittymät muualle ja säästän usieta kymppejä kuukaudessa ja jatkossa maksan Elisalle pelkästään 2,90e/kk sähköpostista nykyisen jotain 90-100 euron sijaan.

    • Anonyymi

      Elisan pörssikurssi on notkahtanut laskusuuntaan, asiakaskato lienee syynä.

      • Anonyymi

        Uusi sähköposti sisältää roskaposti ja virustorjunta ohjelman, mikäli on ollut suojaus,poistuu maksu automaattisesti joten uudistus ei maksa mitään.
        Toisaalta kaikki ei voi olla ilmaista, jotenkin on kulut peitettävä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusi sähköposti sisältää roskaposti ja virustorjunta ohjelman, mikäli on ollut suojaus,poistuu maksu automaattisesti joten uudistus ei maksa mitään.
        Toisaalta kaikki ei voi olla ilmaista, jotenkin on kulut peitettävä.

        Minulla vain yksi sähköposti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uusi sähköposti sisältää roskaposti ja virustorjunta ohjelman, mikäli on ollut suojaus,poistuu maksu automaattisesti joten uudistus ei maksa mitään.
        Toisaalta kaikki ei voi olla ilmaista, jotenkin on kulut peitettävä.

        Muistelen että nic.fi -tunnuksesta piti maksaa kertamaksu ja sen jälkeen sen *piti* olla ilmainen - siis seuraavaan yrityskauppaan asti :)


    • Anonyymi

      mä en tartte sähköpostia välttämättä ollen-kaa (vitsi) !

    • Anonyymi

      menikös se nyt noin ,,eli maksu on 2,90 /kk per sähköpostipalvelu oli sitten 1 tai 10 s-postia ,,,,ei jokainen s.postiosoite maksa vaan se paketti 2,90

    • Anonyymi

      Näinhän se nykyisin menee, et ei muuta ku jokainen

      centti on asiakkaalta kiskottava pois !

    • Anonyymi

      Lainaus: "Uusi sähköposti sisältää roskaposti ja virustorjunta ohjelman, mikäli on ollut suojaus,poistuu maksu automaattisesti joten uudistus ei maksa mitään."

      Ei helkutti, meinaatko oikeasti että jos annat tyttäresi avioon , saat kaupanpäälle vahtivan anopin mukaasi ? Selitäpä tuo niille tuhansille joille "uudistus ei maksa mitään"

      Tiedoksi vaan että sähköposti on todellakin vain TEKSTIpohjainen, siinä ei ole mitään viruksia yms. Älkää paljastako tyhmyyttänne jos muuta väitätte.
      Ja mitä tulee roskapostiin niin onko sitä tärkeintä sähköpostiosoitetta pakko tukkia joka ruusupuska-arvontaan ? Eikö voisi käyttää jotain toista harmitonta sähköpostioisoitetta tähän tarkoitukseen ?

      Tämä virus- ja roskapostisuodatus on todellakin vain kasvojen pelastamista, koitetaan antaa jotain turhaa "ilmaiseksi". Taustalla on kuitenkin rahastus.

    • Anonyymi

      Mulla on Elisan känny ja siksi saanut ilmaisen sähköpostin. Ei ole ainakaan tähän mennessä tullut ilmoitusta että s-posti muuttuis maksulliseksi.

      • Anonyymi

        Onneksi Elisa lopetti tämän Anvia aikaisen kupari laajakaista liittymän kehityksen ja tuen. Uusi langaton nettiliittymän on toiminut puoli vuotta loistavasti ( Huawei).


    • Anonyymi

      Ihmetyttää tämä 2,90€:n /kk sähköpostimaksusta meuhkaaminen.
      Kun menet kahvilaan kuppi kahvia ja pulla maksaa yht. 4-5€, savukeaski n.7€.

      • Anonyymi

        Sovitaanko, että sulle tästä lähtien maksaa Suomi24:lle kirjoittaminen 2,90€ / kk?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sovitaanko, että sulle tästä lähtien maksaa Suomi24:lle kirjoittaminen 2,90€ / kk?

        Näistä päivittäisistä savuke ym. maksuista ei valita kukaan. Ilmaisia lounaita ei ole.


    • Anonyymi

      olen vaihtanut kaikki liittymät perheessä muille toimijoille, Elisa on surkea, vain netti enää sitä kautta, koska täällä ei ole kuituja ynnä muita saatavilla, 4g ei yletä tänne saakka kovin tehokkaasti. Seurvaavaksi tulee dna 5g omalla antennilla kun mahdollista.

    • Anonyymi

      Elisa lähetti postia että kännyliittymien hintoja "yhtenäistetään" ja pelkkä kk-maksu on jatkossa 9,90e/kk ja paperilaskun kanssa olisi melkein 14e/kk

      Aikanaan kun sen otti maksoi se paperilaskun kanssa 67snt/kk
      eli hinta yli 20-kertaistunut reilussa 10 vuodessa.

    • Anonyymi

      TYPERÄ MUUTOS

      • Anonyymi

        Elisa haluaa rahastaa täysin tyhjästä.
        Sähköpostista joutuu maksamaan vaikka en edes lähetä Elisan sähköpostilla yhtäkään spostiviestiä.Meillä kolme Elisan vanhan Anvian netikka.fi spostia ja kaikista menee 2.90 kk
        Lisäksi kaapelit maksut tuplaantuneet 5 vuoden aikana.Pian varmaan 15 EUR.kk.Pitää varmaan sekin lopettaa ja laittaa sateliittipeili ja antenni katolle.ElisanSaunalahden kuituliittymän lopetin jo 4 vuotta sitten kun pätkii ja 150 megaa ei tullut koskaan .eikä 10å megaakaan.
        Nyt tulee DNA 4g llä tasaisesti 60-90 megaa eikä pätki.Laskut puolittuivat entiseen verrattuna.Paska mikä paska.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elisa haluaa rahastaa täysin tyhjästä.
        Sähköpostista joutuu maksamaan vaikka en edes lähetä Elisan sähköpostilla yhtäkään spostiviestiä.Meillä kolme Elisan vanhan Anvian netikka.fi spostia ja kaikista menee 2.90 kk
        Lisäksi kaapelit maksut tuplaantuneet 5 vuoden aikana.Pian varmaan 15 EUR.kk.Pitää varmaan sekin lopettaa ja laittaa sateliittipeili ja antenni katolle.ElisanSaunalahden kuituliittymän lopetin jo 4 vuotta sitten kun pätkii ja 150 megaa ei tullut koskaan .eikä 10å megaakaan.
        Nyt tulee DNA 4g llä tasaisesti 60-90 megaa eikä pätki.Laskut puolittuivat entiseen verrattuna.Paska mikä paska.

        käyttäkö joku noita kahta viä? muuttu se saunalahti.fi jo vuosia sitten mutta ei mua itkettäny kun siirsin postit gmailiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        käyttäkö joku noita kahta viä? muuttu se saunalahti.fi jo vuosia sitten mutta ei mua itkettäny kun siirsin postit gmailiin

        Samoin minäkin tein jo 15 vuotta sitten.
        Käänsin kaikki tulevat spostit Netikalta suoraan Gmailin.Olen vain kirjautunut moneen paikkaan netikan tunnuksilla.Jos lopetan Elisan netikan käytön joudun rekkautumaan uudelleen.Helvetinmoinen homma mm.Facebookin kanssa kaikki lähtee.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe