Mielenterveysongelma, jollei armeijaa kykene suorittamaan?

Anonyymi

Siis se on aina mielenterveyteen liittyvä ongelma, jos suomalainen mies ei suorita varusmiespalveluaan loppuun!? Ei juudas sentään! Silloin vika on asevelvollisella, eikä missään nimessä tässä täysin toivottomassa asevelvollisuusjärjestelmässä. Kriittinen mielipide asevelvollisuuden toimimattomuuteen on varmaankin Puolustusministeriön mukaan heti mielenterveysongelma tai kun keskeyttävällä asevelvollisella on mielipide tästä asevelvollisuudesta joka poikkeaa täysin siitä valtavirrasta. Ei kaikilla ole mielenterveysongelmaa, jotka keskeyttävät varusmiespalvelun. Se on käsittämättömän yleistämistä!
Esimerkiksi kun nuori keskeyttää opiskelunsa tietyn alan opinahjossa niin ei silloin puhuta että siihen liittyisi mielenterveydellisiä syitä vaan silloin puhutaan ettei se ollut hänen alaansa.
Tuon logiikan mukaan sellaisissakin valtioissa nuorilla miehillä on mielenterveysongelmia, jossa on luovuttu asevelvollisuudesta!?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varusmiespalvelus on harhaanjohtava orwellilainen propagandatermi. Todellisuudessa kyse on orjamiespalveluksesta.

      Tutkija Mikko Salasuo totesi jo 10 vuotta sitten, että orjamiespalveluksen keskeyttävät ovat yleensä psyykkisesti terveitä ihmisiä. Tokihan sen sanoo jo arkijärkikin, ettei kukaan täysijärkinen orja-armeijassa halua palvella:

      "Tutkija: Varusmiespalveluksen keskeyttävillä ei ole mielenterveysongelmia
      Korkeat keskeyttämisluvut eivät ole merkki nuorison pahoinvoinnista, väittää tutkija Mikko Salasuo. Hänen mukaansa psyykkisistä syistä keskeyttävät ovat todellisuudessa terveitä nuoria, jotka eivät sopeudu armeijan hierarkkiseen järjestelmään.

      Kotimaa11.1.2010 klo 17.21päivitetty 12.1.2010 klo 09.55

      Salasuo on tutkinut varusmiespalvelusta ruohonjuuritasolla, sillä hän vietti kahden kollegansa kanssa kolme kuukautta varusmiespalveluksessa tammikuusta 2008. Tutkimuksen perusteella hänelle jäi vahva käsitys siitä, mistä psyykkisten syiden takia tapahtuvissa keskeyttämisissä on kyse.

      - Todellisuudessa vain pieni osa näistä keskeyttäjistä saa jonkin psyykkisen diagnoosin. He ovat aivan terveitä ihmisiä, jotka eivät vain sopeudu armeijan 24-tuntiseen kurivaltaan, Salasuo selittää.

      - Tästä sopeutumattomien ryhmästä annetaan joillain tahoilla sellainen kuva, että heillä olisi jotain psyykkisiä ongelmia. Se on todella harhaanjohtavaa, Mikko Salasuo sanoo."
      https://yle.fi/uutiset/3-5705787

    • Anonyymi

      Aloittaja on tainnut elää viime vuodet perunakellarissa viinaa juoden kun on aivot noin pehmenneet? Kuka hullu enää menisi tuohon orjatyöhön josta maksetaan vain 5e päivä kun samalla naisilla ei ole vastaavaa pakkoa. Lisäksi siellä ei edes harjoitella maanpuolustusta vaan kannetaan discoläpsytteiljöiden laukkuja Tornion rajalta. Aloittajalla taitaa olla fetissi läpsyttelijöiden laukkuihin? :D

      • Anonyymi

        Ihanko vertaat itseäsi vakavasti naiseen?
        Kait se tosiaan on joku aivohäiriö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanko vertaat itseäsi vakavasti naiseen?
        Kait se tosiaan on joku aivohäiriö?

        En tiedä mutta sinulla näyttää muutama aivosolu ja lukutaito puuttuvan. Ymmärrän koska liika viinanjuonti pehmentää aivot. Vain lammas alistuu valtion ilmaisorjaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mutta sinulla näyttää muutama aivosolu ja lukutaito puuttuvan. Ymmärrän koska liika viinanjuonti pehmentää aivot. Vain lammas alistuu valtion ilmaisorjaksi.

        Nyt kirjoitat täyttä asiaa.


    • Anonyymi

      No jos mies ei koe olevansa mies niin onko kaikki aivoradat "normaalisti"
      häiriöhän juuri viittaa "poikkeavaan" tilaan...

      • Anonyymi

        Ai jos ei alistu orjaksi niin silloin ei ole mies? Ok vanhus. Muistavatko hoitajat vaihtaa vaippasi miten usein? Enää ei eletä 1950-luvulla.


    • Anonyymi

      Jotka kaihtaa armeijaa, kärsivät usein pienestä pippelistä. Intissä turhaa seurantaa miesten vehkeistä. Miehen vehje on ihmeen keskeinen armeijan "aseistuksessa".

    • Anonyymi

      Jos pelkäät mennä armeijaan, on se todellakin mielenterveydellinen ongelma. Jos et mene armeijaan "muuten vaan" niin sitten olet pelkkä kusipää.
      Näin se vain on.

    • Anonyymi

      Minua ei huolittu kertaamaan, koska diapetes. Onko se mielenterveydellistä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1656
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1148
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1136
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1031
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      952
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      937
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      824
    Aihe