Kuinka TASA-ARVOISIA olemme?

Anonyymi

Aivan 100% samanarvoisia ja tasa-arvoisia, Luojamme edessä. Mutta jos tämän maailman ruhtinaatkin väittävät viimeisellä tuomiolla, etteivät tienneet tuota, niin säästyvätkö hekään silti pienellä rangaistuksella? Tietämättömyydestäkin silti juurikin ihmistä rangaistaan, ja siitä vielä tuplasti isommin, jos eivät usko tätä, sen jälkeen kun joku käy tämän heille kertomassa.
Tottakai meillä on hierarkinen eroavaisuus, sukupuussamme, ja monasti työpaikallakin, ja rahamäärät, voimat, taidot ja tiedot on jokaisella eri tasolla, eli niissä asioissa EMME ole tasa-arvoisia - tietenkään, mutta kuitenkin Jumalan edessä yksilöinä absoluuttisen tasa-arvoisia.

Tämän vuoksi Jeesus sanoi, että "Pyhän Hengen pilkkaa, veljensä pilkkaamista ei anteeksi saa kukaan, ei tässä eikä tulevassa maailmassa", jos ei kykene pyytämään edes veljeltään/sisareltaankin(?) anteeksi... Itseään suuremman pilkan saa anteeksi, ja itseään pienemmänkin pilkan saa anteeksi, mutta kuka teistä on se Isä, joka kaikki pilkat lapseltaankin tai naapurin lapselta osaa käsitellä henkisesti oikein?!

Senkin vuoksi Johannes Raamatussaan sanoi, että se joka päinvastoin, Pyhän Hengen pilkan sijaan Rakastaakin Veljeään ja rakastaa silloin tosi helposti Jumalan Poikaakin, hänessä ei ole enää syntiä. Homoseksuaalisuus on silti asia, joita ei kaikki tavalliset-ihmis HOMOT("Ihmiset") tunnista Sapienssin("Viisas") ominaisuudeksi ollenkaan?! Mutta se on toisaalta vielä suurempaa kiintymystä veljeensä, mitä on kukaan koskaan tiennytkään... Se vain liikaa iljettää tavallisia hetero-hentukoita, mutta ei Jumalaa käsittääkseni vähemmän kuin meitä ihmisiä, inhota liian lähisuvun välillä syntynyt sukurutsa, raiskaus tai tavalliseksi suvaituksikin asiaksi nykysuomessakin luultu huorinteko. Nuo asiat, vaikka olisit hetero - ovat pahempaakin syntiä kuin homoseksuaalisuus.

3

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siis minä olen samanarvoinen ryöstö murhaajan kanssa, syljen sitä jumalaanne naamaan sen tavattuani, mutta tuskin tapaan mielikuvituskavereita joihin jumalanne kuuluu.

    • Jos oikea jumala on olemassa kysyy hän epäilemättä aloittajalta tämän maallisen elämän päätyttyä seuraavaa: Miksi uskoit ihmisen luomaan epäjumalaan!

    • Jumalan edessä on kaikki tassa arvoisia,toinen ei ole ylempänä toista. Ainoastaan yksi erotta meidä toisista, ne jota ovat saaneet syntinsä anteeksi,Jeesuksen veren kautta olemme armahtettuja syntisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe