Jos Hitler ja natsit olisivat voittaneet

Anonyymi

Mitä luulette, mikä olisi suomalaisten kohtalo, jos Natsisaksa olisi voittanut toisen maailmansodan? Olisiko tämä Tälläkin palstalla keskusteluissa esiintynyt ”suomalainen ” rotu kelvannut arjalaisille, vai olisimmeko orjakansaa vai olisiko meitä odottanut tämä lopullinen ratkaisu? Natsien rotuopin mukaan me emme ole arjalaisia.

Itse kuvittelen, että suomalaiset olisivat saaneet toimia saksalaisten työjuhtina ilman sen suurempia oikeuksia ja pikkuhiljaa meidät olisi hävitetty tavalla tai toisella.

19

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomesta olisi tullut Saksan matkailumaa.
      Saksa loi eläin oikeudet, ei vajaita hävitetä muuta kun sodassa, jossa vajaat ei kuole rintamalla vaan eliitti heidän puolestaan. Saksa hyökkäsi Neuvostoliittoon, koska Suomi pysäytti heidät talvisodassa. Neuvostoliittoa pidettiin halveksittavampana.

    • Anonyymi

      Sama kuin mitä nyt liberaalit globalistit ajavat uudella "monikulttuurisuus" aatteellaan. Olisimme harmaata massaa. Ei kotimaata, ei kansaa, ei lojaliteettiä jne. Hitlerin aikeena oli poistaa kaikki rajat ja luoda yksi maailmanhallitus lopulta. Hän epäonnistui koska keskittyi ulkoisten asioiden hävittämiseen. Nykyisillä globalisteillä on tavoitteena ihmisten henkinen yhdenmukaistaminen eli tuhotaankin ihmisistä kaikki henkinen ja hengellinen. Näin he hyväksyvät lopulta mitä tahansa ilman vastarintaa. Valkoiset eurooppalaiset on esimerkiksi saatu hyväksymään rajaton siirtolaisuus tällä henkisellä tuhoamisella. Ihmisistä on tehty niin onttoja, etteivät he enää arvosta omaa maata, kansaa, juuria, sukua ja perhettä. Arvosta siinä mielessä, että välittäisivät niiden tulevaisuudesta.

      • höpöhöpö, aatun tavoite oli, että jokainen maa olisi ollut omissa oloissaan - se on nationalismia


    • Anonyymi

      Suomen viimeinen mahdollisuus saavuttaa merentakainen siirtomaa koitti toisen maailmansodan aikaan. Sota Saksan rinnalla Neuvostoliittoa ja useimpia liittoutuneita vastaan avasi ovet jälleen siirtomaatavoittelulle. Jälleen kerran Suur-Suomi halut suuntautuivat enimmäkseen Itä-Karjalan suuntaan, mutta on olemassa merkkejä siitä, että liittoutuneiden siirtomaat aiottiin jakaa akselivaltojen kesken sodan voittamisen jälkeen. Hurjimpien mutta varmistamattomien huhujen mukaan Suomelle oltaisiin epävirallisesti luvattu Belgian Kongo.

    • Anonyymi

      Saksan voittaessa olisimme säilyneet hengissä lammaspaimenina.
      Stalinille jos olisimme hävinneet , meitä ei enää olisi, olisimme kohdanneet kansan tuhon.

      Natsismi ei poikkea millään lailla kommunismista tai nykypäivän suvaitsevaisista.
      Samalla lailla haluavat valloittaa maailmaa kannattamaan omaa ideologiaansa, häivyttäen pois olemassa olevat valtiot, kansat, kielet, ei hyväksytä erimieltä olevia, vihaa, kaunaa, pelkoa, kansan kiihottamista.

      Natseja ja Hitlerin kannattajia ei ollut pelkästään Saksassa, vaan joka ikisessä Euroopan maassa! Samoin kuin kommunistejakin.
      Miksi EUssa ei kyetä tekemään yhteistä pakolaispäätöstä. Tulisi osata jokaisen EUmaan historia ja ymmärtää.

      • Anonyymi

        Natsismi ja kommunismi eroavat kuin yö ja päivä toisistaan.
        Jos jätämme pois valtiosäännön, ideologisesti ja taloudellisesti me elimme kansallissosialismissa v. 1987 saakka. Tämän jälkeen siirryimme globaaliin liberaaliin kasinotalouteen.


    • Anonyymi

      Maailma olisi paljon parempi jos saksa olisi voittanut sodan ei olisi nykyistä liika kansoitusta joten ei myöskään niin pahaa ilmaston lämpeämistä. Lähi-idässä olisi rauha koska jutsku valtiota ei olisi koskaan syntynyt!!

      • Anonyymi

        Lähi-idän rauhasta en menisi takuuseen. Arabit tappelisivat keskenään. Joko öljystä tai sitten sunni-shiia -vastakkainasettelu olisi saanut rajumman luonteen.

        Juutalaisvaltiokin olisi voinut syntyä, tosin ei Lähi-itään. Hitler halusi alunperin vain eroon juutalaisista, ei tappaa heitä. Heitä koottiin leireille, joista heidät olisi helppo siirtää. Homma kuitenkin pitkittyi ja monimutkaistui, mahdollisesti kulissien takana joku kuljetuksiin liittynyt yhteistyötaho petti, sotaonni kääntyi. Jos näin ei olisi käynyt, juutalaiset olisi vaan siirretty jonnekin. Muistelen lukeneeni Itä-Venäjällä olevasta alueesta.


    • Olen myös leikkinyt ajatuksella jos Saksa olisi voittanut sodan.
      Historiankirjoitus olisi nyt aivan toisenlaista.

    • Anonyymi

      Maailmassa ei olisi juutalaisongelmaa ja palestiinassa olisi rauha maassa.

      • Anonyymi

        Ei juutalaiset aloittaneet vihollisuuksia. Palestiinalaiset oli niin rasistinatseja etteivät halua juutalaisille pienen pientä plänttiä vaikka ovat etnisesti omalla maaperällään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei juutalaiset aloittaneet vihollisuuksia. Palestiinalaiset oli niin rasistinatseja etteivät halua juutalaisille pienen pientä plänttiä vaikka ovat etnisesti omalla maaperällään.

        juutalaiset julistivat saksalle sodan -33


    • Anonyymi

      Ei se ollut edes mahdollista, koska eivät pysyneet kotimaasaan
      koko saksa sai näin kunnon kylvyn mistä eivät henkisesti ole vieläkään selvinneet

      sama peli käy tälle maahan tunkeutumiselle, tämäkin tullaan torppaamaan samalla voimalla, jottei kiveä jää kiven päälle näitten osalta

      • Anonyymi

        Kalevalan kymmenes runo kertoo, että Sammon taonta tapahtui Pohjolassa, jossa asui Pohjolan valtiatar, Louhi ja hänen kansansa turjalaiset. Tämä muinaisaikojen suuri ja mahtava turaanilainen rotu oli Kalevalan kertoman mukaan raaka ja julma kansa.
        Euroopan väestö ennen arjalaista olisi ollut turaanilainen.] Ilmarinenkaan ei olisi halunnut lähteä:

        Miesten syöjille sijoille,
        Urosten upottajille.


      • puola hyökkäili saksalaisiin kyliin rajan tuntumassa ja britit pommittivat lännessä saksalaisia kaupunkeja ranskasta käsin, joten hyökkäys oli ainut mikä pisti tälle terrorisoinnille stopin.


    • Anonyymi

      Mailma ja Suomi olisi parempi paikka jos historia olisi mennyt toisin. Ei olisi matuja notkumassa joka kulmalla. Ei olisi mitään sateenkaari hom....hommia. Ei olisi demari akat pilaamassa valtakuntaa. Ei olisi Ben Z. kansanedustajana. Moni asia olisi paljon paremmin jos Adolf olisi voittanut. (valitettavasti kävi toisin) Odotankin A:n uutta tulemista.

    • "natsi" on juutalaismafian keksimä mollaustermi kansallismielisille

    • Anonyymi

      Natsien rauhanideologian hallitsema Eurooppa oltaisiin voituu jakaa kahteen, ehkä kolmeen "koriin". Ensinnäkin Saksan suoraan itseensä liittämät ja vasalloimat alueet idässä. Ne olisivat olleet siis täysin saksalaisia alueita tässä nykyhetkessä. Sitten ne alueet, joista mahdollisesti oltaisiin tehty vasallivaltioita, joko väliaikaisesti (ennen Saksaan liittämistä) tai pidemmäksikin aikaa.

      Useimpia Euroopan maita ei oltaisi liitetty Saksaan. Näistä olisi aikaa myöten tullut Eurooppalaisen liittovaltion osavaltioita. Suomen osalta kehitys olisi arvatenkin ollut tällainen. Saksalaisten ei olisi edes tarvinnut välttämättä vaatia meitä luopumaan kansallisvaltiolle tyypillisestä vallan käytöstä, sillä omat poliitikkomme olisivat ennemmin tai myöhemmin myyneet maamme osaksi Saksakeskeistä Euroopan Unionia.

      Nyky-EU:hun verrattuna meillä olisi siis selvästi vähemmän valtaa oman maamme asioihin, sillä nyky-EU:ta ei olla vielä saatu muutettua liittovaltioksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että voimme halutessamme kieltäytyä noudattamasta EU:ssa määräenemmistöllä tehtyjä päätöksiä, lisäksi voimme erota EU:sta. USA:n osavaltioilla tai Venäjän liittovaltion hallintoalueilla samaa oikeutta ei ole.

      (Hauska knoppitieto: henkilö joka suunnitteli Natsi-EU:ta, päätyi meidän tuntemamme EU:n ensimmäiseksi johtajaksi USA:n tuella. Tämä herra Hallstein yrittikin kovasti saada kansallisvaltiot nujertavaa liittovaltiota aikaiseksi.)

      PS. Haittamaahanmuutto ja isalmisoiva väestönvaihtopolitiikka on pitkällä tähtäimellä kannaltamme huomattavasti huonompi juttu kuin Natsi-EU.

    • Anonyymi

      Tuskin oltaisiin arjalaisiksi kelvattu, toisin kun länsinaapurin kansa. Persjalkaiset pyylevät suomalaiset, turhaa ihailette Hitleriä, tuskin teitä olis jos Aatu olisi saanut voittonsa. Kansallismielinen voi olla ilman että ihailee Hitleriä tai Trumppia...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe