"THL on johtamassa hallitusta hirvittävän pahasti harhaan

Anonyymi

Emeritusprofessori Matti Jantunen ihmettelee THL:n alhaisia riskinarvioita koronaepidemiaa koskevissa ennusteissa.

"THL on johtamassa hallitusta hirvittävän pahasti harhaan, jos WHO:n arviot ovat oikeita" – emeritusprofessorin mukaan Suomen koronan riskinarvio on rajusti alakantissa
Kotimaa
20.03.2020
Hanna Lensu
Suomen pitäisi välittömästi kiristää taudin leviämisen ehkäisytoimia, sanoo professori Matti Jantunen.

42

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mistä Jantunen tietää missä mennään.

      Suomi on toiminut oikea aikaisesti, Ruotsi toimii päinvastaisesti, Yhdysvaltoihin verrattuna on terveydenhuoltomme loistava.
      Tilanteemme ei ole täydellinen, eikä ole yhdenkään maan, mikään maa ei ole varautunut sotatilaa muistuttavaan olosuhteisiin.

      • Anonyymi

        " terveydenhuoltomme loistava."

        Herätys pahvi , sekö on sinusta loistavaa terveydenhuoltoa että Suomi suljetaan neljän seinän sisälle !?

        Kaikkia sitä saakin lukea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " terveydenhuoltomme loistava."

        Herätys pahvi , sekö on sinusta loistavaa terveydenhuoltoa että Suomi suljetaan neljän seinän sisälle !?

        Kaikkia sitä saakin lukea.

        Kuten tavallista niin tässäkin asiassa on ristiriita niinkuin ihmisen logiikassa yleensä eli myöskin epäjohdonmukaisuus.

        Suomi suljetaan neljän seinän sisälle, mutta miksi. Ihan siksi, kun täällä nyt on vajaat tuhat tartuntatapausta ( HUOMIO SIIS TESTATTUJA,...tulee muistaa, niin sairaiden luku ja altistuneiden lukumäärä on moninkertainen. ). Suomessa THL on tehnyt emämunauksen kuten tavallisestikin monissa asioissa ja jokuhan siihen on syynä, tarkoitan ettei THL testaa lieviä tapauksia lainkaan. Puhutaan ja selitellään testien puutteesta ja jos niitä testejä tehdään paljon niin vastausten tulo kestää ja niin edelleen, turhia perusteluita, joihin ei ole uskominen.

        Se suurin hämäys on. MAASSAMME ON MONIN VERROIN ENEMMÄN TARTUNTOJA, SAATTAAPA OLLA LIEVIÄ JOPA KAHDELLA MILJOONALLA SUOMALAISELLA.. Nämä lievät tapaukset ja altistuneet sitten vielä lisäksi tartuttavat ja levittävät tuota virussairautta.
        Eli haluaako THL peitellä tilanteen vakavuutta? Sille se vaikuttaa, kun meinataan laittaa ulkonaliikkumiskieltokin. Tapauksia on niin paljon oikeesti ettei uskalleta ihmisiä päästää enää uloskaan.

        Toisaalta taasen voi ajatella ettei kyseinen koronavirus nyt kuitenkaan ole niin vaarallinen , millaiseksi se on julistettu. Ei se voi olla suurimmalle osalle mitenkään kuolemaksi eikä niin karmea tauti, mitä on mainostettu. Miksi uskon tällaiseen viruksen vaarattomuuteen. Uskon siihen siksi, koska lieviä tautitapauksia ( lievistä koronalle tyypillisistä oireista kärsivät eivät pääse koronatestiin. )

        Ruotsilla saattaa olla ihan oikea asenne, siellä testataan enemmän ja annetaan ihmisten elää. No mikäs siinä sopiihan se, koska vain hyvin harva sairastuneista saa vakava-asteisen kuolemaan johtavan oireiston korkeella kuumeella. Ja toisekseen niin liikkuessaan porukoissa ja ihmisten ilmoilla muodostuu pikkuhiljaa vastustuskyky tuolle virukselle. Riskiryhmien tulee kuitenkin olla varovaisia kaikissa maissa. Nyt kun ollaa tavallaan kaikki suomalaiset jonknlaisessa karanteenissa ei meille synny minkäänlaista vastustuskykyä Covik-19 virukselle. Ollaan kotona ja kun tautitapaukse vähenevät meidät päästetään taas vapaasti liikkumaan, niin iskee uusi koronavirusaalto ja saattaa tulla kovempana tappajana, kuka senkin voi tietää.

        Tämä tiedonkulku on niin nopeaa tämän ajan maailmassa, jotta sitä pelästyy jo aamulla nettilehtiä lukiessaan, joko taas koronaa koronan perän. Siis kaikki tuo uutisointi on vähän erikoista ja kaiken uutisoinnin takanahan on raha. Mitä enmmän kirjoitat niinsanotusta polttavasta aiheesta sen enmmän saat klikkauksia lehteesi tai uutiseesi. Sehän on vaan plussaa.

        Lopuksi: ENITEN HÄMMÄSTELEN THL:EN PIITTAAMATTOMUUTTA LIEVÄOIREISIA POTILAITA KOHTAAN. HEITÄ EI OIKEASTAAN PIDETÄ SAIRAINA LAINKAAN, KOSKA EIVÄT PÄÄSE EDES LÄÄKÄRIN VASTAANOTOLLE, JOLLOIN LÄÄKÄRI MÄÄRÄISI TESTIN JA SELVIÄISI, ONKO KORONAA VAIKO EI.

        Suomessa on eräs tubettaja iäkkäämpi jo, joka toi tätä asiaa esille. Hänellä oli selviä koronaviruksen aiheuttamia oireita, kuumetta, yskää, lihaskipuja ja väsymystä. Hän kuuluu riskiryhmään sairautensa takia ja jo iänkin myötä. Hän soitti terveyskeskukseen ja hälle sanottiin etei ole aikoja lääkärille. Eikä neuvottu sitten mitään. Ongelmahan alkoi juuri tuosta ettei hän päässyt lääkärille ja sitten olisi päässyt koronatestiin. Tubettaja sanoi, että hän käy nyt sitten kaupassa ja hoitelee kaikkia asioita eli liikkuu ihmisten ilmoilla, koska terveyskeskus ei ollut halukas testaamaan ja antamaan siis aikaa lääkärille. Aina saa pikaaikoja samalle päivälle. NYT HÄN SITTEN TARTUTTAA MONIA KYMMENIÄ IHMISIÄ TUOLLA KESKISESSÄ SUOMESSA.

        Koronadiagnoosin saa vasta testituloksen ollessa positiivinen. Oireista voi lievissä tapauksissa päätellä, mutta oire on vaan oire, ei sairausdiagnoosi.

        Niin jotta tällaisia samanlaisia tapauksia tubettajan kanssa on maassamme pilvin pimein. Osalla on sairaus ja joillakin sitten joku muu flunssa tai sellainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " terveydenhuoltomme loistava."

        Herätys pahvi , sekö on sinusta loistavaa terveydenhuoltoa että Suomi suljetaan neljän seinän sisälle !?

        Kaikkia sitä saakin lukea.

        Mihin sitten Suomi pitäisi sulkea? Emme halua tänne koronaa, emme pakolaisia. Tulee rajan yli mikä tahansa, me vastustamme, huomaa se!


    • Anonyymi

      Ei saa epäillä virkamiehiä, vaan kuolla rohkeasti isän maanpuolesta, kunnon uskovaisena kansalaiseta.

      Hura hura kura THL ja Viisikko!!!

    • Viisikko työskentelee melkein vuorokaudet läpeensä ilman vapaapäiviä.
      Laura Huhtasaari kirjoittaa että hallitus laiskottelee, Halla-aho taas kirjoittaa että rajat vuotaa, ei mahdollista kun rajat on kiinni.
      Persu Mäenpää syyttää eri tahoja etteivät ilmoita epäiltyjä raiskauksia, mitään Mäenpään ilmoittamaa raiskausta ei ole tapahtunut.

      • Anonyymi

        Lehmä sammuu


      • Anonyymi

        Eli koronakin on poliittinen. Jos se olisi puoluepoliittisesti sopiva vitsaus, tartuttaisiin asiaan toisin ottein.


    • Anonyymi

      Mihin luottaisimme jos luottamus päättäjiin menisi.

      • Anonyymi

        Kekkosen kauden alistama vanhus puhuu
        Olisit opiskellut jotain niin luottaidit itseesi ja lähteisiisi
        Nyt olt lätty viranomaisen lauteilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kekkosen kauden alistama vanhus puhuu
        Olisit opiskellut jotain niin luottaidit itseesi ja lähteisiisi
        Nyt olt lätty viranomaisen lauteilla

        TUIKUT himmenöö ja helmat paukkuu, taitaa olla Coronaa vielä kaapissa viilenemässä


    • Ihmettelen kun levitetään epätoivoa opposition puolelta, Harkimo toteaa ettei nyt kannata hallitusta kaataa, minkä takia muutenkaan, ennen korona epidemiaa viime kuussa oli työllisyys nousussa, nyt mennään alas ja kovaa.

      Persu Mäkynen kirjoitti, miten Sanna Marin toimisi jos vihollismaa hyökkäsi nytten. Mitä persujen aivoissa Halla-ahoa myöten mahtaa liikkua, onko heidät vallannut epätoivo kun kirjoitellaan epäolennaista, maassa on poikkeustila.

      • Anonyymi

        Ei ylioptimismistakaan ole hyötyä.

        Viisikko on jo tuolla löysällä hitaalla jossittelulla altistaneen Suomen kansaa koronalle yhdessä THL ennusteiden ja siitä johtuen kaikkien suojavarusteiden ja korona testien rankkaan alimitoitukseen.

        Sitä ei tietysti huomaa, kun on oikein optimistinen virkamies uskossa elävä auktoriteetti orientoitunut lammas joita vaeltaa Suomen kansasta 70%

        Bää bäää kohta laidun vihertää, kun Sanna ja muut hymyilevät tyylikkäissä pukineissa ja kertovat kuinka on taas asiat hienosti ja hallinnassa (paksua haisevaa sumua)


    • Anonyymi

      Pienesti kun sallii niin, jo kohta ssuuresti suvaitsee.

    • Anonyymi

      Viisikko seikkailee kuusikossa nelikko päässään, näeppä siinä sitten...

    • Anonyymi

      Viisikko seikkailee, talous ja selustan varmistaminen etu painona.

      Lainaus viisaalta Halla-aholta
      "Kun tiedetään, että näistä rajoittamistoimenpiteistä tulee taloudellista vahinkoa, niin siellä pelätään, että jo ne eivät olisikaan välttämättömiä, niin he saavat poliittiset syyt niskoille niistä toimenpiteiden seurauksista"






      – Sen takia odotetaan jatkuvasti sitä, että tilanne muodostuu katastrofaaliseksi, jolloin on tavallaan helpompi perustella se, miksi niihin toimiin ryhdytään, vaikka nämä eivät enää siinä vaiheessa ole välttämättä kovin tehokkaita.

      Ja vielä jännempää Viisikko odottaa katastrofaalista tilannetta

      "Sen takia odotetaan jatkuvasti sitä, että tilanne muodostuu katastrofaaliseksi, jolloin on tavallaan helpompi perustella se, miksi niihin toimiin ryhdytään, vaikka nämä eivät enää siinä vaiheessa ole välttämättä kovin tehokkaita."

      • Anonyymi

        Mikä ihmeen asiantuntia luulet olevasi, luotan viisikkoon enemmän sataan miljoonaan persuun


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen asiantuntia luulet olevasi, luotan viisikkoon enemmän sataan miljoonaan persuun

        Kirjoituksesi kertoo ettet ymmärtänyt sanaakaan Halla-ahon kirjoituksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoituksesi kertoo ettet ymmärtänyt sanaakaan Halla-ahon kirjoituksesta.

        Halla-ahon kirjoitukset on täyttä sontaa.

        Tällä hetkellä luotan THL :n viranomaisiin, oikeuslaitokseen joiden pohjalta hallitus toimii, hallitus tiedottaa siihen luotan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halla-ahon kirjoitukset on täyttä sontaa.

        Tällä hetkellä luotan THL :n viranomaisiin, oikeuslaitokseen joiden pohjalta hallitus toimii, hallitus tiedottaa siihen luotan.

        Kirjoituksesi on täyttä sontaa


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen asiantuntia luulet olevasi, luotan viisikkoon enemmän sataan miljoonaan persuun

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006450556.html
        Kyllä kannattaisi katsoa, että ei tarvitse katua.
        Voisit sinäkin unohta vähäksi aikaa päässäsi pyörivät persut..persut...persut....
        Vaikka en persu ole, niin alkaa ärsyttää tuo jauhaminen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoituksesi on täyttä sontaa

        Halla-aho käy jatkuvaa politiikkaa tämän epidemian tautta, kirjoitusten tarkoitus esiintyä kuin asiantuntija ei hetkauta hallitusta.
        Sanna Marinin esityksen on opposio tänään hyväksynyt, poikkeustila toimen piteet tulee tapahtumaan lain mukaan ei jonkun persun huuhaa hopötysten mukaan.

        Sanna Marinin hallitus pitää ohjakset kädessä siihen on opposition tyytyminen, koska vastuu on heillä, muodon vuoksi Marin hyväksyttää opposiolla vaikkei aina olisi pakko.

        Vuonna 2023 opposio voi haastaa nykyhallituksen, seuraavassa hallituksessa ei ole persut, Ohisalon vihreät hyvinkin, ja Haavisto pres..... :)


      • Anonyymi
        Pertikki kirjoitti:

        Halla-aho käy jatkuvaa politiikkaa tämän epidemian tautta, kirjoitusten tarkoitus esiintyä kuin asiantuntija ei hetkauta hallitusta.
        Sanna Marinin esityksen on opposio tänään hyväksynyt, poikkeustila toimen piteet tulee tapahtumaan lain mukaan ei jonkun persun huuhaa hopötysten mukaan.

        Sanna Marinin hallitus pitää ohjakset kädessä siihen on opposition tyytyminen, koska vastuu on heillä, muodon vuoksi Marin hyväksyttää opposiolla vaikkei aina olisi pakko.

        Vuonna 2023 opposio voi haastaa nykyhallituksen, seuraavassa hallituksessa ei ole persut, Ohisalon vihreät hyvinkin, ja Haavisto pres..... :)

        Kukahan on seurava presidentin puoliso jos Haavisto valitaan. Ei vaikuta kovin uskolliselta tyypiltä. Vaihtaa aina nuorempaan kun entinen on käytetty loppuun.


      • liekko kirjoitti:

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006450556.html
        Kyllä kannattaisi katsoa, että ei tarvitse katua.
        Voisit sinäkin unohta vähäksi aikaa päässäsi pyörivät persut..persut...persut....
        Vaikka en persu ole, niin alkaa ärsyttää tuo jauhaminen.

        Vastaan persun huutoon heti kun aloittaa propakandansa.
        Jos keskustelevat kuin normaalit, eikä Matu Matu Matu Matu... Ei keskustelusta tule hevonpaskaa.

        Jos tekee aloituksen, ei mee kuin hetki jo keskustelu ajautuu persuiluksi, aloituksen aihe ei vaikuta lopputulokseen.


      • Anonyymi
        Pertikki kirjoitti:

        Halla-aho käy jatkuvaa politiikkaa tämän epidemian tautta, kirjoitusten tarkoitus esiintyä kuin asiantuntija ei hetkauta hallitusta.
        Sanna Marinin esityksen on opposio tänään hyväksynyt, poikkeustila toimen piteet tulee tapahtumaan lain mukaan ei jonkun persun huuhaa hopötysten mukaan.

        Sanna Marinin hallitus pitää ohjakset kädessä siihen on opposition tyytyminen, koska vastuu on heillä, muodon vuoksi Marin hyväksyttää opposiolla vaikkei aina olisi pakko.

        Vuonna 2023 opposio voi haastaa nykyhallituksen, seuraavassa hallituksessa ei ole persut, Ohisalon vihreät hyvinkin, ja Haavisto pres..... :)

        Minusta on tos ikävää, kun kirjoituksissa esiintyy alituiseen "persujen" mollaus. Ei he kaikki ole epäasiallisia, yksi mätä omena jne. "Tiedän" perussuomalaisissa asioita hoitavia ihmisiä. Jokaisessa puolueessa on omat haittatekijänsä. Mielestäni HA hoitaa asiansa asiallisesti, toki heidän puolueessaan on myös epäasiallista keskustelua, niin on kaikissa muissakin tavalla tai toisella.
        Samaa mieltä Marinin hallituksesta, erinomaisesti vienyt tätä tilanneta eteenpäin. Minkäänlaista epäasiallista puhetta ei ole esiintynyt kenenkään sanomana.
        Ikävää keskustelua on jatkunut liian kauan, monia vuosia, joten tämän tyyppinen hallitus on nyt paikallaan. Toivotaan, että jatkossa eduskunnassa keskustellaan napakasti mutta fiksusti. Oletko samaa mieltä. -Majast-


      • Pertikki kirjoitti:

        Vastaan persun huutoon heti kun aloittaa propakandansa.
        Jos keskustelevat kuin normaalit, eikä Matu Matu Matu Matu... Ei keskustelusta tule hevonpaskaa.

        Jos tekee aloituksen, ei mee kuin hetki jo keskustelu ajautuu persuiluksi, aloituksen aihe ei vaikuta lopputulokseen.

        "Pertikki"

        Jospa sinä olet hän, jonka kanssa haluat keskustelun aloittaa?
        Siksi sinäkin jankutat samaa asiaa koko-ajan.
        Ajatellen että nyt olet löytänyt "älykkään aloituksen".
        Koita kestää, olethan saanut haluamasi.

        H.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen asiantuntia luulet olevasi, luotan viisikkoon enemmän sataan miljoonaan persuun

        Onneksi olkoon, varma kuolema koronassa odottaa tuhansia Suomalaisia.


      • Anonyymi
        liekko kirjoitti:

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006450556.html
        Kyllä kannattaisi katsoa, että ei tarvitse katua.
        Voisit sinäkin unohta vähäksi aikaa päässäsi pyörivät persut..persut...persut....
        Vaikka en persu ole, niin alkaa ärsyttää tuo jauhaminen.

        Aika surkea loppu, kun homma luisuu viranomaisten käsistä...

        No, kohta alkaa todenteolla tääläkin, kun liikuvuuden rajoitus venyy ja veny viikosta päivää ja huomisesta seuraavaan.


      • Anonyymi
        Pertikki kirjoitti:

        Halla-aho käy jatkuvaa politiikkaa tämän epidemian tautta, kirjoitusten tarkoitus esiintyä kuin asiantuntija ei hetkauta hallitusta.
        Sanna Marinin esityksen on opposio tänään hyväksynyt, poikkeustila toimen piteet tulee tapahtumaan lain mukaan ei jonkun persun huuhaa hopötysten mukaan.

        Sanna Marinin hallitus pitää ohjakset kädessä siihen on opposition tyytyminen, koska vastuu on heillä, muodon vuoksi Marin hyväksyttää opposiolla vaikkei aina olisi pakko.

        Vuonna 2023 opposio voi haastaa nykyhallituksen, seuraavassa hallituksessa ei ole persut, Ohisalon vihreät hyvinkin, ja Haavisto pres..... :)

        Hah kyllä, nyt on lääkitys ehkä pettänyt.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minusta on tos ikävää, kun kirjoituksissa esiintyy alituiseen "persujen" mollaus. Ei he kaikki ole epäasiallisia, yksi mätä omena jne. "Tiedän" perussuomalaisissa asioita hoitavia ihmisiä. Jokaisessa puolueessa on omat haittatekijänsä. Mielestäni HA hoitaa asiansa asiallisesti, toki heidän puolueessaan on myös epäasiallista keskustelua, niin on kaikissa muissakin tavalla tai toisella.
        Samaa mieltä Marinin hallituksesta, erinomaisesti vienyt tätä tilanneta eteenpäin. Minkäänlaista epäasiallista puhetta ei ole esiintynyt kenenkään sanomana.
        Ikävää keskustelua on jatkunut liian kauan, monia vuosia, joten tämän tyyppinen hallitus on nyt paikallaan. Toivotaan, että jatkossa eduskunnassa keskustellaan napakasti mutta fiksusti. Oletko samaa mieltä. -Majast-

        Ehdottomasti, meillä on maailman paras suomen hallitus, viisi tyttöä huulet punaisena kyllä kelpaa, Sanna Marin on erittäin päättäväinen jonka silmille opposition ukkelit uskalla hyppiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hah kyllä, nyt on lääkitys ehkä pettänyt.

        Anonyymit ei pysty mua lannistamaan, pelkkiä haukkuma sanoja.
        Haukkuminen alkaa kun sanat loppuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi olkoon, varma kuolema koronassa odottaa tuhansia Suomalaisia.

        Elämä on vaiva joka päättyy kuolemaan. Aina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halla-ahon kirjoitukset on täyttä sontaa.

        Tällä hetkellä luotan THL :n viranomaisiin, oikeuslaitokseen joiden pohjalta hallitus toimii, hallitus tiedottaa siihen luotan.

        paitsi lieväoireisiä THL ei halua testata, seuraa todellisen sairastuneiden lukumäärän pimittäminen. jotkut luottaa THL toiset eivät.


      • Anonyymi
        Pertikki kirjoitti:

        Vastaan persun huutoon heti kun aloittaa propakandansa.
        Jos keskustelevat kuin normaalit, eikä Matu Matu Matu Matu... Ei keskustelusta tule hevonpaskaa.

        Jos tekee aloituksen, ei mee kuin hetki jo keskustelu ajautuu persuiluksi, aloituksen aihe ei vaikuta lopputulokseen.

        Persut maahamuuto vastassi. Ollaaks me nii rikkait et voira ottaa uussi matui? Mää kysy vaa. Alamäki alko rajust Koronavirukse myötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika surkea loppu, kun homma luisuu viranomaisten käsistä...

        No, kohta alkaa todenteolla tääläkin, kun liikuvuuden rajoitus venyy ja veny viikosta päivää ja huomisesta seuraavaan.

        Kolme olisi saldo tällä hetkellä, ja pimitetään kuolleiden ikä, miksi?


    • Minä kommentoin aloitukseen aivan rauhallisesti ja asiallisesti., miten kävi, heti alkoi haukkuminen pahviksi, pitäisikö myötäillä kyllä tiedän että saan selkään taputtelua jos sanavarastoni olisi persumainen.

      Persut yrittää hallita palstan keskustelu tasoa, ei täällä juuri muut puolueet esitä kantaansa, kokoomukselaisena en juuri tyrkytä puolueen akendaa.

      • "Pertikki"

        Katsot siis löytäneesi "älykkään aloituksen" ?
        Minusta sinä olet nyt harha-poluilla.
        En kuitenkaan estä keskusteluja.
        Jokainenhan saa aina vastauksia ongelmiinsa.

        H.


    • Anonyymi

      Kumpaan luotat enemmän: Astral TV:n ennustaja eukkoihin vai THL virkamiehiin?

      • Anonyymi

        Olisko fifty-fifty,,No kummatkin tasan yhtä luotettavia.


      • Anonyymi

        Puusilmäiseen H-44, hän uskooTrumpin ohjeisiin, eli pääsiäiseen mennessä voidaan suomessakin lopettaa poikkeustila, niin saadaan rattaan pyörät pyörimään, pormestarit New Yorkissa ja Helsingissä puhukoot mitä lystää, koronavirus epidemia on demokraattien salajuoni, eilen Trumppi möläytti että autoilu se vasta vaarallista niin että pääsiäiseen mennessä julistan korona huuhaan päättyneeksi, pääsiäisenä ihmiskunta viettää ylösnousumuksen juhlaa, halle lujaa

        Pertikki


      • Anonyymi

        Taitaa mennä fifty-fifty, Astral tv:ssä sentään sanotaan suoraan THL jossittelee joten en luota kumpaankaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa mennä fifty-fifty, Astral tv:ssä sentään sanotaan suoraan THL jossittelee joten en luota kumpaankaan.

        Täällä 70 plussassa ei ainakaan viisaus piile.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      145
      1980
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1527
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      92
      1350
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1282
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1275
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1121
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      47
      1057
    8. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      204
      1032
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      1027
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      229
      861
    Aihe