Finavia - Upeeta! Mahtavaa!

Anonyymi

Jo perjantaiksi saadaan ohjeet lentokentälle, miten kotiutujien pitää toimia!

25

50

  Vastaukset

  • Kyllä on lentokenttien johto lapasia! Ei minkäänlaista oma-aloitteisuutta. Jos THL ei painata ohjelappuja ja kerro että huomenna klo 13:20 alatte jakaa, niin seiskellaan kädet munissa ja voivotellaan. Finavian johto vaihtoon! Eivät ole tehtäviensä tasalla.

   On kyllä matkustajatkin aika idiootteja. He löytävät verkosta paluulennon jopa monen välilaskun kautta, mutta koronaohjeista ei tiedetä mitään ellei joku selkosuomella kahteen kertaan ääneen niitä lue. Sieltä netistä mistä löytyy lennot löytyy myös ohjeet miten toimia lennon jälkeen. Ne ovat jokaisen lentoyhtiön sivuilla, THL:n sivuilla, Spotify:ssä on ollut niistä mainos, niitä mainostetaan FB:ssä jne. Mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta.

  • Viranomaisten kesken vaikuttaa jo alkaneen itsepuolustus ja toisten syyttely kenen olisi pitänyt tehdä ja mitä.

  • Hyvin on Suomella valmistauduttu katastrofeihin ja kriisitilanteisiin.

   Hyvin on valmiustila ja toimintaketju hallinnassa!

   Se näemmä riittää, että joku sanoo, että meillä on.

   Sitä se etätyö teettää. Kukaan ei oikeasti tee mitään.

   Ei tämä maailma pelkästään tietokonetta näppäämällä hoidu!

   • mennäänkö vielä etupainotteisesti , omasta mielestäni ollaan oltu selällään ja pitkään ollaankin


   • Anonyymi kirjoitti:

    mennäänkö vielä etupainotteisesti , omasta mielestäni ollaan oltu selällään ja pitkään ollaankin

    Askeleen edellä kehuivat olevansa joku aika sitten.

    Kävelevätkö takaperi?


  • Kommarihallitus syyttää jälleen virakmiehiä ja pakenee vastuutaan. Olikohan taas Vihreän kanslianpäällikön bugi. Vaaleissa suomalaisten pitää muistaa nämä asiat.

   • mikä kuuluu sisäministerin vastuulle ?


  • Ketään ei kiinnostanut Epidemiapesäkkeistä saapuvat ei oisi edes saanut päästää yleisisiin terminaaleihin vaan erityis bussit hakemaan koneesta näin toimittiin esim Haaviston lapsien kanssa nyt noi levitti viruksen tehokkaastti ja pelkkä ohjeistus ei todellakaan riitä vaan karanteenin vaikka hotelleihin niitähän on tyhjänä

  • Eilen telkkarissa Omistajaohjausministeri Tuppurainen sanoi, että hän on nyt kovasti kiireinen. On erittäin tärkeätä hänen koordinoida nyt EU:n kanssa, ja on tärkeätä EU-ministerin pitää yhtyttä koronatilanteesta EU:n suuntaan. Tälleen Tuppurainen lätisi eilen, omista kiireistänsä.

   Nyt sitten Tuppurainen on saanut lappalaista ruotoansa sen verran Suomen omia asioita hoitamaan, että huomiseksi perjantaisi saadaan kirjoitettua jotkin pahvilaput Finavian kentille.

   On noilla täysin pas-kat prioriteetit asioissa, niin sisäministeri Ohisalolla kuin omistajaohjausministeri Tuppuraisellakin.

   Se on silkkaa maanpetoksellista toimintaa ministerin vakanssilla, olla toimimatta Suomen ja suomalaisten hyväksi, ja käyttää kaikki aikansa ulkomaalaisten asiopiden hoitoon.

  • Sotilaat Kentälle mitä auttaa joku paperilappu taas ei piitata Kuka vastaa ?? Taitaa olla Ohisalo noiden pitäis ilmeisestti olla pakolaisia niin alkais kiinnostaa

  • Kauanko siitä on aikaa kun se THL:n mies kävi hikoilemassa telkkarissa?

  • Armeijan muonituspisteet kotiinpalaajille?

   Siis, ettei tämä ABC:n bussikatastrofi pääse toistumaan. Totta kai ihmisten pitää syödä ja jaloitella, jos matka on pitkä, mutta armeijan pitää muonittaa nämä ulkomailta kotiinpalaavat ihmiset jossain erityisoloissa, levähdyspisteillä sun muilla.

   Soppatykit tulille, nyt!

   • ABC-bussikatastrofi on jatkunut siitä asti kun koronaepidemian Suomeen tuoneet matkailijat Italian epidemia-alueelta ja Itävallan Tirolista saapuivat. Sen jälkeen tullut Espanjan epidemia-alueilta ym. sokenaan koronakuljetuksia ja kaikki ABC:n ja Teboilien levähdyspaikkojen kautta Helsinki-Vantaalta ympäri maata.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ABC-bussikatastrofi on jatkunut siitä asti kun koronaepidemian Suomeen tuoneet matkailijat Italian epidemia-alueelta ja Itävallan Tirolista saapuivat. Sen jälkeen tullut Espanjan epidemia-alueilta ym. sokenaan koronakuljetuksia ja kaikki ABC:n ja Teboilien levähdyspaikkojen kautta Helsinki-Vantaalta ympäri maata.

    Näin se laumasuoja leviää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ABC-bussikatastrofi on jatkunut siitä asti kun koronaepidemian Suomeen tuoneet matkailijat Italian epidemia-alueelta ja Itävallan Tirolista saapuivat. Sen jälkeen tullut Espanjan epidemia-alueilta ym. sokenaan koronakuljetuksia ja kaikki ABC:n ja Teboilien levähdyspaikkojen kautta Helsinki-Vantaalta ympäri maata.

    Vieläkö poliisit muonii ABC:llä?


  • Kyllähän jo vapuksi saadaan Suomeen palaaville järjestettyä ohjatut ja ulkomaailmasta eristetyt kuljetukset karanteeniin, onhan Suomi tehokkaasti johdettu sivistynyt hyvinvointivaltio.

   • Metsien ja kinttupolkujenko kautta pitää liikkua, jotta sudet ja karhut siivoavat ruumiit?
    Ei lopu kylmätila, eikä krematoriot pilaa ilmaa.


  • Yleisohje: Hiivi metsien kautta kotiisi takahikiälle marjamummot kaukaa kiertäen!

  • Eilinen A-studio 25.3.2020 oli jopa järkyttävämpää katsottavaa kuin se aiemmpi hikoileva THL:n mies. Katsokaa ja järkyttykää.

  • Heti eristyksiin eikä vaeltaa tyhjiä tiloja on paljon taikka armeijan telttamajoitus ainakin se 14 pv ensin sitten vasta kotimatkalle Ei tätä edes haluttu estää ja toi Thl johtaja kyllä Karmea esimerkki räkäliinalla pyyhkii päätään ja samoilla käsillä muiden Mikrofoneihin yms ihme ettei noi taudit tartu enemmän

   • Kyllä.
    Koko kansakunnan terveyden ja hyvinvoinnin jopa hengen pelastamiseksi, voidaan nämä määrätä pakolla valvottuun karanteeniin. Pulinat pois.
    Näin olisi pitänyt toimia heti, kun ensimmäinen tautitapaus rantautui Suomeen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä.
    Koko kansakunnan terveyden ja hyvinvoinnin jopa hengen pelastamiseksi, voidaan nämä määrätä pakolla valvottuun karanteeniin. Pulinat pois.
    Näin olisi pitänyt toimia heti, kun ensimmäinen tautitapaus rantautui Suomeen.

    Eikö Suomessa ole vankiloitakin tyhjänä?
    Sieltä jokaiselle yksityishuone täydellä ylläpidolla kahdeksi viikoksi.


  • THL:ssä on kyllä tehtailtu kymmeniä eri versioita yskimis- ja käsienpesuohjeita kansalaisten tulostettavaksi. Olisivat edes noita lentokentällä jakaneet.

  • Aivan turhaa touhua. Ei siellä lentoasemalla ole ollut mitään väärää toimintaa. Kaikki on mennyt aivan oikein. Mitään puutteita ei ole ollut.
   Ihmiset ovat tulleet matkaltaan ja menneet koteihinsa karanteeniin.
   Ei ole mitään muuta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   121
   11308
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   238
   953
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   28
   835