Menkää mökeillenne vaan ihmiset jatkossakin

Anonyymi

Ei siinä kukaan ulkopuolinen mitenkään vaarannu, kun ajatte autollanne mökille ja olette ottaneet riittävästi ruokaa mukaan. Siellä sitten elätte omissa oloissanne luonnon keskellä, ja voitte välillä ihmetellä hallituksen koronahössötyksiä telkkarista.

18

<50

  Vastaukset

  • Tosi.

  • Ei tietenkään, mutta nythän se on kiellettyä. Jos minä täältä Uudeltamaalta, Pukkilasta (1800 asukasta) lähden mökilleni Jyväskylään (150 000 asukasta), niin kuulemma koko Muu-Suomi vaarantuu!

   • Totta helvetissä vaaraantuu jos sairastut ja kuormitat ulkopaikkakuntalaisena Jyväskylän terveydenhuoltoa, vai ajattelitko ajaa keuhkosairaana takaisin Pukkilaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Totta helvetissä vaaraantuu jos sairastut ja kuormitat ulkopaikkakuntalaisena Jyväskylän terveydenhuoltoa, vai ajattelitko ajaa keuhkosairaana takaisin Pukkilaan.

    Ei tosta tule 99,9 prosentille minkäänlaista keuhkosairautta. Sama se tuo on mökillä sairastaa, kaikki sen kuitenkin saa. Parasta olisi nyt lopettaa turha hössötys ja kaikenlaiset liikkumiskiellot.


   • Mitä itse tykkäisit jos täältä maaseudulta ihmiset tulisi sankoin joukoin Helsinkiin lomailemaan ja saataisiin tartunta.
    Veisimme kaikki tehohoito paikat ja sairasvuoteet ja sinä jäisit rannalle ruikuttamaan plus kaikki sukulaisesi ja ystäväsi.
    Hei haloooo!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä itse tykkäisit jos täältä maaseudulta ihmiset tulisi sankoin joukoin Helsinkiin lomailemaan ja saataisiin tartunta.
    Veisimme kaikki tehohoito paikat ja sairasvuoteet ja sinä jäisit rannalle ruikuttamaan plus kaikki sukulaisesi ja ystäväsi.
    Hei haloooo!

    Onko teillä mökit Helsingissä sitten? Ei minulla ole mitään sitä vastaan, että ihmiset on omilla mökeillään.

    Pukkilassa on tartuntoja 0, Jyväskylässä ei . Eli kuka tässä tuo tartunnan ja mihin???


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä itse tykkäisit jos täältä maaseudulta ihmiset tulisi sankoin joukoin Helsinkiin lomailemaan ja saataisiin tartunta.
    Veisimme kaikki tehohoito paikat ja sairasvuoteet ja sinä jäisit rannalle ruikuttamaan plus kaikki sukulaisesi ja ystäväsi.
    Hei haloooo!

    Kerroppa kuinka paljon niitä sairaita on kun noin hirveä ahdistus iskee päälle? Kuvitteletko tosiaan että kaikki Uudellamaalla kantavat virusta? Jos näin olisi, niin kumma kun eivät ruumishuoneet täyty.
    Turhaan purat katkeruuttasi sairaanhoidosta, joka nykyiselläänkin on päin persettä. Jos se teidän kepulaisten Sote olisi mennyt läpi, niin nyt oltaisiin vielä enemmän kusessa jos virus yltyisi satumittoihinne.


  • Kummasti sitten kelpaa ambulanssikyyti Hus.iin. Jos ei heti ehdikään sinne korpeen alkaa hirveä itku.

  • Porsaan mentävät reiät aidassa on tukittava kiireenvilkkaa etteivät mökkiläispossut karkaa Uudeltamaalta toisiin maakuntiin. Tarpeen vaatiessa on pystytettävä teräsbetonimuuri mikäli possut eivät kerralla usko.

  • Taisteluhelikopterit valvomaan tilannetta, ja peltipoliisit kuvaamaan kaikki jotka pyrkivät pois uudeltamaalta

  • Stadilaisille ja lähikuntien asukkaat on jalkapannoitettava jotta heidän liikkeensä voidaan huomata. Jalkapannan pitää antaa sähköiskuja mikäli maakunnan raja ylitetään, näin ei tarvitsisi rakentaa MUURIA jonka he itse joutuisivat maksamaan.

   • Menisit sinäkin töihin niin saisitte sairaalan sinne junttilaankin joskus. Kyllästyttää lähettää rahaa junteille vuodesta toiseen.


   • Teille ne pannat tartis duunaa, et elukoilla olis turvallisempi goisaa navetassa tai sikalassa. Tehän ette saa gimmaa itelle hoidetuks, siks stadilaisten tarttee järkää teille maajussille morsian skaba, et edes jollakin olis mahdollisuus tuntea lämpöinen tussun tuoksu ja sen ilot.
    Ilmotin just landelle, et jättäkää dörtsit lukitsematta. Täält on tulossa Coronakäki munimaa kuumille pesille.


  • Nyt kyllä porukalla taas keulii oikein huolella.

  • Voiko täällä ilmoittautua vapaa-ehtoiseksi rajavartijaksi, tekisi niin mieli päästä käännyttämään tsadilaisia.

   • En usko ellet pääse ehdonalaiseen juntti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En usko ellet pääse ehdonalaiseen juntti.

    Onneksi tämä juntti saa kierrellä Suomenmaata lukuunottamatta Uuttamaata mielinmäärin. En tosin sinne musulandiaan haluakkaan.


  • Niin kauan monet menevät kun pääsevät tai ei sakoteta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   350
   10820
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   195
   8091
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   373
   3129