Pahuuden suunnitelma

Anonyymi

Maailman väestön vähentämiseksi ja orjuuttamiseksi.
Erittäin hyvä saarna/luento! Kannattaa katsoa, valaisee paljon nykyajan tapahtumia ja kokoaa niitä ehjäksi kuvaksi. Monella on ehkä ns. etiäisiä ja utuinen kuva että jotain outoa on tapahtumassa.
https://www.youtube.com/watch?v=SpPcgKaJ_E4

11

<50

  Vastaukset

  • Abortti, ilmastomuutosusko, transhumanismi, rokotteet, avioliittoinstituution rikkominen, huumeiden vapautus ja homouden ihannointi ovat pahuuden työkaluja.

   • Avioliiton muunto sukupuolettomaksi liitoksi luo aikuiskeskeisen liiton, joka murtaa ikiaikaisen instituution jonka tarkoitus on luonnollisen elämän jatkuminen.


  • Paha luo meille tarpeen, ja tarjoaa oman työkalunsa sen tyydyttämiseen. Huumeiden vapautus on tähän yksi työkalu. Kansaa on helpompaa kontrolloida. Tämä on pahuuden eksytystä.

  • Jotkin rokotteet myrkyttävät tai sekoittavat elimistömme. Miksi on lisääntynyt niin paljon syövät, sairaudet, masennukset ja spermanlaadun romahdus.

  • Ilmastonmuutos on globalistisen eliitin keino kontrolloida meitä. Heillä on hallussa koulut, yliopistot, lehdistä ja lahjotut päättäjät. He voivat ujuttaa sillä tavalla minkä tahansa agendan suurelle massalle. Moni ei tajua, että meitä aivopestään monelta suunnalta ja meitä massana ohjataan suunnitelmallisesti. Suuri osa ihmisistä ei osaa ajatella tämän luodun pahuuden kuplan ulkopuolella, vaan he kuvittelevat omaavansa vapaan tahdon ja mielipiteet tietämättä, että ne on indoktrinoitu.

  • Yksi maailmanjärjestys on tulossa, yksi uskonto ja yksi maksujärjestelmä. Se ajetaan meille katastrofien ja kriisien kautta, pahuus tarjoaa ihmisille ratkaisun, jonka kaikki ilomielin hyväksyvät. Globaali eliitti ulottuu kaikille yhteiskunnan tasolle, he ajavat tätä. Olkaa tarkkana, kuka tätä tulee johtamaan ja karttakaa häntä.

   • Karttakaa kaikkea näitä mainittuja pahuuden työkaluja ja nähkää niiden taakse. Nähkää eksytyksen taakse.


  • Kaikki tämä johtaa siihen, mitä Raamatussa on kerrottu. Peilaa kaikkia tapahtumia Israelin perustamisesta lähtien tähän päivään, niin ehkä ymmärrät että kaikki on siellä kerrottu. Jeesus on totisinta totta ja tulee käymään niin, kun Raamatussa on kerrottu. Ota vastaan pelastus nyt.

  • Kannattaa katsoa tuo video, pitäisi aukaista silmiä.

  • Kyllä monikin käsittää, mutta kokee itsensä avuttomaksi rimpuilemaan ulos järjestelmästä.
   Ehkä pako metsiin on vielä edessä.

   • Eihän se helppoa olekaan, jossei mahdotonta. Suomen päättäjätkin on globaalin eliitin armoilla, jopa ihan vapaaehtoisesti. Joko halustaan tai sitten ei kiinnosta muu kuin lihava palkka.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   377
   11042
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   200
   8314
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   374
   3372