Te jotka varmasti kuolette pian

Anonyymi

Miten te elätte elämäänne nyt?

3

<50

  Vastaukset

  • Minä sairastan kroonista syöpää, ts. se on hallinnassa mutta ei pois kropastani. Hoidolla pysyy aisoissa eikä ole levinnyt, päinvastoin kasvain saatu huomattavasti pienenenemään.
   Tulevia vuosia en tiedä eikä tiedä kukaan muukaan. En tiedä kuolenko lopulta tähän, vai johonkin muuhun, enkä sitä mieti. Mitä hyötyä ja iloa olisi siitä että surkuttelisin itseäni ja kehittelisin kauhuskenaarioita kuolemastani? Ei minulla ole sellaiseen aikaa eikä halua.
   Päin vastoin. Elän jokaisen päivän hyvin tietoisesti ja pienistäkin asioista nauttien. Etsin kaikesta hyvät puolet ja pidän mielen valoisana. Näin myös läheisilläni on helpompaa ja voimme käyttää henkiset voimavaramme toisistamme huolehtimiseen ja ilon tuottamiseen. Nautin lenkkeilystä luonnossa, uusien asioitten oppimisesta, hiljaisista hetkistä yksin kotona. Iloa löytyy joka puolelta.
   En toivo kuolemaa mutta en sitä myöskään pelkää. Kuten sanoin, miksi haaskata kallisarvoista elämäänsä sen suremiseen että jonain päivänä kuolee?! Kuolemaan me tulemme joka ikinen, suremme ja pelkäämme tai emme.

  • Mietin, kuinka saisi parhaiten kidutettua toimittajia.

   Puukko on aika hyvä vaihtoehto.

  • Kaikki kuolevat aikanaan.
   Nyt kun on tuota koronaruttoa liikkeellä, elelen rauhallisesti tavallista enemmän kotona. Ei sitä silti tiedä vaikka se olisi jo huomenna minussa tai sinussa. Siihen voi kuolla kuka vain, mutta en sitä tämän enempää ajattele. Aika normisti menee päivät.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Tämä hoitsun hoivaan menee mielellään! Instagram-mallin asu pidättelee hädin tuskin naisen varustuksen piilossa – korostaa kuvillaan koronan vakavuutta!
  • Rikas ryntäiden ryteikkö! Kuvissa julkkisten povien viidakko - nyt niistä nauttimaan täysin rinnoin!
  • Nainen maksoi tuhansia näyttääkseen hyvältä synnytyksessä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   350
   10820
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   195
   8091
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   373
   3129