Järjetön globalisaatio

Anonyymi

Koronavirusepidemia on hyvä esimerkki siitä, että ihmisillä ei missään tapauksessa pitäisi olla nykyisenkaltaista (tarkoitan aikaa ennen epidemiaa) mahdollisuutta liikkua lähes täysin vapaasti maasta toiseen. Vapaa liikkuvuus tuo mukanaan hyviäkin asioita mutta samalla siitä aiheutuu myös todella suuria ongelmia. Yksi tällainen ongelma virusepidemian lisäksi on eräs toinen nykypäivän vitsaus, eli elintasopakolaiset.

Rajojen sulkeminen vähentäisi varmasti huomattavasti kaikenlaista turhaa maasta toiseen matkustelua. Nykyään jokaisen tuttavapiirissä on takuulla ainakin yksi sellainen henkilö, joka käy ulkomailla monta kertaa vuodessa ilman mitään oikeaa syytä. Turhan (lentokoneella) matkustelun väheneminen olisi myös ekologinen teko. Suomessakin voi matkustella ja täällä on itse asiassa todella hienoja maisemia. Jos ei kuitenkaan viihdy Suomessa niin sitten olisi parempi yrittää muuttaa sellaiseen maahan jossa viihtyy.

Iso ongelma on myös se, että ihmiset halutaan tunkea samalle alueelle mahdollisimman tiiviisti (kaupungit. täällä eritoten eteläinen Suomi). Tällaisilla alueilla kaikki kulkutaudit leviävät kulovalkean tavoin, kuten myös kaikki muutkin negatiiviset asiat. Kunhan tämä pandemia on selätetty niin kaikkien maiden tulisi alkaa vakavasti miettimään asioiden uudelleenorganisointia.

Jonkilaisena johtopäätöksenä sekavalle pohdinnalleni voisin kertoa, että maapallolla on aivan liikaa ihmisiä tällä hetkellä ja heistä erittäin huomattava elelee aivan liian tiiviisti.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihmisiä on liikaa ja sehän tiedetään. Ymmärrykseni mukaan pallomme toimii siten että mikäli jokin eläinkunta saa liiaksi valtaa, katastrofi seuraa.

      Pitää kuitenkin muistaa globalisaation hyöty mikä nostaa ihmisiä köyhyydestä ja kasvattaa koulutusta. Näillä syillä on nähtävissä syntyvyyden lasku mikä näkyy länsimaissa ja nyt Kiinassa. Mielestäni elintason ja koulutuksen kasvua pitäisi voimistaa kaikin keinoin jolla syntyvyys kääntyy laskuun.

      Korona epidemian viimeiset kuolleisuusprosentti on 0,7 paikkeilla. Yli 80 vuotiailla 7,8. Eli ei se niin paha ole verrattuna aiempiin epidemioihin, media vain rummuttaa kaiken etusivulle ja ympäri planeetan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe