Vihervasemmistomme matukiima ei hellitä

Anonyymi

Koronan keskelläkin pitävät vihreiden Ville Niinistö, , demareiden Tytti Tuppurainen , Miapetra Kumpula - Natri ja jopa kokoomuspuolueen Petteri Orpo kovaa älämölöä Unkarista , joka ei välitä "vähemmistöjen, turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten oikeuksista."
Voimme hyvin kuvitella , miten käy kun koronasta joskus selvitään vihervasemmiston hallitessa , täytetäänkö Suomi lopullisesti "pakolaisilla."

THL: n ilmoituksen mukaan maassamme on jo nyt "yli 400 000 vieraskielistä, joille on tuotettava luotettavaa koronainformaatiota."
"Uutisia tuotetaam mm. somalian , arabian ja iranin kielillä."

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos korona ei tee loppua suomalaisista, niin islam tekee.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, näinhän se tulee menemään pitkässä juoksussa. Meillä on suomessa nykyään jo noin 200000 kehitysmaa taustaista Islamin palvojaa suomessa, kun 1990 niitä oli nolla. Voitte vaan kuvitella paljonko ne lisääntyvät seuraavan kymmenenvuoden aikana, ”turvaan” tulijoiden, kiintiöpakolaisten, perheenyhdistämisten, holtittoman lisääntymisen ja vielä mahdollisten euroopan laajuisten invaasioiden ansiosta. Ei muuta kun kuuntelemaan Islamin kielisiä uutisia, koska Allaahilla on suuri....


      • Anonyymi

        Päässä alkaa poksua kun tajuaa ettei nuo vtun idootit osaa tehdä muuta kuin availla rajoja keplottelijoille ja turvapaikkapetoksille.


    • Anonyymi

      Noita hulluja riittää ja tuntuu orpokin kääntelevän takkiaan kun tuuli vaihtaa suuntaa. On paras kun vaan keskittyisivät oman maan ja kansalaistemme hyvinvointiin eikä urputettais muille kun eivät muiden sisäiset asiat meille kuulu.

    • Anonyymi

      Tietysti omaa kansaa, kulttuuria ja uskoa halveksiva suomalaisvastainen suvakkieliittimme inhoaa Unkarin eliittiä, koska se "kehtaa" puolustaa omaa maata, kansaa, kulttuuria ja uskoa suurmamutuksen tuomalta varmalta tuholta.

      • Hienoa pojat!

        Loistavaa realismia ja totuuksien pöytään latomista!


    • Anonyymi

      Mikä kumma noiden vihervasemmistomme edustajien ajatuskulkua oikein vaivaa ?

      Afrikasta ja Aasiasta rajojen yli saapuvat nuoret miehet tulevat kiviä ja polttopulloja heitellen väkivalloin elätettäviksi Eurooppaan , vaikka heidän pitäisi tuossa parhaassa työiässään olla rakentamassa omia kotimaitaan paremmiksi ja elinkelpoisiksi.
      Älykännykät ovat heille sekunneissa viestittäneet , että täällä on hunajapurkit auki
      ja osa kansasta vielä oikein houkuttelee heitä tulemaan ja pitää heitä parempina ja tärkeämpinä kuin oman maan kansalaisia, jotka ovat elinkelpoisen yhteiskunnan ja hyvinvoinnin tänne luoneet.

      Millä vallan kahvoissa oleviin saisi hitusenkaan järkeä , vai saako millään ?

    • Anonyymi

      Halla-aho kirjoittaa Facebookissa:

      ”Unkarin tapahtumat ovat jälleen panneet paremman väen kiipeilemään seinillä. Puhutaan jo diktatuurista ja Orbánin tekemästä vallankaappauksesta.

      On tavallista, että vallanpitäjät haluavat poikkeusoloissa opposition olevan hiljaa. Tälle toiveelle on legitiimejä perusteita, mutta sen takana voi olla myös matalampia motiiveja. Sekä Suomessa että Unkarissa hallituspuolueet ovat sanoneet, identtisin sanakääntein, että nyt pitää ”edistää kansallista yhtenäisyyttä” ja ”lopettaa sisäpolitiikan tekeminen”. Näiden vetoomusten moraalia vain arvioidaan eri tavoin riippuen siitä, miellyttääkö hallituksen arvopohja arvioitsijaa vai ei.

      Asiallisesti ottaen, mediasta saamieni tietojen perusteella, mitään vallankaappausta ei Unkarissa ole tapahtunut. Aiemmin parlamentin piti vahvistaa määräajoin hallituksen poikkeusvaltuudet. Nyt ne ovat voimassa toistaiseksi, kunnes parlamentti poistaa ne. Kummassakin tapauksessa parlamentilla on suvereeni valta päättää, milloin normaalioloihin palataan. Niin kauan kuin tämä suvereniteetti säilyy ja parlamentti on kansan valitsema, Unkari on demokratia.

      muutakin asiaa löytyy

    • Anonyymi

      Viherkommunistit Suomessa hyppivät seinille , kun Unkari ei suostu ottamaan matuja maahansa elätettäviksi.
      Mitähän se näille pöljille suomalaispoliitikoille kuuluu ?

      Haluavaisivatko he jakaa kehitysmaalaisten köyhyyden kaikkien suomalaisten kanssa ja olla sitten itse kommunistidiktaattorina ja kukkona tunkiolla ?

    • Anonyymi

      Unkarin ehdoton kielteinen kanta kehitysmaalaisten maahanmuuttoon antaa oikeuden hyökätä Orbanin kimppuun myös valehtelemalla. Samaa tehdään Trumpille koko ajan. Valemedia tukee kamppanjaa julkaisemalla paskauutisia

      • Anonyymi

        Ja myös Putinille, koska ruotsinmielinen eliittimme ja sen media haluaa Suomen olevan ikuisesti Ruotsin kilpi ja alusmaa.


    • Anonyymi

      Eiköhän totaalideletoida mainittujen puolueiden jäsenet, siis viimeiseen ämmään. ”Ämmä sana” ei tarkoita sukupuolta, vaan täydellisen vastuutonta hamppua polttavaa yhteiskunnan elättiä. Huomioi tämä seikka ennenkuin poistat kommentin, arvoisa moderoija!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe