Tilastot valehtelevat

Anonyymi

Olin töissä tilastoapulaisena Tilastokeskuksessa kuolemansyyt osastolla ja opin sieltä, että tilastoituun tietoon pitää osata suhtautua oikein. Jos ihminen sairastaa elinaikanaan jotain tappavaa tautia kuten vaikka jotain niistä, joihin suurin osa ihmisistä sitten kuolee loppujen lopuksi kuten nyt vaikka sydänsairaudet ja syövät. Mutta jos jäätkin vaikka auton alle tai putoat puusta ja kuolet ennen kuin syöpä on sinut nujertanut niin kuoleman syy on auton alle jääminen tai putoaminen eikä syöpä. Primääri syy siis. Syöpä kyllä mainitaan kuolintodistuksessa

Asiasta toiseen niin Karl Marx puki hieman saman asian oivasti sanoiksi siten, että jos kuolet hukkumalla niin kuoleman syy ei ole se, ettet osannut uida vaan hukkuminen. Uimataitoa ei tosin edes mainita lääkärintodistuksessa. Ja toinen hieno oivallus on se, että kuinka metri kahdeksankymmentä seitsemän senttimetriä pitkä (1,87 m) tilastomies voi hukkua lammikkoon jonka keskisyvyys on alle metrin. Keskisycyys - heh

Onko nuo päivittäiset tilannekatsaukset koronaviruksesta otettava kuinkakin tieteellisesti tartuntojen aiheuttamien kuolemien suhteen jos tartunnan saanut jääkin auton alle joita onnettomuuksia maailmassa ja Euroopassa ja Ameriikassa on päivittäin aika monta ja varmaan joku heistä on ollut tartunnan saanut, joka ei ole tiennyt sairastaneensa koronaa ja siten ei ole ollut karenssissa. Jos karenssissa ollut on ollut liikkeellä niin hän on rikkonut säädöksiä ja jos jää auton alle niin miten se näkyisi tilastoissa ja päivittäisissä tiedotteissa. Niitähän ei voida tilastoida koronan suhteen edes toissijaisena kuolemansyynä jos ei ole tiennyt sairastaneensa koronaa ja tuskin heitä kannattaisi testata enää kuolleena

Kansahan haluaisi tietää kaikki. Tilastoja ei nyt kylläkään saada tässä kohdin toimimaan. Kuinka tarkkaan meidän on tiedettävä päivittäin vaikka USA:n korona tilanne ja oliko se viisasta pelotella sen kansalaisia kertomalla että 200 000 ihmistä tulee kuolemaan sen takia. Suomessa on kuollut 17 ja odotammeko perasoomi pitkänä koska seuraava uhri tulee ja haluaisimmeko teitää oliko auton alle jäänyt mahdollisesti viruksen kantaja ja jos oli jo diagnosoitu niin olisiko ainakin se meille kerrottava. Missä on muuten kaikki muut uutiset.

Onko terroristitkin omaehtoisissa kotiaresteissa kun eivät aja ihmisten päälle autoilla toreilla ja nyt kohta tulee Nôtre Damen tuhopoltosta vuosi ja muitakin tulipaloja silloin oli (Sri Lanka) ja se Sipilän kotikunnan seurakuntatalon kattopalo, joka syttyi itsekseen vaikkei talossa ollut edes sähköjä. Ai niin Nôtre Dame oli onnettomuus, muttei kerrota millainen. Sitten samoihin aikoihin St. Patrickin katedraalin New Yorkissa yritti polttaa bensakanisterein samanlainen kylähullu kuin Ylivieskan kirkon polttaja. Pohoojanmaalla on bruukattu polttaa pääsiäis- kokkoja mutta katotaaham ettei tämä perinne nyt taas toistu jonkun seurakuntatalon tai kirkon polttona. Perinteen on pahat. Maailman pitäisi olla varuillaan. Näin ne terroristit iskee kun maailman mielenkiinnon kohde on nyt täysin koronassa josta vastavalkea sanoi hienosti että sen takana on jokin taho joka paljastuu myöhemmin. Onko sama taho kun tekee noita Nôtre Dame onnettomuuksia. Noissa kirkoissa oli kaksi tornia mikä vie ajatukset twin towereihin ja 9/11 tapahtumiin jota sitäkään ei olla lopullisesti selvitetty että mitenkä tulipalo voi tuhota noin teräsrakenteiset rakennukset ja sitten oudointa se että miten se Shanksvillen kone syöksyi maan sisään ettei mitään olla löydetty siitä koneesta ihmisistä puhumattakaan. Ei kai vaan meitä kuseteta

Olisikin mielenkiintoista jos media julkaisisi päivittäiset auton alle jääneiden kuolemat ja muutenkin kolareissa menehtyneet realiajassa niin näkisimme onko liikkumiskielloilla vaikutusta positiivisesti myös näihin kuolemiin. Voitaisiin tehdä myös ennusteita liikennekuolemista päivittäin ja laskea paljonko kuolee vaikka viikon sisään ihmisiä kussakin maassa ja siten kieltää autoilu ja ylipäätään kieltää kaikki asiat ja antaa sanktioita sakkojen muodossa kaikille jotka uhmaavat ja rikkovat hallitusten käskyjä. Kunnon komentotalous pystyyn vedoten siihen, että kaikki on tehty ihmisten omaksi parhaaksi. Nyt ei testeta oireettomia joten he voivat jatkaa viruksen levittämistä mikä on järjenvastaista. Kansan testaaminen tulevaisuudessa käytännöksi ja jos kantaa jotain virusta tai bakteeria niin arestiin vaan, Katsoin telkkarista juuri eilen ohjelman filippiiniläisten taistelusta Marcosia vastaan, jonka sukulaiset on palaamassa valtaan. Siellä oli poikkeuslaki voimassa 8 vuotta. Eikö koronastakin saisi hyvän pysyvän poikkeuslain komentotaloutta pönkittämään.
Kenen syy on jos naapuri kuolee sinun takiasi kun ja jos et tiedä kantavasi virusta ja millainen rankaistus tulisi siitä jos tiedät olevasi positiivinen henkilö ja tartutan jollekin kuolettavasti oman viruksesi. Positiivinen henkilö koronan suhteen tai korona näkökulmasta katsottuna. Minä olen muuten vaan positiivinen niiku näette mielipiteistäni

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika positiivinen asenne. Mutta me tarvitsemme tietoa koronasta minuuteittain, sillä se ei ole mitään hysterian viljelemistä vaan haaste.

    • Anonyymi

      oman elämän näkemättömyys vaivaa nykyistä hallitusta
      - kaikki järki näiten järetömyydessä on ulkomailla,
      - mikä näitten tyhjyyys näkemättömyyys siis sisälttää
      - suomi astuu tyhjyyytteen kesä- syksy seuduilla

      • Anonyymi

        Eniten mua huolestuttaa kuinka yrittäjien käy. Otetaan nyt vaikka Palsa Aki-mäki.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Aki_Palsanmäki Tää ei aukee mut kirjota googleen

        Sinne meni huutokauppa. Ei saa kokoontua noin tiheeseen ja huutaminen levittää pisaroita ja muutenkin liikkumista olisi vähennettävä. Akihan työllistää vaimonsa ja renki Markun ja kuka mahtaa kuvara noita lähetyksiä. Se työllistää ainakin kameramiehen. Eivät varmaan saa sosiaalihuollosta mitään ja eipä heilläkään sitä rahaa niin hirveesti ole. Voi voi. Kuinka Akin nyt käy.

        Niin ja sitten kaikki muut yrittäjät. Voi voi! Ei meistä työläisistä ja eläkeläisistä niin väliä. Työttömät on mielissään kun ei tartte töitä hakea ja raha säästyy kun ei pääse kapakkaankaan.


    • Anonyymi

      Rotsskilld , se tyyppikö oli puljun päällikkö? No ei ihmel

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vastavalkea sanoi hienosti että sen takana on jokin taho joka paljastuu myöhemmin. Onko sama taho kun tekee noita Nôtre Dame onnettomuuksia. Noissa kirkoissa oli kaksi tornia mikä vie ajatukset twin towereihin ja 9/11 tapahtumiin jota sitäkään ei olla lopullisesti selvitetty että mitenkä tulipalo voi tuhota noin teräsrakenteiset rakennukset ja sitten oudointa se että miten se Shanksvillen kone syöksyi maan sisään ettei mitään olla löydetty siitä koneesta ihmisistä puhumattakaan. Ei kai vaan meitä kuseteta.

        https://vastavalkea.fi/2020/04/01/vuosisadan-faktafiasko-tutkijat-haastavat-koronaviruksen-torjuntatoimet/

        Kuolemantapausten määrä (nykyisen tilastoinnin mukaan siis 0,55 % Saksassa) on suuren mediahuomion kohteena, kirjoittaa Bhakdi, ja monet pelkäävät sen nousevan samoihin lukemiin kuin Italiassa (10 %) ja Espanjassa (7 %), jos toimiin ei ryhdytä ajoissa.

        Samaan aikaan tehdään maailmanlaajuisesti se erehdys, että raportoidaan kuolema koronan aiheuttamaksi, mikäli koronavirus löytyy kuoleman hetkellä – huomioimatta lainkaan muita vaikuttavia tekijöitä. Tämä loukkaa tartuntatautiopin perusperiaatteita: vain silloin kun on varmaa, että jollain tekijällä on ollut merkittävä vaikutus sairauteen tai kuolemaan, voidaan diagnoosi tehdä. Saksan lääketieteellisten yhdistysten liitto The Association of the Scientific Societies of Germany nimenomaan ohjeistaa: “Kuolinsyyn lisäksi tulee kirjata kausaalinen ketju [ts. syy–seuraussuhteet], alla vaikuttava sairaus nimettynä kuolintodistuksen kolmannessa kohdassa. Ajoittain nelikohtainen syy–seuraussuhdeketju on myös kirjattava.”

        Liikenneonnettomuus ei kai sellaisenaan ole kuolemansyy mutta vaikka kallonmurtuma on, jonka tuo onnettomuus aiheutti. Tai aivotärähdys - en muista. Mutta on sanottu että korona kaataa kaikkein heikoimassa tilassa olevia, joilla siis on jokin sairaus jo ennestään. Itse ikä ei ole sairaus, joten tuntuu vähän hassulta kohdella kaikkia 70-vuotiaita samalla mitalla. Minä olen joitain kuukausia vajaa 70 ja lapsuudenkaverini on jo täyttänyt 70 niin emme voi mennä vaikka kauppaan (alko) samaan aikaan kun hän viime aikoina haki autollaan minut sinne aina kun minulta varastettiin auto ennen joulua enkä ole vielä saanut vakuutuksesta korvauksia ostaakseni uuden, joten minutkin on nyt sysätty kotiarestiin. (vaikka olen vasta 69 ja 1/2)

        Autovarkaat saatiin kiinni mutta vakuutusyhtiö odottaa kuvausta varkauden kulusta jota poliisi näin vähäpätösen asian takia ei ehdi tehdä ja kuulustella kiinni saatuja henkilöitä vai mitä se pelkää.


      • Anonyymi

        Vastavalkea sanoi hienosti että sen takana on jokin taho joka paljastuu myöhemmin. Onko sama taho kun tekee noita Nôtre Dame onnettomuuksia. Noissa kirkoissa oli kaksi tornia mikä vie ajatukset twin towereihin ja 9/11 tapahtumiin jota sitäkään ei olla lopullisesti selvitetty että mitenkä tulipalo voi tuhota noin teräsrakenteiset rakennukset ja sitten oudointa se että miten se Shanksvillen kone syöksyi maan sisään ettei mitään olla löydetty siitä koneesta ihmisistä puhumattakaan. Ei kai vaan meitä kuseteta.

        https://vastavalkea.fi/2020/04/01/vuosisadan-faktafiasko-tutkijat-haastavat-koronaviruksen-torjuntatoimet/

        Kuolemantapausten määrä (nykyisen tilastoinnin mukaan siis 0,55 % Saksassa) on suuren mediahuomion kohteena, kirjoittaa Bhakdi, ja monet pelkäävät sen nousevan samoihin lukemiin kuin Italiassa (10 %) ja Espanjassa (7 %), jos toimiin ei ryhdytä ajoissa.

        Samaan aikaan tehdään maailmanlaajuisesti se erehdys, että raportoidaan kuolema koronan aiheuttamaksi, mikäli koronavirus löytyy kuoleman hetkellä – huomioimatta lainkaan muita vaikuttavia tekijöitä. Tämä loukkaa tartuntatautiopin perusperiaatteita: vain silloin kun on varmaa, että jollain tekijällä on ollut merkittävä vaikutus sairauteen tai kuolemaan, voidaan diagnoosi tehdä. Saksan lääketieteellisten yhdistysten liitto The Association of the Scientific Societies of Germany nimenomaan ohjeistaa: “Kuolinsyyn lisäksi tulee kirjata kausaalinen ketju [ts. syy–seuraussuhteet], alla vaikuttava sairaus nimettynä kuolintodistuksen kolmannessa kohdassa. Ajoittain nelikohtainen syy–seuraussuhdeketju on myös kirjattava.”

        Liikenneonnettomuus ei kai sellaisenaan ole kuolemansyy mutta vaikka kallonmurtuma on, jonka tuo onnettomuus aiheutti. Tai aivotärähdys - en muista. Mutta on sanottu että korona kaataa kaikkein heikoimassa tilassa olevia, joilla siis on jokin sairaus jo ennestään. Itse ikä ei ole sairaus, joten tuntuu vähän hassulta kohdella kaikkia 70-vuotiaita samalla mitalla. Minä olen joitain kuukausia vajaa 70 ja lapsuudenkaverini on jo täyttänyt 70 niin emme voi mennä vaikka kauppaan (alko) samaan aikaan kun hän viime aikoina haki autollaan minut sinne aina kun minulta varastettiin auto ennen joulua enkä ole vielä saanut vakuutuksesta korvauksia ostaakseni uuden, joten minutkin on nyt sysätty kotiarestiin. (vaikka olen vasta 69 ja 1/2)

        Autovarkaat saatiin kiinni mutta vakuutusyhtiö odottaa kuvausta varkauden kulusta jota poliisi näin vähäpätösen asian takia ei ehdi tehdä ja kuulustella kiinni saatuja henkilöitä vai mitä se pelkää.


    • Anonyymi

      Vanha totuus; valhe, emävalhe, tilasto. Pätee yhä.

    • Anonyymi

      liian pitkä en jaksa lukee matut vittuun terv persu

      • Anonyymi

        Vastavalkea sanoi hienosti että sen takana on jokin taho joka paljastuu myöhemmin. Onko sama taho kun tekee noita Nôtre Dame onnettomuuksia. Noissa kirkoissa oli kaksi tornia mikä vie ajatukset twin towereihin ja 9/11 tapahtumiin jota sitäkään ei olla lopullisesti selvitetty että mitenkä tulipalo voi tuhota noin teräsrakenteiset rakennukset ja sitten oudointa se että miten se Shanksvillen kone syöksyi maan sisään ettei mitään olla löydetty siitä koneesta ihmisistä puhumattakaan. Ei kai vaan meitä kuseteta. https://vastavalkea.fi/2020/03/27/yliopistotutkimuksen-loppuraportti-tuli-ei-tuhonnut-wtc7aa/

        Mitäs towereitä noo twin towerit on. Taas Vastavalkea osaa korjata asian ja tosta toisesta jutusta täällä.

        https://farnesius.wordpress.com/2020/03/16/the-coronavirus-pandemic-a-psyop-and-a-preplanned-worldwide-population-control-experiment/

        Elämme koronavirus-kaaoksen aikaa, joka monin osin vaikuttaa keinotekoiselta ja ulkoa luodulta ja tuodulta. Itse asiassa siinä on paljon piirteitä aiemmin nähdyistä psykologisen sodankäynnin ja informaatiosodankäynnin operaatioista, jotka ovat olleet varsinkin CIA:n erityisosaamista. Mitkä tahot tämänkertaisen kaaoksen takana ovat, selvinnee aikanaan.

        https://vastavalkea.fi/2020/03/25/kokonaiskuvan-virusinfektio/

        Ajatukset muodostuvat pääasiassa tottumusten eli assosiaatioiden mukaan.

        https://ajattelunammattilainen.fi/2010/03/05/onko-ajattelu-johdonmukaista/

        Minä assosioin Nôtre Damen ja kaksoistornit sillä jotain yhteistä niiden paloissa on. Kuka niitä tekee ja millä avaruusaseella ne on tehty?


      • Anonyymi

        Vastavalkea sanoi hienosti että sen takana on jokin taho joka paljastuu myöhemmin. Onko sama taho kun tekee noita Nôtre Dame onnettomuuksia. Noissa kirkoissa oli kaksi tornia mikä vie ajatukset twin towereihin ja 9/11 tapahtumiin jota sitäkään ei olla lopullisesti selvitetty että mitenkä tulipalo voi tuhota noin teräsrakenteiset rakennukset ja sitten oudointa se että miten se Shanksvillen kone syöksyi maan sisään ettei mitään olla löydetty siitä koneesta ihmisistä puhumattakaan. Ei kai vaan meitä kuseteta. https://vastavalkea.fi/2020/03/27/yliopistotutkimuksen-loppuraportti-tuli-ei-tuhonnut-wtc7aa/

        Mitäs towereitä noo twin towerit on. Taas Vastavalkea osaa korjata asian ja tosta toisesta jutusta täällä.

        https://farnesius.wordpress.com/2020/03/16/the-coronavirus-pandemic-a-psyop-and-a-preplanned-worldwide-population-control-experiment/

        Elämme koronavirus-kaaoksen aikaa, joka monin osin vaikuttaa keinotekoiselta ja ulkoa luodulta ja tuodulta. Itse asiassa siinä on paljon piirteitä aiemmin nähdyistä psykologisen sodankäynnin ja informaatiosodankäynnin operaatioista, jotka ovat olleet varsinkin CIA:n erityisosaamista. Mitkä tahot tämänkertaisen kaaoksen takana ovat, selvinnee aikanaan.

        https://vastavalkea.fi/2020/03/25/kokonaiskuvan-virusinfektio/

        Ajatukset muodostuvat pääasiassa tottumusten eli assosiaatioiden mukaan.

        https://ajattelunammattilainen.fi/2010/03/05/onko-ajattelu-johdonmukaista/

        Minä assosioin Nôtre Damen ja kaksoistornit sillä jotain yhteistä niiden paloissa on. Kuka niitä tekee ja millä avaruusaseella ne on tehty?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastavalkea sanoi hienosti että sen takana on jokin taho joka paljastuu myöhemmin. Onko sama taho kun tekee noita Nôtre Dame onnettomuuksia. Noissa kirkoissa oli kaksi tornia mikä vie ajatukset twin towereihin ja 9/11 tapahtumiin jota sitäkään ei olla lopullisesti selvitetty että mitenkä tulipalo voi tuhota noin teräsrakenteiset rakennukset ja sitten oudointa se että miten se Shanksvillen kone syöksyi maan sisään ettei mitään olla löydetty siitä koneesta ihmisistä puhumattakaan. Ei kai vaan meitä kuseteta. https://vastavalkea.fi/2020/03/27/yliopistotutkimuksen-loppuraportti-tuli-ei-tuhonnut-wtc7aa/

        Mitäs towereitä noo twin towerit on. Taas Vastavalkea osaa korjata asian ja tosta toisesta jutusta täällä.

        https://farnesius.wordpress.com/2020/03/16/the-coronavirus-pandemic-a-psyop-and-a-preplanned-worldwide-population-control-experiment/

        Elämme koronavirus-kaaoksen aikaa, joka monin osin vaikuttaa keinotekoiselta ja ulkoa luodulta ja tuodulta. Itse asiassa siinä on paljon piirteitä aiemmin nähdyistä psykologisen sodankäynnin ja informaatiosodankäynnin operaatioista, jotka ovat olleet varsinkin CIA:n erityisosaamista. Mitkä tahot tämänkertaisen kaaoksen takana ovat, selvinnee aikanaan.

        https://vastavalkea.fi/2020/03/25/kokonaiskuvan-virusinfektio/

        Ajatukset muodostuvat pääasiassa tottumusten eli assosiaatioiden mukaan.

        https://ajattelunammattilainen.fi/2010/03/05/onko-ajattelu-johdonmukaista/

        Minä assosioin Nôtre Damen ja kaksoistornit sillä jotain yhteistä niiden paloissa on. Kuka niitä tekee ja millä avaruusaseella ne on tehty?

        Pannaan tähän samaan syssyyn sitten Palmekin. Claes Hedberg uskoo että Palme lavasti oman kuolemansa siksi kun hänellä oli aids. Häpesi sitä. Noh nyt maailmalla usealla politikolla on korona ja he eivät häpeä sitä lainkaan. Palme häpes aidsia koska silloin aids ja homoilu yhdistettiin toisiinsa. Kuitenkin Hedberg sanoo että Palme olisi saanut sen joltain hänen huoriltaan eli naiselta.
        Miten muuten aids potilaat reagoivat koronaan. Paljonko aidsia muuten on maailmalla ja ebolaa ja sarsia. Mihin ne virukset on kadonneet. Ei kai toi korona tule jäädäkseen ja poikkeuslait voimaan koko ajaksi ikuisesti. Unkarissahan suunnitellaan jo sellaista.

        https://www.youtube.com/watch?v=-V5AIcVsOG8&feature=emb_rel_end


    • Anonyymi

      Olit vai?

      Tilastokeskuksella ei ole nimikkeitä "tilastoapulainen", eikä "osasto".

      • Anonyymi

        Olin siellä vuonna 1983-1984. Kyllä minä jonkinlainen apulainen olin kun tein viransijaisuuksia ja tulin sinne pystymetsästä (kaverin kautta) ja sanotaanko sitä osastoksi mutta kyllä kuolemansyyt on oma yksikkö jossa kirjataan jokavuotista julkaisua varten kaikki suomalaiset kansien väliin ja kuolintodistukset arkistoitiin kellariin. En tiedä miten nykyään, mutta kyllä luulisin tuonlaisen opuksen vieläkin ilmestyvän kuin kuolemansyyt. Koka maassa on kait sama käytäntö vaikka yksi aktuaari joka oli käynyt Tyrkissa vierailulla kutsusta kertoi ettei Turkissa ole kuin kolme tilastoitua kuoleman tapaa. Syitä he eivät tilastoineet, Vitsi vitsi Eli siis ihminen kuoli joko kotona, kadulla tai sairaalassa. Kadulla voidaan tulkita yleisesti ulkona.
        En suutu sinulle vaikka epäilitkin. Sieltä ei muuten löydä aidsiin kuolleita tilastosta sillä se ei ole kuolemansyy jota tilastoitaisiin. Siksi en tiedä tullaanko koronaakaan tilastoimaan sellaisenaa kuoleman syynä.

        https://www.stat.fi/til/ksyyt/2018/ksyyt_2018_2019-12-16_tie_001_fi.html
        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Causes_of_death_statistics/fi


      • Anonyymi

        Olin siellä vuonna 1983-1984. Kyllä minä jonkinlainen apulainen olin kun tein viransijaisuuksia ja tulin sinne pystymetsästä (kaverin kautta) ja sanotaanko sitä osastoksi mutta kyllä kuolemansyyt on oma yksikkö jossa kirjataan jokavuotista julkaisua varten kaikki suomalaiset kansien väliin ja kuolintodistukset arkistoitiin kellariin. En tiedä miten nykyään, mutta kyllä luulisin tuonlaisen opuksen vieläkin ilmestyvän kuin kuolemansyyt. Koka maassa on kait sama käytäntö vaikka yksi aktuaari joka oli käynyt Tyrkissa vierailulla kutsusta kertoi ettei Turkissa ole kuin kolme tilastoitua kuoleman tapaa. Syitä he eivät tilastoineet, Vitsi vitsi Eli siis ihminen kuoli joko kotona, kadulla tai sairaalassa. Kadulla voidaan tulkita yleisesti ulkona.
        En suutu sinulle vaikka epäilitkin. Sieltä ei muuten löydä aidsiin kuolleita tilastosta sillä se ei ole kuolemansyy jota tilastoitaisiin. Siksi en tiedä tullaanko koronaakaan tilastoimaan sellaisenaa kuoleman syynä.

        https://www.stat.fi/til/ksyyt/2018/ksyyt_2018_2019-12-16_tie_001_fi.html
        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Causes_of_death_statistics/fi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin siellä vuonna 1983-1984. Kyllä minä jonkinlainen apulainen olin kun tein viransijaisuuksia ja tulin sinne pystymetsästä (kaverin kautta) ja sanotaanko sitä osastoksi mutta kyllä kuolemansyyt on oma yksikkö jossa kirjataan jokavuotista julkaisua varten kaikki suomalaiset kansien väliin ja kuolintodistukset arkistoitiin kellariin. En tiedä miten nykyään, mutta kyllä luulisin tuonlaisen opuksen vieläkin ilmestyvän kuin kuolemansyyt. Koka maassa on kait sama käytäntö vaikka yksi aktuaari joka oli käynyt Tyrkissa vierailulla kutsusta kertoi ettei Turkissa ole kuin kolme tilastoitua kuoleman tapaa. Syitä he eivät tilastoineet, Vitsi vitsi Eli siis ihminen kuoli joko kotona, kadulla tai sairaalassa. Kadulla voidaan tulkita yleisesti ulkona.
        En suutu sinulle vaikka epäilitkin. Sieltä ei muuten löydä aidsiin kuolleita tilastosta sillä se ei ole kuolemansyy jota tilastoitaisiin. Siksi en tiedä tullaanko koronaakaan tilastoimaan sellaisenaa kuoleman syynä.

        https://www.stat.fi/til/ksyyt/2018/ksyyt_2018_2019-12-16_tie_001_fi.html
        https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Causes_of_death_statistics/fi

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemansyy
        Suomessa on tilastoitu vuodesta 1987 lähtien peruskuolemansyy, välitön kuolemansyy, välivaiheen kuolemansyy ja kolme myötävaikuttavaa kuolemansyytä, jotka ilmoitetaan kuolintodistuksessa. Tilastoissa mainittu kuolemansyy on lähes aina peruskuolemansyy.

        Vastavalkea tiesi tuon. Silloin 1983 ja -84 oli toisenlainen käytäntö, vaikka kyllä todistukseen tuli muitakin tietoja kuin vain välitön kuolemansyy. Usein se on sama kuin peruskuolemansyy paitsi jos jäät auton alle ja pääsi menee paskaksi (oli se sitä ennen onnettomuuttakin - ainakin sisältä) niin kuolemansyy on kallovamma tai jotain. En muista enää kun siitä on aikaa ja mulla taitaa olla jo orastava altziskin (altzeheimer) niikö Palmella vai kuoliko se aidsiin (jota ei tilastoida) sillä kyllähän se jo nyt on kuollut vaikka silloin ei kun se murha oli huuhaata. Sen näkee siitä maalilätäköstä jota väitettiin vereksi. On se niin paksua (sekä veri että väite) siis se väite että hänet joku ampui. Eikä se ole mikään uskon asia. Ampumattomuudesta on paljon fyysisiäkin todisteita.

        Kuolinsyyn lisäksi tulee kirjata kausaalinen ketju [ts. syy–seuraussuhteet], alla vaikuttava sairaus nimettynä kuolintodistuksen kolmannessa kohdassa. Ajoittain nelikohtainen syy–seuraussuhdeketju on myös kirjattava.”
        Vastavalkea on lukenut mies, mutta Palmen murhasta se ei ole koskaan kirjoittanut. Ei tiedä lavastuksen motiivia joka on vakoilu. Ei vastavakoilu tai mistä minä tiedän kuka ketäkin vakoili, mutta tuolla on hauska kirjoitus aiheesta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemansyy
        Suomessa on tilastoitu vuodesta 1987 lähtien peruskuolemansyy, välitön kuolemansyy, välivaiheen kuolemansyy ja kolme myötävaikuttavaa kuolemansyytä, jotka ilmoitetaan kuolintodistuksessa. Tilastoissa mainittu kuolemansyy on lähes aina peruskuolemansyy.

        Vastavalkea tiesi tuon. Silloin 1983 ja -84 oli toisenlainen käytäntö, vaikka kyllä todistukseen tuli muitakin tietoja kuin vain välitön kuolemansyy. Usein se on sama kuin peruskuolemansyy paitsi jos jäät auton alle ja pääsi menee paskaksi (oli se sitä ennen onnettomuuttakin - ainakin sisältä) niin kuolemansyy on kallovamma tai jotain. En muista enää kun siitä on aikaa ja mulla taitaa olla jo orastava altziskin (altzeheimer) niikö Palmella vai kuoliko se aidsiin (jota ei tilastoida) sillä kyllähän se jo nyt on kuollut vaikka silloin ei kun se murha oli huuhaata. Sen näkee siitä maalilätäköstä jota väitettiin vereksi. On se niin paksua (sekä veri että väite) siis se väite että hänet joku ampui. Eikä se ole mikään uskon asia. Ampumattomuudesta on paljon fyysisiäkin todisteita.

        Kuolinsyyn lisäksi tulee kirjata kausaalinen ketju [ts. syy–seuraussuhteet], alla vaikuttava sairaus nimettynä kuolintodistuksen kolmannessa kohdassa. Ajoittain nelikohtainen syy–seuraussuhdeketju on myös kirjattava.”
        Vastavalkea on lukenut mies, mutta Palmen murhasta se ei ole koskaan kirjoittanut. Ei tiedä lavastuksen motiivia joka on vakoilu. Ei vastavakoilu tai mistä minä tiedän kuka ketäkin vakoili, mutta tuolla on hauska kirjoitus aiheesta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15286404/olavi-palmun-murhe

        Suomessa Tilastokeskus kokoaa peruskuolemansyyt vuosittain kuolemansyytilastoiksi. Uusimpien vuoden 2005 tilastojen mukaan yleisimmät kuolemansyyt työikäisillä miehillä olivat alkoholisyyt ja sepelvaltimotauti ja naisilla rintasyöpä ja alkoholisyyt.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolemansyy
        Välitöntä kuolemansyytä ei yleensä ilmaista kuolemansyytilastoissa. Välitön kuolemansyy voi olla esimerkiksi keuhkokuume. (tai korona eli sars) Emme taida saada virallista tilastoa koskaan koronaan kuolleista.

        YLEISIMMÄT SYYT siis alkoholisyyt ja sepelvaltimotauti ja naisilla rintasyöpä ja alkoholisyyt. https://www.stat.fi/til/ksyyt/2018/ksyyt_2018_2019-12-16_tie_001_fi.html
        Ilmankos kapakat pantiinkin kiinni ja kohta tilee kieltolaki voimaan niinkuin ennen vanhaan ja Uusimaa on suljettu ettei viinarallikaan enää tule onnistumaan kun Viron raja aukeaa. Tai voidaanhan sieltä tuoda nopeilla moottriveneillä sitä viinaa niinkuin Algot Niska aikoinaan. Alkaa drogarien kulta-aika. Ne tietävät kuinka tiesulut väktetään ja heillä on nopeat panssaroidut ajoneuvot missä on puhkeamattomat renkaat joten piikkimatotkaan ei auta poliisia eikä hallitusta nyt tässä koronan aikaansaamassa tilanteessa.
        Mikä taho on koronan takana.


    • Anonyymi

      Wall Streetin vuoden 1929 pörssiromahdus, jota kutsutaan myös suureksi romahdukseksi (engl. Great Crash tai Crash of ’29), oli New Yorkin pörssin kurssien romahdus, joka alkoi 24. lokakuuta 1929 (”musta torstai”) ja jatkui voimakkaana aina 29. lokakuuta asti (”musta tiistai”). Pörssiromahdus oli näkyvin merkki maailmanlaajuisen laman alkamisesta. Kurssien toipuminen romahdusta edeltäneelle tasolle kesti 25 vuotta.
      Koska virus iskee pörssiin. Meklarit häärivät toistensa lomassa niin että kallot kolisee yhteen. Eikö siellä ole havaittu ainoatakaan tartunnan saanutta. Ovatko meklarit immuuneja tälle ihmeelliselle virukselle joka iskee vain keneen haluaa. Vai kenet vain haluaa kiinni saa.

      Taas hetken lähempänä kuolemaa
      ei haihdu tuska milloinkaan
      Tuo tuska laulun tämän kirjoittaa
      Tuo korona kiinni saa kenet vaan...
      Tuo korona kiinni saa kenet vain haluaa.... Tai sitten se ottaakin kiinni vain sen kenet se haluaa tai kenet pörssiherrat haluaa.

      TODELLA IHME ETTIE BIRUS PURE OIKEIN HALLITUKSIIN EIKÄ EDUSKUNTIIN EIKÄ MEDIAAN TAI PÖRSSIHUONEISIIN JA KENELLÄKÄÄN EI OLE KASVO - SUOJAIMIA

      • Anonyymi

        Suomessa kuolee viikossa tai kuoli vuonna 2018 n. 1048 ihmistä joista 32 on alkoholimyrkytykseen kuolleita. Se tekee melkein n. 5 juoppoa päivässä ja muihin sairauksiin kuolee päivässä 145 eli aika monta monta. Onko Ruotsi sittenkin viisas kun ei pistä talouttaan kuralle jonkun viruksen takia. Olemmeko me Suomessa jotain älykääpiöitä.

        Se että lapset eivät kuole korona viirukseen johtuu siitä kun he eivät ole ehtineet kerätä itselleen muita sairauksia, vaikka onhan niitä lapsia joille on tullut syöpä ja joillakin on joitain synnynnäisiä sairauksia.

        Mutta alkoholista ja tupakasta ja rasvaisesta ruoasta johtuneet sairauden ovat ns. elintasosairauksia joihin on sairastunut melkein kaikki aikuiset. Paitsi median edustajat ja pörssimeklarit ja kansanedustajat ja hallitus rouvat ja moni muu poliitikko ja urheilijat.

        Komentotalous voisi ihmisten parasta ajatellen pelastaa heidän henkensä sulkemalla tällaiset tupakoitsijat ja juopot ja rasvaista ruokaa syövät jonnekin suljettuihin tiloihin ja kuntouttaa heidät työelämään sopiviksi. Ja jos eivät tokene niin tartuttakoot heidät sitten koronalla. Se onnistuis Suomessa sillä me olemme sen verran natseja.


    • Anonyymi

      En nyt muuta kommentoi, mutta pohjanmaan murretta et osaa pätkääkään. Jokainen matkimisyrityksesi tuossa meni täysin päin Peetä....

      • Anonyymi

        Hullu, hullu, mieletön maailma.
        Mitä on meille syötetty ja minkä tahojen toimesta?

        Mitä ihminen kylvää sitä hän myös niittää.


    • Anonyymi

      Tämäkin on tilastoharhaa.
      Jimi (Räkä) Karttunen ei kuollut Jesse Torniaisen hyppypotkuun vaan vihervasemmistolaisuuteen. Vihervasemmistolaisuus tappoi hänet vaikka kuolema näyttäytyy tilastoissa Jesse Torniaisen aiheuttamana kuolemantuottamuksena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2752
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      92
      2063
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe