Aihe

Hallituksen irtisanouduttava veroparatiisi-Mehiläisen "mielenterveysstrategia"-ym rahastushankkeista

Anonyymi

Kiuru ja Pekonen / hallituksen / eduskunnan, on nyt välittömästi irtisanouduttava, veroparatiisi-soteyrityksien, finanssimaailman kouluttamien professoreiden, tutkijoiden, lääkäreiden, eli veroparatiisi-sotesijoittajien rahastushankkeista, joilla he hyväksikäyttävät vakavasti sairaita kansalaisia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16243827/eduskunnan-yksipuoluejarjestelma-tekee-ihmiskauppaa-sairaus--ja-kansanelakelaisilla

http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

https://www.theguardian.com/society/2019/jun/24/austerity-and-inequality-fuelling-mental-illness-says-top-un-envoy

https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

Sivistysvaltio Saksassa kunnioitetaan ihmis- ja kansalaisoikeuksia, perustuslakia, eli siellä on voimassa 1 250€/kk veroton minimieläke, maksuton terveyden- ja hammashoito, erikoissairaanhoito mukaan lukien - Suomessa ei ole mitään näistä, kaikki murskattu äärioikeiston porvarihallituksien ja nykyisen äärioikealle radikalisoidun eduskunnan / veroparatiisisote-sijoittajien toimesta.

Veroparatiisi-sotesijoittajien ahneus, häikäilemättömyys, köyhyyteen pakottamalla vakavasti sairaita vanhuksia, vammaisia ja kroonisesti sairaita, erittäin vaativissa oloissa köyhyysrajan alla sinnitteleviä ihmisiä, on loputtava.

EU on antanut jo lukuisia varoituksia, puuttuvasta perusturvasta, eli ihmisoikeuksien puuttumisesta Suomen valtiolle. Tekoja ihmis- ja kansalaisoikeuksien turvaamiseksi tehtävä nyt.

https://www.taloustieteellinenyhdistys.fi/wp-content/uploads/2015/09/kosonen.pdf

https://www.ihmisoikeuskeskus.fi/@Bin/3080567/IOK_CHR_fi-digi.pdf

8

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   liberalismi ja anarkia kulkevat käsi kädessä

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vaadimme oikeusministeriön puuttumista, veroparatiisi-soteyrityksien ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmän harjoittamaan, moderniin orjuuteen, hyväksikäyttöön ja ihmiskauppaan, sairaus- ja kansaneläkeläisiä köyhyysrajan alla pitämällä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

   Oikeusministerin velvollisuus on kuulla kansalaisia ja toimia sen mukaan.

   Sipilän on aika erota hallituksesta. Kepu voi jatkaa ilman Sipilää, joka jatkaa näköjään saman Kok-politiikan junttaamista, nykyisessäkin hallituksessa, ei mitään eroa enää opposition ja hallituksen välillä Suomessa.

   Veroparatiisisote-yrityksien moderni orjuuttaminen ja ihmiskauppa Suomessa, sairaus- ja kansaneläkeläisköyhillä, on loputtava.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.euronews.com/2020/05/14/hungary-critics-silenced-in-social-media-arrests-as-eu-debates-orban-s-powers

   Suomen eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä & "business finland"-veroparatiisi-talousrikollisjärjestön toimissa, veroparatiisi-sotessa, kriittiset äänet hiljennetään, kuten Unkarissa.

   Suomen Orbanit ovat vain kierompia ja häikäilemättömän kovanaamaisia, käyttävät miljoonia "tasa-arvo-maailman-onnellisin-maa-oikeusvaltio"-mainoksiin, vaikka Suomikaan ei ole ollut aito oikeusvaltio ja demokratia kansalaisilleen, enää kymmeniin vuosiin.

  • Anonyymi

   Eihän politikot halua puuttua asiaan koska "hei me tienataan tällä".
   Jäisi vaaliavustuksia ym. saamatta.

  • Anonyymi

   Erityisesti täytyy puuttua niiden yritysten toimintaan, jotka keinottelevat vähävaraisten ihmisten pienillä rahoilla vieden ne verottomana itselleen.
   Aluksi firman toimintaa avustas yhteiskuntaa. Firma tekee sitten valtavaa voittoa, johtaja nauttii miljoona tuloja, omistajat saavat verottomana miljoonan poikineen, mitään helpotuksia ei koronassa loukussa olevalle asiakkaalle anneta vaan korotetaan sen sijaan hintoja.

   Ilman mitään häpyä viedään pieneläkeläisen eläke, asuntotuet ja sosiaaliset avustukset jättäen vain pienen käteiskassan vähäosaiselle.
   Tällaisen firman johto pitäisi saada kalterien taakse.

   Firman nimi on Kojamo, ent.VVO, Lumo brändillä toimii.

   Firman pääomistajat ovat vasemmistolaiset ay-järjestöt, n. 60%. Hallituksen puh.johtajana toimi mm. Teollisuusliiton puh.joht. Riku Aalto.
   Ay-liike saa miljoonavoittonsa verottomana. Niillä rahoilla voidaan sitten rakentaa vaikka ay-pomojen käyttöön kelomökkejä Lappiin sekä antaa rahatukea SDP:lle ja Vasemmistoliitolle.

   Olkoon köyhän vuokralaiskansan motto:
   Rosvoroopet linnaan ja rahat takaisin köyhille.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5613