Nimien luvuista

Anonyymi

Johanneksen 14. ilmestyksestä:
"Se kymmenes heidän kuninkaistaan on oleva kuin profeetta, hänen nimensä luku on oleva 399."

En usko olevan tätä päivää, mutta mitä tuolla tarkoitetaan?

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Shin Tsadi Tet - Heprean tsadi voi olla arameassa tet. ja Heprean shin voi olla arameassa tav.

      • Anonyymi

        "Ei ole mitään omaa askelta?"


    • Anonyymi

      mitä tämä tarkoittaa suomeksi?

    • Anonyymi

      Ei ole Putin?

      "Mitä tulee heidän seitsemänteentoista kuninkaaseensa, sota syttyy hänen ja hänen kansakuntansa välille, hän on se, jonka nimestä tulee se luku 666. Häntä kutsutaan näillä kolmella nimellä; Mametios, Kalle ja Sarapidos. Koska hän on lapsi, hän hallitsee tarkoituksenaan tehdä paljon pahaa. Hän määrää kaikkia juutalaisia kaikista paikoista kokoontumaan Jerusalemiin.
      Ja maa on oleva vaivassa hänen hallituskautenaan, kunnes ihmisenkin voi myydä yhdestä dinarista. Hän on vailla soveliaisuutta ja hän tulee unohtamaan Jumalan pelon. Ei hän muista isänsä Ismaelin lakia, eikä äitinsä, joka on roomalainen.
      Hän on oleva ylimielinen, aina juovuksissa. Hän aiheuttaa suureksi niiden luvun, jotka syövät hänen pöydästään, kuollen myrkytettyihin tarjottaviin, ja näinä päivinä on oleva suuria tuhoja. Hän tulee vapauttamaan Syyrian ja juutalaisten maakunnan, ja tulee kiduttamaan itää ja Egyptiä. Hän vahvistaa Egyptissä kirjeiden kantajat. Kaksi, ja kolme kertaa, vain yhdessä vuodessa, itä on itseään vastaan tässä hallituksessa, joka on oleva yhdeksästoista. Ei hän etsi oikeutta eikä totuutta, vaan hän on etsivä kultaa. Hän vahvistaa kauppasuhteita Afrikan maakunnissa, ja suuria määriä sotilaita.

      Sota syttyy hänen ja heidän välilleen, se valtava joukko, joka on hänen kanssaan, tuhotaan. Häntä tuetaan Afrikan maakunnissa sen kanssa, mitä jää jäljelle hänen joukoistaan, useiden vuosien ajan, eikä hän tule sitä valloittamaan. Sitten vieras kansakunta nousee häntä vastaan, se on nimeltään Pitourgos. Se sotii häntä vastaan. Sarapidos pitää vallassaan monia roomalaisia; Pentapolis, Medes, kaikista niistä hän ottaa veroa, komentaa heidän kaupunkejaan ja ryöstää sen kaupungin, jonka hän rakensi, ja ne maakunnat, jotka hänen isänsä kokosi.

      Se turkkilainen valmistautuu sotaan, poistaakseen kuningaskunnan Sarapidoksen käsistä, tähän saakka Sarapidos on pysynyt kotona. Hän etsi saalistettavaa, koska Sarapidoksella oli suuria rikkauksia, kultaa, hopeaa, kallisarvoisia kiviä ja himoittavia esineitä. Mutta hänelle tullaan julistamaan, että se turkkilainen on tehnyt itsensä koko Syyrian ja sen rajaseutujen herraksi, ja hän on lähtevä ulos suuressa sekaannuksessa kaikkien joukkojensa kanssa. Hän jättää kaikki vesileilit, eikä kanna mitään mukanaan, vaan hänellä on oleva eläimen sydän, joka toimii vaiston varaisesti, eikä tiedä, mitä pitäisi tehdä. Sitten, kun hän pakenee, menee ylös Egyptiin, se turkkilainen menee hänen edellään kaikkine joukkoineen. Sinne he molemmat saapuvat joukkoineen, he taistelevat, kunnes veri juoksee virtoina. Se turkkilainen on roomalaista sukuperää.
      Eshmounin kaupungissa on oleva sota, kunnes sen joen vesi on muuttunut vereksi kuoliaaksi haavoitettujen suuren lukumäärän tähden. Kukaan ei enää pysty juomaan sitä vettä. Monet, lukemattomat miehet kuolevat miekan kautta. Ne, jotka jäävät jäljelle, ryöstävät omaa maataan sieltä, mistä he ovat lähteneet pois. Se turkkilainen saa Sarapidoksen menehtymään, tarkoituksenaan viedä hänen kuningaskuntansa häneltä pois. Pelon tähden hän ei saa haltuunsa ismaelilaisten kuningaskuntaa, mutta tämä tässä on heidän lukunsa loppu.

      Sitten roomalaisten kuningas nousee heitä vastaan, hän tuhoaa heidät miekan terällä keskellä ismaelilaisia, heidän isiensä alueella erämaassa. Roomalaiset tulevat aina vallitsemaan ismaelilaisia.
      Roomalaiset pitävät Egyptiä vallassaan 40 vuotta. Sitten nousee kaksi kansakuntaa, nimeltään Goog ja Maagog, he horjuttavat maata useiden päivien ajan. Heidän lukumääränsä on kuin hiekan jyvät.

      Sitten ilmestyy se antikristus, joka pettää monet heistä."...

      • Anonyymi

        "Herralta kysyttiin, milloin hänen kuningaskuntansa tulee, hän sanoi, "kun kaksi on yhtä, ja ulkopuoli niin kuin sisäpuoli, ja mies naisen kanssa ei ole mies tai nainen, kun näitä teette, minun isäni kuningaskunta tulee."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Herralta kysyttiin, milloin hänen kuningaskuntansa tulee, hän sanoi, "kun kaksi on yhtä, ja ulkopuoli niin kuin sisäpuoli, ja mies naisen kanssa ei ole mies tai nainen, kun näitä teette, minun isäni kuningaskunta tulee."

        Johanneksen seitsemäs ilmestyskirja: "Voi niitä ihmisiä, jotka ovat siinä ajassa, ja sitä kuningasta, joka kääntää kasvonsa länttä kohti!"


    • Anonyymi

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006464867.html

      Trumpin mukaan Yhdysvallat lähestyy ”hirvittäviä aikoja”, joihin liittyy todella ”huonoja numeroita”.

      Yllätys?

      Mediassa havaittua:
      11 vuotta käytetty auto, eikä ongelmia, 11 vinkkiä pysyä terveenä, 11 kuoli eu tunnelin työmaalla, 11 venäläistä kuoli vesiputkionnettomuudessa, 11 amerikkalaista ohjusiskussa... ja jopa seksivälineessä 11 eri voimakkuutta ja Haminas 11 bändiä esiintymässä baarissa, joista yksi on "purple snake"...?
      Korona viruksen tultua mestarilukujen käyttö jatkuu: 11 kohtaa tietoa viruksesta, 33 tapaa pysyä virkeänä kotona, "suomalaisen arjen suuri koronatietopaketti: 65 (yht. 11) vastausta ongelmiin ja tilanteisiin.
      Eurojackpotin potti nousee 88:aan miljoonaan, supertietokone tunnisti 77 yhdistettä, joita voi ehkä käyttää lääkkeiden kehittämisessä. Ulkona maaliskuussa 10 astetta ei riitä, pitää ilmottaa olevan (arvaa). Juoppoporukan vuosikymmeniä sitten tappaman naisen ikä on pakko kertoa: 33 v., Suomi tilasi (arvaa) lentokoneellista tavaraa, Uudenmaan rajalla annettu viikon aikana 11 sakkoa...

      • Anonyymi

        "Keltapaitakelmi kohteli kaltoin kulkusia – kelaa korskeasti kohti kultaa". (BTW, K on 11. kirjain, sanoja on 8, ja kukaan ei ole huomannut mitään? 11x8=88)


      • Anonyymi

        IS: Hiilikaivoksessa räjähti Kolumbiassa, 11 ihmistä kuoli

        joojoo...


      • Anonyymi

        Ensinnäkin: miten numero voi olla "huono"? Esim. lukua 13 pidetään huonona etenkin, jos se on perjantai, ja vielä täysikuu, jolloin maagikkojen yms. sanotaan suorittavan riittejään. Jeesus oli porukkansa 13. Toisekseen nk. "ihmisen luku" 666 on demonisoitu luultavasti vain, koska se tulee olemaan antikristuksen nimessä?


    • Anonyymi

      Voit uskoa vahvasti sen tarkoittavan ihan mitä tahansa. Siksi ilmiötä kutsutaankin uskonnoksi. Ihmisillä on luontainen taipumus taikauskoisuuteen, mitä raamattukin käyttää hyväkseen.

    • Anonyymi

      Taitaa olla kyse muistakin luvuista, kuin vain nimien? Miten Trump voi tietää noista asioista, ellei hän ole perehtynyt niihin asioihin, joista israelilaisia on varoitettu, etteivät saa ottaa niitä omakseen, koska ne on annettu muille kansoille?

      "...ja ettet, kun nostat silmäsi taivasta kohti ja katselet aurinkoa ja kuuta ja tähtiä, kaikkea taivaan joukkoa, anna vietellä itseäsi kumartamaan ja palvelemaan niitä, sillä Herra... on jakanut ne kaikille muille kansoille koko taivaan alla..." (5. Moos. 4:19)

      Nykyään noit ei pidetä enää jumalina, mutta astrologiasta on kyse. Miten luvut sitten liittyvät? Jos numerologia oli tunnettua jo tuhansia vuosia sitten, mitä tapahtui, että aikaiset israelilaisten tappelut "vääräuskoisia" vastaan eivät näytä onnistuneen, vaan päinvastoin, heidän johtajansa ja oppineensa ottivat nuo tiedot käyttöönsä, ja hallitsevat nyt maailmaa?

      • Anonyymi

        "Minä valitsin teidät kaksitoista, arvioin teidät minun arvoisiksi opetuslapsikseni, teidät, jotka Herra tahtoi, ja pidin teitä uskollisina apostoleina. Minä lähetän teidät maailmaan julistamaan evankeliumia ihmisille kautta maan, että he tulisivat tuntemaan, että on vain yksi Jumala, ja paljastamaan niitä asioita, joita tapahtuu minun, Kristuksen, uskoni kautta, niin että ne, jotka kuulevat ja uskovat, pelastuisivat, mutta ne, jotka kuulevat, eivätkä usko, kantaisivat todistusta, eikä heillä olisi tekosyytä sanoa, "me emme kuulleet"'."

        No, porukat juo tuolla käärmeen myrkkyä, eikä heille tapahdu mitään. Ihmeparanemisia on tapahtunut, ja Jumalan nimessä tapahtuneet ihmeet ovat hämmästyttäneet viranomaisiakin, kuuluisimpia mm. auto, joka joutui onnettomuuteen, mutta kananmunat säilyivät takakontissa ehjinä, jonne Jumalan varjelusta toivottaneen naisen poika käski Jumalan mennä, koska sisällä oli jo täyttä.

        Apostolien kirjoituksia, Apostolic Church Ordinances (Gr);
        Hän kertoi meille ennalta, kun hän opetti, "heikot tulevat pelastumaan vahvojen kautta".


      • Anonyymi

        "minä menin ja näin, ja katso: kaikenkaltaisia inhottavia matelijain ja karjaeläinten kuvia ja kaikenkaltaisia Israelin heimon kivijumalia oli piirretty seinään yltympäri. Ja niiden edessä seisoi seitsemänkymmentä miestä, Israelin heimon vanhimpia"
        (Jeesuskin lähetti "70 muuta" kaupunkeihin, joihin aikoi mennä.)

        "Herran temppelin ovella, eteisen ja alttarin välillä, oli noin kaksikymmentä viisi miestä. Heillä oli selät Herran temppeliin päin ja kasvot itään päin, ja päin itää he kumarsivat aurinkoa"
        (Kirkoissa alttari on itään. Samassa kappaleessa ei puhuta miekoista, vaan tuhoaseista. Kyse siis ei enää ole menneisyydestä?)

        "Herra sanoi hänelle: Kierrä kaupungin, Jerusalemin, läpi ja tee merkki niiden miesten otsiin, jotka huokaavat ja valittavat kaikkia kauhistuksia, mitä sen keskuudessa tehdään"
        (mikä on tämä merkki? On puhuttu pedonmerkistä, ja merkistä, jonka Jeesus tekee valituilleen)

        Raamatun salaisuus näyttää olevan astrologia, ja muiden kansojen oivaltamat salaisuudet mm. numeroiden suhteen, jotka ovat nyt toisissa käsissä. Siksikö kansalta kiellettiin "epäjumalanpalvonta"? Siksikö heitä käytettiin hyväksi sodissa "vääräuskoisia moraalittomia seksailijoita vastaan", jotta oppineet olisivat saaneet muiden kansojen tiedot itselleen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "minä menin ja näin, ja katso: kaikenkaltaisia inhottavia matelijain ja karjaeläinten kuvia ja kaikenkaltaisia Israelin heimon kivijumalia oli piirretty seinään yltympäri. Ja niiden edessä seisoi seitsemänkymmentä miestä, Israelin heimon vanhimpia"
        (Jeesuskin lähetti "70 muuta" kaupunkeihin, joihin aikoi mennä.)

        "Herran temppelin ovella, eteisen ja alttarin välillä, oli noin kaksikymmentä viisi miestä. Heillä oli selät Herran temppeliin päin ja kasvot itään päin, ja päin itää he kumarsivat aurinkoa"
        (Kirkoissa alttari on itään. Samassa kappaleessa ei puhuta miekoista, vaan tuhoaseista. Kyse siis ei enää ole menneisyydestä?)

        "Herra sanoi hänelle: Kierrä kaupungin, Jerusalemin, läpi ja tee merkki niiden miesten otsiin, jotka huokaavat ja valittavat kaikkia kauhistuksia, mitä sen keskuudessa tehdään"
        (mikä on tämä merkki? On puhuttu pedonmerkistä, ja merkistä, jonka Jeesus tekee valituilleen)

        Raamatun salaisuus näyttää olevan astrologia, ja muiden kansojen oivaltamat salaisuudet mm. numeroiden suhteen, jotka ovat nyt toisissa käsissä. Siksikö kansalta kiellettiin "epäjumalanpalvonta"? Siksikö heitä käytettiin hyväksi sodissa "vääräuskoisia moraalittomia seksailijoita vastaan", jotta oppineet olisivat saaneet muiden kansojen tiedot itselleen?

        Mooseksen ja Jeesuksen kerrotaan puhuneen tuhansille ihmisille ilman äänentoistolaitteita. Minäkin puhun täällä kymmenille, ellei sadoille, jotka tätä lukevat - ilman äänentoistolaitteita.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Suomen Pankin Raha ja luotto rahapolitiikassa -julkaisun mukaan ”raha on nykyisin pääosin aineetonta, vain numeroita pankkien tietokoneissa. Se onkin pohjimmiltaan pelkkää luottamusta siihen, että joku lopulta vastaa maksusitoumuksesta"

        Ts. rahaa ei ole olemassa, paitsi se, mitä fyysisesti on seteleitä olemassa?

        ”Pankkiraha eli likvidi pankkitalletus syntyy valtaosin pelkkänä tilikirjauksena ... talletuspankin myöntäessä luottoa asiakkaalleen. Tässä ostovoimaa syntyy tyhjästä.

        ”Eurojärjestelmän vähimmäisvarantojärjestelmää sovelletaan euroalueen luottolaitoksiin, ja sen tarkoituksena on ensisijaisesti tasata rahamarkkinakorkoja sekä lisätä rakenteellisen keskuspankkirahoituksen tarvetta.
        Kunkin luottolaitoksen on talletettava tietty osa varoistaan kansallisiin keskuspankkeihin. Vähimmäisvarantotalletuksille maksetaan korkoa, joka on sama kuin perusrahoitusoperaation korko.”"

        "Liikepankit voivat nykyisessä rahajärjestelmässä myöntää niin paljon lainoja kuin haluavat, eivätkä keskuspankit voi rajoittaa liikepankkien luotonlaajennusta keskuspankkirahan tarjontaa kiristämällä, vaan keskuspankit voivat vain säädellä keskuspankkirahan hintaa, ja näin vaikuttaa lainojen kysyntään.
        Liikepankkien asiakkailtaan keräämät talletukset eivät muodosta mitään rajoitetta yksityisten liikepankkien luotonannolle (esim. asuntolainat), vaan talletukset ovat seurausta jonkun aiemmin ottamasta velasta"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Suomen Pankin Raha ja luotto rahapolitiikassa -julkaisun mukaan ”raha on nykyisin pääosin aineetonta, vain numeroita pankkien tietokoneissa. Se onkin pohjimmiltaan pelkkää luottamusta siihen, että joku lopulta vastaa maksusitoumuksesta"

        Ts. rahaa ei ole olemassa, paitsi se, mitä fyysisesti on seteleitä olemassa?

        ”Pankkiraha eli likvidi pankkitalletus syntyy valtaosin pelkkänä tilikirjauksena ... talletuspankin myöntäessä luottoa asiakkaalleen. Tässä ostovoimaa syntyy tyhjästä.

        ”Eurojärjestelmän vähimmäisvarantojärjestelmää sovelletaan euroalueen luottolaitoksiin, ja sen tarkoituksena on ensisijaisesti tasata rahamarkkinakorkoja sekä lisätä rakenteellisen keskuspankkirahoituksen tarvetta.
        Kunkin luottolaitoksen on talletettava tietty osa varoistaan kansallisiin keskuspankkeihin. Vähimmäisvarantotalletuksille maksetaan korkoa, joka on sama kuin perusrahoitusoperaation korko.”"

        "Liikepankit voivat nykyisessä rahajärjestelmässä myöntää niin paljon lainoja kuin haluavat, eivätkä keskuspankit voi rajoittaa liikepankkien luotonlaajennusta keskuspankkirahan tarjontaa kiristämällä, vaan keskuspankit voivat vain säädellä keskuspankkirahan hintaa, ja näin vaikuttaa lainojen kysyntään.
        Liikepankkien asiakkailtaan keräämät talletukset eivät muodosta mitään rajoitetta yksityisten liikepankkien luotonannolle (esim. asuntolainat), vaan talletukset ovat seurausta jonkun aiemmin ottamasta velasta"

        Mikään ei tule muuttumaan, ennenkun tulee jyrkkä mäki, jolloin ihmiset alkavat jarruttelemaan pelätessään vauhdin yltyvän liian kovaksi. Mutta he ovat jo tuolloin mäessä, ja takana tulevien paine etummaisiin kasvaa.

        Se, että mitään ei tehdä, kyse on samasta, kun narsistin puoliso. Hän uskoo jatkuvasti, että toinen muuttuu normaaliksi, ja antaa pahoja tekoja anteeksi jatkuvasti, ja oma sisin muuntuu yhä avuttomammaksi kotilemmikiksi. Huomaamatta narsisti syö toisen itsetunnon ja uskon omiin kykyihin. Narsisti ei siedä kenenkään työntävän itseään keinotekoiselta jalustaltaan.

        Paholaisen kerrotaan sanoneen, että valtakunnat ovat hänen. Maailmankaikkeuden ensimmäinen narsisti oli paholainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikään ei tule muuttumaan, ennenkun tulee jyrkkä mäki, jolloin ihmiset alkavat jarruttelemaan pelätessään vauhdin yltyvän liian kovaksi. Mutta he ovat jo tuolloin mäessä, ja takana tulevien paine etummaisiin kasvaa.

        Se, että mitään ei tehdä, kyse on samasta, kun narsistin puoliso. Hän uskoo jatkuvasti, että toinen muuttuu normaaliksi, ja antaa pahoja tekoja anteeksi jatkuvasti, ja oma sisin muuntuu yhä avuttomammaksi kotilemmikiksi. Huomaamatta narsisti syö toisen itsetunnon ja uskon omiin kykyihin. Narsisti ei siedä kenenkään työntävän itseään keinotekoiselta jalustaltaan.

        Paholaisen kerrotaan sanoneen, että valtakunnat ovat hänen. Maailmankaikkeuden ensimmäinen narsisti oli paholainen.

        Yksi keino saada asioita muutetua, olisi epävirallisen siviilihallituksen luominen virallisen rinnalle, sekä puolueettoman median ja armeijan luominen sille.

        Yhden pisteen vihje: arvatkaa onnistuuko?
        Ei, koska te ette tee asialle mitään, vaikka haluaisitte.
        On turvallisempaa puhua vain Jeesuksesta? Eikö valtakunnan virallisessa lipussakin ole uskontoon viittaava julistuksellinen merkki? Mikä on sen tarkoitus?

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006350701.html
        "Kangasalan kaupunki kielsi ylösnousemisen Enkeli taivaan -virren aikana – taustalla joulujuhlia koskevat kantelut."
        – Linjasimme näin (rehtorien kanssa), kun pohdimme, mikä on sopivaa kaikille yhteisessä joulujuhlassa. Näin ei kenellekään tule sellaista oloa, että harjoitamme uskontoa joulujuhlassa, ja kunnioitamme kaikkien vakaumusta... (opetuspäällikkö Merja Lehtonen)

        "Eduskunnan oikeusasiamies Pasi Pölönen linjasi (taas voimasana) koulun joulujuhlan järjestämisen kirkossa olevan lainvastaista. Päätöksessä vedotaan perustuslakiin, jonka mukaan koulun joulujuhla on osa opetusta, jonka tulee olla uskonnollisesti ja katsomuksellisesti sitoutumatonta"

        Onko Suomen valtion lippu uskonnollisesti situoutumaton?

        Kuka sanoi paholaisen sanoneen: "Olen kaikki nämä vuodet pitänyt kristillistä kirkkoa pystyssä..."


    • Anonyymi

      Raamattu ei tunne 399 lukua 10 kuninkaasta.
      10 kuningasta muodostuu muinaisen Rooman valtakunnan alueelle valtioina.

      • Anonyymi

        Eli EU?


    • Anonyymi

      "Herralta kysyttiin, milloin hänen kuningaskuntansa tulee, hän sanoi, "kun kaksi on yhtä, ja ulkopuoli niin kuin sisäpuoli, ja mies naisen kanssa ei ole mies tai nainen, kun näitä teette, minun isäni kuningaskunta tulee."

      Onko kukaan huomannut, miten esim. tappavasta taudista ja sen tarttumisesta kysyminen joutaa uusien kirjoitteluaiheiden alle maailmanmenoa palstalla, ja miten välinpitämättömiä ihmisistä on tullut?
      Onko kukaan huomannut, miten virallisissa piireissä on alettu hokea (muoti)voimasanaa "linjata"?
      Onko kukaan tehnyt haloota siitä, että Suomen somessa kirjoittaa yksi ja sama paholaisenkaltaisesti puhuva kameleonttimaisesti käyttäytyvä häirikkötrolli vuodesta toiseen, joka epäjumala on nato?

      • Anonyymi

        "Onko kukaan huomannut, miten esim. tappavasta taudista ja sen tarttumisesta kysyminen joutaa uusien kirjoitteluaiheiden alle maailmanmenoa palstalla, ja miten välinpitämättömiä ihmisistä on tullut?"

        Katsoin juuri kaikki norm. TV-kanavat läpi ,15 kpl, pysähtyen kunkin kanavan kohdalla arvioimaan tarjontaa. Tv:n palveluntarjoajat ovat harkitusti tällekin päivälle pääsiäiseksi koonneet sellaisen paketin näytettäväksi , että ei löydy kuvaavaa sanaa arvioimaan heidän mielenliikkeitään, tarkoitushakuisuuttaan. Olisi lievä lausahdus nimittää heidän olevan vin "välinpitämätön koronan suhteen" . Maailma on oikeasti vakavassa tilassa, niin tv laittaa rienaten näytille kuvitteellistä mieletöntä raakuutta tunti toisensa jälkeen.
        Maallinen mammonatv on muuttunut kokonaan kauhukanavaksi!

        Ilonpito toisaalla haureuskuvineen ja kauhuvelokuvat mielettömyyden huipulta kertovat ja kuvastavat kaiken näiden palvelutarjoajien harkinnasta sijoittaa ne nyt pääsiäisillalle 12.4.2020. Nyt , kun koko maailma pidättää henkeään pelon vallassa. Kukaan ei kysy enää, minkälaiset "lapset" saavat pyörittää valtiomme tv-kanavia?
        Siellä erilaisissa ohjelmissa kyllä elettiin sananmukaisesti "kuin viimeistä päivää"!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Onko kukaan huomannut, miten esim. tappavasta taudista ja sen tarttumisesta kysyminen joutaa uusien kirjoitteluaiheiden alle maailmanmenoa palstalla, ja miten välinpitämättömiä ihmisistä on tullut?"

        Katsoin juuri kaikki norm. TV-kanavat läpi ,15 kpl, pysähtyen kunkin kanavan kohdalla arvioimaan tarjontaa. Tv:n palveluntarjoajat ovat harkitusti tällekin päivälle pääsiäiseksi koonneet sellaisen paketin näytettäväksi , että ei löydy kuvaavaa sanaa arvioimaan heidän mielenliikkeitään, tarkoitushakuisuuttaan. Olisi lievä lausahdus nimittää heidän olevan vin "välinpitämätön koronan suhteen" . Maailma on oikeasti vakavassa tilassa, niin tv laittaa rienaten näytille kuvitteellistä mieletöntä raakuutta tunti toisensa jälkeen.
        Maallinen mammonatv on muuttunut kokonaan kauhukanavaksi!

        Ilonpito toisaalla haureuskuvineen ja kauhuvelokuvat mielettömyyden huipulta kertovat ja kuvastavat kaiken näiden palvelutarjoajien harkinnasta sijoittaa ne nyt pääsiäisillalle 12.4.2020. Nyt , kun koko maailma pidättää henkeään pelon vallassa. Kukaan ei kysy enää, minkälaiset "lapset" saavat pyörittää valtiomme tv-kanavia?
        Siellä erilaisissa ohjelmissa kyllä elettiin sananmukaisesti "kuin viimeistä päivää"!

        10 pistettä.
        Minulla ei ole tv:tä. Harvakseltaan sitä katsonkin, ja jos, niin mieluiten itänaapurin tarjontaa.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miksi nro 11 ja 22 puuttuu? Miksi 33 on Israel ja 44 Sveitsi, raha asioista tunnettu maa?
        Loput lukuparit organisaatioita? Paitsi Uruguay? Karjan ja lampaan kasvatuksesta tunnettu maa...?
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainvälinen_siirtolaisuusjärjestö
        Nyt en ymmärrä. Jos kääntää tuon logon pystysuunnassa, saadaan 69...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi nro 11 ja 22 puuttuu? Miksi 33 on Israel ja 44 Sveitsi, raha asioista tunnettu maa?
        Loput lukuparit organisaatioita? Paitsi Uruguay? Karjan ja lampaan kasvatuksesta tunnettu maa...?
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainvälinen_siirtolaisuusjärjestö
        Nyt en ymmärrä. Jos kääntää tuon logon pystysuunnassa, saadaan 69...

        Vietnami näyttäs olevan 77. Jos toisen seiskan kääntää ympäri, tulee periaatteessa risti. Onko ymmärrettävää sen puoleen paljonko porukkaa kuoli siellä USA:n touhun seurauksena?
        Mut 83 - pohjoismainen investointipankki...?
        No, tulipa huomattua numeroinnin perusteella muutakin.

        Muita numeroihin havaittavia muutoksia ja kummallisuuksia on tulossa mm. henkilötunnuksen muutos. Kuulemma syntymäaika poistetaan siitä - juuri se, joka kertoisi henkilön astrologisen luonteen. Tätä muutosta on kritisoitu, muttei tämä yksityiskohta huomioon ottaen.
        Onko niin, että kun ihmisten ongelmat lisääntyvät, kun eivät saa syvempiä vastauksia käytöksensä ja luonnetyyppinsä syihin, niin saadaan ainakin ateistisille sotelaisille työtä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vietnami näyttäs olevan 77. Jos toisen seiskan kääntää ympäri, tulee periaatteessa risti. Onko ymmärrettävää sen puoleen paljonko porukkaa kuoli siellä USA:n touhun seurauksena?
        Mut 83 - pohjoismainen investointipankki...?
        No, tulipa huomattua numeroinnin perusteella muutakin.

        Muita numeroihin havaittavia muutoksia ja kummallisuuksia on tulossa mm. henkilötunnuksen muutos. Kuulemma syntymäaika poistetaan siitä - juuri se, joka kertoisi henkilön astrologisen luonteen. Tätä muutosta on kritisoitu, muttei tämä yksityiskohta huomioon ottaen.
        Onko niin, että kun ihmisten ongelmat lisääntyvät, kun eivät saa syvempiä vastauksia käytöksensä ja luonnetyyppinsä syihin, niin saadaan ainakin ateistisille sotelaisille työtä?

        Luultavasti kukkahattutäti-lässyhumanismi tulee menemään pahimmillaan niin pitkälle, että ihmisiä laitetaan (jo nykyään sitä tehdään) tv:n esimerkillä yhteen sattumanvaraisesti, vaikka jo raamatussa tunnustetaan tähtien (planeettojen) vaikutuksen voima. Kun saa lukea uskovien (jotka ovat nähtävästi jääneet paitsi ihmisluonteen tiedosta) valituksia "huonosta aviomiehestä", ja kykenemättömyydestä muutokseen, voidaan kysyä: kuka sanoi, että kristityistä on tultava kuin avuttomia lampaita? Jeesus kehoitti mielenmalttiin, ei jatkuvaan antautumiseen ja raamatun lukemiseen. Onko joku vaatinut pappeja uskomaan, että raamatun kohdat "Herra sanoi", ovat sitä miltä niiden annetaankin näyttää?
        Olenko ateisteja lukuunottamatta yksi ensimmäisistä uskovista, jotka tajuavat, että raamattu on puolillaan kirjanoppineiden ja lainoppineiden petosta, jossa nämä laittavat kansan juoksemaan edellään, ja hankkimaan uskonnon nimissä heille sen tiedon, joka mahdollistaa maailmanvallan? Miten koraani eroaa siitä? Alkuperäistä ei ole päästy tieteellisesti edes tutkimaan.

        Historiaa ja vieraita kulttuureja on hävitetty sotien ryöstöissä, mutta aivan erityisellä innolla silloin, kun tuhoamiseen on ollut uskonnollisen tai valtiollisen aatteen syitä...
        (ote Helsingin sanomista 3.3.2001)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe