Aihe

JA JUMALAT loivat friikit

Anonyymi

Ja näin Jumalat LOIVAT friikit: kaatamalla, ujuttamalla ja aivopesemällä vaikka millä imageilla/illuusioilla ihmisiä uskomaan tai olettamaan, että he olisivat jotenkin erilaisia, jollain tavalla olisi parempi olla jotain IHAN muuta kuin mitä nyt oikeasti on.

Jumalat ovat sen Henkimaailmansa kanssa ajaneet ja ujuttaneet tuota asiaa jo 90-luvulta lähtien ja räjähdysmäisesti aikaansaanut oikein jättiaallon noita ilmentymiä, oikeita she-male friikkejä.

Nuo JUmalat ovat Henkimaailmoineen saaneet täysin vastentahtoisesti (osapuolille) ja luonnonvastaisesti aikaan friikkejä, myös vastoin kaikkia mahdollisuuksia, kuinka asiat olisivat olleet, jos nämä kys. hlöt olisivat saaneet olla rauhassa ilman, että mikään tulee vaikuttamaan heidän olemassaoloonsa.

Pitää ymmärtää, että elämme ja olemme aivan samassa ilmatilassa Noiden Ihme-Olentojen ja Huonon, Pahan energian kanssa. Ilmatila ja se millä tavoin se muka vaikuttaa, perustuu pelkästään siihen, että Nuo Olennot ovat Kaiken sen Ilmatilan/energian takana. Ja He ovat vaikuttamassa asioihin näihinkin.

Noiden Jumalien ja Henkimaailmansa olemassaolon todistamiseksi on olemassa mm. kautta historian uskoville ilmoittelu, ennustukset ja profetiat yms., myös erityisesti vielä pari vuotta sitten erittäin paljon. Nämä kaikki ilmoittelut on niin paljon dokumentoitu jnuuri täällä suomi24.fi-palstoilla, ja YLLÄPIDOLLA on AINA, ikuisesti nämä kirjoitukset TALLELLA, jos vaikka uskovaiset haluaisivat itse lähteä niitä poistamaan.

1

<50

  Vastaukset

  • Friikit ovat täysin Jumalien ja Henkimaailmansa luonia, väkisin ja vastentahtoisesti uhrien osalta, YLTÄ päältä kaatamalla päälle niin kauan, kunnes saa sisään asti ällön tunteen, että olisi she-male friikki: EI edes nainen tai mies (näin usein alkuper. miespuolisilla ja vähän muillakin), vaan she-male friikki.

   Kiroan Jumalat ja Uskonsa! Syyttömien, osattomien kimppuun ja kontolle tulivat hääräilemään ja illuusioitansa vielä jostain viattomista tällaisista esittäen=sairasta VALE paskaa esittäen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   17962
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   685
   10306
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   67
   6441
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2526