Mekafilia - seksuaalinen kiinostus autoihin

Anonyymi

Olenko ainoa mekafiili, en törmännyt Seksifoorumi sivustolla muihin. Selitin siellä juurtajaksain tätä mutta kyseinen foorumi on suljettu, nyt kaikki kirjoittamani on mennyttä - pitää kertoa kaikki alusta. Eli tahdon hieman selittää tätä, mitä siihen liittyy ja mitä se on. Olen noin 30v mies.

Olen siis ollut nuoresta asti sellainen, että autot herättävät voimakkaita tunteita ja esim. parkkipaikalla tekisi mieli silitellä kauniita ja komeita autoja. En koe autolla olevan persoona, kuten Edward Smith tai monet muut., itse koen ne kauniina ja voimakkaina. Rakastellessani auton kanssa, ainoastaan silloin kuvittelen sen nauttivan siitä mutta auto ei ole minulle elävä persoona. Fantasioin myös usein autoista katselemalla kauniita autonkuvia... Auto on voimakas ja suuri, sen lähellä tunnen alistuvani ja sen kauneus on palvottavaa.

Kaikki autot eivät ole kauniita vaan sen täytyy olla juuri oikean näköinen ja oloinen, jotta se saa viehättymään. Erityisesti kissansilmämäiset ajovalot ovat mieleen. Vanhat autot eivät ole juurikaan hienoja "siinä mielessä." Omistin kuplavolkkarin pari vuotta, mutta vaikka pidin siitä autosta muten kovasti, ei se ole seksikäs.
Mutta esim. Mazda3 (2008-2011) BL on äärimmäisen ihana: https://fi.wikipedia.org/wiki/Mazda3#/media/Tiedosto:2010_Mazda3_S_Grand_Touring_1_--_05-26-2010.jpg
Sen facelift versio ei ole yhtä hieno (2011-2013)...
Kuitenkin, ensimmäiset eroottiset hetket tapahtuivat meidän mökillämme isäni Cadillacin kanssa. Olin ehkä 14 Koskettelin sitä, nuolin sen ajovaloja ja painoin huuleni sen nokkaan, se oli suuri, maskuliininen ja viehättävä.

Noin 18 vuotiaana yritin päästä eroon tästä suuntauksesta. En ollut autoihin siinä mielessä kontaktissa kymmeneen vuoteen, vaikka ne herättivät voimakkaita tuntemuksia.

Vasta, noin vuosi sitten aloin rakastella ihan kunnolla auton kanssa. Ostin toyota Avensiksen, malli T25,
https://dsu2f16ugr2z8.cloudfront.net/1600x1200,fit/autotalliprodmedia/images/articles/toyota-avensis-2003-2010-14.jpg
ja yhtenä iltana, mennessäni ulko-saunaan, en voinut vastustaa. Otin pienen muovipussin mukaani, laitoin sen nurin auton pakoputkeen suojaksi. Aikani hyväiltyäni autoa ja suukoteltuani sitä sieltä täältä, polvistuin sen taakse ja aloin yhtyä siihen työntymällä pakoputkeen. Laukesin hyvin nopeasti ja olo oli hämmentynyt. En oikein tiennyt mitä ajatella, se oli ensimmäinen kerta, kun rakastelin autoa kunnolla.
______

Tykkään hyväillä autoa, kosketella sen kiiltävää pintaa, kumiset renkaat ovat seksikkäät ja se, miten auto käyttäytyy jousituksen ansiosta. Muodot sulautuvat täydellisesti yhteen, se on eloton, mutta paljon vahvempi kuin ihminen. En ole itse hetero, minulla on toinenkin seksuaalinen suuntautuminen joka on oleellisempi osa identiteettiäni, mekafilia tulee vasta toisena.
Rakastelin sitä useampia kertoja tämän jälkeen.
Nykyisin tosin omistan vanhan Opel Astran, joka ei ole takaa seksikäs siksi, että se on farmari. Pullea takapuskuri on tärkeä. Edestä Astra on kylläkin todella kaunis. muistan kouluikäisenä fantasioineeni usein juuri Opel Astarta ja Ford Focuksesta. Silloin ne olivat vielä melko uusia autoja.

Tämäkin kuva on erittäin seksikäs. Mazda6 GJ, auto on kaikin puolin viehättävä. https://icdn2.digitaltrends.com/image/digitaltrends/2015-mazda6-back-1500x1000.jpg

Onko muita jotka kokevat autot seksuaalisessa mielessä? Herättääkö autot kenelläkään voimakkaita tunteita?

-KoiraKaveri

5

2319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ketju johon tämän seuraavan tapahtuman kerroin, poistettiin, mutta kaikki teksti on minulla tallessa. (Alkuaan ketjussa käsitteltiin muuta aihetta.)
      Mekafiileja ei tunnu juuri olevan, niin kerron ainakin vähän omia kokemuksia.

      Valittelin sitä, kun autoa ei pääse rakastelemaan missään, mutta menin vanhempien luokse muutamaksi päiväksi maalle jolloin pääsin kokemaan tämän.
      _____________

      Maalla käydessäni pääsin rakastelemaan autoani.
      Porukat lähtivät käymään asioilla ja hyönteisiä ei pihan ympäristössä juuri ollut. Erinomainen tilaisuus. He lähtivät toisella autollaan ja olisin tahtonut olla isän upean firman auton kanssa, joka oli pressutallissa, mutta se oli siitepölyn peitossa, en voinut kajota siihen jättämättä jälkiä ja peseminen ei oikein tuntunut hyvältä idealta. Tyydyinkin vain katselemaan sitä.
      Oma auto oli parkkipaikalla ja katselin sitäkin - mietin että voisin pestä sen ilman ongelmia. Silittelin nokkaa ja lopulta kyykistyin, suukotin sen Opel logoa ja painoin poskeni sen ajovaloa vasten, halasin ja tuntui hyvältä. Auto on suuri ja kauniin sulavalinjainen. Hain pikaisesti muovipussin pakoputken suojaksi. Oli lämmin ja asento raskas mutta lopulta laukesin sen pakoputkeen ja huomasin myös puhuvani autolle, sanoin sen olevan kaunis. Olin aivan uuvuksissa sen jälkeen mutta tuntui ihanalta.
      Lopuksi hain saunalta ämpärillä vettä ja pesin autoa hieman.

      -KoiraKaveri

      • Anonyymi

        Työnnä pakoputki perseesees sekasikiö


    • Anonyymi

      Pääsin pitkästä aikaa hyväilemään autoa. Minulla on isän auto lainassa joka on hyvin viehättävä, mutta kylmien säiden vuoksi ei ole voinut tehdä mitään. Nyt kuitenkin pakkaset pilasivat akun autosta, ja ostin siihen uuden. Laitettuani sen paikoilleen, tuntui kuin auto olisi taas herännyt henkiin. Sää oli myös aika lämmin. Silittelin autoa. Myöhään illalla oli pakko saada olla sen kanssa kahden, ja ajoin syrjäiseen paikkaan jonne kuitenkin kajastaa kyllin valoa katuvaloista. Halailin ja nuolin autoa, lopuksi työnnyin sen pakoputkeenkin ja halusin vain olla hetken sillätavoin yhtä ison auton kanssa. Sitten lopetin ja lähdin ajamaan kotiin.

    • Anonyymi

      Todella monet uudet automallit joita on tullut, ovat hyvin persoonattomia ja eivät viehätä lainkaan. Nykyisin sellainen sirous ja selkeys on alkanut kadota, tosin ei minulla koskaan rahaa uuteen autoon ole ja vanhempia itsellenikin ostan.

      Toyota Corolla Cross. Hybridi.
      https://cdn.tekniikanmaailma.fi/wp-content/uploads/s3/2021/01/29141846/0129-toyota-corolla-cross-1.jpg

      Uusin Nissan QASHQAI. Hybridi.
      https://autobild.fi/image-3.509005.106817.20210218134820.b0f8157fe0?size=512
      ___

      Talvella olen enimmäkseen keskittynyt ihailemaan autojen kuvia ja erityisesti Bemarit ovat hyvin kauniita. Mekafiilina on se etu jota muilla ei ole, että jokaisella reissulla pääsee näkemään voimakkaita tuntemuksia herättäviä autoja. Erityisesti bemari E60 on palvontani kohteena ollut jo pitkään. Olen katsellut niiden hintoja ja ajatellut, että seuraavaksi autoksi ostaisin sellaisen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe