Intersektionaalinen feminismin heikkoudet

Anonyymi

Intersektionaalinen feminismin yksi perusidea on se, että miehellä ja naisella ei ole eroa sekä se, että intersektionaalinen feminismi vastustaa KAIKKEA sortoa maailmassa.

Näin nämä intersektionaalit ovat tehneet sellaisen silmänkääntötempun, että jos vastustat intersektionaalia feminismia eli ideaa että sukupuolia ei todellisuudessa ole, asetut samalla tukemaan kaikkea sitä sortoa, mitä intersektionaalinen feminismi "vastustaa". Näin intersektionaalinen feminismi nostaa itsensä kaiken kritiikin yläpuolelle. Hämärretään se, että kyseessä on ideologia muiden joukossa, jonka toteuttaminen ilmenee poliittisella tasolla poliittisina ratkaisuina. Ei mikään kaikille yleishyvä ajatusmalli.

Is-feminismi väittää, että sukupuolien erot olisivat vain kasvatuksen tulosta ja ohittaa huolettomasti biologian merkityksen ihmisillä. Esimerkiksi hormonijärjestelmä säätelee ihmisen käyttäytymistä, ja se on erilainen naisella ja miehellä. Aivojen rakenteessakin löytyy eroja, kuten aivokurkiainen isompi naisella ja aivojen takaosasta hiljattain löytyi miehiltä alue, joka on tekemisissä liikkumisen ja liikkeiden kanssa, joka ei ole naisilla yhtä aktiivinen.

Omat alastomat rinnat julistetaan (somessa) epäseksuaalisiksi alueiksi, jos itsestä siltä tuntuu, ja tällä oikeutuksella pitäisi voida mennä yläosattomissa kadulle kävelemään herättämättä miesten huomiota. Nämä tytöt on nukkuneet biologian tunneilla! Rintojen epäseksuaalisuuutta ajavat erityisesti lesbo-feministit, kuinkas muuten, kun rinnat on molemmilla parisuhteen osapuolilla, niin ei ne on niin tutut. Miehiä rinnat kiinostaa enemmän koska heillä niitä ei ole.

Tämä liittyy heterouteen: erilaisuuden kiehtovuus. Polaarisuus, vastakkaisuus. Varmaan suuri osa heteronaisista ei halua rinnoista epäseksuaalisia, vaan he nauttivat "täysin rinnoin", kun rakastaja niitä hyväilee ja niistä kiihottuu.
Huomautan lisäksi, että luonnoton amerikkalaisperäinen silikoni-kulttuuri on eri asia kuin normaalinaisen luomurinnat, jotka ovat naisen tunne-elämän "etäispääte".

Is-feminismi ei arvosta äitiyttä, kotiäitiys nähdään edelleen handicappina ja vääränä valintana naisen tulevan työuran ja eläkkeiden kannalta. Jos nämä feministit eivät osaa itse nauttia äitiydestä js olla läsnä lapsilleen, ei imeisesti muidenkaan pitäisi.

Intersektionaalisen feminismin ovat luoneet amerikkalaiset yliopistoälyköt, jotka elävät enimmäkseen omassa ajatusmaailmassaan ja ovat vieraantuneet kehostaan. Silloin erot miehen ja naisen välillä tosiaan painuvat aika näkymättömiin. Sen saman näkyy tekevät suomalainen yliopistomaailma omille sukupuolentutkimuksen opiskelijoilleen.

15

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä. Intersektionaalisuus on alunperin marxilainen idea. Yllätyskö?

    • Anonyymi

      Kuuntelin juuri Rose Mcgowanin Brave- äänikirjan ja hänen useita haastatteluitaan. Suosittelen. Hän edustaa intersektionaalista feminismiä mitä itse en edusta. Allekirjoitan silti useimmat hänen feministiset näkemyksensä. Hänellä on hyvä verbaliikka ja hän osaa täsmentään erinomaisen hyvin erilaisia väärinkäsityksiä liittyen esim. #metoo- liikkeeseen ja seksuaaliseen väkivaltaan. Rose osaa myös erityisen hyvin selittää nuoren tytön asemaa länsimaisessa kulttuurissa. Mm. mitä voi olla nuoren tytön ja naisen käytöksen taustalla esim. silloin kun hän käyttäytyy erityisen seksuaalisesti ja provokatiivisesti, ja miten tällaista käytöstä pitäisi tulkita. Hän itse esiintyi nuorena tyttönä elokuvissa eikä itse aina edes tajunnut mitä sanoi kun toisti käsikirjoituksen mukaisia rivoja repliikkejään.

      Feministinä minun on ollut vaikea ymmärtää intersektionaaleja siksi, että he sekoittavat feminismin alle kaikkea mahdollista naisasioihin liittymätöntä. Näin Mcgowankin tekee. Nyt Mcgowania kuunnellessa tulikin mieleeni että ehkäpä "intersektionaalisuuden" liittäminen feminismiin liittyykin traumatisoitumiseen ja on sen oireilua.

      Koska naisten asema ei maailmanlaajuisesti ole parantunut tarpeeksi, ovat intersektionaalit päättäneet haalia kaikki maailman syrjityt ja "syrjityt" puolustamaan naisia.

      Feminismi, eli naisasialiikehän perustuu kokemukseen siitä, että naisena elämiseen liittyy jotakin ongelmallista. Jos naisena elämiseen ei liittyisi mitään ongelmallista, ei naisasiliiekttään tarvittaisi. Monet ovat ryhtyneet alunperin feministeiksi juuri siksi koska naiseuteen suhtautumiseen liittyy jotakin negatiivista, joskus oikeita traumojakin. Koska sukupuoleen perustuva syrjintä ja traumatisoituminen aiheuttaa kokemuksen voimattomuudesta, ovat nimenomaan nämä traumatisoituneet feministit keksineet keinon saada lisäkannatusta naisasioille tekemällä feminismistä kaikenkattavan sjw- liikkeen. Toiveena että kaikki maailman sorretut tai sellaisiksi oletetut väestöryhmät liittoutuisivat yhteistuumin naisia puolustamaan. Tarkoitus lienee ollut saada joukkovoimaa naisliikkeen kannattajiksi ryhmistä jotka eivät ole naisia. Kun vedotaan esimerkiksi ihonväriin tai seksuaalivähemmistöihin liittyvään syrjintään se herättää paljon tunteita. Näinpä eritoten traumakokemuksia omaavat feministit ilmeisesti toivovat herättävänsä kaikki maailman sorretut (tai sellaisiksi itsensä kokevat) puolustamaan myös naisasioita.

      Vaan vaikuttaa siltä että toive on kääntynyt päälaelleen; intersektionaaliset feministit kyllä itse puolustavat henkeen ja vereen kaikkia mahdollisia syrjittyjä ja syrjityiksi oletettuja ryhmiä feminismin nimissä. Vaan paljonko nämä muut ryhmät ovat todellisuudessa sitten heränneet nimenomaan naisasioihin, naisten asemaa puolustamaan? Eivät mitenkään.

      Musta rasismia vastustava mies ei heilu turuilla ja toreilla vastustamassa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa tai vetoa että naisten lasikatot pitää murtaa. Eivätkä lgbt- liikkeen edustajat pidä meteliä naisten asioista, koska haluavat hämärtää koko sukupuolikäsitteen.

      En näe että intersektionaaliset feministit olisivat saaneet feminismille toivomaansa kannatusta muista syrjityistä tai syrjityiksi oletetuista ryhmistä. Edelleen vähemmistöt ajavat vain sen nimenomaisen oman vähemmistönsä asiaa. Naiset eivät ole vähemmistö, eivätkä sukupuoliryhmänä saa intersektionaalisen feminismin myötä yhtään sen suurempaa sympatiaa muilta ryhmiltä.

      Naisasialiikkeen pitää siis palautua takaisin feminismiksi, eli vain naisasioita ajavaksi liikkeeksi.

      • Anonyymi

        Etenkään muslimivähemmistöt eivät tule puolustamaan naisten oikeuksia tai kannattamaan feminismiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etenkään muslimivähemmistöt eivät tule puolustamaan naisten oikeuksia tai kannattamaan feminismiä.

        Feministit tasa-arvon nimissä piccolovoimille orjatyöhön kantamaan Irakilaisten laukkuja kuten miehetkin.


      • Anonyymi

        Kyse on laajemmasta ja yksinkertaisemmasta ilmiöstä; ns kaiken hyvän omimisesta. Jos olet "hyvä ihminen" kannatat kaikkea mitä intersektionaalinen feminismi kannattaa - tai sitten olet paaria joka lentää ulos jokaisesta feministiaktiivien keskustelusta. Vasemmistosta on siis käytännössä tullut intersektionaalisesti feministinen liike. Samalla kun se on fasistinen ääriliike.


      • Anonyymi

        Pitkä kommenttisi on virkistävästi täynnä asiaa. Enemmän tuollaisia älykkäitä analyysejä SuomiKaksNeloseen ja vähemmän elämänkoulujen aivoripulointia, joka sivuston maineen on loannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyse on laajemmasta ja yksinkertaisemmasta ilmiöstä; ns kaiken hyvän omimisesta. Jos olet "hyvä ihminen" kannatat kaikkea mitä intersektionaalinen feminismi kannattaa - tai sitten olet paaria joka lentää ulos jokaisesta feministiaktiivien keskustelusta. Vasemmistosta on siis käytännössä tullut intersektionaalisesti feministinen liike. Samalla kun se on fasistinen ääriliike.

        Näyttäisi siltä että Ohisalo aikoo intersektionaalisuuteen vedoten kehittää lisää uusia tukimuotoja erityiskohderyhmille. Keksitään yhteinen tekijä vaikkapa al-Holin leiriltä palanneen ja transsukupuolettuneen kesken, kuten syrjäytyneisyys työmarkkinoilta. Tällä tavoin tarkentaen löydetään juuri ne tarvittavat kohderyhmät vihervasemmiston joukosta joihin "pahin syrjintä" kohdistuu ja saadaan varmistettua pieni mutta äänekäs ja näkyvä äänestäjäkunta jatkossakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Feministit tasa-arvon nimissä piccolovoimille orjatyöhön kantamaan Irakilaisten laukkuja kuten miehetkin.

        Alla oleva video esittää hyvin missä tilanteessa olemme. Tämä video pitäisi esittää aina, kun puhutaan positiivisesta syrjinnästä.

        https://youtu.be/iKcWu0tsiZM?t=4


    • Anonyymi

      Teiltä jää yksi asia huomaamatta, nimittäin ne jotka äänekkäimmin vaativat sukupuolien hämärtämistä ja erityisesti naissukupuolen, ovat transnaisia. He ovat vaatineet, että menstruaatiosta puhuttaessa ei sanota "naiset, jotka menstruoivat" vaan "ihmiset, jotka menstruoivat". Vaikka biologinen fakta on se, että vain biologinen nainen voi menstruoida, eikä mies joka kokee olevansa nainen. Ensiksi hyökättiin valkoisen heteromiehen kimppuun ja nyt on valkoisen cis-naisen vuoro.

    • Anonyymi

      USA:ssa monet feministit suhtautuvat kielteisesti trans-naisiin, koska kyse on tavallaan naisen elämän "omimisesta". Jos henkilö, alkuaan biologinen mies, ei ole koskaan kokenut oikeasti naiseuteen liittyvää syrjintää tai kärsinyt kuukautiskivuista, saanut keskenmenoja tms. niin trans-naisten feikit kuukautisviritelmät ihmetyttävät. Jotkuthan heistä siis jäljittelevät kuukautisiakin..

      • Anonyymi

        MUTTA huomaa, kuinka femakot eivät näe mitään ongelmaa toisnpäin eli kun naiset tekeytyvät miehiksi!? Siis tuossakin asiassa femakot sortavat miehiä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MUTTA huomaa, kuinka femakot eivät näe mitään ongelmaa toisnpäin eli kun naiset tekeytyvät miehiksi!? Siis tuossakin asiassa femakot sortavat miehiä...

        Siinäpä sitä.. http://archive.is/m2gF4


    • Anonyymi

      neo feminismi on silkkaa miandriaa.

      • Anonyymi

        Misandriaa


    • Anonyymi

      Intersektionaali = mielisairaus.
      Feminismi = mielisauraus.
      Vasemmistolaisuus eli kommunismi = mielisauraus.

      Eugeniikka voi parantaa nämä kaikki.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe