Onko Suomi Lintukoto?

Anonyymi

Neuvostoliitto tuli ja meni. Meillä suoranaisesti pelättiin keskustella aiheista jotka saattaisivat vaikuttaa maidemme välisiin suhteisiin. Nyt olemme samassa tilanteessa Venäjän kanssa. Edelleenkin löytyy varottavaa. Tappaminen Syyriassa jatkuu. Ei coronavirus sitä mitenkään rajoita. Venäjä on aiheuttanut nykyhistorian suurimman humanitäärisen katastrofin sitten toisen maailmansodan eikä EU pysty tekemään mitään sen pysäyttämiseksi. EU:n kyvyttömyys näkyy vähän joka asiassa. Me rahoitamme Irania mutta emme pysty auttamaan viruksesta kärsiviä maita kuten esim. Italiaa.
Uusimpana tulokkaana Venäjän rinnalle on tullut Kiina. Yritykset kaikkialta maailmasta ovat hakeutuneet sinne halvan työvoiman innoittamina näin rikastuttaen omistajiaan. Olemme nostaneet maan elintasoa pisteeseen jossa pärjäävät jo omillaan. Kiina on suoranaisesti varastaut sinne viedyn teknologian. Samaan malliin kuin Venäjä aikanaan ja sama jatkunee.
Joskus aikoinaan Suomi oli jollain tapaa vaatimassa ihmisoikeuksia mailta joiden kanssa se halusi käydä esim. kauppaa. Ne ajat ovat menneet. Kiina polkee ihmisoikeuksia surutta. Siellä käydään elinkauppaa jonka johdosta on tapettu satoja tuhansia ihmisiä. Esim. vuosien 1999 - 2006 aikana tehtiin 10.000 elinsiirtoa (munuaiset, maksa, ym.) vuodessa. Eikä tahti siitään ole muuttunut. Muualla maailmassa elinsiirtoa joutuu odottamaan 1 - 2 vuotta mutta heillä se onnistuu viikossa ja parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Heidän mukaansa vapaaehtoisia luovuttajia löytyy kuin myös kuolemaan tuomittuja. Falun Gong on muutama miljoonainen ryhmä ihmisiä joita otetaan kiinni ja joita käytetään elinkaupassa. On jopa sairaaloita joissa ihmisiä avataan jopa elävinä, puuduttamatta ja ruumiit poltetaan. Kiduttaminen on maassa jokapäiväistä. Jälleen koulutukseen joutuneita kidutetaan päivittäin. Kaduilla kiinniotettuja ihmisiä potkitaan ja hakataan surutta. Tämä ei millään tavoin hetkauta meitä suomalaisia. Kauppaa on käytävä ihmishenkienkin uhalla. Onko se sitä, ettei meille asiasta puhuta, ei tiedetä? Siihenkö vedotaan?
Valehtelukulttuuri on tätä päivää. Venäjän Lavrov on tästä surullisen kuuluisa. Hän on Venäjän kasvot. Iran on toinen hyvä esimerkki. Pahimpia rikollisia joita Suomi EU:n nojaten avustaa. Uskotaan kaikki mitä sille valehdellaan. Aivan käsittämätöntä. Ymmärrys hoi älä jätä. Ja pahimpana kaikessa tämä Kiina. Nyt heillä on jopa varaa uhata. Australia sai sen karvaasti tuta, kuten monet muutkin. Korona-virus alkoi Wuhanista. Se on laboratorio tuote. Aluksi Kiina sanoi sen karanneen eläintorilta. Nyt he sanovat, ettei heillä tälläisiä toreja ole lainkaan.
Ja tämä WHO. Samaan kategoriaan kuuluu sekin. Suomi jopa lisäsi avustusmäärärahoja. Tämä WHO:n pomo on Etiopian marxsistisen hallituksen entinen terveysministeri. Kiina avustaa maata huomattavalla rahasummilla johtaen vääjäämättä hyviin ystävyyssuhteisiin. Päätelkää itse miksi kaikki mitä Kiina tekee ja sanoo on esimerkillistä. Muun maailman tulisi ottaa oppia Kiinasta.

Miten ja minne tätä Suomilaivaa oikein johdetaan? Mutta teille jotka olette englannin kielen taitoisia ja kiinnostuneita mitä oikeasti maailmalla tapahtuu annan YouTube'sta pari kanavaa mitä katsella.
Eka: How WHO Corruption Helped It To Spread/China Uncensored
Toka: Leaked Document Show Hid Info On Virus Human Transmission/Cross Roads/Joshua Philipp. Hän on maailmalla kuuluisa tutkiva reportteri.
Paljonkin olisi sanottavaa mutta tämä lyhykäisyydessään on tässä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taisi unohtua tarinastasi se miten on mahdollista 10.000 elinsiirtoa vuodessa. Elinsiirtoa tarvitsevat, ympäri maailmaa, matkustivat Kiinaan, jäihän odotusaika lyhkäiseksi. Siis bisnestä. Ei se halpaa ollut. Pari sataa tuhatta dollaria/elin. Kiina tarvitsi ulkomaan valuuttaa kaupankäyntiin sillä jeneillä ei saanut mitään ostetuksi. Tapetun luovuttajan hinnaksi vallan kohtuullinen. CCP on hirviö puolueeksi. Suomen olisi parempi pysyä erossa tekemisissään tällaisen hirviön kanssa. Kiina käyttää myös hyväkseen kehittyviä maita bisneksillään saattaen ne velkavankeuteen ja käskyvaltansa piiriin. Kaikki tänä päivänä Kiinasta tuleva tieto on täysin epäuskottavaa.

    • Anonyymi

      Kiinassa tapettiin myös miljoonia lapsia kun maassa oli yksi lapsi/talous politiikka. Mutta nyt Kiina on tapattamassa lisää kansalaisiaan coronaviruksen johdosta. CCP on kanisteri porukka joka ei välitä tippaakaan montako kansalaista maassa kuolee. Virusepidemian tappamia jo nyt saattaa olla useita miljoonia sillä viimeisten tietojen mukaan epidemia on karannut käsistä.
      Suomessa ollaan iloisia kun kauppa alkaa taas käymään Kiinan kanssa. Nämä ahneet paskiaiset menivät sinne voittojen toivossa ja voittoja he saivatkin. Mutta nyt on viimeinen hetki vetää kaikki toiminta maasta pois.

    • Anonyymi

      Lintukoto on ollutta ja mennyttä. Mutta jotenkin käsittämätöntä on että täällä suomessa voi jotkut terrorisoida jo koulussa taitaa olla joidenkin mielestä etu mitä törkeämpi on jo koulussa ja jopa joutuu lopettamaan koulunsa kesken kun aiheuttaa toisille/ toiselle vahinkoa tämä yhteiskunta on muuttunut niin alimmasta yhteiskunta luokasta ylimpään sillä siellähän ne johtajat yleensä on ja niin ollen hekin kannustavat sen kaltaiseen käyttäytymiseen mistä pitäisi olla rangaistus. Aivan selvästi sellainen joka tekee muiden elämästä yhtä h###ttiä saa vielä palkinnon ja kehuja eikä tarvitse Kiinasta esimerkkiä etsiä teitä ihmisoikeusloukkaajia on täällä Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2609
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      208
      2374
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      184
      1782
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe