Tietysti laki sitoo lain alaisia! Älkää estäkö heitä!

Anonyymi

Room.4:5Jos taas jollakulla ei ole ansioita mutta hän uskoo Jumalaan, joka tekee jumalattoman vanhurskaaksi, Jumala lukee hänen uskonsa vanhurskaudeksi.

Tästä on selvää että vanhurskauden saa ainoastaan uskon kautta!

Jos siis et ole saanut vanhurskautta lahjaksi, olet lain alla!

Siksi on turha yrittää vakuutella tekojen tien matkaajalle, ettei hän ole lain alla, koska hän ei ole saanut vanhurskautta lahjaksi. On parempi kiristää lakia: "Joka vihaa veljeänsä, on murhaaja".

1.Tim.1:9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, 10haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan

Ihminen on kaikkea tätä ennenkuin hän tulee ristin juurelle, ja näkee oman avuttomuutensa. Ei edes kymmentä käskyä voi täyttää omin voimin, vaan vanhan ihmisen on kuoltava (Room.7) ja lakattava yrittämästä, jotta voi alkaa elää uudessa liitossa!

Joten lakia on noudatettava tai sitten luovutettava ja elettävä armon alla!
Vasta uudessa liitossa saa levätä omista teoistaan (Hepr.4:10)

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan oikeasti Jumalan kymmenen käskyä ovat voimassa. Mutta sitä ei lueta vanhurskaille, vaan murhaajille sanotaan että laki sanoo, että älä tapa, huorintekijöille sanotaan, että älä tee huorin, varkaille sanotaan, että älä varasta.

      Jos siis seurakunnassa luetaan lakia, se on täynnä murhaajia, huorintekijöitä, varkaita yms. eikä se ole Jumalan seurakunta.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö!! Seurakunta on sairaitten ja syntisten koti. Ei Jeesus tullut tuomaan pelastusta synnittömille vaan syntisille. Syntisille, kuten sinä ja minä ja murhamiehille, huoraajille ja epäjumalanpalvelijoille.


    • Anonyymi

      Herra Jeesus Kristus vei meidät itsessään ristille, jossa me yhdessä Hänen kanssaan tulimme kirotuiksi ("kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu") eli lain vanhurskaus sai meissä ja meidän osaltamme täyttymyksensä, kun kuolimme Lain rankaisemana yhdessä Jeesuksen Kristuksen kanssa ristillä. Samalla tavoin kuin kuolemaantuomittu sovittaa kuolemallaan rikoksensa ja astuu samalla kuolemantuomion langettaneesta todellisuudesta toiseen todellisuuteen, olemme mekin kuoltuamme siirtyneet Lain alaisesta todellisuudesta uuteen todellisuuteen: taivaallisiin Isän oikealle puolelle Kristuksessa Jeeesuksessa, eikä taivaallisissa ole Lain tauluja, vaan autuas yhteys ja ykseys Isän kanssa Pojassa.
      Toraistit ovat lainkirjaimineen lain rikkojia, kun he eivät suostu hyväksymään sitä, että laki on tuominnut heidät kuolemaan jo 2000 vuotta sitten.
      -GF-

    • Anonyymi

      Ainut pieni ongelma siinä on kun emme ole lain alla. Meidän tulee elää Jumalan yhteydessä Hengessä. Armo on juuri sitä, että saamme sen Hengen ja saamme elää siinä. Ei mikään teologinen liturgia, että asiat ovat näin eikä näin.

      Jos emme vaella Hengessä, niin olemme samanlaisia lainrikkojia kuin lakihenkiset amatkalla samaan manalaan. Ja tässä tulee se armo, emme voi itse selitytksillämme saada sitä yhteyttä ja Henkeä, vaan ainoastaan armosta se meille suodaan. Sekään ei ole lihallinen teko tulla hengelliseksi ihmiseksi.

      • Anonyymi

        Oikein sanot!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikein sanot!

        Etkä sano! Manala on suomalaisten kansantarujen paikka, jossa pakanauskonnon harjottajat viettävät aikaansa.


    • Anonyymi

      Mielestäni aloitusviesti on erheellinen. Lakia noudattamalla ei voi pleastua, mutta se ei tarkoita, etteikö laki olisi hyvä ja oikeassa. On surullista, jos ihmiselle on vaikea elää niiden Jumalan käskyjen mukaan.

      "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut. Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa."
      Mat. 5:17-19

      "Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt. Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta."
      1 Joh. 3:7-10

    • Anonyymi

      Milloin opitaan että oli kaksi lakia: Yksi Siinailta ,toinen annettiin Moabin erämaassa israelilaisille! 5.Moos 29:1.

      Kymmentä käskyä ei voi naulita ristiin. koska se olisi ollut helpompaa tehdä ennenkuin Jeesuksen tarvitsi kuolla sen tähden.
      Ne jotka väittävät että kymmenen käskyä on poistettu, sanovat samalla että Jeesus kuoli turhan lain rikkomisen takia!
      Paavali sanoo että laki on pyhä, ja että hänen täytyi kuolla vapautuakseen lain rangaistuksesta Room.7.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3087
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2942
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2135
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1962
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1771
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1522
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1257
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe